۲۷ بهمن ۱۴۰۲
سلام بر تهذیبی های عزیز متاسفانه به علت قطعی ایتا مطالب با تاخیر ارسال شدن با عرض پوزش🙏
۲۷ بهمن ۱۴۰۲
[...... بســمـ الله الـــرحمن الـــرحیمـ.....]
[[السّلامُ عَلَیْکَیا مَولایَ یاصاحِبَالزَّمان]]
[♡اَللّٰهُـمَّعَجِّݪلِوَلیڪَالفَرَج♡]
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
♡زیارت حضرت محمد(ص)در روز شنبه♡
[السَّلامُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اللّٰهِ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُهُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُحَمَّدَ بْنَ عَبْدِاللّٰه، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خِيَرَةَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَبِيبَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صِفْوَةَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِينَ اللّٰهِ، أَشْهَدُ أَنَّكَ رَسُولُ اللّٰهِ، وَأَشْهَدُ أَنَّكَ مُحَمَّدُ بْنُ عَبْدِ اللّٰهِ، وَأَشْهَدُ أَنَّكَ قَدْ نَصَحْتَ لِأُمَّتِكَ، وَجَاهَدْتَ فِى سَبِيلِ رَبِّكَ، وَعَبَدْتَهُ حَتَّىٰ أَتَاكَ الْيَقِينُ، فَجَزَاكَ اللّٰهُ يَا رَسُولَ اللّٰهِ أَفْضَلَ ما جَزىٰ نَبِيّاً عَنْ أُمَّتِهِ . اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أَفْضَلَ ما صَلَّيْتَ عَلىٰ إِبْراهِيمَ وَآلِ إِبْراهِيمَ إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ.]
✓ذکر روز شنبه : یا رَبَّ الْعالَمین✓
⇝ @Tahzibe
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
✋آثار_ترک_خمس1
ترک کردن و ندادن خمس آثار زیانباری برای تارک آن دارد که برخی ذکر میشود:
1- ازبین رفتن اموال:
طبق روايات وارده پرداخت «خمس» نه تنها باعث کم شدن ثروت نمي گردد بلکه عاملي است براي افزوني آن به عکس عدم پرداخت خمس از موجبات زوال مال و کم شدن ثروت خواهد بود.
امام صادق (علیه السلام) فرموده اند: «هر کس درهمي از خمس را به مستحق آن ندهد دو درهم در ناحق [و غير رضاي خدا] خرج خواهد کرد، و هر کس حقي را که به مالش تعلق گرفته نپردازد، خداوند در روز قيامت آن مال را به صورت مار آتشين طوق گردنش مي نمايد ( وسائل الشيعه، ج 6 ،ص 378)
2 ـ هزینه کردن در راه اشرار و گناه:
امام صادق علیه السلام فرمودبدان، کسی که مال خود را در راه اطاعت خداوند صرف نکند، به هزینه کردن آن در راه معصیت خداوند گرفتار می شود و هر کس در حلّ مشکلات ولیّ خدا گامی بر ندارد، خداوند او را بر تلاش و حرکت در راه حلّ مشکلات دشمن خدا گرفتار می کند ( وسائل الشیعه، ج 6، ص 25)
3 ـ محروم شدن از رحمت الهی:
امام صادق علیه السلام فرمود:«کسی که حق خداوند را از مالش نپردازد، سزاوار است که خداوند رحمت خود را از او دریغ کند ( جامع الاحادیث، ج 9، ص 57)
4-جزء خائنین شدن :
«خيانت يعني بدون اجازه صاحب مال در مورد امانت دخل و تصرف نمايد.
پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:«از خيانت کردن در غنايم(که یکی از موارد خمس است) بپرهيزيد، واگر پيش از محاسبه و پرداخت خمس ... مرکبي (از غنايم) را سوار شود آن خيانت در غنايم است.»( بصائر الدرجات 5/29)
بنابراین تصرف در اموال مخمس،قبل از تخميس آن نوعي خيانت است، و اين بدان معنا است که مال هر کس در حکم امانت در دستان او قرار دارد چنان چه خمس آن را پرداخت نکند به خيانت مرتکب شده و خيانتکار محسوب خواهد شد.
برهمين اساس اکثريت فقهاي شيعه فتوا داده اند هيچ کس قبل از تخميس اموال خود حق تصرف در آن را ندارد مگر آن که طبق ضابطه «دست گردان» کند و يا به طور کامل خمس مالش را پرداخت نمايد.
5 ـ قبول نشدن نماز:
امام خمينى در تحريرالوسيله مىفرمايد: هر كس درهمى از خمس را نپردازد جزء ستمگران بر اهل بيت و كسانى كه حق آن بزرگواران را غصب كردهاند مىشود.( تحريرالوسيله، ج 1، ص 334) وطبق روایات ندادن خمس و زکات موجب قبول نشدن نماز میشود(وسائل الشیعه ، ج 9 ، ص 25)
@tahzibe
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
🖇 #تلنگر 🌱
هرزمانبهاینکمالرسیدیکه
خودتوبهنامحرمنشونندیو
واسهدیدهشدنبهچشمنامحرم
خیلیکارارونکنی؛
اونزمانهکهبایدبهخودتافتخارکنی!
کساییکهتواینمرحلههستن
#امام_زمان خیلیجدیروشونحساب
میکنن . . .((:🧡☁️
@tahzibe
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
ترک چشم چرانی 3.MP3
5.56M
وقتی یک خانم جذاب جلوی شما در پیاده رو راه میره، بهترین کار چیه؟ توی این فایل توضیح دادیم.
#ترک_چشم_چرانی 3
⇝ @Tahzibe
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
#نه_به_روابط_حرام
چت كردن دارا با سارا و رد و بدل كردن حرفهاى معمولى در تلگرام و واتسآپ و... (مثلاً براى تبادل نظر) چه حكمى داره؟
همه مراجع: چت با نامحرم، اگر با رعایت حدود و چهارچوب های شرعی و بدون قصد لذت جنسی و بدون حرفهای تحریککننده و عاشقانه و... باشه و مفسده دیگه ای هم نداشته باشه (مثلا زمینه افتادن به گناه رو فراهم نکنه)، اشکال نداره.
✅ درد و دل پدرانه: صحبتهای غیرضروری بین دو نامحرم، از مناسبترین راههای نفوذ شیطانه و ممکنه ناخودآگاه انسان رو به روابط غیراخلاقی بکشونه؛ اینجور گفتوگوها اگرچه اول کار بدون قصد گناه باشه؛ خیلی وقتها در ادامه، به مسیر نادرست منحرف میشه؛ این دو جنس در کنار هم مثل آتیش و بنزین هستن؛ پس خواهش می کنم خیلی مراقب باشید.
دفتر: همه مراجع.
@tahzibe
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
خدایا از اون معجزههای قشنگت بفرست
و ما رو از این همه نشدن و پریشونی خلاص کن...
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
﷽
⭕٢٧ شیوه ی مفید و پرکاربرد برای امر به معروف و نهی از منکر
پیامبر اکرم (ص) : کسی که امر به معروف می کند، باید این کار را به روش خوبی انجام دهد.
🔽در اینجا تعدادی از روشهای مفید و پرکاربرد امر به معروف و نهی از منکر را خدمت شریفتان عرض میکنیم .
1️⃣شیوه اول: روش اشاره کردن است یعنی با حرکت صورت یا دست بتوانیم خطاکار را متوجه کنیم
برای نمونه با یک اخم کردن، سر به زیر انداختن، رو برگرداندن، دست به چانه گرفتن او را متوجه کنیم که این حرف یا کار غلط است .
تا زمانی که اشاره کردن جواب میدهد، نیاز نیست که وارد مرحله زبانی شویم. تا زمانی که مرحله ی زبانی جواب میدهد، نباید وارد مرحله ی سوم شویم که اقدام با زور و عمل است و در اختيار حکومت است .
2️⃣شیوه دوم: روش وعده ای یا تشویقی است اگر فردی کار خوبی را انجام داد یا اینکه کار حرامی را ترک کرد، تشویق بشود و در صورت امکان، هدیه یا پاداش به او تعلق گیرد .
ما میتوانیم به بچه ای که نماز میخواند، در جمع همسالانش هدیه بدهیم و دیگر بچه ها را هم با تشویق او، ترغیب به نماز کنیم
#ادامه_دارد...
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
┄┅═══✼✨✼═══┅┄
⇝ @Tahzibe
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
۲۸ بهمن ۱۴۰۲