*امارات ترور فخری زاده را محکوم کرد*
وزارت خارجه امارات:
🔹جنایت ننگین قتل آقای فخری زاده را محکوم می کنیم
🔹این اتفاق باعث افزایش تنش ها در منطقه می شود
🔹امارات از همه طرف ها می خواهد خویشتنداری داشته باشند
🔹شرایط بی ثباتی منطقه و چالش های امنیتی موجود باعث می شود همه ما از اقداماتی که به تنش ها دامن بزند و منجر به تهدید ثبات کل منطقه شود خودداری کنیم.
تحلیل سیاسی
*امارات ترور فخری زاده را محکوم کرد* وزارت خارجه امارات: 🔹جنایت ننگین قتل آقای فخری زاده را محکوم
دقیقا ساعاتی بعد از اینکه ایدی کوهن گفت که امارات در این اتفاق نقش داشته ( نیمه شب و سراسیمه) امارات و بعدش اردن بسیار هراسان و سراسیمه این ترور رو محکوم کردن.
این جزییاتی است که «خبرگزاری فارس» از کشتهشدن محسن فخریزاده منتشر کرده است.
طبق بررسی های بنده، دقیقترین اخباری حادثه همین است
«ماشین ضدگلوله حامل شهید محسن فخری زاده و همسرش صبح جمعه به همراه ۳ ماشین تیم حفاظت از شهر رستم کلای مازندران به سمت آبسرد دماوند حرکت میکند.
ماشین پیشرو تیم حفاظت چند کیلومتر مانده به محل حادثه، اسکورت را برای چک و خنثای محل مقصد ترک میکند.
در همین لحظات، صدای ناشی از اصابت چند گلوله به ماشین، موجب جلب توجه دکتر فخریزاده و متوقف کردن ماشین میشود. فخریزاده به تصور اینکه صدا ناشی از برخورد با مانع خارجی یا اشکال در موتور خودرو بوده از ماشین پیاده میشود.
در همین لحظه از خودرو نیسانی که در فاصله ۱۵۰ متری ماشین شهید متوقف بوده، از یک دستگاه تیربار اتوماتیک کنترل از راه دور، شلیکهای متعددی به سمت شهید صورت میگیرد. دو گلوله به پهلو و یک گلوله به پشت شهید برخورد میکند که منجر به قطع نخاع وی میگردد.
در این اثنا سرتیم حفاظت بدن خود را حائل پیکر شهید میکند و چند تیر نیز به بدن وی اصابت میکند. لحظاتی بعد همان نیسان متوقف شده نیز منفجر میشود.
پیکر مجروح شهید به درمانگاه و از آنجا با هلیکوپتر به بیمارستانی در تهران منتقل میشود که متاسفانه بعد از مدتی به شهادت میرسد.
گفتنی است طبق اطلاعات خبرنگار فارس در این عملیات که حدود ۳ دقیقه طول کشیده است، هیچ عامل انسانی در محل ترور حضور نداشته و تیراندازیها تنها توسط سلاح خودکار انجام شده است و به جزء محافظ شهید که مجروح میشود، هیچ فرد دیگری در این حادثه آسیب نمیبیند.
در همین رابطه بررسی هویت مالک خودروی نیسان، نشان دهنده خروج وی در ۸ آبان ماه سال جاری از کشور است».
به نظر شما آیا این ادعا که هیچ عامل انسانی برای کشتن فخریزاده در محل حضور نداشته است، میتواند واقعیت داشته باشد؟
⛔️ رفتار مبنی بر عدم واکنش‼️
🔹 ترور شهید فخری زاده بر اساس ارزیابی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی از رفتار ایران مبنی بر عدم واکنش در دوره انتقالی ریاست جمهوری آمریکا به امید مذاکره صورت گرفت.
🔸 درواقع آنها این مقطع- و احتمالاً در صورت عدم دریافت پاسخ مناسب پسازآن- را فرصتی مناسب برای تثبیت رویکرد خود در قبال ایران میدانند که بر این اساس ضمن تصویرسازی از ایران بهعنوان بازیگری آسیبپذیر، عملاً توان بازدارندگی کشور را در ابعاد مختلف امنیتی، نظامی، سیاسی، اقتصادی و... به چالش میکشند.
⚠️ هدف رژیم صهیونیستی از این ترور نشان دادن ارتباط برنامه هستهای ایران به برنامههای نظامی و برجستهسازی این مسئله برای اروپا و آمریکا و افزایش هزینه بازگشت احتمالی آنها به برجام و افزایش توان چانهزنی متحدانش در راستای کسب منافع بیشتر و تحمیل محدودیت بیشتر بر تهران است.
🔹 فضای پیش رو در مدت باقیمانده اتمام دولت ترامپ، فرصتی مناسب برای احیای بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از طریق اقدام قاطع، فوری و متناسب، در عین استمرار این روند علیه منافع مستقیم دشمن است.
🔸 آمریکا و رژیم صهیونیستی در حال افول، از توان لازم برای درگیری گسترده با جمهوری اسلامی برخوردار نیستند و تنها از طریق اقدامات ایذائی به دنبال پیروزی در جنگ ارادهها هستند.
⚠️ راه مؤثر مقابله، تغییر ارزیابی و درک راهبردی دشمن با استفاده از تمامی ابزارهای در دسترس است. در صورت عدم تثبیت توان بازدارندگی کشور هیچکدام از اهداف موردنظر محقق نخواهد شد.
✍ ابوذر گوهری
🔴 پاسخ ایران قطعی است / امارات و اردن با شتاب در حال محکوم کردن جنایت و اعلام برائت هستند ...
🔻ساعت دوازده و سی دقیقه بامداد ، امارات متحده عربی، ترور دانشمند هسته ای ایران را محکوم کرد . به طوری که انگار صبح را از امارات گرفته اند و می خواهد بگوید: ماجرا به من ربطی ندارد .
امروز دو خبر در رسانه ها منتشر شده بود :
👈 خبر یک ، (ایدی کوهن کاربر توییتری صهیونیست ) ما و امارات با هم بودیم و عوامل ترور، قبل از اقدام در امارات بوده اند.
👈 خبر دو ،به نقل از کارشناسان غیر ایرانی ، ایران پاسخ می دهد، حتی به قیمت جنگ در منطقه ...
🔻حالا امارات در بیانیه ای این اقدام را جنایت خوانده و خواهش کرده که ایران برای جلوگیری از جنگ ، خویشتن داری کند .
اردن هم دقایقی پیش رسما این ترور را محکوم کرده است .
⁉️چه پیامی به چاکران منطقه ای آمریکا رسیده است ؟ چرا این چنین شتاب زده در حال تکذیب هستند ؟
👊 پاسخ ایران قطعی است . ایران عوامل این عمل ننگین را تنبیه خواهد کرد. ولو به قیمت شعله ور شدن آتش...
تحلیل سیاسی
🔴 پاسخ ایران قطعی است / امارات و اردن با شتاب در حال محکوم کردن جنایت و اعلام برائت هستند ... 🔻ساعت
دوستان به پیام حضرت آقا دقت کنن
خیلی حرف داره
همه عملیات کنن
🔴 دست دشمنان رو شد
🔹محور غربی، عبری با وقوف به شکست سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران، طرحی استراتژیک را علیه ج.ا.ا اجرایی نمود که شهادت دانشمند برجستهی هستهای و دفاعی کشورمان، حلقهای از زنجیره آن بود.
🔻طراحی استراتژیک نظام سلطه
🔹فاز اول، ایجاد جنگ روانی- ادراکی از احتمال وقوع حمله نظامی آمریکا به ایران در مدت زمان باقی مانده از دولت ترامپ بود. مرحله دوم این طرح راهبردی، باور پذیر و معتبر ساختن وقوع حمله بود که با تحرکات نظامی و انتقال تجهیزات تهاجی امریکا به منطقه انجام شد. در پاسخ به دو گام ذکر شده، دشمنان باید سیگنال استقبال از مذاکره را از داخل ایران دریافت میکردند که البته ارسال شد. در فاز سوم طراحی استراتژیک، ایران باید تا استقرار دولت بعدی آمریکا (ترامپ/بایدن) در کاخ سفید به سمت بیعملی سوق داده میشد. از این رو تحمیل هزینه به ایران با ترور دانشمند هستهای و دفاعی کشورمان #شهید_محسن_فخری_زاده در دستور کار قرار گرفت. در ادامه این سناریو، همزمان دو مرحله باید اجرایی میشد. از یک سو کشورهای اروپایی باید در تبادل و تعامل دیپلماتیک، ایران را به خویشنداری، بخوانید بیعملی، دعوت میکردند و از سوی دیگر با جنگ ادراکی، اینچنین القاء میکردند که اقدام تروریستی یک دام است تا ایران وادار به اقدام نگردد. سیاستگذاران و کارگزاران این طرح استراتژیک در فاز پایانی بر این انتظار بودند که ایران با بیعملی و دست خالی به میز مذاکره کانالیزه خواهد شد و بناچار مزیتهای راهبردی جدیدی در قبال بازگشت آمریکا به برجام از ایران ستانده میشود.
🔹با رو شدن دست دشمنان، حالا نمایندگان مجلس از قانون اقدام راهبردی در حوزه هستهای رونمایی خواهند کرد تا اولین گام ایران در پاسخ به طراحی استراتژیک دشمنان و محاسبه پذیر ساختن آنان برداشته شود. البته قانون اقدامات راهبردی در مورد درصد و ظرفیت غنیسازی ارونیوم، لغو پروتکل و... تنها بخشی از اقدامات متقابل ایران است و الباقی بعدا صدایش درخواهد آمد.
🚩 @DrRezaSeraj
صفر تا صد کابینه بایدن؛ کبوتران صلح یا سفیران جنگ
بایدن با استناد به نشان «کبوتر» که یکی از نمادهای حزب دموکرات است؛ وزرای پیشنهادی خود را پیامآور صلح جلوه میدهد حال آنکه بررسی اظهارات قبلی این افراد، چهره واقعیتری از آنها نشان می دهد.
به گزارش مشرق، سرعت گردونه انتخاباتی آمریکا سرانجام رو به کندی گذاشته است و به نظر میآید که با وجود ادعای دونالد ترامپ رئیسجمهور فعلی این کشور مبنی بر تقلب در رقابت ۲۰۲۰، این جو بایدن دموکرات است که مستأجر بعدی کاخ سفید میشود. با نزدیک شدن به ۲۰ ژانویه (اول بهمن) که زمان تحلیف رئیسجمهور جدید است؛ بایدن اعضای کلیدی کابینه خود را یک به یک معرفی میکند و با استناد به سوابق حرفهای، از هم اکنون گمانهزنی درباره عملکرد آتی آنها به ویژه در حوزه سیاست خارجی، آغاز شده است.
در این میان، جریان رسانهای وابسته به بایدن، با الهام گرفتن از نشان «کبوتر» که یکی از نمادهای حزب دموکرات است؛ وزرای پیشنهادی او را پیامآوران صلح جلوه میدهد- افرادی که با استناد به دیپلماسی، ادعای فرو نشاندن تنشهای بینالمللی را دارند.
همزمان، بایدن به تنوع نژادی، جنسیتی و مذهبی نیز به عنوان یک برگ برنده نگاه میکند. او «کاملا هریس» زنی سیاهپوست که از قضا همسری یهودی دارد را به عنوان معاون خود برگزید تا آرای زنان، سیاهپوستان و یهودیان آمریکا را به نفع خود جلب کند و آن طور که از شواهد برمیآید؛ در چینش کابینه نیز همین رویه را دنبال میکند.
اما به رغم هیاهوی رسانههای دموکرات که میکوشند تصویر روتوش شدهای از دولت آتی آمریکا نشان دهند؛ سوابق حرفهای و حتی اظهارات قبلی وزرای پیشنهادی بایدن، چهره به مراتب واقعیتری از آنها به نمایش میگذارد.
اکنون که بحث به اینجا کشید؛ خوب است نگاهی هرچند کوتاه به کارنامه برخی از وزرای پیشنهادی بایدن بیندازیم و از خلال اقدامات گذشتهشان، میزان التزام به «دیپلماسی» یا «تنش» را ارزیابی کنیم.
مرد نامرئی / مدافع تحریم، فشار و عملیات اطلاعاتی
در اکتبر سال ۲۰۱۷، کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا، میزبان مردی بود که اظهاراتش در باب «نحوه تقابل با ابعاد کامل تهدیدهای ایران»، جای تأمل دارد. برای معرفی کردن او عجلهای نداریم و این کار را به بعد از خواندن حرفهایش موکول میکنیم.
او در این باره مدعی شد: «برجام آن طور که انتظارش را داریم؛ کار میکند و مانع دستیابی ایران به سلاح هستهای است. البته توافق کاملی نیست. حتماً میگوئید این توافق همه جنبههای فعالیتهای بدخواهانه ایران را پوشش نمیدهد- اقداماتی چون حمایت از تروریسم، حمایت از حزبالله یا تهاجمهای منطقهای. اما مطمئن باشید بگونه ای برجام را طراحی کردیم که حقمان برای مقابله با ایران در همه این جبههها محفوظ باشد. یک نمونه خوب همین تحریمهای غیر هستهای سال ۲۰۱۷ است که در انطباق کامل با برجام است. گامهای بیشتری هم میتوان برداشت ازجمله تحریمهای بیشتر، عملیاتهای اطلاعاتی، ممنوعیتها، همکاریهای نظامی با متحدانمان و البته فشارهای دیپلماتیک بیشتر».
اشتباه نکنید؛ اینها را یکی از پیروان ترامپ نمیگوید. آنچه که خواندیم گزیدهای از اظهارات «جیک سالیوان» بود کهاز او به عنوان «مرد پشت صحنه» یا «مرد نامرئی» مذاکرات هستهای ایران یاد میکنند.
«فشار»، «تحریم»، «عملیات اطلاعاتی» و «همکاری نظامی علیه ایران»؛ اینها کلیدواژههای دولت واشنگتن فارغ از گرایشات حزبی دموکرات و جمهوریخواه است.
جهت تکمیل چهره سالیوان که قرار است «مشاور امنیت ملی کاخ سفید در دوره بایدن» باشد؛ این نکته را هم اضافه کنیم که او نقشی فعال در ترسیم سیاستهای دولت اوباما در حمله به لیبی و همچنین جنگ سوریه داشت حال آنکه دست راست «هیلاری کلینتون» هم بود- وزیر خارجه اسبق آمریکا که به لایحه دخالت نظامی در عراق رأی مثبت داد.
دیپلمات دیپلماتها / اولویت با اسرائیل است!
میگویند همیشه خونسرد است و خوشبیان تا آنجا که دموکراتها به وی لقب «دیپلمات دیپلماتها» را دادهاند. البته این اصلاً منافاتی با جنگطلبی ندارد چرا که اصولاً شعارش «تکمیل کردن ظرفیتهای دیپلماسی با اهرم جنگ» است.
او اکنون گزینه بایدن برای احراز پست وزارت خارجه است؛ در دولت اوباما به ترتیب عناوینی چون مشاور شورای امنیت ملی و معاون وزیر خارجه را داشت. همراه با سالیوان از استراتژیستهای اصلی دخالت نظامی در لیبی بود و از بابت تسلیح مخالفین دولت دمشق، نقش بسزایی در بی ثبات کردن سوریه داشت.
بلینکن معتقد است که دیپلماسی باید «با قدرت بازدارندگی تکمیل شود» و «میتوان از نیروی نظامی به عنوان یک وسیله ضروری برای داشتن یک دیپلماسی مؤثر استفاده کرد».
وی به شدت از تصمیم ترامپ برای خروج نظامیان آمریکا از سوریه انتقاد کرده بود. علت این انتقاد، آن بود که بلینکن باور داشت که این اقدام باعث مخدوش شدن امنیت رژیم صهیونیستی م