eitaa logo
تهذیب و تربیت مدرسه علمیه حقانی
452 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
286 ویدیو
86 فایل
کانال معاونت تهذیب و تربیت مدرسه علمیه حقانی ارتباط و ارسال نظرات: @omidhossini
مشاهده در ایتا
دانلود
8- علی حاتمی 9- جعفر ذاکر 10- مهدی رجب بیگی 11- سید احمد رحیمی 12- بهروز سلطانی 13- حسن سیف 14- جلیل شرفی 15- اسدالله شیران 16- حسین شوریده 17- علی صبوری 18- آفریدون صبری 19- فضل الله عابدینی 20- حسین علم الهدی 21- محمد فاضلی 22- ناصر فولادی 23- کدخدا زاده 24- محسن وزوایی 25- محسن ماندگار 26- مجید موذن صفایی 27- حسن میر سلطانی 28- عباس ورامینی (فرمانده) 29- جمال امیرخانی 30- رحمان یا علی مددی 31- علیرضا هادی پور
شهید جمال امیرخانی، شهید غلامحسین اسدی، شهید حبیب برادران توکلی، شهید محمد بهبهانی، شهید محمد بولوردی، شهید غلامحسین بسطامی(فرمانده سپاه سوسنگرد)، شهید حسین بهادری(شهادت در عملیات فتح المبین)، شهید هوشنگ ترکاشوند، شهید علی حاتمی(او از اولین کسانی بود که از دیوار سفارت امریکا عبور کرد. در عکس معروف ورود دانشجویان از بالای در، شهید حاتمی در حالی که به دوربین نگاه می‌کند، دیده می‌شود. شهادت در هویزه به همراه شهید حسین علم الهدی) شهید جعفر ذاکر، شهید سید احمد رحیمی، شهید بهروز سلطانی، شهید حسن سیف(شهادت عملیات خیبر)، شهید جلیل شرفی، شهید اسدالله شیران، شهید حسین شوریده، شهید علی صبوری، شهید فریدون صدری، شهید فضل الله میرعابدینی(اولین شهید دانشجویان خط امام در دفاع مقدس، شهادت در سوسنگرد در زمان محاصره این شهر و در حماسه بزرگ مقاومت رزمندگان مدافع این شهر)، شهید محمد فاضل(شهادت در هویزه به همراه شهید حسین علم الهدی)، شهید ناصر فولادی، شهید سید احمدکدخدا زاده، شهید بیژن گلشنی، شهید محسن ماندگاری، شهید مجید موذن صفایی، شهید حسین میر سلطانی، شهید عباس ورامینی(مسئول آموزش نظامی لانه جاسوسی. او در سال 58 با یکی از دختران دانشجوی پیرو خط امام ازدواج کرد و خطبه عقد او را امام خمینی (ره) قرائت کرد. قائم مقام شهید حاج ابراهیم همت در لشگر ‎ 27محمد رسول الله (ص )) شهید محسن وزوایی(مسئول اطلاعات- عملیات لانه جاسوسی. فرمانده تیپ حضرت رسول(ص))، شهید علیرضا هادی پور، شهید عبدالرحمان یا علی مدد، شهید حسین اقدامیان.
با گذشت سال‌های متمادی از تسخیر سفارت امریکا، آثار مکتوب و منشورات گوناگونی مبتنی بر خاطرات و اسناد و تحلیل‌ منتشر شده است و مرکز اسناد انقلاب اسلامی نیز برای ثبت وقایع در تاریخ کشور٬ کتاب‌هایی بسیاری را در زمینه تسخیر سفارت آمریکا و استکبارسنیزی مردم ایران منتشر کرده است. از این رو روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی، بسته کتاب "انقلاب دوم" را در سی‌وهشتمین سالگرد انقلاب دوم معرفی کرد. در این بسته٬ کتاب‌هایی با عناوین " انقلاب دوم " ، "دانشجویان و گروگان‌ها " ، " تاریخ شفاهی جنبش دانشجویی مسلمان " ، " بحران " خاطرات همیلتون جردن مشاور کارتر ، " گروگان‌گیری ایرانی " ، " روابط ایران و امریکا " ، تسخیر لانه جاسوسی " ، " ایران پنجاه و دو ، آمریکا صفر " ، " سیاست خارجی امریکا و بحران گروگان‌گیری در ایران" معرفی شده است. 1. انقلاب دوم کتاب " انقلاب دوم " به بررسی آثار و پیامدهای تسخیر سفارت آمریکا در سال 58 می‌پردازد. این کتاب در چهار فصل جامع تنظیم شده است. این کتاب با توجه به فضای سیاسی اجتماعی ایران در ماه‌های اولیه پیروزی انقلاب به زمینه‌ها و مواضع و واکنش‌ها نسبت به تسخیر سفارت امریکا در تهران می‌پردازد. در فصل اول به چرایی اشغال سفارت و تاریخچه آن پرداخته و از منظر حقوقی به این مسئله نگاه می‌کند. در فصل دوم موضع‌گیری‌های افراد و گروه‌ها در جریان تسخیر لانه جاسوسی مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد. آثار و پیامدهای داخلی تسخیر لانه، موضوع مهم دیگری است که مسئله اصلی نویسنده در فصل سوم است.
2. روابط ایران و امریکا ( از پیروزی انقلاب اسلامی تا تسخیر لانه جاسوسی) این اثر در فصل اول با تببین مبانی نظری سیاست خارجی مؤلفه‌های اصلی در ساختارهای روابط بین‌الملل را تشریح می‌کند. نویسنده در فصل‌های بعدی به روابط ایران و امریکا را در چهار برهه زمانی مورد تحقیق و بررسی قرار می‌دهد. فصل دوم روابط ایران و امریکا بعد از جنگ جهانی دوم، فصل سوم روابط در دوران تحولات انقلابی، فصل چهارم روابط ایران و امریکا در دوران دولت موقت و فصل پنجم بحران گروگان‌گیری و تأثیر آن بر روابط ایران و امریکا مورد بررسی قرار گرفته است؛ همچنین نویسنده در فصل ششم به مواضع امام خمینی درباره روابط ایران و امریکا پرداخته است.
3. بحران دولت کارتر که تا اواخر رژیم پهلوی تمام‌قد از آن حمایت کرده بود و حال محمدرضای مخلوع را در کشور خود پذیرفته بود، با جریانی مواجه شد که سفیر امریکا از آن به عنوان تحقیر ملی امریکا نام می‌برد. لذا پرداختن به این " بحران " بزرگ در آن دوره بسیار پیچیده و دشوار بود که این مسئله در خاطرات سیاست‌مداران امریکایی به وضوح نمایان است. یکی از این اثر خاطرات همیلتون جردن مشاور کارتر در آن دوران است که 444 روز بحرانی در کاخ سفید را گزارش می‌کند.
4. گروگان‌گیری ایرانی روایت روزهای پر التهاب 13 آبان 1358 از زبان امریکایی‌ها نه تنها خالی از لطف نیست، بلکه نکات جالب توجهی را در بر دارد. راکی سیکمن یکی از گروگان‌های امریکایی که توط دانشجویان پیرو خط امام در داخل سفارت اسیر شده بود، خاطرات 444 روزه خود را از روزهای اسارت به نگارش در آورده است. نکته جالب توجه این اثر روایت یک امریکایی از تاریخ حوادث روزهای اول انقلاب و نگاه او به مسئله و نحوه برخورد و رفتار ایرانی‌ها با گروگان‌های امریکایی است.
با سلام و احترام خدمت طلاب عزیز 📢 با توجه به نزدیک شدن به یوم الله ۱۳آبان و عنایت مدیریت محترم مدرسه برآن شدیم از (ره) و (حفظه الله) را بین برگزار نماییم. زیباترین جمله از در مورد #۱۳آبان و را پیدا و با نام خود به @Tvt_hagh_313 ارسال نمایید. 📌به بهترین جملات ارسالی جوایز ارزنده ای اهداء می شود. 💡مهلت ارسال: تا ساعت۲۲ ، ۱۳ آبان ۱۳۹۹ موفق و سربلند باشید.
بسم الله الرحمن الرحیم 💢دوره ی مطالعاتی آثار استاد شهید مطهری آغاز شد . 🔰به اطلاع طلاب محترم می رساند ، کتبی که سفارش داده شده بود تهیه گردید 🔰عزیزان می توانند هر روز از ساعت" ۱۱ تا ۱۳ " برای دریافت کتب خود به مدرسه مراجعه کرده و کتب خود را دریافت کنند 🔰قابل توجه طلاب ساکن در شهرستان ، متاسفانه فعلا امکان پست از ناحیه مدرسه وجود ندارد . عزیزان میتوانند نماینده ای به مدرسه بفرستند و کتب خود را دریافت کنند و برایشان ارسال نمایند. 🛑آزمون کتاب آزادی معنوی ۳۰ ابان ماه برگزار می گردد
🔆اقتصاد مقاومتی در کلام امام خمینی / قسمت اول🔆 1.. عبادت بودن تولید اقتصادی امروز شمایید که باید در رشد صنایع این کشور و در رشد تولید این کشور همت بگمارید و فعالیت بکنید. فعالیت شما امروز برای کشور اسلامی یک عبادت است. شما در خدمت اسلام هستید. شما مجاهد هستید در پشت جبهه ها. همان طوری که مجاهدین ما در جبهه ها مجاهدت می کنند و عبادت خدا را در آنجا می کنند، شما هم در پشت جبهه ها هستید و عبادت خدای تبارک و تعالی را با همین کارهایتان انجام می دهید. [مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی، صحیفه امام، ج 18، ص 191] 2.. تلاش برای استقلال، یک تکلیف شرعی به مسئولان و دست اندرکاران در هر رده نیز می گویم که شرعاً بر همه شما واجب است که همت کنید تا آخرین رگ و ریشه های وابستگی این کشور به بیگانگان را در هر زمینه ای قطع نمایید که ان شاء الله خواهید کرد. [مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی، صحیفه امام، ج 21، ص 156] 3.. ارزش و اهمیت استقلال اقتصادی من اعتقادم این است که اگر انسان با هر زحمت و مرارتی زندگی کند و زندگی اش مال خودش باشد، مستقل باشد خودش در زندگی، نان و جو خودش را بخورد، آن ارزشش صدها مقابل این است که در آپارتمان های عظیم بنشیند و دستش پیش دیگران دراز باشد و برای دیگران سلام بدهد. [صحیفه نور، ج 14، ص 285] 4.. تولید بیشتر از نیاز خود باید کاری کنیم که زاید بر خودکفا باشیم. کشور ما یک کشوری است که می تواند بیش از احتیاج خودش تولید داشته باشد و صادر کند. [مجموعه مقالات اولین کنگره بررسی اندیشه های اقتصادی امام خمینی ره، ص 177]
📚 استفاده از اموال جاماندۀ دیگران 💠 سؤال: استفاده از مال به جا مانده از دیگران در امثال ها یا دانشگاه و ... که صاحب آن را نمی شناسیم، چه حکمی دارد؟ ✅ جواب: اگر بداند مالک از آن مال كرده یا نسبت به استفاده از آن راضی است، استفاده از آن اشکال ندارد، در غیر این صورت برداشتن آن مال جایز نیست، مگر این که به قصد رساندن آن به مالکش بردارد که در این صورت باید مال را حفظ کند و پس از تحقیق و یافتن مالک، مال را به صاحبش بدهد و در صورتی که از یافتن مالک آن مأیوس شود یا دسترسی به او ممکن نباشد، باید آن مال یا قیمت آن را به بدهد.
وحدت، مصلحت یا وظیفه؟!.m4a
21.91M
🔰وحدت ، مصلحت یا وظیفه ؟! 🔸سخنرانی ضبط شده حجت الاسلام والمسلمین ماهری (زیدعزه) 🔹به مناسبت هفته وحدت و میلاد پیامبر اعظم صلی الله علیه وآله 📆۱۲آبان ۹۹ هیئت شهدای مدرسه علمیه حقانی -------------- @haghani_heiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا