فالر میگوید، روسیه و کوبا هم به دولت ونزوئلا کمک میکنند اما نگرانی اصلی ایران است.
کرگ فالر، فرمانده ستاد فرماندهی جنوبی آمریکا در اظهاراتی که نشاندهنده تقویت روابط نظامی جمهوری اسلامی و ونزوئلا است، به وال استریتژورنال گفت: «ایران برای حمایت از دولت نیکلاس مادورو در ونزوئلا به این کشور سلاح و نیرو اعزام میکند.»
ایران و ونزوئلا هدف تحریمهای آمریکا قرار دارند و ایران در ماههای اخیر به طور علنی محمولههای نفتی، مواد غذایی و تجهیزات پالایشگاهی به ونزوئلا ارسال کرده است. از سوی دیگر هواپیمایی ماهان پروازهای متعددی به ونزوئلا داشته است،اما همچنان روشن نیست که در این پروازها که در بحبوحه همهگیری ویروس کرونا انجام شد، چه محمولهای به ونزوئلا ارسال شده است.
اما گزارش این روزنامه آمریکایی به نقل از ژنرال فالر حاکی از آن است که ایران علاوه بر این محمولهها، ماموران نیروی قدس سپاه پاسداران را نیز به ونزوئلا اعزام کرده است. نیروی قدس شاخه فعالیتهای برونمرزی سپاه است و گزارشهای متعددی از حضور پررنگ آن در آمریکای لاتین وجود دارد.
علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی نیز پس از کشته شده قاسم سلیمانی، فرمانده این نیرو در عراق تاکید کرده بود که سپاه برای عملیات تنها به درون مرزهای ایران اکتفا نکند.
طبق اطلاعاتی که فالر به وال استریت ژورنال ارایه داده، محمولههای سلاح ارسال شده از سوی ایران به ونزوئلا ردیابی شده است. او در فروردین ماه نیز به حضور رو به گسترش ایران در ونزوئلا اشاره کرده بود.
پیش از این نیز گزارشهایی در مورد تمایل ونزوئلا برای واردات موشک از ایران منتشر شده بود.
فالر میگوید، روسیه و کوبا نیز در زمینه نظامی و اطلاعاتی به دولت مادورو کمک میکنند، اما نگرانی اصلی در مورد ایران است.
گزارشها حاکی از آن است که نیروی قدس سپاه پاسداران در یک دهه گذشته با ارسال نیرو و تجهیزات نظامی نقش مهمی در حفظ دولت بشار اسد در سوریه ایفا کرده است. تهران حضور نظامی در سوریه یا ارسال سلاح به این کشور را تکذیب میکند و به گزارش اخیر وال استریت ژورنال واکنشی نشان نداده است.
#روسیه #کوبا #ونزوئلا #ایران #ایندیپندنت_فارسی
ترور فخری زاده: ملاحظات و پیامدها
The Assassination of Fakhrizadeh: Considerations and Consequences
تاریخ انتشار دوم دسامبر 2020
نویسنده : Amos Yadlin
یاموس یدلین کیست؟مدیر موسسه مطالعات امنیت ملی دانشگاه تل آویو/از سال 2006-2010 ، سرلشکر یدلین به عنوان رئیس اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل خدمت میک رد ه است. پیش از آن او به عنوان وابسته ارتش اسرائیل در ایالات متحده بوده است . در فوریه 2002 ، درجه سرلشکری رسید و به عنوان فرمانده دانشکده های نظامی ارتش اسرائیل و دانشکده دفاع ملی منصوب شد
✍️ترور محسن فخری زاده شش سوال را در پی داشته است : چه کسی مسئول این عملیات است؟ چه اهدافی را دنبال می کرده است ؟ عواقب ترور چه خواهد بود ؟ ایران چگونه پاسخ خواهد داد؟ راهبرد پیشنهادی برای اسرائیل چیست؟ این مقاله ادعا می کند که کسی که دستور ترور فخری زاده را صادر کرده است ظاهرا سعی داشته است به سه هدف استراتژیک دست یابد: آسیب رساندن به برنامه هسته ای ایران ؛ مانع بازگشت دولت بایدن به توافق هسته ای شود. و شاید هرچند با احتمال کمتری زمینه جهت حمله آمریکا به سایت های هسته ای ایران را فراهم کند . به نظر می رسد اولین هدف محقق شده باشد ، اگرچه پاسخ به ترور هنوز در پیش است و ممکن است هزینه بالایی داشته باشد. دستیابی به دو هدف دیگر تا حد زیادی به واکنش ایران بستگی دا
، اما در هر صورت ، این اهداف است که احتمال تحقق آنها بسیار کم است.
در پاسخ به این سوال که اسرائیل چه باید کند در این مقاله آمده است:
اول ، مهم است که اسرائیل به طور رسمی توجه داشته باشد که "سکوت طلایی است" ، و از چشمک زدن و اشاره ها خودداری کند. دولت اسرائیل باید تصور کند که پاسخ ایران عمدتا بر علیه اسرائیل خواهد بود و بنابراین به هوشیاری اطلاعاتی و آمادگی عملیاتی فوری در آرایه های دفاعی از جمله در دریای سرخ متعهد باشد . اسرائیل باید آماده باشد که این احتمال وجود دارد ایران از موشکهای خود از لبنان ، سوریه ، عراق و یمن برای هدف قرار دادن اسرائیل و همچنین اهداف اسرائیل در خارج استفاده کند. اگرچه تعداد اسرائیلی های خارج از کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا به میزان قابل توجهی کاهش یافته است ، توافق ابراهیم( توافق با امارات) اهداف اسرائیلی موجود در کشورهای حوزه خلیج فارس افزایش داده است . در این زمینه ها ، هماهنگی با ایالات متحده به عنوان یک شریک راهبردی و کشوری که چند برابر قدرت اطلاعاتی ، عملیاتی و دیپلماتیک دارد ضروری است. از هم اکنون نیز مجاری ارتباطی باید با مقامات ارشد دولت بایدن جدید باز شود ، زیرا انتظار می رود بحران در دوره آنها ادامه یابد. نه تنها دانشمندان هسته ای و ابعاد نظامی پروژه ایران باید در دستور کار قرار گیرد ، بلکه همچنین باید موضوعات زیرساخت های غنی سازی ، ذخیره انباشت اورانیوم ، زمان کوتاه تر برای دستیابی به موفقیت ، گزینه های خنثی سازی برنامه هسته ای ایران ، استراتژی کلی جلوگیری از دست یابی ایران به سلاح هسته ای و همراهی گسترده اسرائیل و آمریکا در سالهای آینده هم باید در دستور کار همکاری قرار گیرد
برای مطالعه متن کامل این مقاله که در سایت موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل به منتشر شده بر روی آدرس ذیل کلیک نمایید: https://www.inss.org.il/publication/fakhrizadeh/
فهمی حناوی فرمانده موساد نیست. او یک عرب اسرائیلی است و ظاهرا در یک درگیری خانوادگی کشته شده.
هیچ خبرگزاری رسمیای از دیروز تا حالا اینکه این امنیتی و موسادی بوده رو تایید نکرده.کانال های زرد ایرانی منبع این خبر فیک بودند.
تا چیزی قطعی نشه، نمیتونیم بگیم امنیتی بوده و به اسم انتقام خوشحال بشیم.
به فرض که ترور باشه، چون عرب بوده، جایگاه بالای امنیتی نداشته.
لطفا جوگیر رسانهها نشیم
اتفاقا صهیونیستها بدشون نمیاد کشته شدن یک یهودی عرب تبار را به اسم انتقام جا بزنند تا فرصت را از ایران بگیرند.
شبکه صهیونیستی فاش کرد؛ موجی از وحشت سرتاسر رژیم صهیونیستی را در بر گرفته است
🔸شبکه تلویزیونی کان رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد، از یک هفته پیش سطح شرایط امنیتی در سفارتخانه هایمان در سرتاسر جهان افزایش پیدا کرده است در حالی که مسئولین امنیتی همچنان نگران وارد آمدن ضربه به منافع ما هستند.
🔸با این حال تلاش شده است تا این افزایش سطح هوشیاری امنیتی علنی و مشخص نباشد و به شکلی وانمود شود که همه چیز به شکل عادی در حال جریان است ، همان گونه که آوی کوخاوی رئیس ستاد ارتش در دیداری که از پایگاه های ارتش (رژیم صهیونیستی) در شمال (فلسطین اشغالی) داشت مدعی شد ما به روند عادی و معمول خود برای مقابله با اقدامات خصمانه ایران در سوریه ادامه می دهیم.
🔸از سویی دیگر کارشناسان به این شبکه عبری زبان خبر دادند، زمان بندی اقدام ایران امری بسیار حائز اهمیت است.
@tahllilesiasi
♦️ کارکرد اطلاعاتی برجام برای غرب
#تحلیل_کوتاه
🔷 ترور دکتر محسن فخریزاده، رییس «سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع»، بار دیگر این فرضیه را تقویت کرد که کارکردهای اطلاعاتی نظارتهای برجامی برای دولتهای غربی به ابزاری برای اقدامهای ضدامنیتی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه برنامههای هستهای و موشکی ایران بدل شده است. در این خصوص میتوان سه کارکرد مهم را برشمرد:
1️⃣ تمامی خریدهای تجهیزاتی که به ادعای کشورهای غربی دارای مصارف دوگانه باشد باید به تأیید سازمان ملل برسد که این مسأله بخشی از روندهای رشد برنامه دفاعی را برای سازمانهای اطلاعاتی غربی آشکار ساخته و میتواند کشورهای غربی را برای مقابله با آن آماده سازد.
2️⃣ نظارتهای دقیق در مراکز نطنز، بوشهر و فردو، روند پیشبرد برنامه هستهای در فرایند گامهای کاهش تعهدات برجامی را برای سازمانهای اطلاعاتی دشمن آشکار ساخت که انفجار در مرکز مونتاژ سانتریفیوژها در مرکز نطنز که نقشی جدی در جایگزینسازی ماشینهای غنیسازی جدید با موارد پیشین داشت، از نمودهای آن بود.
3️⃣ آشنایی آژانس بینالمللی انرژی اتمی با اسامی و نوع فعالیت مدیران، دانشمندان و پرسنل مراکز حساس برنامه هستهای، تبعات جبرانناپذیری به همراه داشته و اسامی و مشخصات این افراد را در اختیار دولتهای رقیب و متخاصم قرار داده است. چنانکه در فروردین 1386 شهید فخریزاده در لیست تحریم شورای امنیت قرار گرفت و در آستانه انعقاد برجام، دبیر کل آژانس خواستار گفتگوی حضوری با ایشان شده بود. پس از برجام نیز نخستوزیر رژیم صهیونیستی از آقای فخریزاده به صراحت و با تأکید نام برد.
🔶 به نظر میرسد به دلیل اهمیت نظارتهای برجامی در کارکردهای فوق، آمریکا و اروپا علیرغم گامهای کاهش تعهدات، همچنان بر حفظ برجام تأکید داشتند. زیرا برای آنها دستیابی به اطلاعات ارائهشده به آژانس و سازمان ملل بسیار مهمتر از میزان و سطح غنیسازی اورانیوم و دیگر موارد سختافزاری بوده است. به همین دلیل به نظر میرسد پاسخ مناسب به این سوءاستفاده میتواند کاهش سطح نظارتها و حتی تعلیق موقت آنها تا زمان اطمینانبخشی به جمهوری اسلامی باشد.
☘️ اندیشکده راهبردی تبیین🌿
@tahllilesiasi
با سلام و احترام؛
به اطلاع یاران همراه میرساند کانال تلگرامی تحلیل سیاسی با آیدی مشابه:
https://t.me/tahllilesiasi
همزمان با ایتا فعال می باشد🇮🇷
همچنین گروه تحلیل سیاسی به منظور تبادل نظرات و دیدگاههای سیاسی جبهه انقلاب اسلامی ایجاد گردید 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1154416724Gc55677f4ec
⚠️عادیسازی روابط اعراب و رژیم صهیونیستی؛ آثار و پیامدهای منطقهای
🔴عادیسازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهونیستی به آرایشهای سیاسی پیرامون مسائل منطقه شکل شفافتری میدهد.
✍ مهدی آشنا
با توافقات صلح امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی، روند عادیسازی روابط برخی کشورهای عربی با این رژیم پس از سالها زمینهسازی، سرانجام به مرحله نهایی رسیده است و انتظار میرود بزودی کشورهای دیگری نیز راه امارات و بحرین را طی کنند. اکنون وجه عربی منازعه اسرائیل- اعراب که به مدت چند دهه گسل ژئوپلیتیک غرب آسیا بود بسیار کم رنگ شده و به نظر میرسد برای این کشورها این مسئله دیگر فقط ماهیت اسرائیلی- فلسطینی دارد.
در حالیکه از جنگ جهانی دوم به بعد قطبش مجموعه امنیتی غرب آسیا و شمال آفریقا متشکل از چهار قدرت ایران، ترکیه، رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی به سرکردگی یکی از آنها (مصر، عراق دوران صدام و عربستان) بوده است که در کنار تغییرات در الگوهای دوستی و دشمنی و همچنین پوشش یا نفوذ قدرتهای خارجی به نظم منطقه شکل داده و عامل اصلی ثبات و بیثباتی بوده است عادیسازی روابط برخی از کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی به لحاظ تاثیری که در الگوهای دوستی و دشمنی خواهد داشت میتواند این نظم منطقهای را دگرگون کند.
این دگرگونی میتواند آثار و پیامدهای مهمی در موضوعات سیاسی و امنیتی منطقه داشته باشد و منجر به اتحاد و ائتلافهای جدیدی به طور کلی و پیرامون برخی موضوعات به طور خاص در سطح منطقه شود. مسئله فلسطین، اسلام سیاسی، رقابتها برای نفوذ منطقهای مخصوصاً در عراق، سوریه و لبنان و رقابت امارات، مصر با ترکیه در لیبی، امنیت خلیج فارس، جنگ یمن و … موضوعاتی هستند که عادی سازی روابط میتواند به شدت آنها را تحت تاثیر قرار دهد؛ بر این اساس در نوشتار حاضر تلاش میشود این مسائل مورد بررسی قرار گیرد.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
http://tabyincenter.ir/39628
🆔 @tahllilesiasi
15.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️انتشار به مناسبت سالروز شکار پهپاد RQ-170 آمریکا توسط نیروی هوافضای سپاه🇮🇷🇮🇷
Published on the occasion of hunting the American uav RQ 170 anniversary by IRGC Areospace force
@tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نسخه جدید بازی کالاف دیوتی (black ops cold war)
بیست و سه آبان امسال عرضه شد و ماموریت شما اینه که دنبال فردی به نام “قاسم” بگردین تا بکشیدش ! دشمناتونم همه فارسی روان صحبت میکنن!
در صحنه های ابتدایی بازی یک تلوزیون در حال پخش اخبار می باشد. در طی یکی از خبرها به حمله به سفارت آمریکا و به گروگان گرفتن شهروند آمریکایی کارمند سفارت آمریکا در تهران اشاره می شود.
در ادامه طی یک کات سین دیگر فردی که در حال صحبت با رییس جمهور وقت امریکا (رونالد ریگان) است اسم دو فرد را در رابطه با گروگان گیری اخیر به زبان می آورد :
آرش کدیو و قاسم جوادی .
دراولین مرحله از شروع بازی شما در نقش الکس میسون به همراه راسل ادلر وفرانک وودز ماموریت دارید تا جای اختفای قاسم جوادی در آمستردام هلند را بیابید و از او در مورد آرش کیدو سوال کنید . صدای افراد فارسی زبان در طی این مرحله کاملا مشهود است.
#جنگ_نرم
#ایدوئولوژی_آمریکایی
@tahllilesiasi