▪️با مرگ قاضی منصوری کلیشه های تثبیت شده و آماده انگشت خود را به سمت نظام نشانه رفتند و البته جز این توقعی نباید داشت
اما حذف فیزیکی ایشان(اگر خودکشی نکرده باشد)چه آورده ای برای نظام جمهوری اسلامی ایران می تواند داشته باشد؟ قطعا هیچ!زیرا جز شبهه و تحلیل های ناروا آورده ای ندارد.جز محاکمه هر مسیر دیگری نفعی برای نظام در افکار عمومی نداشت.
🔻چه کسی اولین بار رسما و علنا اعلام کرد ما در دستگاه قضایی چنین قاضی فاسدی داشته ایم؟ و ایران و جهان از آن مطلع شدند؟ خود نظام جمهوری اسلامی.چه کسی پیگیری آمدنش از رومانی از طریق اینترپل شد؟ جمهوری اسلامی
🔻حال سؤال این است که فرضا اگر نظام می خواست وی حذف شود چه لزومی داشت رسما هزینه فساد یک قاضی شناخته شده را با علنی کردن آن بپردازد؟
🔻اگر چنین قصدی بود نمی توانست بدون اینکه نامی از وی به میان بیاورد و کسی متوجه جرم وی شود او را حذف کند؟ و هیچ هزینه ای نپردازد؟
البته باید اینترپل که وی رسما تحویل آن بوده و پلیس رومانی پاسخگو باشند و باید قدری صبر کرد
📝 دکتر عبدالله گنجی
⭕️عضو شورای شهر تهران ساخت بنای غیرقانونی روحانی در جماران را تایید کرد
🔻حامیان دیروز روحانی به افشاگری رو آورده اند چون فقط یک سال از ریاست او باقی مانده است. اگر کسی دیگری هم این مدارک را علیه روحانی رو می کرد او را دروغگو خطاب می کردند
🆔 @tahllilesiasi
وقتی بیبیسی میخواد کاملا بیطرفانه درمورد قتل منصوری تیتر بزنه!
مرگ طبیعی غلامرضا منصوری قاضی ایرانی در اثر برخورد با زمین 😂
🆔 @tahllilesiasi
روایتی خاطره گونه به نقل از یک به اصطلاح خلبان ایرباس (متعلق به شرکت ماهان) در یک خبرگزاری داخلی منتشر میشود و در آن به نوعی تداعی میشود که هواپیمایی #ماهان در پوشش مسافر، حاج قاسم و ۷ تُن بار ممنوعه را به #سوریه حمل کرده، در بغداد مجبور به فرود شده و با رشوه به مقامات عراقی و آمریکایی و پوشاندن لباس مبدل (متعلق به خدمه پرواز) بر تن #حاج_قاسم از مهلکه گریخته است؛ هرچند هم شرکت هواپیمایی ماهان تکذیبیهای صادر کرده است و هم محتوای این خاطره به اندازهی کافی پر از تناقض، اغراق و مسائل عجیب و خندهدار است اما بنظر میرسد رسانههای بیگانه قصد دارند تا با سوءاستفاده از این مهمل بافیهای یک به اصطلاح خلبان و گل به خودی یک خبرگزاری داخلی، از آنها در جهت وضع تحریمهای جدید و تخریب #اعتماد_عمومی (با متهم کردن این شرکت هواپیمایی به تلاش برای ایجاد سپر انسانی) بهره ببرند!
➕هرچند بنظر میرسد ورود نهادهای امنیتی به این موضوع لازم بنظر میرسد اما این هجمهها را باید در راستای تلاش آمریکاییها برای تحریم ماهان (بعد از پر رنگ کردنِ شایعهی نقش آن در ماجرای کرونا و انتقال شمشهای طلا از ونزوئلا) دانست!
مهدی قاسم زاده
🆔 @tahllilesiasi
✔️ دوست و دشمن را بشناسید!
ترکیب آراء به قطعنامه ضد ایرانی اخیر در شورای حکام:
💢 رأی موافق: استرالیا، بلژیک، برزیل، کانادا، اکوادور، مصر، استونی، فرانسه، آلمان، غنا، یونان، مجارستان، ایتالیا، ژاپن، کویت، مراکش، نیجریه، نروژ، پاناما، عربستان سعودی، سوئد، انگلیس، آمریکا، اروگوئه و آرژانتین
❇️ رأی منفی: چین و روسیه
◽️رأی ممتنع: آذربایجان، هند، مغولستان، نیجر، پاکستان، آفریقای جنوبی و تایلند.
*ترامپ مذاکره میخواهد، نباید عصبانی اش کنیم
«فریدون مجلسی» دیپلمات سابق که اکنون خانواده اش در آمریکا اقامت دارند، در یادداشتی در روزنامه آرمان نوشت: «واقعیت آن است که تنش ایران و ایالات متحده آمریکا بعد از اقدام دونالد ترامپ در خروج از برجام در ۱۸ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ شرایط را به نقطهای رساند که عملا روز به روز انجام مذاکرات بین تهران و واشنگتن غیرممکن شد. اما نقطهعطف در این خصوص به ترور سپهبد سردار سلیمانی بازمیگردد. یعنی اکنون با ترور سردار سلیمانی دیگر شرایط به گونهای رقم خورده است که به هیچعنوان تهران حاضر به گفتوگو و مذاکره با کاخ سفید در خصوص مسائل راهبردی و مهمی چون پرونده هستهای، توان موشکی و نفوذ منطقهای خود، حداقل با دولت دونالد ترامپ نیست. بسیاری معتقدند دونالد ترامپ با برخی توئیتهای خود بعد از بازگشت سیروس عسگری و تبادل آقای طاهری و مایکل وایت مبنی بر تشکر از ایران و تمایل برای انجام مذاکرات دیپلماتیک، آن هم قبل از برگزاری انتخابات ریاستجمهوری به دنبال یک تغییر رفتار جدی و احتمال بسترسازی برای مذاکره دو طرف است».
مجلسی در ادامه نوشت: «سه کشور اروپایی، سازمان ملل، آژانس بینالمللی انرژی اتمی و آنتونیو گوترش هیچ راه دیگری جز گام نهادن در مسیر ایالات متحده آمریکا ندارند. اکنون شرایط برای تشدید تنش به شدت مهیاست، چون در پس ناکامیهای دونالد ترامپ، هم در مواجهه با ویروس کرونا و هم در در خصوص اعتراضات گسترده ایالات متحده آمریکا به واسطه قتل جورج فلوید، وی اکنون دیگر چیزی برای باختن ندارد؛ لذا سیاستی را پیش خواهد گرفت که فضای تنش را به شدت رادیکال خواهد کرد و هرچه به زمان برگزاری انتخابات سوم نوامبر نزدیک شویم، این رادیکالیسم در فضای دیپلماتیک و امنیتی بین دو طرف بیشتر و پررنگتر خواهد شد».
«علی بیگدلی» فعال سیاسی اصلاح طلب نیز در یادداشتی در روزنامه آرمان با عنوان «ایران هوشمندانه قدم بردارد» نوشت: «بازیگران عرصه بینالملل در فضای بینالمللی دیپلماسی جدیدی را شروع کردهاند و مهمترین بخش آن نیز اظهارنظری است که دبیرکل سازمان ملل در خصوص ناآرامیهای تابستان گذشته عربستان و نقش ایران در آن مطرح کرد. نوع دیگر نیز رویکرد آژانس نسبت به ایران است و بنابراین قابل پیشبینی بود که کشورهای اروپایی پیشنویس قطعنامهای را علیه ایران خواهند داد که به تصویب هم برسد».
بیگدلی در ادامه نوشت: «اما در طرف مقابل، گزینههای اقدام ایران محدود است. یکی از این راهها این است که از NPT خارج شود و پرونده به شورای امنیت و ذیل فصل هفتم منشور میرود که ممکن است به سطوح بالاتری از تنش برسد. لذا این کار اساسا به نفع ایران نیست و نباید اتحادیه اروپا را از دست بدهیم...تنها روزنه اتحادیه اروپا است که نباید بسته شود. این در حالی است که رئیسجمهور میگوید اروپا با ما بدرفتاری کرد؛ البته با بستن درهای دیپلماسی معجزهای صورت نمیگیرد لذا باید منفذهای دیپلماتیک باز باشند. از طرفی این درست است که این قطعنامه روی توافق برجام تاثیر میگذارد اما به نفع ما نیست که برجام از هم پاشیده شود و اتحادیه اروپا نیز این را نمیخواهد. آنچه مهم است اینکه دولت قدمهای هوشمندانهای را بردارد که همین فضایی که اکنون بهوجودآمده مدیریت شود. باید با صبر و شکیبایی دنبال اهداف اصلی خودمان باشیم»
در ماههای اخیر علیرغم اقدام جنایتکارانه دولت تروریست آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، رسانه ها و فعالین اصلاح طلب، یا صراحتا اعلام می کنند که «باید با آمریکا مذاکره کنیم و ترور سردار سلیمانی نباید مانع مذاکره شود» یا در لفافه می گویند «حیف شد، ترور سردار سلیمانی مسیر مذاکره را سخت کرده است»
این طیف در هر دو حالت با هراس افکنی اینگونه القاء می کند که ترامپ شخصی غیرقابل پیش بینی و دیوانه است و نمی توان در مقابل چنین شخص نامتعادلی، قد علم کرد، چرا که او به راحتی به سیم آخر زده و ممکن است با اقدامات رادیکالی، جنگی خانمان سوز به راه بیندازد.
فریدون مجلسی در یادداشت مذکور اینگونه القاء می کند که مقامات ایران(و نه الزاما مردم ایران)! به دلیل ترور سردار سلیمانی، حاضر نیستند با آمریکا درباره توان هسته ای و موشکی و منطقه ای مذاکره کنند.
وی در ادامه با دیوانه خواندن ترامپ، در لفافه هشدار می دهد که نپذیرفتن پیشنهاد مذاکره با ترامپ از سوی مقامات ایرانی ممکن است او را به دیوانگی بیشتر تشویق کرده و فضا را پرتنش کند.
علی بیگدلی نیز در یادداشت مذکور علیرغم همصدایی آشکار اروپا با آمریکا و مجموعه اقدامات ضدایرانی طرف اروپایی، نسخه ذلت پیچیده و مدعی است که به هیچ عنوان نباید اروپا را از دست بدهیم!نسخه اصلاح طلبان در سیاست خارجی، «انفعال و امتیازدهی یکطرفه» است. نسخه ای پرضرر که تشدید تحریم ها، تصویب قطعنامه های ضدایرانی و کاهش ارزش پول ملی، تنها بخشی از خسارت های آن است👇
ادامه 👇👇👇
این در حالی است که بحران کرونا در آمریکا و در ادامه، آشوب ها و ناآرامی ها در ایالت های مختلف آمریکا در پی اقدام نژادپرستانه پلیس این کشور، و پیش از آن اقدامات اقتدارآفرین ایران در ارسال نفتکش ها به ونزوئلا و پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نظامی به فضا و موشک باران پایگاه عین الاسد، بیش از پیش گزینه حمله نظامی را باطل کرده است.
منبع؛مشرق
🆔 @tahllilesiasi
مطلب خبرگزاری ایسنا در خصوص قضاوت قاضی منصوری در پرونده دختران خیابان انقلاب، مورد توجه رسانه های ضدانقلاب قرار گرفته است.
این خبرگزاری به نقل از عباس امیریفر، مسئول فرهنگی نهاد ریاست جمهوری دولت دهم، اعلام کرد که منصوری به دلیل دریافت رشوه در یک پرونده زمینخواری در خراسان از سمت قضایی معلق شده بود و اجازه حضور در مسئولیتی بالاتر از بازپرس را در دستگاه قضایی نداشته است؛ اما پس از مختومه اعلام کردن پرونده فاضل لاریجانی به سمت معاون دادستان تهران در امور اقتصادی و زمینخواری منصوب شد.
طبق ادعای ایسنا، منصوری در دولت محمود احمدینژاد از یک استاندار دولت درخواست ۵۰۰ میلیون تومان رشوه کرده بود و در پرونده دختران خیابان انقلاب با حکم های صادر شده، مسبب بازداشت طولانی مدت برخی از متهمان شده بود.
@tahllilesiasi
حمیدرضا گودرزی، وکیل محمدعلی نجفی، شهردار سابق تهران، اعلام کرد موکلاش بابت شکایت الیاس قالیباف، فرزند باقر قالیباف، شهردار اسبق تهران بهاتهام افترا زدن در دادگاه بدوی به چهارماه زندان محکومشده است.
شکایت فرزند قالیباف بابت گزارشهایی استکه نجفی در زمان شهرداریاش، درباره فسادهای مالی در شهرداری دوران قالیباف، به دادستانی فرستاده بود.
یکیاز گزارشها درباره احتمال تخلف الیاس قالیباف، در یک باغ در شمال تهران بوده است.
خبری از دوستان عراقی ما
قبل قليل
انتهى اجتماع في منزل المالكي حضره العامري وهمام حمودي والشيخ الخزعلي و فالح الفياض وممثلون عن كتائب حزب الله وسيد الشهداء والنجباء ..
المصادر تحدثت عن ان المجتمعين خرجوا بالاتفاق على عدم السماح للمدانين طارق الهاشمي ورافع العيساوي بالعودة الى العراق مهما كلف الثمن.
دکتر زاکانی:
اگر مجلس با برنامه پیش نرود، بی خاصیت خواهد شد/ قالیباف از حرکت های جمعی تمکین میکند/ باید مشخص شود که تاجگردون از موقعیتش در کمیسیون برنامه و بودجه سوءاستفاده کرده یا نه؟/ هدف مجلس نباید صرفا اثرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری باشد