🔰 آخرین طراحی ایران برای «انتقام سخت» از زبان فرمانده کل قوا/ «زمان ممکن» عملیات انتقام از عوامل ترور شهید سلیمانی کی هست؟
♦️ از نزدیک به یک سال گذشته تاکنون، انتقام خون شهید سلیمانی تبدیل به یکی از سرفصل مهم سیاسی، نظامی و حتی اجتماعی در ایران شد. اما جو روانی ایجاد شده بعد از ترور شهید فخریزاده سبب طرح مباحث جدید و حتی شبهات و ابهاماتی درباه چارچوب و معتبر بودم انتقام سخت ایران شد.
♦️ با این وجود، سخنان اخیر رهبر انقلاب در دیدار با خانواده شهید سلیمانی را میتوان چارچوب شفاف «انتقام سخت» و حتی به نوعی آخرین طراحی ایران برای انتقام خون شهید سلیمانی نامید.
♦️ الف: رهبر معظم انقلاب درباره انتقام از عوامل و آمران شهادت سردار سلیمانی، به دو نوع انتقام اشاره کردند؛ انتقام نرم و انتقام سخت. بدیهی است که هر دونوع این انتقام مهم است ولی باید در نظر داشت که انتقام سختتر همان انتقام نرم افزاری است که جوشش خون شهید سلیمانی باید سبب «اخراج امریکا از منطقه» و نهایتا «غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار» شود. طبیعی است که تحقق هر دو هدف بزرگ «سیلی سخت» مدنظر رهبری باید با مکملهای نرم افزاری از جنس فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و دیپلماتیک همراه شود و صرفا بر پایه روشهای سخت افزاری نیست. غلبه نرمافزاری بر هیمنه پوچ استکبار بار اصلی آن بر عهده نخبگان علمی انقلابی در داخل ایران است و پیش شرط «اخراج آمریکا از منطقه» نیز ایجاد انگیزه، همت و اجماع در میان ملتهای منطقه و تقویت سیاستهای جبهه مقاومت از طریق دیپلماسی فعال انقلابی است.
♦️ ب: اما نکته جدید رهبری درباره آمران و قاتلان سردار سلیمانی این جمله مهم بود: « انتقام در هر زمانی که ممکن باشد قطعی است». «زمان ممکن» معنای شفافی دارد ولی تفاوتی هم با کلید واژه «زمان مناسب» ی است که بعد از تررور شهید فخری زاده توسط برخی از مسئولین کشور بیان شد، دارد. برداشت از کلید واژه «زمان مناسب» برخی سیاسیون، بیشتر ناظر به مدت زمان سیاسی مناسب است ولی کلید واژه «زمان ممکن» رهبری به نظر میرسد ناظر به فرآهم شدن هر زمانی است که امکانات عملیات انتقام فرآهم شود! ساده تر آنکه در درون «زمان ممکن» خبر از آغاز فعالیت ها، طراحیها، جمع آوری امکانات، کمین کردن و در انتظار فرآهم شدن شرایط امکان عملیات و... وجود دارد ولی در کلید واژه «زمان مناسب» نوعی بی عملی، وعده بدون پشتوانه معتبر، لفاظی سیاسی، ایجاد تاخیر زمانی و سیاسی در پروسه انتقام و... دیده میشود.
♦️ در کلید واژه «زمان ممکن» نوعی اختیار درونی برای تحقق عملیات انتقام دیده میشود ولی در کلید واژه «زمان مناسب» برخی سیاسیون نوعی تصمیم گیری با تاثیرپذیری از القائات دشمن و یا ناظر به محاسبات و تحولات قدرت در جبهه دشمن است.
♦️ در درون کلید واژه «زمان ممکن» البته نوعی ابهام معنادار نیز وجود دارد و آن اینکه ایران در حال نوعی طراحی از انتقام است که احتمال دارد از مجموع انتقامهای که تاکنون اجرایی کرده، در روش و چه بسا در ماهیت تفاوتهای داشته باشد.
♦️ از سوی دیگر، امتیاز جالب واژه «زمان ممکن» بر خلاف کلید واژه سیاسی «زمان مناسب»، غیرقابل پیش بینی کردن ساعت دقیق اجرای عملیات است. همچنین «زمان ممکن» چون ریشه اصلی آن اتکایش به درون و به فرآهم شدن امکانات داخلی است، اولا یعنی زمان و کیفیت عملیات انتقام در اختیار خود ایران است و دوم اینکه هر لحظه شرایط فرآهم شد، اجرای آن قطعی است.
♦️ با مقدماتی که گفته شد، در کلید واژه «زمان ممکن» قطعی بودن «انتقام سخت» بسیار معتبر است ولی در واژه «زمان مناسب» برخی چهرههای غربگرای داخلی کمترین اعتبار برای قطعی بودن عملیات انتقام ایران دیده میشود.
♦️ طبیعی است که دشمن بر حفاظت خاص از عوامل و آمرین ترور سردار سلیمانی تاکید دارد و تلاش میکند در برابر پروسه انتقام ایران موانع سیاسی و امنیتی ایجاد کند. اما کلید واژه «زمان ممکن» رهبری به نوعی این مطلب را تداعی میکند که ایران در حال فرآهم کردن «امکاناتی» است که بتواند موانع سیاسی و امنیتی ایجاد شده دشمن را نیز خنثی و برطرف کند. از این منظر تاخیر موقت به معنای غیرقابل قطعی بودن انتقام نیست بلکه اتفاقا پروسه انتقام کاملا در حال طی کردن یک روند فعال و در حال اجرا است.
@tahllilesiasi
🔰واشنگتنپُست: موساد از طریق سریالهای تلویزیونی، جاسوس جذب میکند
♦️موساد مدتی است در تلویزیونهای پرطرفدار برای خود زمان پخش پیدا کرده و برای جذب نیرو به نتفلیکس، هولو و تلویزیون اَپِل نگاه میکند.
♦️در سریالهای «تهران»، «جاسوس» و «پرچم دروغین» از موساد به عنوان یک ماشین بیرحم و کارآمد یاد شده است.
♦️اقدامات موساد برای جذب نیرو شامل تشدید حضور در شبکههای اجتماعی و انتشار قطرهچکانی اطلاعات تایید نشده درباره فعالیتهایش است.
♦️شرکتهای اسرائیلی ویز، ویکس، وایبر و دیگر شرکتها نیز توسط کهنه سربازان اطلاعاتی شروع به کار کردهاند.
@tahllilesiasi
♦️سخنگوی شورای نگهبان: نظامیان برای نامزدی در انتخابات باید با نهاد خود قطع ارتباط کنند
🔹کدخدایی: اگر کسی بخواهد در شورای نگهبان برای ثبت نام و حضور در انتخابات مجلس و یا ریاست جمهوری وارد شود، باید با حوزه و نهاد خود قطع ارتباط کرده باشد.
🔹اگر آن فرد نظامی باشد، درجات و اینگونه مسائل تاثیری ندارد. ممکن است فردی پایین ترین درجه را داشته باشد اما ثبت نام هم کند. بنابراین نهتنها درجات تأثیری در بررسی صلاحیتها ندارد بلکه بایدبا نهاد خودش قطع ارتباط کرده باشد و رسماً به ما اعلام کنند.
@tahllilesiasi
ترامپ: اعتراضات بزرگی در راه است
طبق آمار شکست من در انتخابات غیرممکن است. اعتراضات بزرگی در واشنگتن دیسی در ششم ژانویه در راه است. آنجا باشید، (اعتراضات ما) آرام نخواهد بود.
@tahllilesiasi
✍ وزير دولت ايران يا وزير اينستاگرام اسرائیلی و AFC سعودی؟
👈 جهرمي: پهنای باند را به اينستاگرام می دهيم نه شبكه های داخلی!
🔺آذري جهرمي در صفحه شخصي خود با استناد به اينكه به خاطر بالا رفتن ترافيك استفاده از اينستاگرام ساعات دشواري پيش روي وزارت ارتباطات است عملا اعلام كرد كه خود را مكلف به خدمت رساني به شبكه آمريكايي اينستاگرام مي داند
🔺وزير ارتباطات همچنين با اشاره به بار سبك پلتفورمهاي پخش ويديوي داخلي (آپارات، لنز، نماوا و...) تلويحا اختصاص ندادن پهناي باند براي مصرف ترافيك داخلي توسط وزارتخانهاش را توجيه كرد.
🔺اين در حالي است كه وزارت ارتباطات مي تواند به نفع شبكه هاي ايراني از ارائه خدمات مضاعف به اپ های خارجی و صهيونيستی خودداری كند.
ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار بر تمام پیروان راستین ایشان مبارک باد.
@tahllilesiasi
شرایط اختصاصی و عمومی داوطلبان ریاست جمهوری مشخص شد
نمایندگان مجلس در نشست علنی امروز (یکشنبه، 30 آذر) قوه مقننه ، در جریان رسیدگی به اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران با ماده یک با 151رأی موافق، 35 رأی مخالف و 14 رأی مخالف از مجموع 242 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
در ماده یک آمده است:
ماده 35 قانون انتخابات ریاست جمهوری مصوب 1364/4/5 با اصلاحات و الحاقات بعدی به شرح ذیل اصلاح میشود:
ماده 35- داوطلبان ریاستجمهوری باید واجد شرایط اختصاصی و عمومی ذیل باشند:
الف) شرایط اختصاصی داوطلبان ریاست جمهوری به شرح ذیل است:
1. رجال مذهبی و سیاسی
2. ایرانی الاصل و نداشتن تابعیت و اقامت یا مجوز کارت سبز (گرین کارت) کشورهای دیگر در گذشته و حال
3. مدیر و مدبر
4. حسن سابقه، امانت و تقوا
5. مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور
همچنین در بند ب تاکید شد؛ داوطلبان ریاست جمهوری جهت احراز شرایط اختصاصی موضوع بند «الف» باید واجد شرایط عمومی ذیل باشند:
1. داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی ارشد یا معادل آن مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و یا مرکز مدیریت حوزه های علمیه
2. حداقل سن 40 سال تمام و حداکثر سن 70 سال تمام در هنگام ثبت نام
3. برخورداری از سلامت و توانایی جسمی و روانی کافی، جهت ایفای مسئولیت ریاست جمهوری
4. داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم قانونی
در جریان رسیدگی به جزئیات نمایندگان بند 5 را به کمیسیون ارجاع دادند، در این بند آمده است؛ عدم محکومیت به جرائم اقتصادی و انتخاباتی، جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور، اقدام بر ضدنظام جمهوری اسلامی ایران، ارتداد، خیانت در امانت و جرائم علیه عفت عمومی
در تبصره گفته شد؛ در صورتی که اتهامی در خصوص جرائم موضوع این بند متوجه داوطلبی باشد که واجد شرایط مقرر در این قانون است، شورای نگهبان پس از استماع توضیحات داوطلب در موارد اتهامی و أخذ مدارک مربوطه و حسب لزوم دریافت گزارش یا توضیحات از مراجع ذی صلاح، نسبت به صلاحیت داوطلب تصمیم گیری می نماید.
6. عدم محکومیت کیفری مؤثر و عدم محرومیت از حقوق اجتماعی
7. نداشتن سوء سابقه امنیتی و عدم وابستگی به گروههای غیرقانونی
8. عدم مؤثربودن درتحکیم رژیم سابق و وابستگی به آن
9. عدم سابقه استعمال یا اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان
10. سابقه تصدی حداقل مجموعاً 6 سال در مناصب ذیل:
الف- مقام سیاسی موضوع بندهای «الف» تا «ج» ماده (71) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386.7.8
ب- معاون رؤسای قوای سهگانه
پ- اعضا شورای عالی امنیت ملی یا اعضا مجمع تشخیص مصلحت نظام
ت- رئیس کل بانک مرکزی
ث- رئیس دیوان محاسبات کشور
ج - استاندار
چ- شهردار شهرهای بالای دو میلیون نفر جمعیت
ح- رئیس سازمانها و نهادهای دولتی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی در سطح ملی
خ- فرماندهان عالی نیروهای مسلح با جایگاه سرلشگری و بالاتر
د- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور
ذ- مدیر حوزه های علمیه کشور
در تبصره 1 تاکید شد؛ تشخیص و احراز شرایط نامزدهای ریاستجمهوری در چارچوب نظر تفسیری شورای نگهبان در خصوص «تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجال سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری» موضوع بند «5-10 سیاست های کلی انتخابات»، برعهده شورای نگهبان میباشد.
تبصره 2 می گوید: وزارت کشور صرفاً در صورتی اقدام به ثبت نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری می نماید که مطابق تشریفات مقرر در ماده (55)، واجد شرایط مقرر در اجزای «1»، «2»، «4»، «5»، «6» و «10» بند (ب) این ماده بوده و مدارک مثبته در این خصوص را به هنگام ثبت نام ارائه نمایند.
در تبصره 3 آمده است: داوطلبان ریاستجمهوری موظفند به هنگام ثبتنام، سوابق قابل ارزیابی در خصوص تصدی مسئولیتها و مدیریتهای محوله را ارائه دهند.
@tahllilesiasi
نگرانی مسئولان آمریکایی از توسل ترامپ به قدرت برای تغییر نتیجه انتخابات
پایگاه خبری «آکسیوس» به نقل از چند مقام ارشد آمریکایی نوشت نگرانی مسئولان کاخ سفید شامل تمایل ترامپ به اتخاذ ایده «مایکل فلین» مشاور پیشین امنیت ملی خود برای اعمال حکومت نظامی، استقرار ارتش و تغییر نتیجه انتخابات ریاستجمهوری است.
@tahllilesiasi
♦️ نامه مقامهای اسبق آمریکا به بایدن برای بازگشت به برجام
#تحلیل_کوتاه
🔹 هفته گذشته جمعی از مقامهای سیاسی، دیپلماتیک و امنیتی پیشین آمریکا در نامهای به بایدن رییسجمهور منتخب آمریکا خواستار رفع تحریمهای ایران و بازگشت کامل آمریکا به برجام شدند. نویسندگان سیاستهای توسعهطلبانه دولتهای عربی حاشیه خلیج فارس را موجب ناامنسازی غرب آسیا دانسته و خواستار کانال ارتباطی میان ایران و آمریکا برای جلوگیری از تنش شدهاند.
🔸 در نامه آمده است:«احیای برجام توسط ایران و آمریکا، آغازی برای مذاکرات بر روی محدودیتهای تسلیحاتی منطقهای و حل و فصل اختلافات منطقهای خواهد بود». با این توصیف به نظر میرسد دو رویکرد در میان حامیان بایدن نسبت به پرونده هستهای و به طور کلی موضوعات اختلافی با ایران وجود دارد:
1️⃣ یک رویکرد معتقد است از منظر روشی باید تعلیق تحریمهای هستهای و تعهدات برجامی آمریکا به عنوان گروگانی برای وادارسازی ایران به مذاکرات منطقهای و موشکی درآید و از منظر محتوایی نیز عمدتاً به مذاکرات با هدف محدودسازی هر دو حوزه موشکی و فعالیتهای منطقهای ایران میاندیشد.
2️⃣ رویکرد دیگر از منظر روشی به بازگشت کامل آمریکا به برجام با هدف ترغیب ایران به مذاکرات معتقد است و استفاده از فشارهای اقتصادی حداکثری را سبب تحریک ایران به مقاومت بیشتر قلمداد میکند. از منظر محتوایی نیز با توجه به حساسیت ایران بر توان دفاعی، اولویت را به مسائل منطقهای بهویژه عراق، سوریه و یمن میدهد و معتقد است تأکید بر محدودسازی توان موشکی، امکان مذاکره را سلب میکند.
🔸 به نظر میرسد با توجه به ایده جناح میانه حزب دموکرات مبنی بر ضرورت تعمیم محدودیتهای برجام به توان موشکی ایران و همچنین فشارهای لابیهای صهیونیستی، دولت بایدن به رویکرد اول تمایل بیشتری داشته باشد و این ضرورت رویکرد تهاجمی ایران برای جلوگیری از تحقق زیادهخواهیهای غرب را بیش از پیش یادآور میشود.
اندیشکده راهبردی تبیین
@tahllilesiasi
پیام اینگونه بودجه نویسی چیست؟
✍ احمد بنافی
🔹پس از رد درخواست رئیس جمهور مبنی بر برداشت بخشی از درآمدهای صندوق توسعه ملی برای هزینه های عمومی از سوی رهبر معظم انقلاب، رحیم زارع عضو کمیسیون تلفیق مجلس خبر داده که رئیس مجلس طی نامهای به رئیس جمهور خواستار اصلاحات اساسی در بودجه ۱۴۰۰ شده است. در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است:
1⃣وابستگی شدید لایحه بودجه ۱۴۰۰ به نفت (حدود ۴۱ درصد) و افزایش ۳/۵ برابری سهم نفت نسبت به بودجه سال جاری و همچنین وابستگی بیسابقه بودجه پیشنهادی به فروش اوراق قرضه در تعارض آشکار با دستور سال ۹۷ رهبر معظم انقلاب مبنی اصلاح ساختار بودجه و سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و همچنین برنامه ششم توسعه است.
2⃣ اینگونه بودجهنویسی هیچ تناسبی با شرایط تحریمی ندارد، بعبارتی فاقد پشتوانه کارشناسی بوده و در درون دولت نیز اجماعی بروی آن وجود ندارد.
3⃣این بودجه حتی اگر اصلاح گردد، آشکارا پیام مذاکره را به طرف غربی میدهد. به نظر میرسد دولت برروی مذاکره برای لغو تحریمها و ایجاد گشایش از این طریق در دوره بایدن حساب باز کرده است.
4⃣اگر اینگونه باشد و بودجه صرفا با هدف پیام مذاکره به طرف مقابل تنظیم شده باشد، دولت ناخواسته دست به اقدامی زده که نه تنها دست تیم مذاکره کننده را باز نمیگذارد بلکه با ارسال پیام ضعف و وابستگی باعث میشود که طرف مقابل فشار را کماکان در سقف نگه دارد تا بتواند در پشت میز مذاکره امتیاز بگیرد.
🔚 این بودجه اگر از اساس اصلاح نگردد ضمن اینکه خنثی کننده هیچ تحریمی نیست، باعت ایجاد بدهی، کسری بودجه و نهایتاً تورم میگردد؛ مضاف بر اینکه با ساخت دوگانه (مذاکره/تورم) باعث تضعیف مقاومت ملی در مقابل زیادهخواهی غرب نیز خواهد شد. یقیناً راهحل عبور از وضع موجود مذاکره با غرب نیست. برای غلبه بر سختیها میبایست تحریمها را خنثی نمود، این مهم تحقق نمییابد جز با اجماع ملی، تکیه بر ظرفیتهای درونی، کاهش هزینهها و توجه به اسناد بالادستی نظام.
@tahllilesiasi
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه حذف و تقطیع هماهنگ روزنامه های اصلاح طلب از سخنرانی اخیر رهبرانقلاب سوژه داستانسرایی رسانههای ضدانقلاب شد
@tahlilesiasi
رسانههای صهیونیستی اعلام کردند سازمان هوافضای اسرائیل توسط هکرهای ایرانی مورد حمله واقع شده و اینحملات همچنان ادامه دارد.
@tahllilesiasi