تحلیل سیاسی
از یکسو در رسانههایشان (تایمز ژاپن) اعلام میکنند که از نشست #آبه و #روحانی نباید انتظار چندانی داشت و از سوی دیگر در رسانههای فارسی زبانشان (بیبیسی فارسی) خبر از آغاز به کارِ یک کانال تجاری برای واردات دارو و غذا در آیندهی نزدیک میدهند؛ قطعاً هیچ ایرانی نمیتواند از ایجاد یک گشایش اقتصادیِ (هرچند کوچک) ناراحت باشد اما مسئلهی اصلی آنجاست که اولاً قرار بود تا در اِزای پذیرش #محدودیتهای_هستهای از سوی کشورمان، تمام تحریمها برچیده شود، نهاینکه کشور به روند #نفت_در_برابر_غذا برسد و درثانی تجربه ثابت کرده است که این کانالها و وعدهها تماماً موقتی هستند و در نهایت نقش یک برنامه انتخاباتی را بازی خواهند کرد ولاغیر !!
تحلیل سیاسی
🔴 پامپئو گفت با هند درباره فشار حداکثری بر رژیم ایران رایزنی کردیم
مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری با حضور وزیر دفاع آمریکا و وزرای دفاع و خارجه هند گفت به همراه مارک اسپر با مقامهای هندی درباره فشار حداکثری بر رژیم ایران رایزنی کرده است.
پیش از این جهانگیری گفته بود باورمان نمی شد که هند هم دیگر از ما نفت نخرد!!!
تحلیل سیاسی
🔴 پامپئو گفت با هند درباره فشار حداکثری بر رژیم ایران رایزنی کردیم مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمری
آدم یاد گزارش فوتبال می افته
جهانگیری پاس داد و پوپئو زد تو گل
توضیح: اول جهانگیری افکار عمومی را شرطی میکنه و بعد از اینکه افکار عمومی دنبال طرف دوم می گردن، پوپئو وارد میشد
و گل نهایی آمریکایی را می زند
و اینجا فقط افکار عمومی در حال ادراک یک مسأله اشتباه است
و مسأله ای است که دولت بشدت دنبال انگاره سازی آن در جامعه است
« ما را توان مقابله با آمریکا نیست، بهار است هر چ سریعتر به میز مذاکره برگردیم»
@tahllilesiasi
جنجال برای هیچ؛ نقدی بر کار جریان به اصطلاح عدالتخواه
کلیپی را آقای میلاد گودرزی و حامد مهدیان در مورد ماهشهر تهیه کردن
یعنی اگه خود بی بی سی هم می خواست ی کلیپ درست کنه تا ی روایت مسمومی از اتفاق های ماهشهر نشون بده، به این حد نمی تونست
بی چاره اون دو شهید که در ماهشهر در برخورد با ارازل و اوباش اونجا شهید شدن
کلیپ طوری داستان را روایت می کنه که گویی نظام قصد حذف این جماعت را داره
ولی سوال اصلی اینکه که اون ۴۰نفری که در بین هجوم ارازل و اوباش گیر کرده بودن و اگر نیروهای بسیجی و سپاهی سر نمی رسیدن همه کشته می شدند ، و اون تصاویر چی که نشان دهنده مسلح بودن این جماعت بود و همچنین تصاویر بالا بردن پرچم الاحوازیه و داعش از اونجا اومد، را کی انجام داده؟!
و جالبتر اینکه بیشتر بازنشر را در بین کانال های معاندین نظام داشته و ایران اینترنشنال اون را بطور کامل پخش کرده و ازش استفاده کرده.
این جماعت نئومارکسیست با ظاهر اسلامی که همه را تکفیر می کنن، ای کاش حداقل حرمت خون اون دو شهید و غم بی پدری فرزندانشان را هم نگه می داشتند
ی طرفه پیش قاضی رفتن ، همواره برای شما پیروزی به دنبال خواهد داشت؟!
@tahllilesiasi
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️پشت پرده گرانی بنزین و آشوبهای پس از آن از زبان حجتالاسلام حمید رسایی:
🔸دولت معیشت مردم را گروگان گرفت، برجام اول را تحمیل کرد.
الان هم امنیت مردم را گروگان گرفته!
🔹سفیر انگلستان گفته بود اگر امنیت ایران به هم بریزد، رهبر انقلاب و سپاه پاسداران عقب نشینی میکنند!
🔸سرویس امنیتی عربستان چهارم آبان خبر داشته که در تاریخ ۲۴ آبان، در ایران اتفاقی خواهد افتاد!
الان در ردههای بالا این بحث وجود دارد که سرویس امنیتی عربستان از کجا خبر داشته!
🔹یک وزیری سه روز به مرخصی میرود و تا عصر شنبه تلفنش را جواب نمیدهد!
آَشوبگران هم به راحتی در فضای مجازی هماهنگیها را انجام میدهند!!!
#سرطان_اصلاحات
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
🔹با تخلیه انرژی اعتراضی اقشار اجتماعی کم برخوردار در ماجرای اغتشاشات بنزینی، جریان اپوزیسیون بر انداز، سناریوی تداوم خیابانی اعتراض ها در اشکال و شیوه های دیگر اعتراضی را در پی گرفته است. دست کم می شود گفت در کنار آخرین تلاش ها برای شعله ور نگه داشتن آتش اغتشاشات خیابانی در قالب فراخوان برای حضور در مراسم چهلم کشته شدگان آشوب ها، شیوه های دیگری متناسب با ذخیره انرژی معترضین تجویز و توصیه می شود.
🔸مهمترین بهره برداری غیر خیابانی از اعتراض ها در دوره پسا آشوب، دعوت به تحریم انتخابات مجلس است. قابل تامل اینکه تحریم انتخابات در فضای اخلاقی طرح و بحث می شود تا التزامی انسانی و اخلاقی برای مخاطبین برای عدم حضور و مشارکت در انتخابات خلق شود. به تعبیری، بحث فراتر از مخالفت و اعتراض سیاسی به تکلیفی اخلاقی، در پاسخ به گزاره و ادعای سرکوب خشونت آمیز و غیر انسانی مردم توسط حکومت تبدیل می شود!! بدین ترتیب احساس شرم و گناه که نیروی درونی قوی تری از دغدغه های سیاسی برای افرادی ایجاد می کند جای رویکرد و نگاه سیاسی را می گیرد تا هر گونه رای دادن مساوی گناهی نابخشودنی جفایی در حق هموطن کشته شده انگاشته شود.
🔻آنچه که محرک جریان اپوزیسیون برای پیشبرد سناریوی تحریم انتخابات شده ارتباط معناداری است که میان مشروعیت نظام و میزان مشارکت در انتخابات برقرار شده است. به بیان ساده، تصور می شود هر چه میزان مشارکت کمتر باشد درصد نارضایتی از نظام بیشتر است و بالعکس. این معادله در حالی در رابطه با جمهوری اسلامی صادق عنوان می شود که میزان مشارکت در بسیاری از دموکراسی های غربی کسر اندکی از شهروندان حایز شرایط برای رای دادن است. به زبان ساده میزان مشارکت در کشورهای غربی به ویژه آمریکا پایین است اما در مقام توجیه مساله، رضایتمندی و اعتماد نسبت به عملکرد دولت عامل این مساله عنوان می شود.
🔺در هر صورت رابطه میان میزان مشارکت و مشروعیت نظام همواره صادق نیست. گاه نارضایتی مردم از کارایی و عملکرد دولت عامل رویگردانی بخشی از جمعیت از صندوق رای است و نه سست شدن پایه های اعتقادی نسبت به نظام. بنابراین تفکیک میان سطوح مختلف حکومت و ریشه یابی نارضایتی در سطح لازم، مانع از تعمیم های کلی و نوشتن مسئولیت عملکرد ضعیف دولت بر پای نظام می شود.
تحلیل سیاسی
جنجال برای هیچ؛ نقدی بر کار جریان به اصطلاح عدالتخواه کلیپی را آقای میلاد گودرزی و حامد مهدیان در
رشته توئیتهای آقای اسماعیل معنوی، خبرنگار خوزستانی، در نقد گزارش آقای حامد هادیان درباره حوادث ۲۵- ۲۷ آبان ۹۸ ماهشهر
١. در مورد #ماهشهر و ویدئویی که دوستان دغدغه مندم ساختند چند نکته دارم، اولا توجه کنید که من "اسماعیل معنوی" هستم و افتخارم این است که مرا بنام دفاع از روستاییان و محرومان و بنام انعکاس واقعیت از خوزستان می شناسند، پس لطفا "بخشِ دیگری از واقعیت" را هم از زبان من بشنوید.
٢.نه تنها در #ماهشهر بلکه در کل خوزستان مناطقی داریم که مردم در کنار صنایع بزرگ و درآمدزا و بر روی میادین بزرگ نفتی در فقر و محرومیت زندگی میکنند. از مسجدسلیمان گرفته تا کوت عبدالله و ماهشهر و حتی خرمشهر.... اصل ماجرا اینجاست، این درد بزرگی است که باید به فکر چاره اش باشیم.
٣. در ویدئوی مذکور به گلایه های مردم از تبعیض و محرومیتها به خوبی پرداخته شده اما با یک غفلت بزرگ و "پَرِش" مواجهیم!
بدون اشاره به "طرح ریزی و عملیات سنگینِ مسلحانه و شهادت چند نیروی نظامی"، اینگونه برداشت میشود که نیروهای امنیتی با مردمِ عادی و معترضان برخوردهای خشن داشته اند!
۴. برای درک بهتر از عملیات مسلحانه تروریستی در #ماهشهر کافیست بدانید که در مواجهه با پلیس، تیراندازی های دقیق انجام میشده و شهیدصیادی که از فرماندهان نیروهای ناجا بود بوسیله یک "تک تیرانداز" به شهادت رسید!
مردم عادی برای اعتراض به گرانی بنزین با سلاح جنگی به خیابان می آیند؟!
۵. اساسا بدلیل حضور همین تک تیراندازها بود که نیروهای نظامی از خودروی زرهی استفاده کردند، البته صرفا برای محافظت از جان نیروها از این خودرو استفاده شده و هیچ تیری شلیک نشده.
۶. بخش دیگری از حقیقت مربوط به خسارات است. در این ویدئو بگونه ای برداشت میشود که "هیچ شیشه ای هم شکسته نشده"، این در صورتیست که میلیاردها تومان به مردم و بیت المال خسارت وارد شد، بانک فلکه مرکزی به آتش کشیده شد، کارگران در شرکت های نفتی محاصره شدند و چند روز شیفت عوض نکردند.
٧. از تردد خودروهای سنگین که مواد اولیه کارخانه ها و کالاهای اساسی مردم را جابه جا میکردند جلوگیری شد، حتی راننده کامیون ها را کتک می زدند و خودروهای شان را متوقف می کردند. این خسارات به اندازه شکستن یک شیشه نیست؟!
٨. و اما، نه تنها #ماهشهر بلکه کل خوزستان مظلوم است، زیر پای مان نفت است ولی شبکه فاضلاب هم نداریم. اقتصاد ایران روی پاشنه خوزستان می چرخد اما مدیران عُرضه حل مسائل اولیه اش را هم ندارند، برای رفع مشکلات خوزستان تلاش کنیم، خوزستان لنگر امنیت کل کشور است. این را بفهمیم!
٩. رد یا تایید این ویدئو نباید باعث بشود که از اصل ماجرا غافل شویم، زخم را درمان کنیم تا مگس ها دور شوند. البته همانطور که در توییت های قبلی گفتم در روایت های مان نباید "پَرِش" داشته باشیم.
حرف آخر. دمِ #حامد_هادیان گرم. صد بار تیرش به هدف خورده، حالا یکبار هم نقص داشته، من قدردانِ او هستم.
همین جا از برادرم حامد دعوت میکنم دوباره به ماهشهر بیاید و خودش روایتش را کامل کند.
تحلیل سیاسی
جنجال برای هیچ؛ نقدی بر کار جریان به اصطلاح عدالتخواه کلیپی را آقای میلاد گودرزی و حامد مهدیان در
نقد آقای شهبازی بر کلیپ ماهشهر:
گزارش آقای حامد هادیان از ماهشهر ضربه بزرگی بود بر روایتی که دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی از دقایق اول پخش کرد و برای اثبات ادعاهای خود تاکنون مستندی ارائه نداده است. این دبیرخانه نه خود اطلاعرسانی درست میکند و نه اجازه میدهد نیروهای مستقل و باانگیزه و دلسوز اطلاعرسانی کنند. بدینسان، روایتهای مخدوش و مغرضانه غالب میشود.
تصویر ذهنی انسان از یک واقعه بطور عمده در لحظات اولیه شکل میگیرد و بعدها تغییر آن بسیار دشوار بلکه غیرممکن است. بدینسان، لطمهای که رفتار دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی وارد کرد کمتر از خسارات ناشی از عملکرد دولت حسن روحانی نبوده است.
آنطور که شنیدم برخی از مردم ماهشهر از سلاح استفاده کردند و گویا دو تن از نیروهای نظامی و انتظامی در درگیریها کشته شدند و سرانجام غائله از طریق مذاکره و مصالحه مقامات محلی با ریشسفیدان محلی پایان یافت. از شمار تلفات معترضین اطلاع ندارم. منطقه عشایری است و طبق عرف مناطق مشابه در خوزستان و فارس داشتن سلاح چندان عجیب نیست.
امید که این ضربه بزرگ بر پیکر تحجر و جهل و غرور متصدیان مربوطه در دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی ما را به تغییر رفتارهای معتاد و بهرهگیری از نیروهای توانمند و باانگیزه و نوسازی بنیادین هدایت کند. موجی که برای آشوب در منطقه آغاز شده به زود پایان نخواهد یافت و بنظر میرسد، با توجه به تحولات اخیر در عراق و لبنان، این فشار بر ایران شدت خواهد گرفت. بسترهای معیوب داخلی و ناکارآمدی و فساد و عقبماندگی و تصلب رفتارهای سیاسی و تبلیغاتی نقاط آسیبپذیر ماست.
@abdollahshahbazi
تحلیل سیاسی
جنجال برای هیچ؛ نقدی بر کار جریان به اصطلاح عدالتخواه کلیپی را آقای میلاد گودرزی و حامد مهدیان در
نظر دکتر صداقت در خصوص کلیپ تولید شده :
ویدئوی موصوفی واقعیتی است که حقایق زیادی در پس آن انکار شده است. پس پرده حوادث ماهشهر فراتر از آن است که بتوان در پس واقعیات تلخ اشاره شده در این ویدیو آن را دفن نمود. کافی است تهیه کننده و گزارشگر آن با تعمق و دقت و موشکافانه به خط دهی های نامحسوس اطرافیان در شکل دهی نگاهش به حوادثی اینچنینی کمی بنگرند.. بعید نیست رد پای کسانی را ببینند که سر در آخور ذشمن دارند. باید دقت داشت که گاه دشمن با چند واسطه نظرات خود را به ما القا و ناخودآگاه ما را در مسیری هدایت می کند که نتیجه آن چیزی جز جامه عمل بوشیدن به خواسته هایش نیست و اگر قدری تیز بین باشیم در خواهیم یافت که چگونه در زمین دشمن بازی و گل به خودی می زنیم. این یکی از دردهای بزرگ امروز جامعه ماست. این روش پیچیده دشمن است. دشمن با همین روش توانسته جام زهر را با دستان جانشین وقت رهبری (منتظری) به رهبری (آن پیر سفر کرده) بنوشاند.