eitaa logo
تهذیب و تربیت مدرسه علمیه حقانی
452 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
286 ویدیو
86 فایل
کانال معاونت تهذیب و تربیت مدرسه علمیه حقانی ارتباط و ارسال نظرات: @omidhossini
مشاهده در ایتا
دانلود
🔆اقتصاد مقاومتی در کلام امام خمینی / قسمت اول🔆 1.. عبادت بودن تولید اقتصادی امروز شمایید که باید در رشد صنایع این کشور و در رشد تولید این کشور همت بگمارید و فعالیت بکنید. فعالیت شما امروز برای کشور اسلامی یک عبادت است. شما در خدمت اسلام هستید. شما مجاهد هستید در پشت جبهه ها. همان طوری که مجاهدین ما در جبهه ها مجاهدت می کنند و عبادت خدا را در آنجا می کنند، شما هم در پشت جبهه ها هستید و عبادت خدای تبارک و تعالی را با همین کارهایتان انجام می دهید. [مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی، صحیفه امام، ج 18، ص 191] 2.. تلاش برای استقلال، یک تکلیف شرعی به مسئولان و دست اندرکاران در هر رده نیز می گویم که شرعاً بر همه شما واجب است که همت کنید تا آخرین رگ و ریشه های وابستگی این کشور به بیگانگان را در هر زمینه ای قطع نمایید که ان شاء الله خواهید کرد. [مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی، صحیفه امام، ج 21، ص 156] 3.. ارزش و اهمیت استقلال اقتصادی من اعتقادم این است که اگر انسان با هر زحمت و مرارتی زندگی کند و زندگی اش مال خودش باشد، مستقل باشد خودش در زندگی، نان و جو خودش را بخورد، آن ارزشش صدها مقابل این است که در آپارتمان های عظیم بنشیند و دستش پیش دیگران دراز باشد و برای دیگران سلام بدهد. [صحیفه نور، ج 14، ص 285] 4.. تولید بیشتر از نیاز خود باید کاری کنیم که زاید بر خودکفا باشیم. کشور ما یک کشوری است که می تواند بیش از احتیاج خودش تولید داشته باشد و صادر کند. [مجموعه مقالات اولین کنگره بررسی اندیشه های اقتصادی امام خمینی ره، ص 177]
📚 استفاده از اموال جاماندۀ دیگران 💠 سؤال: استفاده از مال به جا مانده از دیگران در امثال ها یا دانشگاه و ... که صاحب آن را نمی شناسیم، چه حکمی دارد؟ ✅ جواب: اگر بداند مالک از آن مال كرده یا نسبت به استفاده از آن راضی است، استفاده از آن اشکال ندارد، در غیر این صورت برداشتن آن مال جایز نیست، مگر این که به قصد رساندن آن به مالکش بردارد که در این صورت باید مال را حفظ کند و پس از تحقیق و یافتن مالک، مال را به صاحبش بدهد و در صورتی که از یافتن مالک آن مأیوس شود یا دسترسی به او ممکن نباشد، باید آن مال یا قیمت آن را به بدهد.
وحدت، مصلحت یا وظیفه؟!.m4a
21.91M
🔰وحدت ، مصلحت یا وظیفه ؟! 🔸سخنرانی ضبط شده حجت الاسلام والمسلمین ماهری (زیدعزه) 🔹به مناسبت هفته وحدت و میلاد پیامبر اعظم صلی الله علیه وآله 📆۱۲آبان ۹۹ هیئت شهدای مدرسه علمیه حقانی -------------- @haghani_heiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشف پیکر شهید به همراه نوشته‌ای قابل تامل در دفترچه یادداشتش امروز در آستانه ولادت پیامبر(ص)، دفترچه یادداشتی به همراه پیکر یک شهید کشف شد که بر روی آن نوشته‌ای به طرز معجزه‌آسایی سالم مانده بود. کلمه پیامبر اکرم(ص) تنها عبارت باقی مانده از دفترچه این شهید .
خورشید، محمد است و صادق ماه است خورشید همیشه با قمر همراه است یعنی که ولادت امام صادق در روز ولادت رسول الله است 🌸🌸🌸🌸🌸
🚩روز ۱۷ ربیع الاول مبارک ۱۷ ربیع الاول که مقارن به خجسته زاد روز نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص) و میلاد امام جعفر صادق (ع) است یکی از چهار روزی است که در تمام سال به فضیلت روزه امتیاز دارد. چه روز مبارکی است که امام صادق(ع)در موردش فرمود: در این روز ابلیس از ورود به آسمان های هفتگانه محروم شد، شیاطین دور شدند، تمامی بت ها در بتکده به صورت بر زمین افتادند، ایوان کسری شکست و ۱۴ کنگره‌ی آن سقوط کرد، آب دریاچه ساوه خشک شد، سرزمین خشک سماوه، آب پیدا کرد، آتشکده فارس پس از هزار سال خاموش شد، نوری از سرزمین حجاز بر آمد تا به مشرق رسید، کاهنان عرب علوم خود را فراموش کردند و سحر ساحران باطل شد.)
مرگ بر آمریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل مرگ بر آل سعود مرگ بر ......
🌷اعمال روز ۱۷ ربیع الاول:  ۱. غسل ۲. روزه: از برای آن فضیلت بسیار است و روایت شده هر که روز ۱۷ ربیع الاول را روزه بدارد ثواب روزه ی یک سال را خدا برای او می نویسد و این روز یکی از آن چهار روز است که در تمام سال به فضیلت روزه ممتاز است. ۳. زیارت: زیارت حضرت رسول(ص) و همچنین زیارت امام امیرالمؤمنین (ع). ۴. نماز: در روز ۱۷ ربیع الاول دو رکعت نماز که در هر رکعتی یک مرتبه حمد و ۱۰مرتبه سوره قدر و ۱۰ مرتبه سوره اخلاص است، بگزارد و پس از نماز در محلّ نماز بنشیند و دعائی که روایت شده است بخواند : اَللَّهُمَّ اَنتَ حَی لاَ تَمُوتُ ... ۵. تصدّق و خیرات: مسلمانان روز ۱۷ ربیع الاول را تععظیم بدارند و تصدّق و خیرات نمایند و مؤمنین را مسرور کنند و به زیارت مشاهد مشرّفه بروند. (مفاتیح الجنان . فصل نهم . در اعمال ماه ربیع الأّوّل) ۶. عید گرفتن: به آنچه موافق حقیقت عید است (عمل کند) یعنی به آنچه که در شرع وارد گشته نه آنچه خلاف مقرّرات شرع باشد همچنان که عادت و سنّت پاره ای از نادانان است که به لهو و لعب بلکه پاره ای از افعال حرام می پردازند. برای هر مجلسی لباس مخصوصی و زینتی مناسب آن لازم است و لباس شایسته ی اهل چنین مجلس(ی)، لباس تقوا و تاج آنها، تاج کرامت و وقار می باشد؛ یعنی لباس اهل این مجلس تخلّق به اخلاق حسنه و تاج معارف ربّانیه و تطهیر آنها، پاکیزه ساختن دل از اشتغال به غیر خدا و بوی خوش ایشان، ذکر خدا و درود بر رسول خدا و آل طاهرین او(ع) است. (المراقبات .ص۸۱ – ۸۴)