🔴 سالهاست ماشه را چکانده اند!- داود مدرسیان
🔹یادم می آید در ایام تصویب برجام، وقتی می گفتیم #مکانیم_ماشه؛ برخی از دولتی ها و حامیان دولت ما را به تمسخر می گرفتند که مگر شما انگلیسی بلدید که حالا از یک اصطلاح، مکانیزم ماشه را ترجمه می کنید!
🔸هر چه بود گذشت و یک جریان قرار شد با مذاکره و پذیرفتن شرایط غربی ها و امتیازات بی شمار، مشکل تحریم ها را رفع کند؛ وضعیت اقتصاد و محیط زیست و آب خوردن مردم را بهبود بخشد. بالاخره با این وعده ها رأی آورده بود و می بایست به وعده هایش عمل کند. بهمین دلیل برجام را در سال 94 پذیرفت.
🔹سال 95 بعد از یک سال از نوزاد برجام، وقتی هیچ سود اقتصادی شامل حال ملت نکرد سیف رئیس بانک مرکزی دولت در سازمان ملل گفت عائدی ایران از برجام «تقریباً هیچ» بوده. مرحوم هاشمی رفسنجانی هم وقتی دید برجام هیچ کدام از مسائل اقتصادی را حل نکرده و تحریم ها هم متوقف نشدند، قبل از وفاتش هم گفته بود هدف از برجام تابوشکنی مذاکره و ارتباط با آمریکا بود! با این وجود مردم مجدداً با امیدواری به آینده برجام و اینکه بالاخره در آینده نتیجه می دهد به روحانی رأی دادند اما همگان دیدند که هیچ اتفاق ملموسی در اقتصاد نیفتاد!
🔸بدتر حال روحانی و ظریف و عرقچی بود که مدعی شدند هدف از برجام رفع تحریم ها نبود! بلکه هدف برداشتن سایه جنگ از کشور بود! امروز همه می بینند که آقایان سایه جنگ را بر اقتصاد، سیاست و امنیت گسترانیده اند!
🔹آمریکا که امتیازات نقد خود را که همان نابودی زیرساخت های انرژی هسته ای بود را گرفت و سپس درخواست های جدیدی را مطرح کرد: عقب نشینی ایران از منطقه و محدود کردن برنامه موشکی! درخواست تصویب FATF و CFT و غیره . بدون اینکه به وعده های خود در ازای تعطیلی صنعت هسته ای ایران عمل کند!
🔸آمریکایی ها وقتی با مخالفت جمهوری اسلامی مواجه شدند بدون کمترین هزینه ای، از برجام خارج شدند و اروپایی ها هم به اذعان محمدجواد ظریف، به یک تعهد هم از تعهدات 11 گانه خود عمل نکردند و تحریم ها را روز به روز افزایش داده و حلقه محاصره تنگ کردند! دولت جمهوری اسلامی در مقابل مجبور شد تعهدات برجام خود را گام به گام کاهش دهد تا شاید غربی ها مجبور شوند به برجام برگردند!
🔹حالا که 5 گام کاهش تعهدات برجامی توسط ایران برداشته شده؛ غربی ها برای ترساندن ایران از تحریم های بیشتر بحث «مکانیزم ماشه» را کلید زده اند تا همه تحریم های سازمان ملل به دوران قبل از برجام برگردد! اما آیا واقعاً وضع بدتر خواهد شد؟
🔸شواهد و قرائن نشان می دهد که دولت های غربی طی دو سال اخیر هر تحریمی خواسته اند علیه ایران وضع و اجرا کرده اند. انواع تحریم های نفتی، بانکی، بیمه حمل و نقل کشتیرانی، فولاد، ارزی و غیره را بر ما لحاظ کرده اند و اصطلاحاً کاری که نکرده باشند وجود ندارد؛ چون سالهاست که اسلحه را روبروی ایران گرفته و ماشه را چکانده اند و دیگر توان بیشتری ندارند!
🔹امروز بعد از سالها فشار و محاصره، آمریکا در اقدامی بزدلانه یک مقام رسمی نظامی ما را - #حاج_قاسم_سلیمانی- به شهادت رسانده اما با موشک باران بزرگترین پایگاه نظامی اش در عراق یعنی #عین_الاسد دریافته که دیگر حضورش در منطقه تمام شده و باید داستان ابرقدرتی اش را همچون فرمانروایی روم و یونان و فراعنه بخواند! این فشارها هم فشارهای آخر است. مطمئن باشید دشمن دیگر بیشتر از این توانی ندارد در نظامی میخورد بدنبال جبران درحوزه اقتصادی است. چنانچه مسئولین یکبار برای همیشه نگاهشان را از بیرون به داخل تغییر دهند ما پیروزیم؛ شک نکنید.
@tahllilesiasi
شنیده ها حاکی از آن است که:
فردی که لحظه برخورد موشک با هواپیمای اوکراینی را پیش از شلیک و برخورد، ضبط و آن را برای شبکه سعودی فرستاده بود در رباطکریم دستگیر شد
@tahllilesiasi
💠خطای شخصی در حادثه هواپیمای اوکراینی توسط نیویورک تایمز هم رد شد!
روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز:
🔹هواپیماهای تجاری و مسافربری خود را از طریق مخابره دائمی سیگنال شناسایی به رادارهای فرودگاههی و سامانههای پدافندی معرفی میکنند که این سیگنال از طریق یک دستگاه به نام ترانسپاندر که در هواپیما نصب شده است، به صورت دائم مخابره میشود.
🔹بررسی اطلاعات پرواز و جزئیات رهگیری هواپیمای مذکور نشان میدهد که هواپیمای اوکراینی ۲۰ تا ۳۰ ثانیه قبل از اصابت موشک، مخابره سیگنال شناسایی را متوقف کرده است.
@tahllilesiasi
✔️پسر نماینده اصلاحطلب در بین اهانت کنندگان به نظام و رهبری در دانشگاه تهران!
▪️امروز در کنار تجمع دانشجویان انقلابی دانشگاه تهران، عده قلیلی هم بودند که علیه رهبر انقلاب و نظام شعار میدادند.
▪️نکته جالب تجمع ساختارشکنانه این است که پسر محمود صادقی(نماینده رد صلاحیت شده تهران) هم از لیدرهای اصلی توهین کنندگان بود.
@tahllilesiasi
تحلیل سیاسی
وقتی تصویر مصدومیت رضا یزدانی کشتی گیر را به جای ضرب و شتم دانشجو توسط بسیج در تجمعات دانشگاه امیرکبیر به طور گسترده در فضای پخش می کنند.
💢تصاویر را راستی آزمایی کنید. شایعه سازان روی زودباوری مخاطبان حساب ویژهای باز کرده اند.
زودباوری پاشنه آشیل مخاطب در فضای بی در و پیکر مجازی است.
@tahllilesiasi
هدایت شده از جهان آرا
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #موشن_گرافیک | کیک در سفارت انگلیس ، شام سر سفره حکومت!
🆔 @jahanaraofoghtv
🆔 @ofogh_tv
👈 چرا #فاسدترین_مجلس تاریخ 40 ساله انقلاب شکل گرفت؟
#انتخابات_98
✍ داود مدرسی یان
1️⃣ سخنگوی شورای نگهبان گفته: ۹۰ نفر از نمایندگان مجلس، بعلل فساد مالی، سو استفاده از اموال عمومی، تحصیل مال نامشروع، اختلاس، استعمال مواد مخدر، مفاسد اخلاقی، محکومیت جنایی، سابقه شرارت، چاقو کشی، سابقه فروش مواد مخدر برای ردصلاحیت شدهاند. یعنی یک سوم مجلس! تازه قریب 40 نفر در این دوره شرکت نکردند شاید آمار بالاتر می رفت!
2️⃣ از بین اینها، ۶ رئیس کمیسیون تخصصی مجلس کنونی که همگی متهم اقتصادی هم هستند جزو ردیها هستند:
🔹حسنوند، رئیس کمیسیون انرژی
🔸تاجگردون، رئیس کمیسیون بودجه
🔹عزیزی، رئیس کمیسیون اجتماعی
🔸اکبریان، رئیس کمیسیون صنایع و معادن
🔹کولیوند، رئیس کمیسیون شوراها
🔸حضرتی، رئیس کمیسیون اقتصادی
3️⃣ این مجلس، مجلسی است که طی ۴ سال پرتلاطم اقتصاد کشور، هیچ طرح اقتصادی برای حل مشکلات معیشتی ملت نداشت، هیچ پِلَنی برای تقویت تولید نداشت، هیچ نظارتی بر دستگاههای اجرایی کشور و اجرای قوانین نداشت، هیچ برنامه ای برای شفافیت و مبارزه با مفاسد اقتصادی نداشت، هیچ طرحی برای اصلاح نظام بانکی نداشت. در برابر فساد 200 هزار میلیارد تومانی «دلار جهانگیری» سکوت کرد و در برابر خسارت 200 هزار میلیارد تومانی بیژن زنگنه به کشور بعلت عدم اجرای هدفمندی یارانه سوخت فقط نگاه کرد!
4️⃣ این مجلس هیچ طرح و برنامهای برای اصلاح نظام مالیاتی کشور، مالیات پزشکان، جلوگیری از فرارهای مالیاتی بزرگ، اصلاح اتاق بازرگانی، تصویب مالیات بر خانههای خالی نداشت. قاچاق کالا در دوران این مجلس 3 برابر شد! قیمت خودرو، مُلک، سکه و ... سر به فلک کشید؛ تورم چند برابر شد؛ بیکاری افزایش پیدا کرد؛ قیمت ارز چندبرابر شد و هیچ اقدامی نکرد.
5️⃣ این مجلس هیچ طرح و برنامهای برای حل مشکلات و آسیبهای اجتماعی نظیر اعتیاد، طلاق، افزایش جرائم، سرقت، نزاع دستهجمعی، خودکشی، ازدواج جوانان، حل مشکل مسکن، حل مشکلات حمل نقل ریلی، هوایی و زمینی نداشته است! این مجلس هیچ قدم مثبتی برای مسائل دینی و فرهنگی کشور و مسائل معنوی مردم برنداشت!
6️⃣ مجلس دهم هیچ طرح و برنامهای برای دیپلماسی اقتصادی کشور نداشت، در برابر سیاست منفعل دولت تدبیر به شدت منفعل و مطیع و رام بود. در برابر نقض برجام و خروج آمریکا از برجام و نابودی صنعت هستهای و افزایش تحریمها، فقط به صدور بیانیههای خشک و خالی و بیخاصیت اکتفا کرد! هیچ طرح و برنامه ای برای مقابله با تحریمهای فلج کننده نداشت.
7️⃣ مجلس دهم در کل، نه تنها هیچ طرح و برنامه و قانون مفیدی را مصوب نکرد بلکه هیچ نظارتی هم درحوزه فرهنگ،اقتصاد و سیاست داخلی و خارجی بر دستگاه های اجرایی، دولتی و غیردولتی نداشته است! مجلسی بود در اختیار وزرا و پیمانکاران و دلالها! رد صلاحیت ۹۰ نفر بعلت مفاسد مختلف، یعنی قانونگذاری یک نهاد فاسد برای مملکت!
8️⃣ آیا میدانید این مجلس چگونه و زیرنظر چه کسی اینگونه شد؟ مجلس دهم به ریاست #علی_لاریجانی و با مدیریت فسادبرانگیز وی به اینجا رسید. روحانی هم این مجلس را اینگونه میخواست. مجلسی مطیع، رام، فاسد و رأی آن قابل خریدن بود به پائین ترین قیمت! مجلس دهم، خروجی مدیریت ترکیبی دوقلوی روحانی و لاریجانی بود؛ یک ویترین بی روح و افرادی که چون موم در دست لاریجانی و روحانی قرار داشتند!
9️⃣ حالا آیا شورای نگهبان تحت فشارها این 90 نفر یا تعدادی از آنها را دوباره تایید میکند؟ یا بناست «فاسدان بالقوه» دیگری نیز تأیید شوند؟ و آیا مردم میخواهند این مجلسِ ناکارآمد، پیر، فاسد، بیبخار و بی خاصیت را به یک مجلس کارآمد، جوان، فعال، متخصص، انقلابی، جهادی و پیگیر تغییر دهند؟ آیا مردم اراده میکنند ترکیب و تجزیه ناکارآمدترین و فاسدترین مجلس تاریخ ۴۰ ساله را بهم بزنند؟ باید منتظر ماند و به نظاره نشست.
@tahllilesiasi
سناریو تجزیه عراق - دو پروژه برای تجزیه عراق به صورت فدرال
نشست هایی زیر نظر امریکا، بعد اردن، بعد از آن ترکیه و در آخر هم امارات متحده عربی برگزار شده است. براساس اطلاعات به دست آمده قرار است نشستی هم زیر نظر عربستان سعودی و با حضور گروهی از رهبران سیاسی عراقی که در راس آنها اهل سنت هستند تشکیل شود. با توجه به وضعیت کنونی که عراق با آن مواجه است، تمام این کشورها خود را در جایگاه یک وصی برای عراق می بینند و تلاش می کنند این کشور را به صورت فدرال تجزیه و تقسیم کنند. در حال حاضر دو پروژه دراین زمنیه درجریان است:
🔺اولین پروژه که واشنگتن آن را ترجیح می دهد عراق را به 5 اقليم تقسیم می کند: «اقلیم کردستان، اقلیم عربی – سنی، اقلیم بغداد، اقلیم سومر و اقلیم بصره»
🔺دومین پروژه را کشورهای عرب حوزه خلیج فارس ترجیح می دهند؛ برای اینکه سنی های عراق اختلافات زیادی دارند و نمی توان آنها را در یک اقلیم واحد جمع کرد. همچنین منافع کشورهای حوزه خلیج فارس هم در این پروژه تامین می شود. براین اساس این پروژه متشکل از 7 اقلیم است:
🔹اقلیم غرب عراق شامل انبار، صلاح الدین، سامراء، دجیل، حضر و بعاج.
🔹اقلیم نینوا شامل موصل، سنجار، تلعفر و دشت نینوا
🔹اقلیم کرکوک شامل حویجه، عظیم، شرقاط و دیالی
🔹اقلیم بصره شامل سه استان که تاسیس می شود.
🔹اقلیم میسان، ذی قار و واسط
🔹اقلیم فرات شامل بابل، دیوانیه و سماوه
🔹 اقلیم نجف و کربلا
بغداد هم پایتخت دولت فدرال خواهد بود.
@tahllilesiasi