*سفیر ایران در عراق: سفر سردار قاآنی ارتباطی با گفتوگوی بغداد-واشنگتن نداشت*
🔹 مذاکرات عراق و آمریکا موضوعی داخلی است و بستگی به خود عراق دارد که چه تصمیمی بگیرد و چه توافقی کند. هر توافقی که دولت عراق انجام دهند و پارلمان آن را تأیید کند، ایران نیز از آن حمایت خواهد کرد.
🔹 ممکن است در صورت درخواست مشورت، ما مشورت ارائه دهیم. خروج آمریکا از عراق مصوب پارلمان است. ما نیز آن را تایید میکنیم و میگوییم نه تنها از عراق که باید از کل منطقه خارج شوند.
🔹 سفر اخیر آقای قاآنی، ارتباطی با این گفتوگوها نداشت و پیش از آن نیز ایشان به عراق سفر کرده بودند.
🔹 آقای قاآنی هر بار که به عراق تشریف میآورند با دعوت رسمی و هماهنگی با مقامات عراقی صورت میگیرد و هر ملاقاتی که انجام میدهد در راستای تقویت روابط میان دو کشور است.
🔹ایشان جانشین شهید سلیمانی هستند و در استقبال ایشان مقامات رسمی حضور دارند و به خوبی از سردار قاآنی استقبال میشود.
🔹 مقامات عراقی برای ایشان نیز به اندازه شهید سلیمانی احترام قائلند. سطح دیدارهای سردار قاآنی در سطح دیدارهای سردار سلیمانی است و ایشان نقش مهمی در راستای تقویت روابط دو کشور دارد.
🔹ایران به تهدیدهای آمریکا از هر جایی که باشد، پاسخ خواهد داد و نمیخواهد کشورهای منطقه از اختلافات این کشور با آمریکا آسیب ببینند.
🔹 آمریکا در امور کشورهای منطقه دخالت میکند و از تروریست ها حمایت میکند و آمریکاییها خودشان عملیات تروریستی انجام میدهند. آن ها بودند که #سردار_سلیمانی و ابومهدی المهندس را به شهادت رساندند.
🔹 آمریکا میخواهد ایران تسلیم آنها شود، نه تنها رهبر و دولت ایران بلکه حتی بچه ۱۲ ساله ایرانی تسلیم آمریکا نمیشود. نه ترامپ و نه بزرگتر از ترامپ نمیتواند به ما زور بگوید.
🔹 ما نه خواهان جنگ با آمریکا هستیم و نه مذاکره خواهیم کرد زیرا ترامپ اهل گفتوگو، مذاکره و منطق نیست.
🔹 آمریکاییها نمیخواهند مذاکره کنند، میخواهند زور بگویند. ایران چندین سال مذاکره کرد و نشان داد اهل مذاکره است اما ترامپ از آن خارج شد
@tahllilesiasi
تحلیل سیاسی
*سفیر ایران در عراق: سفر سردار قاآنی ارتباطی با گفتوگوی بغداد-واشنگتن نداشت* 🔹 مذاکرات عراق و آم
انشالله این سفرها نتایج مورد نظر جبهه انقلاب را هم به دنبال داشته باشه ...
متاسفانه اخبار گویای استعفای آقای العامری از پارلمان عراق است
در کنار این قضیه اخباری خم مبنی بر جابجایی آقای فالح فیاض از ریاست سازمان حشدالشعبی میرسد ...
@tahllilesiasi
بصيرت؛ تاكتيك جديد آمريكا براي ناامنسازي عراق؛ داعش و القاعده زير يك سقف!/ فعاليت مجدد بقاياي داعش در عراق دستكم طي هشتماه گذشته با توجه به حمايت ويژه آمريكا بروز معناداري داشته است/ از آنجا كه كاخ سفيد يكي از مهمترين ابزار اقناع افكار عمومي و سياسيون عراقي در جهت توجيه لزوم ماندن در اين كشور را «راهبرد ناامنسازي» ميداند، در جمعبندي جديد خود به اين نتيجه رسيده است كه با وجود برخي اختلافات ميان داعش و القاعده، با ايجاد بستر همكاري ميان آنان از حداكثر ظرفيت تروريستهاي تكفيري در عراق استفاده كند/ ضروري است دولت عراق با توجه بيشتر به «الحشد الشعبي» به عنوان زبدهترين نيروي مقابله با تروريسم در اين كشور از روند قدرتگيري داعش جلوگيري كند/نورنيوز
تبلیغ رسانه خاندانی برای کاندیداتوری پسر آیت الله؛
روزنامه اصلاح طلب آرمان که به رسانه خاندان هاشمی شهره شده است در گزارشی با عنوان «احتمال حضور محسن هاشمی در ١٤٠٠» به بحث حضور رئیس کنونی شورای شهر تهران و پسر ارشد آیت الله هاشمی برای انتخابات ریاست جمهوری پرداخته است.محسن هاشمی در بيشتر مقاطع در کنار پدر بوده/ آموخته است که در اوضاع مختلف چگونه بايد عمل کند!/ همه او را مثل پدرش به یک چهره سازنده میشناسند/ محسن آقازاده نیست/ بارها گفته نمیآیم ولی هیچ چیز غیرممکن نیست!/ برای حضور در انتخابات تابع نظر مادرش است!
مسئولان بیدار شوید پیش از آنکه مردم بیدارتان کنند جعفر محمدی، مدیرمسئول عصرایران نوشت:
قیمت دلار به 18 هزار و 20 تومان رسید و دولت همچنان در برابر سقوط ارزش پول ملی منفعل است. این رقم نجومی در حالی در پایان معاملات روز پنجشنبه 22 خرداد 99 به ثبت رسید که بر خلاف دفعات گذشته که افزایش قیمت ارز ناشی از تلاطمات بازار و دلال بازی بود، بازار ارز در وضعیت عادی است. حتی به خاطر وضعیت مرزها (ناشی از کرونا) تقاضای ارز اندک مسافرتی نیز وجود ندارد.
درست است که به خاطر تحریم ها و نزدیک به صفر شدن درآمد ارزی کشور، در حال حاضر تقریباً دلاری وارد کشور نمی شود ولی از سوی دیگر نیز به کاهش شدید واردات، خروج دلار نیز کمتر از گذشته شده است. به بیان دیگر، در حال حاضر که تبادلات بین المللی ایران اعم از واردات و صادرات به حداقل ممکن رسیده است، توجیهی برای این قیمت نجومی وجود ندارد.
لذا مردم حق دارند دولت را مورد انتقاد قرار دهند و رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی را مخاطب قرار دهند و با نگرانی بپرسند که علت این لجام گسیختگی چیست و تا کجا باید شاهد سقوط ارزش پول ملی و فقیرتر شدن شان باشند؟!
قیمت دلار، شاید برای برخی صرفاً یک عدد باشد یا بعضی را به وجد آورد ولی برای اغلب مردم یعنی سخت تر شدن معیشت. پدری را در نظر بگیرید که می خواهد برای دختر دم بخت اش جهیزیه تهیه کند و هر بار که پولی جمع می کند تا یکی از اقلام اساسی مانند یخچال را بخرد، با جهش قیمت نسبت به مراجعه قبلی اش مواجه می شود و ناامید و شرمسار به خانه بر می گردد. آیا او و امثال او که دهها میلیون نفرند، حق ندارند نسبت به دولتمردان شان معترض و بدبین باشند؟
آیا واقعاً آقای روحانی، اعضای کابینه اش و دیگر مسوولان می دانند قیمت ها در همین 3 - 2 سال اخیر چند برابر شده است؟ همین یخچال که مثالش را زدیم تا 5 برابر افزایش قیمت داشته است و صحبت یک قِران و دو ریال هم نیست و پای عددهای میلیونی که چندین برابر حقوق یک کارمند معمولی است در میان است.
مگر نه این است که حکومت ها مسوول تامین امنیت مردمان شان هستند و مگر نه این است که امنیت اقتصادی یکی از ارکان امنیت ملی است؟ اصلاً مسؤولان ما می دانند که مردم چگونه زندگی می کنند؟ نان شب و فرش زیر پا و سقف بالای سرشان را چگونه تامین می کنند؟البته که مسؤولانی که معیشت شان همانند اکبر طبری و امثال اوست و میلیارد، برایشان پول خرد است و دوستانی دارند که حتی سند لواسان را نیز به اسم شان بزنند، چه می فهمند حال مردی که دینام کولر آبی اش سوخته و خانواده اش در گرما مانده اند و او در این هوای گرم چند روز است دنبال جایی می گردد که 100 هزار تومان ارزان بفروشند؟
چه می فهمند حال خانواده ای مریض دار را که هر بار با قیمت های جدید داروها مواجه می شوند و بیمناک آینده بیمارشان می شوند؟چه می فهمند حال مستاجری را که هر سال باید خانه کوچک تری را در محله فقیرتر اجاره کند؟
هشدار به همه مسؤولان، که مردم تا جایی می توانند در هزینه ها صرفه جویی کنند، تا جایی می توانند قرض کنند، تا جایی می توانند ماشین و لوازم خانه شان را بفروشند و خرج خورد و خوراک و درمان و پوشاک کنند و... ولی از یک جا به بعد، دیگر چیزی برای از دست دادن باقی نمی ماند و آن گاه خیلی ها ترجیح خواهند داد به جای شرمساری هر روزه پیش بچه هایشان، دست به اعتراض بزنند و نان بخواهند.دولت، مجلس، قوه قضائیه و سایر نهادهای حاکمیتی بدانند که فقیرتر شدن مردم، به معنای آسیب پذیر شدن جامعه و حکومت است. انهدام طبقه متوسط و سوق دادن آن به سمت دره های فقر، مصداق بارز اقدام علیه امنیت ملی است.
پیامبر اسلام فرمودند: کاد الفقر ان یکون کفرا (نزدیک است که فقر به کفر بینجامد) ؛ فقری که ممکن است حتی به کفر خدا هم منجر شود، آیا نمی تواند به حوادث دیگری هم بینجامد؟
مسوولان جمهوری اسلامی ایران! بیدار شوید قبل از آن که به گونه ای بیدارتان کنند که دیگر خیلی دیر شده باشد!
تحلیل سیاسی
مسئولان بیدار شوید پیش از آنکه مردم بیدارتان کنند جعفر محمدی، مدیرمسئول عصرایران نوشت: قیمت دلار به
یاید دقت کرد
این خط خبری مانند کبری به انبار کاهی است که جامعه را به حرکت وا می دارد
از یک سو مردم بشدت تحت فشارند و هر روز این فشار ابعاد گسترده تری به خود می گیرد و از سوی دیگر بی عملی تعمدی در دولت له همراه نمک پاشیدن به زخم مردم . قطعا کشور را وارد موج جدیدی از اعتراضات خیابانی ندارد می کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جواب دندانشکن مردم بیروت به دروغپردازی خبرنگار شبکه آمریکایی علیه #حزب_الله
🔹 در گزارش زنده شبکه آمریکایی "الحره" از بیروت، وقتی خبرنگار به دروغ ادعا کرد مردم در اینجا خواستار خلع سلاح گروهها هستند (اشاره به سلاح حزبالله)، شهروندان لبنانی حاضر در محل فورا پاسخش را دادند.
🔻 اندیشکده آمریکایی بررسی کرد:
🔴 آیا کاسه صبر ترامپ در برابر عربستان سعودی لبریز شده است؟
💠 یک اندیشکده آمریکایی بر این باور است که ترامپ در پاسخ به شروع جنگ نفتی از سوی محمدبنسلمان و کاهش شدید قیمت نفت، قصد دارد حمایت نظامی خود از عربستان در قبال ایران را کاهش دهد.
💠موشکهای ایران به پالایشگاه بقیق بزرگترین تأسیسات پالایش نفت عربستان و همچنین یکی دیگر از تأسیسات نفتی این کشور اصابت کرده بودند. دنیا از دقت حمله مذکور و خسارات ناشی از آن متحیر شد تا آنجا که عربستان و آمریکا هیچکدام مستقیماً تهران را مقصر معرفی نکردند.
💠 بر اساس گزارشها آمریکا در حال خارج کردن چهار سامانه موشکی پاتریوت از عربستان است و جنگندههای اف۱۵ که از این کشور محافظت میکردند نیز پیشاپیش به آمریکا بازگردانده شدهاند.
⏩⏩ mshrgh.ir/1075491
🆔 @tahllilesiasi
🔻 پایگاه تحلیلی آمریکایی:🔻
◼ آمریکا هرگز نمیتواند به نفوذ و تسلط ایران در عراق خاتمه دهد/ آمریکا فاقد منابع لازم جهت جلوگیری از نفوذ ایران است
🔶 یک پایگاه محافظهکار آمریکایی به طور کنایهآمیزی به واشنگتن توصیه کرد وقت آن رسیده که اذعان کنیم نبرد برای نفوذ و تسلط بر خاورمیانه را مدتها پیش به ایران باختهایم، نبردی که شاید هرگز نمیبردیم.
🔶 این فرهنگها و فرقههای مذهبی هزاران سال در کنار هم زیستهاند و با یکدیگر درهمآمیختهاند.
🔶سازمانهای افراطگرای سنی نظیر القاعده و داعش که از حمایت عمده جهان عرب برخوردارند خطر بزرگتری متوجه منافع آمریکا کردهاند. نکته طنزآمیز اینکه، ایرانیها طی سالهای اخیر در نبرد علیه این سازمانها طرف ما و دولت عراق را گرفتهاند.
⏩⏩ mshrgh.ir/1081718
🆔 @tahllilesiasi
»»»انتخابات 1400«««
گفتگوی علی تاجرنیا عضو حزب اتحاد ملت و از نمایندگان مجلس ششم با خبر آنلاین درباره چگونگی حضور اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری 1400، از جمله موضوعات انتخاباتی قابل توجه بود. تاجرنیا با اشاره به عدم پاسخگویی حاصل از رفتارهای جبهه ای از سوی اصلاحطلبان و اصولگرایان، پیشنهاد میکند که هر دو جبهه اصولگرا و اصلاحطلب در درون خود به 2 تا 3 تشکیلات تقسیم شوند و به صورت جداگانه به انتخابات ورود کنند. بر این اساس، او معتقد است ائتتلافی که بر مبنای مصلحت اندیشی صورت گیرد، مانند آنچه در مورد احمدی نژاد و روحانی رخ داد، احزاب را در قبال عملکرد بد کاندیدای منتخب خود غیرپاسخگو میسازد.
تاجرنیا با اشاره به این که برخی چهره های باسابقه اصلاحات به حضور در قدرت عادت کرده اند، تلاش جریانهای سیاسی برای حضور در قدرت در هر دوره ای را مورد انتقاد قرار داد.
تاجرنیا همچنین در بخشی از اظهارات خود با انتقاد از نهادینه نشدن بحث درباره قدرت در کشور، خواستار مشخص شدن سهم هر جریان سیاسی از دولت ائتلافی شد