🌷أَعْظَمَ اللَّهُ أُجُورَ نَا بِمُصَابِنَا بِالْحُسَيْنِ عليه السلام وَ جَعَلَنَا وَ إِيَّاكُمْ مِنَ الطَّالِبِينَ بِثَارِهِ مَعَ وَلِيِّهِ الْإِمَامِ الْمَهْدِيِّ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِمُ السَّلاَمُ 🤲
ان شاءالله
✅ «توازن وحشت»؛ راهبرد جدید حزبالله در برابر رژیم صهیونیستی
🔹سیدحسن نصرالله در سخنان عاشورای حسینی امسال خود از معادلهای جدید در طول مرزهای لبنان با فلسطین اشغالی رونمایی کرد که میتواند کفه ترازوی «توازن وحشت» را به سود محور مقاومت سنگین کند.
🔹دبیرکل حزبالله لبنان خطاب به صهیونیستها گفت: «هدف ما صرف پاسخ به شهادت علی کامل نبوده. ما میخواهیم یک معادله را تثبیت کنیم... وقتی یکی از مجاهدان ما را میکشید، ما یکی از سربازانتان را میکشیم. تمام. معادله این است.»
🔹این اظهارات دبیرکل حزبالله حاکی از اشراف دقیق اطلاعاتی مقاومت از تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی در ماههای اخیر است.
🔹سخنان امروز سید مقاومت نشان داد که حواث اخیر لبنان پس از انفجار مشکوک بندر بیروت، حزبالله را دچار خطای راهبردی نکرده و حزبالله با چشمانی باز آنسوی غبار انفجار بیروت را در عمق سرزمینهای اشغالی رصد میکند.
🔹با توجه به سابقه اثرگذاری سخنان نصرالله در جامعه صهیونیستی، از این پس شهرکهای نوار مرزی لبنان و سوریه در فلسطین اشغالی و البته در نوار غزه را باید شهر ارواح نامید.
کتاب-درس-های-عاشورا.pdf
1.99M
دانلود کتاب درس های عاشورا (گزیده بیانات امام خامنه ای)
موضوع: #کتاب
ناشر: انتشارات انقلاب اسلامی
تعداد صفحات: 262
معرفی کتاب:
کتاب درسهای عاشورا بیش از ۵۰ درس از مکتب سیدالشهداء از جمله: تنوع و جاودانگی درسهای عاشورا، وجوب قیام برای اصلاح جامعه اسلامی، لزوم شناخت وظیفه اصلی، انجام به موقع تکلیف، مقابله با جدایی دین از سیاست و سه ویژگی برجسته و تعیینکننده اباعبدالله"علیه السلام" را شامل میگردد.
🔻مقتدی صدر خواستار تعطیلی مراکز حشد الشعبی شد
🔹«مقتدی صدر»، رهبر جریان صدر روز سهشنبه با انتشار توییتی خواستار تهیه و اجرای طرحی برای بستن مراکز و دفاتر الحشدالشعبی شد.
🔹صدر در این توییت با ابراز امیدواری برای تهیه و اجرای این طرح همچنین خواستار ادغام عناصر «خوب» الحشدالشعبی در نیروهای امنیتی عراق و به گفته وی حذف عناصر «بد» شد
📛 نوید افکاری را #اعدام_نکنید
🔻جرایم:
📌برای برادران افکاری ۲۰ عنوان اتهامی از قبیل قتل عمد، عضویت در گروهک های ضدانقلاب، شرکت در تجمعات و دستههای معاند، شعارنویسی، فعالیت تبلیغی علیه نظام، توهین به رهبری ، توهین به مأموران پلیس، لیدری اغتشاشگران و ترغیب مردم به شورش، تحریک مردم به جنگ، تمرد و تهاجم و ضرب و جرح مأموران، آتش زدن و تخریب بانک ها، اماکن عمومی و دولتی ، اقدام به ایراد ضرب و جرح عمدی و سرقت اموال از دیگران، محاربه و... ثبت گردیده است.
🔻 احکام صادره:
📌نوید افکاری به ۲ بار اعدام، ۶ سال و ۶ ماه حبس و ۷۴ ضربه شلاق، وحید افکاری، برادر او، به ۵۴ سال و ۶ ماه زندان و ۷۴ ضربه شلاق و حبیب افکاری، دیگر برادر او، به ۲۷ سال و ۳ ماه زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شدهاند.
🔻چرا نوید اعدام میشود؟
📌ساعت ۲۳ روز ۱۱ مردادماه سال ۹۷ بود که فردی از کارمندان سازمان آب منطقه ای شیراز در محله شاه داعی الله و مقابل درب منزل خود، با چاقو مورد ضرب و جرح قرار گرفت و پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داد.
📌مرحوم ترکمان از کارمندان سازمان آب منطقه ای شیراز و دارای دو فرزند دختر خردسال و یک پسر نوجوان بود.
📌پدر مرحوم ترکمان پس از وقوع حادثه و حضور در مرجع انتظامی، اظهار داشت فرزندش بعد از فراغت از امور شغلی در حال بازگشت به منزل بوده که با چاقو مورد ضرب و جرح قرار گرفته و در نهایت به جهت صدمات وارده جان خود را از دست میدهد.
📌پزشکی قانونی بعد معاینه جسد مقتول، علت مرگ را خونریزی شدید متعاقب بریدگی عروق حیاتی گردن، در اثر اصابت جسم نوک تیز و برنده اعلام کرده است.
🔻 نقشه ناکام ترور فرد دیگری توسط نوید افکاری
📌پس از انجام تحقیقات پیرامون متهم ردیف اول پرونده، مشخص میشود، نوید افکاری قصد ترور یک بسیجی را نیز داشته اما به خاطر اینکه تردد فرد مورد نظر به صورت نامنظم بوده، موفق به ترور وی نمی شود.
🔻حمله حبیب افکاری به یک مامور پلیس با کاتر
📌نوید افکاری همراه با برادر دیگر خود بنام حبیب افکاری در اغتشاشات سنوات قبل نیز شرکت داشته و برادر وی با استفاده از کاتر پای یکی از مأموران انتظامی را مورد جرح عمدی قرار داده که بالغ بر ۲۰۰ بخیه می خورد.
🔻 نوید افکاری عضو تیم ملی کشتی!
📌نوید افکاری مدتی در عرصه کشتی فعالیت داشته و حتی در انتخابی تیم ملی نیز شرکت میکند ولی هیچگاه عضو تیم ملی کشتی نبوده است.
🔻 ادعای شکنجه متهمان صحت ندارد
📌رسانههای ضد انقلاب همچنین، مدعی شکنجه متهمان پرونده شده اند که براساس بررسیهای انجام شده، بعد از اقرار نوید افکاری، وکیل تعیینی وی مراجعه و اظهار داشته خانواده متهم مدعی اقرار تحت شکنجه وی هستند.
📌در همان روز و در زمان تحقیقات بنابر تقاضای وکیل متهمان، دستور اعزام آنها به پزشکی قانونی صادر تا چنانچه اگر اقرار تحت شکنجه بوده مراتب مجدداً مورد بررسی قرار گیرد؛ اما متهم در اداره آگاهی و در حضور وکیل تعیینی خود اعلام کرده که شکنجه نشده ام و به پزشکی قانونی نمی روم. این موضوع در رسیدگی دیوان عالی کشور نیز مورد بررسی قرار گرفته و با توجه به عدم درخواست متهم منتفی تشخیص داده می شود.
⛔️ باز هم یک قاتل پیدا شد و سلبریتی های هشتگزن به راه افتادند...
🚫 فرد مورد نظر در تصویر که خانم ترانه علیدوستی از او حمایت کرده، یک کارمند بیگناه شرکت آب را با ضربات چاقو به قتل رسانده و قصد قتل یک نفر دیگر (یک بسیجی) را هم داشته که ناکام مانده است.
🚫 اگر یک نفر در خیابان به همین سلبریتیهای ناناز کمتر از گل بگوید یا خدای ناکرده کیفشان را بقاپد، حکم اعدام برای همه صادر می کنند...!
🔸 دستگاه های قضایی و نظارتی و امنیتی تا کی میخواهند فقط نظاره گر شرار سلبریتی ها در حمایت از قاتلین و جاسوسها و اراذل و اوباش و سارقان باشند؟ آیا تشویش اذهان عمومی برای سلبریتی ها جرم محسوب نمیشود؟
💢 واکنش امروز رهبر انقلاب به توافق اخیر امارات و رژیم صهیونیستی
▪️رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با اجلاس آموزش و پرورش: امارات متحده عربی هم به دنیای اسلام خیانت کرد، هم به ملتهای عرب و کشورهای منطقه خیانت کرد و هم به فلسطین خیانت کرد.
▪️البته این خیانت دیر نخواهد پایید اما این لکه ننگ بر آنها خواهد ماند.
▪️پای صهیونیست ها را به منطقه باز کردند و مسئله فلسطین را که مسئله غصب یک کشور است به فراموشی سپردند و عادیسازی کردند.
▪️ملت فلسطین زیر فشارهای شدید قرار دارند از همه جهات، آنوقت آنها میآیند با اسرائیلیها و عناصر پلید آمریکایی مثل آن یهودی که در خانواده ترامپ وجود دارد علیه مصالح دنیای اسلام کارمیکنند و با قساوت تمام با دنیای اسلام برخورد میکنند.
▪️امیدوارم اماراتیها زود بیدار شوند و کاری که کردهاند را جبران کنند. ۹۹/۶/۱۱
🔴 ستاد انتخاباتی «قاضیزاده هاشمی» رسما تشکیل شد
🔹شنیده شده است که قاضیزاده هاشمی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ستاد انتخاباتی ریاست جمهوری خود را فعال کرده است و افرادی از جمله «سید حسین رضویپور» و «سرآبادانی» را به عنوان مسئول بخشی از ستادهای انتخاباتی خود قرار داده است.
🔻قاضی زاده «اندیشکده بسامد گام دوم» را راهاندازی کرده است که بیشتر نقش اتاق فکر ستاد انتخابات وی را دارد.
❌سند محرمانه دولت برای اجرای ۲۰۳۰
حسن روحانی نما
در تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری اش گفت :
من از هر چی می بگذرم از این ۲۰۳۰ نخواهم گذشت.
🔷کانال
با #امام_خامنه_ای تا #ظهور
#تبیین مواضع و حمایت از #ولایت و #
🛑 شرط لاریجانی برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰
🔷«عطریانفر»، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، گفت «درباره آقای لاریجانی تجربه سه دوره ریاست مجلس کافی است تا او بهعنوان یکی از نامزدهای اصلی و شاخص انتخابات ۱۴۰۰ مطرح شود». او همچنین گفته بود که «درباره همنشینی احتمالی لاریجانی با اصلاحطلبان میتوان گفت اگر جریان اصلاحطلب نتواند به دلایل معلوم چهرههای شاخص خود را به فضای انتخاباتی ۱۴۰۰ وارد کند، احتمال دارد حمایتی را که در سالهای ۹۲ و ۹۶ از روحانی داشتند، در انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم از علی لاریجانی به عمل بیاورند».
❇️نقویحسینی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم هم پیشتر خبر داده بود که حضور لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ قطعی بوده و ستادهایش را هم فعال کرده است.
🔻روزنامه صبح نو در شماره روز سهشنبه خود نوشته بود که شرط اصلی علی لاریجانی، علاوه بر حمایت اصلاحطلبان، نامزدی او از جانب راست سنتی است؛ بهنحویکه فقط نامزد اصلاحطلبان نباشد و مانند حسن روحانی از حمایت برخی راستگرایان هم برخوردار باشد.
🔺لاریجانی معتقد است اجماع بر او بهعنوان گزینه ائتلافی شامل میانهروهای جناح راست و چپ به نفع آینده سیاسی اوست. علی لاریجانی را شاید بتوان جزء معدود چهرههای سیاسی دانست که سابقه قرار گرفتن در لیست هر دو جناح را داشته است، برای مثال در انتخابات ۸۴ ریاست جمهوری و ۸۶ مجلس، با حمایت اصولگرایان و در سال ۹۴ با حمایت اصلاحطلبان در انتخابات شرکت کرد.
@tahllilesiasi
توصیه انتخاباتی مهدی کروبی برای ۱۴۰۰: ریاست جمهوری با مجلس فرق میکند/ مشارکت را پرشور کنید
آقای کروبی هر بار به دوره به منزل یکی از رفقا میرود که البته به دلیل شیوع ویروس کرونا این رفت و آمدها متوقف شده بود؛ اما برای ایام شهادت حضرت زینالعابدین(ع) به منزل آقای علیخانی رفتند و البته پنجم محرم نیز در منزل خودشان مراسم روضه بود.
وی افزود: در این نشست، بیشتر خاطرات تعریف میشد و البته آقای کروبی تأکید مؤکد داشتند که انتخابات ۱۴۰۰ پرشور برگزار شود. این حساسیت ایشان نسبت به انتخابات موضوع مهمی است.
عضو حزب اعتماد ملی، عنوان کرد: آقای کروبی در این خصوص گفت، انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات مجلس متفاوت است، چون یک چهره جناحی انتخاب شود و مردم باید شرکت کنند
@tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این کلیپ چند نکته است که به قول معروف دم خروس از آن بیرون زده است
یکی اساتید ایشون مثلا آقای شریعتمداری، منتظری و... که عملا خط فکری ایشون را نشان می دهد
و دوم نحو تنظیم متن و خواندن آن است که باز مشخص است که برای ایشون آماده شده
سرویس موساد در هدایت و بهره گیری از این قبیل افراد با مدل های مختلف تطمیع، تهدید و.... ید طولایی دارد
@tahllilesiasi
🔴 طراحی روحانی برای فشار به رهبری بابت صدور مجوز طرح پیش فروش نفت
🔹 طبق بررسیها موضوعی که سبب کاهش و افزایش قیمت ارز شد خبر خوش آقای روحانی بود.
🔻گمانه زنی ها این است که دولت میخواهد نفت را پیش فروش کند در حالی که مردم بیشتر تمایل به خرید طلا و دلار دارند و تمایلی به خرید نفتی که دولت نمی تواند بفروشد، ندارند.
🔹به نظر می رسد بابت این طرح مبالغ کلان ریالی و دلاری زیادی از دست مردم جمع می شود و دولت پول زیادی به دست می آورد تا باقیمانده مدت دولت را خوب سپری کند.
🔻احتمال این که با تبلیغات مردم به این روش نفت را نیز خریداری کنند، وجود دارد.
🔹۲۰ نفر از نمایندگان جوان مجلس در نامه ای خواستار عدم ارائه این طرح در نشست شورای عالی اقتصادی سران قوا شده و تاکید کرده اند که حتما باید در مجلس هم مطرح شود.
🔻براساس شنیده های دولت با سقوط آزاد بورس قصد دارد فشار به رهبری را بابت صدور مجوز فروش اوراق سلف نفتی، انجام دهد.
@tahllilesiasi
کدام ضلع از مثلث جلیلی، نیکزاد و فتاح نامزد ۱۴۰۰ خواهد شد؟
نامه نیوز نوشت: اینطور که به نظر میرسد و گفته میشود، صادق محصولی در جریان انتخابات ۱۴۰۰ نیز به اندازه مجلس یازدهم تاثیرگذار خواهد بود. احتمال موفقیت پرویز فتاح در این انتخابات تا حدی زیادی کاهش یافته است، اما هنوز هم عدهای بر این باورند که محصولی از او حمایت خواهد کرد و حتی در صورتی که فضای سیاسی کشور به نحوی تغییر کند که امکان حضور فتاح یا موفقیت او نباشد، گزینههای جایگزینی مد نظر محصولی است... فعلا و بر اساس اخبار گويا او به دنبال يكي از اين دو گزينه است ؛ فتاح و نيكزاد.
آيا او مي تواند يكي از اين دو گزينه را به عنوان نامزد نهايي جبهه پايداري وارد ميدان انتخابات كند يا اينكه او مانند طيف ديگر جبهه پايداري به فكر حمايت از سعيد جليلي خواهد افتاد.
با مشارکت ۴۰ درصدی تغییری ایجاد نمیشود، مگر مردمداری و قوانین بهتر!
علی صوفی، فعال اصلاحطلب و از پرچمداران تحریم انتخابات در ایران به تازگی در مصاحبه با خبرآنلاین در اشاره به انتخابات ۱۴۰۰ گفته است: مردم نسبت به کل مجموعه –نظام- بی اعتماد شده اند و اصلا ربطی به اصلاح طلب و اصولگرا ندارد و مردم اصلاح طلبان و اصولگرایان و همه را به نوعی در به وجود آمدن این وضعیت مقصر می دانند!
او میافزاید: همانطور که عرض کردم گفتمان باید تغییر کند تا مردم به آن جلب شوند چون اصل و اساس، مردم هستند و اگر مردم به انتخابات امیدوار شوند و پای صندوق های رای بیایند قطعا شانس اصلاح طلبان بیشتر خواهد شد.
صوفی همچنین گفته است:
"با این ۴۰ درصدی که در انتخابات ۹۸ حضور پیدا کردند، نمی شود تغییری به وجود آورد، بلکه آن ۶۰ درصد باقیمانده را باید امیدوار کرد. اگر آن ۶۰ درصد بخواهد امیدوار شود هم احتیاج به گفتمان و فضای جدیدی است. یعنی باید یک فضای متفاوت از گذشته پدید آید، فضایی که واقعا انتخاب کننده اصلی، مردم باشند و فیلترهایی که به ناحق گذاشته شده است، برداشته شود. "
او تصریح میکند: مثلا نظارت استصوابی به دوره قبل برگردد یعنی از حالت استصوابی خارج شود و به قبل از انتخابات مجلس چهارم برگردد، به این معنا که تایید صلاحیت ها در هیئت های اجرایی با استعلام از ۴ منبع قانونی تعریف شده انجام شود و دیگر بعد از این کسی روی صلاحیت ها دست نگذارد.
*اصلاحطلبان و ستاد تحریم انتخابات که موفق شد مشارکت کسانی از مردم در انتخابات مجلس یازدهم در سال ۹۸ را کاهش دهد؛ هماکنون به جای عذرخواهی و اعتراف در پیشگاه نظام و مردم و در پرتو عدم رصد پروژه تحریم انتخابات از سوی خواص؛ مشغول پخت و پز یک تحریم دیگر برای انتخابات ۱۴۰۰ هستند!
افرادی که رجال سیاسی و نمکخوردگان نظام اسلامی بودند اما در قبل از انتخابات مجلس یازدهم صراحتا مردم را به عدم حضور در انتخابات تشویق کردند و کسانی از خودشان هم گفتند که در انتخابات شرکت نمیکنند تا به زعمشان نظام اسلامی بیاعتبار شود.
سخنان فعلی صوفی هم نه سخنان یک رجل سیاسی که صحبتهای یک فرد خوشنود از کاهش مشارکت است که همچنان مشغول خط و نشان کشیدن برای نظام اسلامی و تهدید دوباره برای کاهش مشارکت کسانی از مردم است.
از سمت دیگر اگرچه مشارکت مردم در انتخابات امری بسیار مهم است اما حیات انتخابات به "قانون" است و حتی خود اصلاحطلبان نیز اذعان دارند که با مشارکت کم یا زیاد؛ اما انتخابات ۱۴۰۰ نیز همچون انتخابات ۹۸ با ملاک قانون برگزار خواهد شد.
آقای صوفی همچنین بوضوح میداند که مسئله "تغییر" هم وابسته به ذات کاندیداهاست نه به میزان مشارکت مردم!
اگرچه تأکید میکنیم که مشارکت بیشتر، زمینههای بهتری برای تحقق وعده کاندیداها فراهم میکند اما ذات تغییر به میزان کارآمدی کاندیداها وابسته است.
مقولهای که در اردوگاه اصلاحات کمتر ردّی از آن یافتهایم و امروز حتی نوجوانان دبیرستانی هم میدانند که مشکلات فعلی کشور و گرانیها ثمره مدیریت همزمان اصلاحطلبان در دولت، مجلس دهم و شورای شهر است. (جالب است که صوفی نقش اصلاحطلبان در مشکلات موجود میداند اما عنوان میکند که مردم به همه بیاعتماد شدهاند!)
مجلس یازدهم نیز تا امروز به اثبات دوست و دشمن دستاوردهایی بسیار بیشتر از تمام عمر مجلس دهم و اکثریت اصلاحطلبش داشته است و تنها در یک نمونه ساده میتوان به مردممداری نمایندگان مجلس و در صحنه بودن آنان برای شنیدن صدای مردم، طرح مجلس برای کالابرگ و مالیات بر خانههای خالی که همگی منجر به سهلتر شدن معیشت برای مردم خواهد شد اشاره کرد.
دقت شود که همین دستاوردها نیز میتواند ۶۰ درصدی که در انتخابات مجلس یازدهم شرکت نکردند را به حضور در انتخاباتهای بعدی تشویق کند. و این حقیقتی است که صوفی و امثال صوفی قصد مواجهه با آنرا ندارند.
منبع:مشرق
@tahllilesiasi
اصلاحطلبان پس از امام(ره) در فضای ترس و نگرانی پایدار قرار گرفتند"
روایت عطریانفر از مشکلات اصلاحطلبان پس از رحلت امام (ره)
محمد عطریانفر، فعال اصلاحطلب و از بازداشتشدگان فتنه سال ۸۸، به تازگی در بخشی از یک گفتوگو با خبرآنلاین اظهار کرده است:
"اصلاح طلبان در روزگار کنونی در حیرت بزرگ و سردرگمی قراردارند. آنها پس از رحلت امام خمینی (ره) تا به امروز در فضای ترس و نگرانی پایدار به کنش سیاسی میپردازند. "
او میافزاید: اصلاح طلبان به موجب این که از فرصت برابر برای مقابله با جناح سیاسی رقیب برخوردار نیستند، نمیتوانند یک آرایش منظم سیاسی به خود بگیرند و همواره از فرصتهای پیش آمده برای نبرد شبه پارتیزانی در عالم سیاست، بهره میگیرند.
عطریانفر در این اظهارات همچنین مدعی "کمک حاکمیت به اصولگرایان" نیز شده است!
*آقای عطریانفر البته به مخاطب خود نمیگوید که اصلاحطلبان هیچیک از دشمنیهای علنی، فتنهگریهای خیابانی و اظهارات خود مبنی بر قبول نداشتن ولایت فقیه را هم در زمان حیات امام راحل انجام نداده بودند!
و البته معلوم نبود اگر جرأت این کار را میداشتند الآن در کجا بودند؟
او همچنین از بیان این نکته مهم نیز طفره رفته است که اصلاحطلبان مانایی خود را چگونه مدیون سماحت مقام معظم رهبری در فتنه ۷۸، در فتنه ۸۸ و در فتنه آبان ۹۸ هستند و چگونه هنوز تشکل اصلاحطلب مجمع روحانیون مبارز از دفتر رهبری شهریه میستاند.
عطریانفر همچنین در حالی مدعی کنشگری سیاسی در شرایط ترس پایدار پس از امام راحل است که اصلاحطلبان در طول ۳۰ سال گذشته صاحبان بلامنازع ۶ دولت بودهاند و تنها یک دولت بوده که ظاهرا مورد خواست آنان نبوده است!
اکنون مخاطبان هستند که بایستی قضاوت کنند اظهارات عطریانفر درباره ترس پایدار اصلاحطلبان پس از رحلت امام، واقعیت است یا مسئولیتگریزی و مقصّرتراشی و فتنهانگیزی!؟
ادعای او مبنی بر کمک حاکمیت به اصولگرایان هم در واقع اعتراض به رفتارهای عقلانی و قانونی اصولگرایان است.
رفتاری که در اردوگاه اصلاحات خلاف آن توصیه و ترویج میشود و بالنتیجه وقتی آقایان درگیر پروندههای امنیتی و سیاسی میشوند؛ اما همچنان مایلند بر عرصههای قدرت حضور داشته باشند و به جای خدمتگزاری به مردم؛ با چپاول بیتالمال به پیشبرد منویات براندازانه بیاندیشند. بدیهیست که لطیفهای از این مضحکتر در گوش تاریخ سیاست شنیده نخواهد شد...
ما همچنین از باب کنایه به آقای عطریانفر عرض میکنیم که این نمکنشناسی در قبال رهبر معظم انقلاب که امثال آقای عطریانفر مدیون سماحت ایشان در سال ۸۸ و در مابقی قضایا هستند؛ هرگز رسم مروّت نیست و تاریخ هم هرگز قضاوت خوبی درباره این ناجوانمردی نخواهد داشت!
منبع:مشرق
@tahllilesiasi
انقباض حقوق اساسی مردم در کارنامه انقلاب اسلامی!
وقتی تحریمگران انتخابات، نگران قانون انتخابات میشوند
مرتضی مبلغ، فعال چپ و از مقامات وزارت کشور در دولت اصلاحات، اخیرا طی یادداشتی در روزنامه دولتی ایران با اشاره به طرح مجلس یازدهم برای اصلاح قانون انتخابات نوشته است:
"از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون هرچه پیش میرویم تا قوانین مربوط به حقوق اساسی مردم جنبه انبساطی پیدا کند و بسترهای مناسبی را برای مشارکت حداکثری مردم فراهم کند، عکس آن اتفاق میافتد."
او میافزاید: اگر به سالهای اول انقلاب برگردیم، قوانین انتخاباتی در مقایسه با سایر قوانینی که به تدریج اصلاح شده و یا به وجود آمده، انقباضیتر میشود. آنچنان که انسان آرزوی این را دارد که به قوانینی بازگردد که در سالهای ابتدایی انقلاب بر کشور و نظام انتخاباتی ما حاکم بوده است. یکی از آرزوهای جامعه بازگشت به قانون انتخاباتی مصوب سال 62 است که در شرایط انقلاب نوشته شده و با وجود اینکه ملاحظات آن زمان در آن بسیار لحاظ شده بود اما، یک قانون ایدهآل نسبت به قوانین موجود به نظر میرسد. این نشان میدهد که چگونه ما یک روند معکوس و انقباضی را در قوانین انتخابی طی کردهایم.
حالا همین مقدار باقیمانده از قانون انتخابات موجود که روزنههای اندکی برای تحقق حقوق اساسی و مشارکت مردم را در خود جای داده، با افرادی که در اثر مشارکت پایین به مجلس راه یافتند، قرار است برچیده شود و چیزی پدید آید که صرفاً اسمش انتخابات است.
*تصلّب فکری و تحجّر سیاسی اصلاحطلبان در ایران شاید بیش از این قابل اثبات نباشد... که یک چهره جریان چپ، عاجز از فهم فرایندهای پیشرفت سیاسی و لزوم طبیعی اصلاح قوانین موضوعه کشور به یکباره آرزو کند که ایکاش همه چیز به 36 سال قبل باز میگشت و قوانین همان روزها اجرا میشد!
ضمن اینکه مبلغ توضیح نمیدهد که تمام انقلتهای اصلاحطلبان به فرایند انتخابات در ایران فقط شامل همین جمله است که "چرا سابقهداران و رجال بدسابقه جریان چپ تأیید صلاحیت نمیشوند؟!"
وگرنه چه کسی میتواند مدعی باشد کشوری که بطور میانگین هر سال یک انتخابات برگزار میکند و رؤسای جمهوری با تفاضل احمدینژاد تا روحانی و خاتمی را تأیید صلاحیت کرده؛ دچار ضعف عمده در قوانین انتخاباتی است و حقوق مردمش را منقبض میکند!
جالب است کسانی مدعی انقباض حقوق اساسی مردم شدهاند که سابقه براندازی و تحریم رسمی چندین انتخابات را دارند.
بدیهیست که اگر این عقلانیتها و این سوابق در نظر مردم تکرار نشود و کسی پیرامون این تناقضهای جریان چپ با مردم صحبت نکند؛ بسا که انتخابهای جامعه در انتخاباتهای پیش رو نیز به تکرار ناکارآمدی یا انحراف بیانجامد.
اگر نگوییم که چنین پنجه کشیدنهای بیپاسخی به دستاوردهای درخشان کشور در عرصه مردمسالاری؛ موجبات اغتشاش و براندازی را ایجاد میکند.
منبع:مشرق
@tahllilesiasi
دام امنیتی فرماندهان اغتشاش برای جوانان کشور
علیرضا علویتبار، از تئوریسینهای جریان اصلاحات در یادداشتی با عنوان "نوسازی و بازسازی تشکیلاتی" که در وبسایت مشق نو منتشر شد به بررسی روندهای سیاسی در اردوگاه جریان چپ پرداخته و در تعریف هویت اصلاحطلبی گفته است:
"به نظر میرسد که بتوان به شکل استقرایی ویژگیهای مشترک زیر را برای اصلاح طلبان برشمرد: «باور به اصالت انقلاب ایران»، «نفی بنیادگرایی دینی»، «باور به ضرورت اداره مردمسالارانهتر امور عمومی در ایران»، «باور به نفی خشونت و دفاع قاطع از روشهای مسالمتآمیز برای فعالیتهای سیاسی»، «تأکید بر ضرورت تبعیت از اصول اخلاقی در انتخاب راهها و روشهای سیاسی»، «باور به ضرورت تعامل با جهان و تکیه بر گفتوگوی تمدنها به جای جنگ تمدنها»، «تأکید بر ضرورت تفسیر مواد قانون اساسی با جهتگیری به سوی تأمین حقوق شهروندان»، «تأکید بر میهندوستی و ضرورت حفظ یکپارچگی و امنیت کشور»؛ البته میتوان باز هم بر این فهرست افزود، اما گمان میکنم تا همین میزان برای تعریف هویت اصلاحطلبانه کافی باشد."
*آنچه علویتبار در تبیین هویت اصلاحطلبی بیان کرده اما معارض با حرفها و مواضعیست که همین شخص طی سال و ماههای اخیر درباره اصلاحطلبی بیان کرده است.
چه اینکه علویتباری که چندی قبل خواستار اشغال مراکز حساس نظام پس از تجمع خیابانی مردم شده بود و یا تأکید داشت که هدف اصلاحطلبی حفظ نظام نیست؛ نمیتواند هماکنون مدعی قانون و امنیت و مسالمت باشد!
دلیل این پشتک واروی سیاسی چیست؟!
برخی محافل تحلیلی معتقدند علویتبار و سایر اعضای حاضر در ستاد "فتنه اقتصادی" تندترین حرفها را برای به خیابان کشاندن مردم و جوانان به زبان آوردند نه برای اینکه خود هزینهای بدهند. بلکه برای اینکه جوانان فریبخورده هزینه مطامع سیاسی آنها را بدهند! و این قبیل آفتاب بالانسهای سیاسی و عقبگردهای آشکار از آن مواضع سابق نیز برای فرار از برخوردهای امنیتی در هنگامه وقوع فتنه است.
به سخن دیگر اینکه به زعم آنها، مردم و جوانان فریبخورده هستند که باید بلا کش دستورات هسته سخت اصلاحات برای اعتراض خیابانی و براندازی باشند و در هنگامه وقوع فتنه و آغاز برخوردهای امنیتی اما باید بازی "کی بود کی بود من نبودم" به راه بیافتد و آقایان با استناد به همین یادداشتهای پر از تزویر و اسناد برساخته مصلحتی در رسانه؛ از کمند برخورد بگریزند و کسی که به زندان میرود و مستوجب مجازات میشود؛ جوانان فریبخورده باشند نه امثال علویتبار و حجاریان و... .
راه برخورد با این خدعه سیاسی نیز جدای از بسط فهم عمومی نسبت به آن؛ اعتراف امثال علویتبار در محضر افکار عمومی و توضیحات امثال او نسبت به مواضع پارادوکسیکال پیشگفته است.
واگذاشتن این جریان خطرناک به حال خود یقینا هدف غایی پروژه یعنی فریب برخی از جوانان و به خیابان کشیدن آنها را عملی خواهد کرد. همانطور که در دیماه 96 و آبان 98 شاهد تحقق چنین هدفی بودیم!
منبع:مشرق
@tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"گزارش الجزیره و #BBC از خون و نفت
آلسعود! از پارتیهای جنسی تا قتلهای سلطنتی و کشتار در یمن"
اصلاحطلب لیبرال جناب "سریعالقلم" بفرمایید دموکراسی آلسعود بنسلمان رو نظاره کنید.
@tahllilesiasi
💢 ماجرای"تروریستهای" آمریکایی و "معترضان بیگناه" ایرانی/ ترامپ، اصلاحطلبان و سلبریتیها بازهم همبازی شدند
«عمادالدین باقی» فعال سیاسی اصلاح طلب- ۱۹ تیر ۹۹- در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: «همین دو، سه شب پیش به مقالهای درباره پیشرفت امریکا برخوردم که مطرح میکرد اقتدار یا عظمت امریکا ثمره حق براندازی است، آنچه آمریکا را به آمریکا تبدیل کرده که بهرغم قدرت بزرگی که در حاکمیت وجود دارد، اما هرگز حاکمیت به سمت خودکامگی نرفته، یکی به همین دلیل است که قانون این کشور «حق براندازی» را به رسمیت شناخته است...اما در اینجا...ما شاهدیم که اگر بخواهند دهان کسی را ببندند، به او برچسب «برانداز» میزنند و براندازی ذاتا به جرم تبدیل شده، حال آنکه معتقدم اصولا براندازی باید به عنوان حقی عمومی برای شهروندان به رسمیت شناخته شود و البته بحث بر سر روش براندازی است».
🔻طیف غربگرا، آمریکا را نماد «دموکراسی» معرفی کرده و مدعی است که در این کشور، حتی حق براندازی نیز به رسمیت شناخته شده است و ساختار حاکمیتی آمریکا، با خودکامگی بیگانه است؛ آیا این ادعا صحیح است!؟
🔻«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا- ۱۲ شهریور ۹۹- با حضور در شهر کنوشا در ایالت ویسکانسین، معترضان به نژادپرستی پلیس آمریکا را «تروریستهای داخلی» توصیف کرد.
🔻ترامپ پیش از این نیز در تیرماه ۹۹ معترضان آمریکایی را «تروریست» نامید و افرادی که خواستار سرنگونی مجسمههای نماد بردهداری در این کشور هستند را به مجازات تهدید کرد.
🔻در مردادماه سالجاری یک دادگاه تجدید نظر در آمریکا حکم اعدام «جوهر سارنایف» بمبگذار بوستون را لغو کرد. این تصمیم عصبانیت ترامپ را در پی داشت. او با انتشار یک پست توییتری مخالفت خود را با تصمیم قضات فدرال اعلام کرد و خواستار اعدام سارنایف شد.
🔻ترامپ با انتشار یک پست توییتری اعلام کرد «کمتر کسی به اندازه بمبگذار بوستون مستحق مجازات مرگ است». او همچنین تاکید کرد که مردم آمریکا نمیتوانند حکم دادگاه تجدیدنظر را بپذیرند.
🔻اما دونالد ترامپ با دخالت در امور داخلی ایران در توئیتی به زبان فارسی نوشت: «سه نفر در ایران برای شرکتکردن در تظاهرات محکوم به مرگ شدهاند. اعدام آنها در هر لحظه قابل انتظار است. اعدام این سه نفر پیامی اسفناک به دنیا میفرستد و نباید انجام شود».
🔻 در آمریکا، معترضان به اقدامات نژادپرستانه آمریکا، تروریست! نامیده می شوند، ولی در ایران اوباشی که اماکن عمومی را به آتش کشیده و تخریب کردهاند و دست به سرقت مسلحانه زده و با سلاح به یک خانم حمله کردهاند، صرفا شرکت کنندگان در تظاهرات نامیده میشوند! به این می گویند «حقوق بشر آمریکایی»! حقوق بشر آمریکایی همین قدر متناقض و بیمنطق است.
🔻 نوید افکاری، قاتل کارمند حراست آبفای شیراز هم تازهترین سوژه این سناریوی تکراری است که بار دیگر اصلاحطلبان، براندازان، سلبریتیها و ترامپ (و احتمالا به زودی نتانیاهو) را یکپارچه کرده و هشتگهای اعدام نکنید را برای این قاتل تروریست، به راه انداختهاند.
▫️ mshrgh.ir/1113834
@tahllilesiasi
💢 مهره مرموز انگلیس برای پروژه نفوذ در ایران
شنیدههای خبرنگار تسنیم حاکی از این است که دولت انگلیس قرار است فردی به نام مارگوت آرتور (Margot Arthur) را به عنوان رایزن بازرگانی به ایران معرفی و اعزام کند.
🔺خانم آرتور که مادربزرگی ایرانی دارد، از سال ۲۰۱۶ در میز ایران در شورای فرهنگی بریتانیا (British Council) فعالیت داشته است.
او از چهرههای شناخته شده ضد ایرانی در عرصه فرهنگی و همچنین از طرفداران سرسخت افزایش فشارهای تحریمی بر ایران بوده است.
🔻 در سوابق کاری آرتور، همکاری با برخی محکومان امنیتی از جمله خانم ارس امیری به چشم میخورد. به همین دلیل میتوان او را یکی از مهرههای اصلی پروژه نفوذ در ایران دانست.
▫️ tn.ai/2342141
@tahllilesiasi
آیا نظرسنجیهای آمریکا به معنی پیروزی قطعی بایدن در انتخابات است؟
🔹در اکثر نظرسنجیهایی که تا به حال منتشر شدهاند «جو بایدن» با دستکم ۶ درصد رأی از دونالد ترامپ پیشی گرفته. به عنوان مثال، نظرسنجیهایی که همین دیروز موسسه افکارسنجی «هاروارد-هریس» منتشر کرده میزان اقبال از جو بایدن را ۵۳ درصد و میزان اقبال از ترامپ را ۴۷ درصد نشان میدهد.
🔹نکته مهمی که هنگام اظهارنظر درباره نقش پیشبین نظرسنجیها باید در نظر گرفت این است که این نظرسنجیها در بهترین حالت، میتوانند روند حمایت عمومی از یک نامزد انتخاباتی یا میزان رأیآوری او در «یک انتخابات مستقیم» را پیشبینی کنند، در حالی که رأیگیری انتخاباتی در آمریکا غیرمستقیم است و کسب بیشترین آرا ضامن پیروزی فرد نیست؛ مثلاً در همان انتخابات ریاستجمهوری سال ۲۰۱۶، هیلاری کلینتون ۳ میلیون رأی بیشتر از ترامپ کسب کرد اما در نهایت این ترامپ بود که به عنوان چهل و پنجمین رئیسجمهور وارد کاخ سفید شد.
🔹با وجود آنکه ترامپ در نظرسنجیهای کلی به طور میانگین بین ۶ تا ۸ درصد از جو بایدن عقبتر است در ایالتهای چرخشی رقابت بسیار نزدیکی با رقیبش دارد.
🔹به عنوان مثال، در ایالت فلوریدا که با ۲۹ رأی در مجمع گزینندگان جزو ایالتهای بسیار مهم در انتخابات است ترامپ در نظرسنجی جدید موسسه Trafalgar با ۳ درصد از بایدن پیشتاز است؛ در چهار نظرسنجی دیگر در این ایالت که مربوط به هفتههای پیش هستند بایدن با میانگین اختلاف حدود ۳ درصد از ترامپ پیش افتاده که بسیار پایینتر متوسط اختلاف ۸ درصدی در کل نظرسنجیها است.
🔹از طرف دیگر یک مسئله دیگر در نظرسنجیهای انتخاباتی آمریکا این است که ترامپ نوعاً هواداران خاموشتری دارد که کمتر در نظرسنجیها بازتاب داده میشوند.
🔹هیچکدام از این گزارهها به معنی این نیست که بایدن حتماً بازنده انتخابات خواهد بود اما از آنها میتوان اینطور نتیجه گرفت که تحلیل نظرسنجیهای انتخاباتی در آمریکابا پیچیدگیها و ظرافتهای بسیار بیشتری همراه است.
📝متن کامل را در لینک تسنیم بخوانید 👇
tn.ai/2342147
@tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ژنرال مک کافری:
📍در شرایط بسیار دشواری هستیم/ترامپ کشور را به آتش کشیده...!
☑️ @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅کارشناس فاکس نیوز:
📍برای انتخابات نقشه جنگ دارند/به دنبال جدایی ایالت واشنگتن، اورگان و کالیفرنیا هستند...!
☑️@tahllilesiasi