🔴مهم/ فاجعه ای که اتفاق نیفتاد.
⏪ترفند بزدلانه جنگنده اسرائیلی برای فرار از پدافند ارتش سوریه
در پی مقابله پدافند هوایی سوریه با حملات موشکی جنگندههای رژیم صهیونیستی، یک هواپیمای مسافربری روسی با ۱۷۲ سرنشین مجبور به فرود اضطراری در پایگاه نظامی روسیه در سوریه شد.
به گفته وزارت دفاع روسیه، یک جنگنده اسرائیلی خود را پشت سر این هواپیما مخفی کرده بود تا هدف پدافند هوایی سوریه قرار
نگیرد.
حالت دیگر این جنایت بارگذاری مشخصات هواپیمای جنگنده در رادار بر روی هواپیمای مسافربری در حال حرکت است که در این شرایط پدافند فریب خورده و مجبور به شلیک می شود.
▪️تحلیل کوتاه:
اولا: این اتفاق اقدام جنگ الکترونیک و جنایت آمریکا در سقوط هواپیمای اوکراینی در ایران را بسیار تقویت می کند.
ثانیا :روسیه که تاکنون یکبار در این دام اسراییل گرفتار شده و یک هواپیمای ایلوشین با۱۵ سرنشین خود را از دست داده است.
لذا نباید برای بار دوم کوتاه بیاید و باید در مقابل این اقدام اسراییل برخورد جدی داشته باشد علی الخصوص که این بار سیبل هواپیمای مسافربری با ۱۷۲ سرنشین بوده است.
▪️ ثالثا :شرکتهای هوانوردی باید در این امر وارد شده و جنایت آمریکا و اسراییل را بی پاسخ نگذارند و به مجامع عمومی شکایت کنند. چرا که بااین وضعیت هیچ پروازی در دنیا امنیت نخواهد داشت.
▪️رابعا:موسسات و NGOهای مردم نهاد جهانی نیز باید این اقدامات جنایتکارانه را پیگیری و محکوم کنند.
▪️و درنهایت مردم آمریکا که دولتشان اینگونه انسانهای بی گناه را در آسمان سپر خود می کنند نباید ساکت بنشینند.
@tahllilesiasi
#اینستا_گردی
داماد ترامپ ، محمود عباس عامل اصلی تشدید خشونت ها است
🆔 @tahllilesiasi
هر دم از این باغ بری می رسد
»»»انتخابات«««
گمانه زنی خبرگزاری فارس درخصوص پافشاری برخی از گروه های اصولگرا برای جدایی از شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در پی خروج جبهه پایداری و احتمال ارائه فهرست جداگانه از سوی برخی از این احزاب سیاسی، مورد بهره برداری رسانه های اصلاح طلب با محوریت اختلافات داخلی در اصولگرایان، قرار گرفته است. از سوی دیگر گمانه هایی مبنی بر فشار عده ای بر قالیباف برای ارائه فهرست انتخاباتی جداگانه، مطرح شده است. نهایی شدن فهرست انتخاباتی جبهه پیشرفت رفاه و عدالت در تهران به عنوان نمونه ای از تفرقه در بین اصولگرایان و جدایی گروه ها از شورای ائتلاف مطرح شده است.
@tahllilesiasi
مهم / اختصاصی
امروز عملیات مهمی در جنوب حلب توسط فاطمیون و حزب الله انجام شد که طی آن سه منطقه حساس برنه زیتان و حویر العیس بعد از ۴ سال از اشغال القاعده آزاد شده تلفات سنگینی به دشمن وارد شده اجسادشون دست جبهه انقلاب افتاده است
@tahllilesiasi
🔴 شکنجه خاموش...
🔻ویلیام مایر افسر ارشد روانشناسی ارتش وقت آمریکا پس از تحقیقات بر روی زندانیان جنگ کره دریافت با اینکه زندانیان مذکور از کلیه امکانات رفاهی مناسب برخوردار بودند و ازطرفی زندان دارای حصار خیلی سفت و سختی نیز نبود دو رفتار آنها با رفتار زندانیان سایر زندانها فرق داشت:
🔹اولا آنها رابطه خوبی با زندانبانان خود داشتند!
🔹ثانیاً هر ازگاهی شب می خوابیدند ولی صبحبه دلایل مختلف هرگز از خواب بیدار نمی شدند!
مایر با دقت نظر و تحقیقات گسترده دریافت که زندانبانان به زندانیانی که بدترین و فجیع ترین خاطره خود را در جمع زندانیان تعریف کنند و یا از هم سلولی های خود جاسوسی نمایند سیگار و دیگر امکانات جایزه می دهند لذا نتیجه اش این می شد که در یک بازه زمانی زندانیان فقط اخبار منفی دریافت میکردند و این عامل مهمی در خودکشی و دیگر بیماری های روحی آنان بود که بعدها به #شکنجه_خاموش موسوم شد.
🔻 اکنون به نظر می رسد در آستانه انتخابات مجلس، رسانه های خارجی و پادوهای داخلی شان عامدانه و برخی کنشگران سیاسی داخلی تحت تاثیر رقابت های سیاسی خواسته یا ناخواسته درحال بهره برداری از این تاکتیک موثر برعلیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند که دائما بر طبل «ما نمی توانیم» « نمی شود» « با امریکا مذاکره کنیم»« این انتخابات نیست انتصابات است»« مردم برای اعتراض محل تجمع ندارند» «تحریم ها موثرند» و صدها تیتر از این دست می کوبند.
اما در این گیر و دار و پروپاگاندای رسانه ای باید به تیزهوشی و تیز بینی مقام معظم رهبری( مدظله العالی) بنازیم که از هر تریبونی با نگاهی آرمانگرایانه و با تکیه بر واقعیات ضمن بیان هنرمندانه نقاط قوت و ضعف، روح امید را در دل مردم می دمد...
✍ منبع : وحید_محبی
🆔 @tahllilesiasi
نویسنده ای که رئیس سازمان اطلاعات عراق شد و تا یک قدمی نخست وزیری پیش رفت
سید رضا قزوینی غرابی
۱۲ بهمن ۱۳۹۸
شناخت حلقه پیرامونی مصطفی الکاظمی رئیس سازمان اطلاعات عراق و نامزد آمریکا و برخی گروه های سیاسی دیگر عراقی برای نخست وزیری عراق- که ناکام ماند- احتمالا برای مخاطبان جالب توجه است.
کنعان مکیه ريیس مؤسسه الذاکرة العراقية در آمريكا که از تشویق کنندگان بوش برای حمله عراق بود.
حسن منیمنه، که بعدها وزیر آموزش و پرورش لبنان در دوران سعد حریری شد و همکار مکیه بود.
مصطفی الکاظمی که به عنوان مسؤول تاریخ شفاهی الذاکره العراقیه و یک نویسنده و پژوهشگر، در سال ۲۰۱۶ رئیس سازمان اطلاعات عراق شد.
خانم رند الرحیم عراقی- آمریکایی نومحافظه کار که در سال ۲۰۰۳ با تابعیت آمریکایی سفیر عراق در آمریکا شد.
مکیه در دهه ۹۰ میلادی تنها در یک مرحله، حدود یک و نیم میلیون سند متعلق به حکومت صدام را از مناطق کردنشین عراق خارج و به آمریکا منتقل کرد و پس از سقوط صدام نیز حجم انبوهی از اسناد توسط وی و همکارانش از جمله الکاظمی مجددا به آمریکا منتقل شد.
ادعا میشود الذاکره العراقیه موسسه ای مستقل است لیکن روشن است که انتقال چند میلیون سند از عراق به واشنگتن، به تنهایی از عهده یک مؤسسه خصوصی بر نمی آید. براساس برخی منابع، مکیه یکی از چهره های همکار با سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا به شمار می رود.همین موضوع میتواند سطح بالای مأموریت و دسترسی انحصاری وی به اسناد رژیم صدام را توجیه کند.
اقدامات مکیه در پوشش “دانشگاه هاروارد” و “بنیاد عراق در واشنگتن” انجام میشده است و در سال ۲۰۰۳ مکیه، الکاظمی را به عنوان مدیر مؤسسه در عراق تعیین کرد. الکاظمی از یک آرشیویست و پژوهشگر به سمت معاون سازمان اطلاعات عراق و در دوران العبادی رئیس سازمان اطلاعات عراق شد.
@tahllilesiasi
تحلیل سیاسی
مدتی است که اخبار مربوط به ویروس کرونا به صورت وسیع در سطح دنیا در حال مخابره این
با ابعاد بین المللی و مسأله بیوتروریسم بودن یا نبودن آن در این جا کاری ندارم، که قبلاً در مورد آن نظر خود را داده ام
اما بازتاب آن در جامعه ایران در حالیکه در آستانه راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه هستیم، آن هم با تیترهایی مثل تیتر روزنامه صدای اصلاحات، اصلا احساس خوبی ندارم
کاملا مشخص است که در حال کرده افشانی منافقانه برای تردید در حضور، در بین مردم هستند
واقعاً باید به این خباثت و رفتار زشت که حاضر است به خاطر منافع حزبی، مصالح کشور را قربانی کند ، چه برخوردی باید کرد آن هم در این شرایط حساس کنونی
و جالبتر اینکه برای بازی دربی پایتخت، که چندین ساعت جماعتی بالغ بر چند ده هزار نفر کنار هم نشستند ، هیچ کس نگران نشد
اما اینجا که قرار است برای حدود یکی دو ساعت افراد در حال حرکت باشند، چنان به تکاپو افتاده اند که گویی تا حال این ۶۰۰ نفر در ایران فوت کرده اند
خواهش دارم تا جای ممکن در بین کانال های مختلف که دسترسی دارید ، شفاف سازی کنید
@tahllilesiasi
تحلیل سیاسی
ما به تکلیف خود و آنچه در بضاعت اندک بود را سعی کردیم در طبق اخلاص گذاشته و تقدیم کنیم اما خیلی امیدوار به یافتن گوش شنوا در شورای ائتلاف نیستم. این جمعیت ها سابقه خوبی از گذشته ندارند. در بیشتر دوره ها سیاستهای انتخاباتی درستی نداشتند. این دوره هم تاکنون عملکرد آنها همینگونه بوده و ان شاءالله بخود آمده و در رفتار خویش تجدید نظر اساسی انجام دهند.
این مطالب را که عرض کردم را مستند است. (این سینه مالامال از کاستی های همین رفقاست و مملو از دردی است که سالها به دلیل احساس تکلیف نسبت به انقلاب، خون رفقای شهیدم ( همه شهدا ) و بویژه مولی و مقتدایم حضرت آقا که بواقع این سید بزرگوار از دست امثال بنده چه رنجی را سالهاست که همچون مولی الموحدین امیر مومنان تحمل میکنند و من درک نمیکنم. بماند... درد دلی بود...
@tahllilesiasi
🚨 علی مطهری: اجازه دهیم کسی که فساد مالی و اخلاقی جدی ندارد در انتخابات نامزد شود.
🆔 @tahllilesiasi
🚨فوری/امروز
رهبر انقلاب: در برخی گزارشهای آمریکایی، توصیه شده که نگذارید ایران، اقتصاد بدون نفت را تجربه کند!
🔻رهبر انقلاب، امروز: عامل عمده و مهم مشکلات اقتصادی ما این است: وابستگی به نفت که موجب شده برای درآمد کشور به نیروی داخل و جوشش داخلی، به استعدادهای گوناگون و ظرفیّتهای گوناگون داخلی توجّه چندانی نشود. خاطرمان جمع باشد که نفت میفروشیم، درآمد کشور تأمین خواهد شد؛ عامل عمدهی مشکلات کشور این است. اگر چنانچه بتوانیم ما این کار را انجام بدهیم، بهترین فرصت را از تهدید دشمن ــ یعنی از همین تحریم ــ توانستهایم برای خودمان به دست بیاوریم.
🔸کما اینکه باهوشهایشان توجّه به این نکته دارند. در گزارشهایی بنده دیدم که توصیه میکنند که نگذارید ایران اقتصاد بدون نفت را تجربه کند؛ بین خودهایشان این گفته میشود که نگذارید ایران، اقتصاد بدون نفت را تجربه کند. یک راه پشتیای درست کنید، حالا تحریمها را برنمیدارید امّا یک راهی را پیدا کنید، درست کنید که ایران بکلّی منقطع نشود، چون اگر منقطع شد میرود سراغ اقتصاد غیرنفتی. ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
🆔 @tahllilesiasi
روحانی دستور تدوین لایحۀ همه پرسی را صادر کرده است
روزنامۀ کیهان در یادداشت امروز خود به قلم محمد ایمانی نوشته است:
اخیراً حزب "اتحادملت" در نامهای، از آقای #روحانی خواسته لایحهای برای همهپرسی درباره تفسیر شورای نگهبان از نظارت بر انتخابات (اصل 99 قانون اساسی) تهیه و ارائه کند
روحانی هم ضمن استقبال، دستور تدوین لایحۀ مذکور را صادر کرده است
@tahllilesiasi
جبهه پایداری: حاضریم بر اساس شاخصها به لیست واحد با اصولگرایان برسیم
بیانیه جبهه پایداری:
🔹جبهه پایداری با تاکید بر مواضع اصولی و انقلابی همواره در پی وحدت حداکثری حول ارزشهای انقلاب اسلامی بوده و هست.
🔹پایداری در این دوره مجلس یک مدل ۴ مرحلهای را تدوین نموده و به دیگر گروهها و جریانهای سیاسی جبهه انقلاب ارایه کرده است:
۱- عدم تخریب نیروهای انقلاب توسط یکدیگر ۲- وحدت حول شاخصها و گفتمان انقلای اسلام ۳- حداکثرسازی اشتراکات در لیستها و ۴- ارائه لیست واحد؛ که همواره مطلوبترین حالت رسیدن به لیست واحد هدف اصلی این مدل بوده است.
🔹مکرر اعلام کردهایم که جبهه پایداری حاضر است برای دستیابی به هدف وحدت در لیست، از اشتراک موجود در دو لیست شروع شود و تا نهایت به لیست واحد برسد.
fna.ir/deymyq
🆔 @tahllilesiasi
روحانی چه میکند؟
ساندیسخورها چه میخواهند؟ - ۱
داستانی که میخوانید، با همه شگفتی و تلخیاش، واقعی است. ماجرا به ادعای دلسوزی برخی سیاستبازان و مدیران دولتی برای حقوق مردم در انتخابات برمیگردد.
اخیرا حزب «اتحاد ملت» در نامهای، از آقای روحانی خواسته لایحهای برای همهپرسی درباره تفسیر شورای نگهبان از نظارت بر انتخابات (اصل 99 قانون اساسی) تهیه و ارائه کند. روحانی هم ضمن استقبال، دستور تدوین لایحه مذکور را صادر کرده است. حزب اتحاد ملت چه نسبت و سنخیتی با روحانی دارد؟ آنها واقعا نگران حقوق و مصالح مردم هستند؟
آنها طیفی هستند که صراحتا گفتهاند دولت روحانی را «رحم اجارهای» میدانند. نگاه آمرانه به روحانی دارند. میگویند اعتدال، گفتمان نیست و فقط اصلاحطلبی گفتمان است. میگویند روحانی خودش رای نداشت و ما او را رئیسجمهور کردیم.
این در حالی است که نه عارف و نه جهانگیری هیچ کدام بالای 8 درصد رای در سال 92 و 96 نداشتند. افراطیون مدعی اصلاحطلبی با وجود این واقعیت و اینکه بدون پاسخگویی توانستهاند در سایه دولت روحانی، از رانتهای قدرت و ثروت برخوردار شوند، همواره کوشیدهاند او را بدهکار و وامدار خود وانمود کنند.
واقعیت همان است «عابد توانچه» عضو سابق دفتر تحکیم و انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر، 6 تیر 92 گفت:
«اصلاح طلبان نگاه ابزاری دوگانه به روحانی دارند. از یک طرف او را پس میزنند تا هزینهای پرداخت نکنند. از طرف دیگر تأیید میکنند... آنها به روحانی مثل ساندیسی نگاه میکنند که تا زمانی که آخرین قطره ممکن در او را میک نزنند، لوله ساندیس را از آن بیرون نخواهند کشید. وقتی مطمئن شوند دیگر نمیتوانند از روحانی استفادهای کنند، همان کاری را که با هاشمی رفسنجانی کردند با او میکنند... اصلاحطلبان در وضعیت بدی گرفتار شدهاند. آنها ميخواهند نهايت استفاده را بکنند اما جوابگوي کارنامه او نباشند.»
این طیف انتظار خودزنی از روحانی دارند. «جعفر-گ» از همکاران سلام، خرداد امسال در روزنامه آرمان تحلیلی نوشت که جمع بندی افراطیون مدعی اصلاحات است:
«دولت روحانی که برجام را بهعنوان برگ اصلی برندهاش تقریبا از دست داده، و در غیاب آن، زمان و قدرت لازم برای ارائه بدیل دیگری را ندارد، روزها و ماههای طاقت فرسا و نفسگیر خود را سپری میکند... اینجا اگر کسی بخواهد آهسته بیاید و آهسته برود، همانا انبان خالی خود را به نمایش گذاشته و دست خالی خواهد رفت و کتاب سیاست را میبندد و میرود... آقای روحانی، دولت و آقای ربیعی، دیگر چیزی برای از دست دادن ندارند [!] و میتوانند این دو سال را با برنامهای حداکثری سپری سازند»!
«اتحاد ملت»، خلف حزب منحله مشارکت است؛ تندروهایی که در دولت اصلاحات، به خاتمی هم رحم نکردند و خواستار خروج از حاکمیت شدند. نشریه اجارهای «صدا» ارگان حزب، آذر گذشته به نقل از عباس عبدی خواستار استعفای روحانی شد.
🔻ادامه دارد🔻
منبع محمد ایمانی
___
🆔 @tahllilesiasi
روحانی چه میکند؟
ساندیسخورها چه میخواهند؟ - ۲
برای شناخت هویت این حزب، باید سخنان مشمئزکننده و لاشخورمآبانه دبیرکل حزب را پس از بلوای بنزین به یاد بیاوریم. علی شکوریراد، روز ثبتنام برای انتخابات مجلس، سخنانی بر زبان راند که شدیدا بوی بیاخلاقی و خیانت میداد.
در اثر سوءتدبیر مشکوک دولت روحانی و سه برابر کردن ناگهانی قیمت بنزین، دشمنان و ضد انقلاب، سوار موج التهاب شدند که نتیجه آن، جان باختن دهها نفر بود.
این اتفاق تلخ، موجب تاسف بود، اما شکوری راد با ابراز ذوقزدگی از فشار بر طبقات محروم و پایین شهر گفت: «اعتراضات اخیر، موجب ریزش رای اصلاحطلبها نشده یا اگر شده خیلی کمتر از میزانی است که از رای اصولگراها ریزش کرده. اعتراضات معمولا در حواشی شهرهای بزرگ و در مناطقی که مردم از برخورداری مالی کمتری بهرهمند هستند، اتفاق افتاد. این جاها به طور سنتی جاهایی بوده که مردم مناسکی رای میدادند، یعنی همانطور که نماز میخوانند و روزه میگیرند، میآمدند و رای میدادند، خب اینها الان آسیب دیدهاند. بنابراین برخلاف دورههای قبل که کاهش مشارکت، بیشتر به ضرر اصلاحطلبها بود، بعد از این اعتراضات اخیر در حقیقت کاهش رای بیشتر در اردوگاه اصولگرایان اتفاق افتاده است».
اما گویا فقط شکوریراد و حزبش نبودند که از پیامدهای تلخ فشار بر مردم استقبال کردند. آن چنانکه محمد جواد روح، سردبیر نشریه صدا ۱۶ آذر در سرمقاله نشریه «اتحاد ملت» نوشت، روحانی با آگاهی به پیامدهای تلخ ماجرا، آن را طراحی و اجرا کرد:
«چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد.
مهمتر از همه اینها، اعلام کرد به توافقات پشت پرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره مذاکره کند. اینجا بود که روحانی قمار کرد.
وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم میریزد و روحانی خندیده است.
اینکه میگویند گران کردن بنزین تصمیم غیرکارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود. روحانی قمار کرد تا ببیند نتیجهاش چه میشود».
🔻ادامه دارد🔻
منبع محمد ایمانی
___
🆔 @tahllilesiasi
روحانی چه میکند؟
ساندیسخورها چه میخواهند؟ - ۳
این روایت، مشابه همان روایتی است که یک سایت دولتی درباره پشت پرده ارائه سبد کالا به مردم در آستانه راهپیمایی 22 بهمن فاش کرد. «خبر آنلاین»، 19 بهمن 1392 در تحلیلی با عنوان «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی» نوشت:
«توزیع سبد کالا به مردم با شیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد. او دقیقا همین اتفاق - ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن در زیر دست و پا - را پیشبینی میکرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت[!]... درست است که روش توزیع سبد کالا چندان مناسب نبود، اما اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید.»!!
واقعیت این است که گردانندگان ائتلاف مدعی اصلاحات و اعتدال، چند برابر نیاز، نامزد برای حضور در رقابت انتخاباتی دارند اما در عین حال، از سقوط شدید مقبولیت خود در نظرسنجیها باخبرند و میدانند که اگر انتخابات، بدون حاشیه، مبتنی بر «برنامهمحوری» و قضاوت مردم نسبت به کارنامه دولت و مجلس برگزار شود، قطعا بازنده انتخابات خواهند بود.
آنها از سقوط محبوبیت روحانی و طیف خودشان به زیر هفت درصد باخبرند و به همین دلیل از محمدرضا عارف (رئیسفراکسیون امید و رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان) خواستند در انتخابات مجلس نامزد نشود. با این اوصاف، طیف مذکور برآنند که جرزنی کنند، زیر میز و قواعد بازی بزنند و تصویر پاکیزه و شوقبرانگیز انتخابات مهم مجلس را مشوّش سازند.
افراطیون اجارهای میدانند که اگر مردم با امید و مبتنی بر درسآموزی از عبرتها پای صندوق بروند، ریل مدیریت اجرایی، از ناتوانی و التماس غرب، به توانمندی و اتکا به ظرفیتهای بزرگ ملی تغییر میکند و این، به منزله نابودی رادیکالیسم غربگراست.
کسانی که با بیکفایتی و بعضاً آگاهی از تبعات سوءتدبیرهای خود، خسارات بزرگی را به کشور و مردم تحمیل کردند، در جشن مردمی انقلاب و انتخابات عزادارند. عزای غربگرایان و شادمانی مردم، مستدام باد.
🔺متن یادداشت روز کیهان🔺
محمد ایمانی
___
🆔 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅استاد دانشگاه پیتسبرگ آمریکا:
📍آمریکا علاقه دارد ایران و نفت این کشور را به قلمرو نفوذ خود برگرداند/استقلال ایران، آمریکا را به ستوه آورده
🆔 @tahllilesiasi
شهاب کاظمی:
💐 #دهه_فجر
🌙 دیدن امام خمینی در کره ماه !
🎥 ببینید/فرح پهلوی برای مخاطب خود به دروغ شایعه دیدن امام در کره ماه را به مذهبی ها و انقلابی ها نسبت میدهد ولی با مراجعه به آرشیو میبینیم که این شایعه از طرف ساواک ایجاد شده است برای کوبیدن قشر انقلابی.
🔸 مشاور ارشد ساواک در مصاحبه خود با خبرنگاران می گوید: طرح عملیات روانی "ماهان"؛ طرح سیا وموساد برای ترویج خرافه هایی که به راحتی قابل رد شدن هست و در نتیجه از بین رفتن اعتقادات مردم تهیه شده بود.این طرح در اوایل انقلاب اجرا شد و چه مبالغ زیادی را به روحانی نماها پرداخت میکردند تا خرافه و شایعات را در بین مردم پخش کنند!ازجمله شایعاتی که موساد در اوایل انقلاب با مهره های خود در بین مردم پخش کرد دیدن امام در ماه بود!
امروزه هم بسیاری از جوک ها و شایعات توسط تیم های متخصص متشکل از منافقین، سلطنت طلبان، صهیونیستها و ... تهیه و از طریق فضای مجازی در کشور نشر داده می شود و ماهم بدون آنکه از پشت پرده خیلی از این جوکها و ... بی اطلاع هستیم به راحتی فوروارد می کنیم.
@tahllilesiasi
و یک حماقت دیگر...
لیست سوم هم در جبهه انقلاب، رونمایی شد
✅« ائتلاف مردم » پا به صحنه ی انتخابات می گذارد + لیست نامزدها
گمانه زنیهای محافل سیاسی، بر شکل گیری جریانی مستقل با عنوان « ائتلاف مردم » با محوریت مدیران دولت های نهم و دهم برای حضور در انتخابات حکایت دارد که فهرست اولیه آن هم در رسانه های مردمی منتشر شده است.
به گزارش شبکه خبری مردم بر اساس شنیده های ما و گمانه زنیهای محافل سیاسی ظاهرا شکل جریانی مستقل با عنوان « ائتلاف مردم » با محوریت مدیران دولت های نهم و دهم برای حضور در انتخابات قطعی شده و فهرست اولیه این جریان در رسانه های مردمی هم منتشر شده است که به نظر می رسد اعضای این ائتلاف با انتخاب شعار « معیشت ، نشاط ، فساد ستیزی» برنامه هایی جدی برای حضور پررنگ و تعیین کننده ای در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دارند که در ادامه فهرست نامزدهای این ائتلاف براساس به شرح ذیل اعلام می گردد:
فهرست نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی _ «ائتلاف مردم»
1- صادق خلیلیان
2-بهروز مرادی
3-محمدحسین طریقت منفرد
4-محمدحسن نامی
5-محمد سلیمانی
6-رضا تقی پور
7-محمد عباسی
8-داوود منظور
9- امین الله تقوی
10- حمیدرسایی
11- مهدی کوچک زاده
12- فاطمه قربان
13- زهره سادات لاجوردی
14- محمد حسین یادگاری
15- مجید امیدی شهرکی
16-غلامرضا خواجه سروی
17- محسن شاطرزاده
18- ابراهیم سحرخیز
19- جلیل سالاری
20- افشار دارابی
21- ابوالفضل ظهره وند
22- مجتبی رحماندوست
23- امیرحسین افشارزاده
24- محمدحسن وکیل پور
25- عطا بهرامی
26- سید مهدی زریباف
27- وحید اشتری
28 - مهدی شریفیان
29- سیدحسین رضوی پور
30- حسین شهبازی
31- امین مرادی32- محمد کریم شهرزاد
33- محمد علی هاشمی خواه
34- محمد طیب صادق
35- ابوالقاسم رئوفیان
36- علیرضا خضریان
37- علیرضا وحید داداش زاده
38- محمد محمدی پور
39- محمد شیریجیان
40- حسن حسین زاده
41- عباس خزایی
42- علی کاشمری
@tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سواستفاده از یوم الله ۲۲ بهمن و تبلیغات زودهنگام توسط نماینده پرحاشیه
🔹فریدون حسنوند، نماينده کنونی انديمشک در مجلس و رئیس کمیسیون انرژی که پس از رد صلاحیتش به طرز عجیبی تایید صلاحیت شد ( که این هم محل شبه است)، در همایشی غیرقانونی، حامیان خود را به سردادن شعارهای انتخاباتی در راهپیمایی ۲۲بهمن تشویق میکند!
🔹حسنوند نماینده نزدیک به زنگنه است که بارها وی را از استیضاح نجات داد و پس از تایید صلاحیت مجدد، از هواداران خود میخواهد تا راهپیمایی ملی ۲۲بهمن را به میتینگ انتخاباتی تبدیل کنند.
الان زمان آن است که دستگاههای نظارتی انتخابات نسبت به این اتفاقات غیرقانونی واکنش نشان خواهند داد.
@tahllilsiasi