☎️زنگ عبرت:
🔴این سکوت رهبری، معنا دارد...
♦️نقل است، هنگامیکه مکه به دست مسلمانان فتح شد، رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) برای اهل مکه فرمان عفو عمومی صادر کرد، ولی دستور داد که عبدالله بن سعد بن ابی سرح را هر جا یافتند، بکشند حتی اگر به پردهی کعبه آویزان شده باشد.
♦️عبداللّه به عثمان پناه برد. عثمان او را پنهان کرد تا این که او را به خدمت پیامبر خدا آورد و برایش از آن حضرت امان خواست.
رسول خدا (ص) دقایقی طولانی سکوت فرمودند و پاسخی ندادند، تا آنکه سرانجام او را عفو کردند.
♦️چون عثمان بازگشت، حضرت رسول (صلی الله علیه وآله وسلم) رو به حاضران کرد و فرمود: از آن جهت خاموش ماندم تا یک نفر از شما برخیزد و حکم الهی را در حق او اجرا کند.
حاضران در پاسخ گفتند: ایما و اشارهای در این زمینه به ما میفرمودی.
♦️رسول خدا (ص) فرمود: شایسته نیست که پیامبر به گوشه چشم ایما و اشاره کند.
و تاریخ تکرار میشود.
امام امت،بر خلاف آن که همیشه بعد از مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس جمهور جدید، برای رئیس جمهور قبلی حکم جدیدی را صادر میکردند؛ اینبار، سکوتی طولانی کردهاند. به امید آنکه اصحاب و خواص به وظیفهشان عمل کنند.
بنابراین اگر فردا روزی افرادی به وساطت عبداللهها رفتند و امام امت، حکم جدیدی برایشان صادر کرد، از بیبصیرتی خواصی است که معنی این سکوت را نفهمیدند و منتظر ایما و اشاره بودند!
پس لطفا هرچه سریعتر در طرح مشارکت در شکایت سراسری مردم از حسن روحانی در
آدرس زیر مراجعه کنیم :
🌐 http://asle90.24on.ir
پیام تسلیت مقام معظم رهبری در پی درگذشت استاد محمدرضا حکیمی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
بسم الله الرّحمن الرّحیم
با تأسف و تأثر خبر درگذشت #عالم و #متفکّر_برجسته جناب آقای محمدرضا حکیمی قدّساللهنفسه را دریافت کردم.
ایشان #دانشمندی_جامع، و #ادیبی_چیرهدست، و #اندیشهورزی_نوآور، و #اسلامشناسی_عدالتخواه بودند.
ایشان عمر را فارغ از آرایهها و پیرایههای مادی، در خدمت #معارف_والای_قرآن_و_سنّت گذرانده و #آثاری_ارزشمند از خود به جا نهادند.
بهرهگیری از محضر پر فیض و نفس گرمِ استادان معرفت و معنویت در مشهد مقدس، ذخیرهئی از توکل و تعبّد و غنای نفس در دل و جان این شخصیت عزیز به جا نهاده بود که تا آخر عمر با برکتش وی را استوار میداشت.
اینجانب فقدان اندوهبار این رفیق دیرین را به خاندان مکرّم حکیمی و بازماندگان بویژه برادر بزرگوار ایشان و نیز به همهی دوستان و علاقمندان آن مرحوم تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای وی مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱ شهریور ۱۴۰۰
🔴امروز علی سلیمانی بر اثر کرونا از دنیا رفت و ان شاءالله با سیدالشهدا محشور شود.
🏴 ببینید ماجرای گروه پياده روی لائیکی که در نجف اشرف با امام حسین علیه السلام آشنا شدند از زبان مرحوم علی سلیمانی. حتما بعداز شنیدن تحت تاثیر قرار می گیرید.
⬛️بدون سانسور
🍃 #اثر_زیارت🔻
💠 آیتالله حاجآقا مرتضی تهرانی[ره]
🔹اثرِ زیارت، لطیفکردنِ روح است.
♦️ زیارت، روح را چنان لطیف میکند که انسان پس از گناه، در محضرِ حقتعالی، شرمنده میشود و نفسِ لوّامهاش او را ملامت میکند.
♦️ این حالتِ درونی، انسان را موفق میکند نسبت به گناهانش اظهار پشیمانی کند و از سیّئات توبه کند و تصمیم بگیرد در آینده آنها را ترک کند.
📚 کتاب چشمهایت را باز کن! صفحه ۱۵۳.
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
یکی از ویژگی های قیامت این است که همه مشغول کار خویش هستند و هیچ توجهی به دیگران ندارند👇👇👇😢
💠لِكُلِّ امْرِئٍ مِنْهُمْ يَوْمَئِذٍ شَأْنٌ يُغْنِيهِ ۳۷عبس
🔰🔰🔰
در آن روز هر کس چنان گرفتار شأن و کار خود است که به هیچ کس نتواند پرداخت.
🔰🔰🔰🔰کپی با ذکر منبع👇
@tadabor_qoran
💠ایا خوف و خشیت و رهب و فزع و وجل و حذر و روع.... در قران به یک معنا هستند⁉️
🔰🔰🔰
«خَوف»: زمانی که انسان با یک ضرری که مشکوک بوده و به جهت نشانه هایی گمان به واقع شدن آن در آینده وجود دارد، روبرو شود، اضطراب پیدا کرده و آرامش خود را از دست می دهد که به این حالت خوف می گویند.
🔰🔰🔰
2. «حَذَر»: یعنی پرهیز و دورى کردن از چیز ترسناک و هراس آور. با مراجعه به موارد استعمال این واژه خواهیم دید که به معناى ترس نیست، بلکه به معناى پرهیز و احتیاط از خطر آینده است؛ مانند آیۀ «یَحْسَبُونَ کُلَّ صَیْحَةٍ عَلَیْهِمْ هُمُ الْعَدُوُّ فَاحْذَرْهُم»؛هر فریاد را بر علیه خود گمان می کنند آنها دشمن اند پس از آنها بپرهیز. پس، با توجّه به آنچه در معنای خوف گفته شد، ارتباط حذر با ترس در پرهیز و دوری از چیزی است که شخص از آن می ترسد.
🔰🔰🔰
3. «رَهب»: اگر همان ترسی که در خوف گفته شد، ادامه پیدا کرد و استمرار داشت، به آن رهب گفته می شود. از این رو، به کسی که این حالت خوف را در خود تداوم می بخشد، «راهب» گویند.
🔰🔰🔰
4. «فَزَع»: اگر ترس و آثار آن در انسان به طور ناگهانی ایجاد شده و فرد نتواند آن را تحمّل کند، این حالت را فَزَع می نامند که نوعی بی تابی است.
🔰🔰🔰
5. «خَشیَت»: مراقبت و نگهداری نفس به همراه خوف و ترس را خشیت نامند.به بیان دیگر؛ خشیت ترسی است که با تعظیم و بزرگداشت چیزى همراه است و بیشتر این حالت از راه علم و آگاهى نسبت به چیزى که از آن خشیت و بیم هست، حاصل مى شود.در برابر خشیت اهمال کاری، غفلت و بی مبالاتی است.
🔰🔰🔰
6. «وَجَل»؛ یعنى شعور و درک ترس و خوف.به دیگر سخن؛ وجل، حالت و احساسی است در انسان بر خلاف طُمأنینه و آرامش نفس که قلب انسان به غَلَیان می افتد و آرامش خود را از دست می دهد. هر چند وجل به معنای خوف نیست، اما در مفهوم با هم شبیه اند؛ زیرا هر دو موجب اضطراب می شوند و استفاده از وجل در مورد ترس استعاره است.
🔰🔰🔰
7. «رَوع»: ترس سبک و خفیفی است که بر قلب چیره می شود، روع می گویند؛ خواه این که این حالت در اثر فزع و بی تابی باشد و یا این که به جهت شگفتی در جمال و کمال باشد.
🔰🔰🔰
8. «شَفق»: معنای این واژه، روشنائى آخر روز است که به هنگام غروب خورشید با تاریکى شب مخلوط مى شود. همچنین به معناى یک نوع توجه و علاقه و عنایتى است که با خوف همراه باشد.چرا که شخص مشفق آن چیزى را که از آن مى ترسد در بیشتر مواقع، او را دوست هم دارد. نکته دیگر این که: هر گاه کلمه «مشفق» به وسیله «مِن» به متعدى شود معناى خوف در آن ظاهرتر است، امّا هر گاه به وسیله «فى» متعدّى گردد، معناى علاقه و عنایت در آن بیشتر خواهد بود.
برخی نیز گفته اند: شفق، به معنای خوف نیست، بلکه امر جامعی است بین رخوت، دقّت و ضعف؛ در مقابل شدّت، غلظت و قوّت. و فرقی نیست که در امور مادّی باشد یا در امور معنوی.
در نتیجه می بینیم که از میان این کلمات فقط کلمات خوف، رهب، فزع و روع به معنای ترس و مراتب آن آمده است، اما کلمات حذر، خشیت، وجل و شفق به معنای ترس نیستند، بلکه به نوعی با ترس در ارتباط اند.
🔰🔰🔰🔰کپی با ذکر منبع👇
@tadabor_qoran
💠سه جایی که در قیامت به هیچ کس غیر از خودمان فکر نمیکنیم به فرموده ی رسول گرامی👇👇👇
🔸۱- زمانیکه شخص در برابر ترازوی اعمال قرار میگیرد که تمام توجّه او معطوف این است که آیا ترازوی وی سنگینی میکند یا خیر
🔸۲- هنگام گذشتن از صراط است که آیا از صراط گذر خواهد کرد یا خیر
🔸 ۳- هنگام تحویل نامههای اعمال است که آیا نامهی اعمالش در دست راستش خواهد بود یا در دست چپ.
در این سه جایگاه، انسان همسر و خویشاوند و دوستان صمیمی و فرزندان و پدر و مادر خویش را به یاد نمیآورد و این همان سخن خداوند عزّوجلّ است: لِکُلِّ امْرِئٍ مِّنْهُمْ یَوْمَئِذٍ شَأْنٌ یُغْنِیهِ، که به دلیل آن همه خطرات عظیم و هولناکیکه در آنجا هست، انسان تمام توجّهاش معطوف خویشتن میشود و به دیگری توجّه ندارد. از خداوند میخواهیم که از رهگذر رأفت و رحمت و لطف خویش، آن لحظات را بر ما آسان و آرام گرداند.
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۷، ص۳۹۲
🔰🔰🔰🔰
البرهان
الرّسول (صلی الله علیه و آله)- عَنْ رَسُولِ الله (صلی الله علیه و آله)ِ أَنَّهُ قَالَ لَهُ بَعْضُ أَهْلِهِ: یَا رَسُولَ اللهِ (صلی الله علیه و آله) هَلْ یَذْکُرُ الرَّجُلُ یَوْمَ الْقِیَامَهًِْ حَمِیمَهُ؟ فَقَالَ (علیه السلام): ثَلَاثَهًُْ مَوَاطِنَ لَا یَذْکُرُ أَحَدٌ أَحَداً عِنْدَ الْمِیزَانِ حَتَّی یَنْظُرَ أَ یَثْقُلُ مِیزَانُهُ أَمْ یَخِفُّ؟ وَ عِنْدَ الصِّرَاطِ حَتَّی یَنْظُرَ أَ یَجُوزُهُ أَمْ لَا؟ وَ عِنْدَ الصُّحُفِ حَتَّی یَنْظُرَ بِیَمِینِهِ یَأْخُذُ الصُّحُفَ أَمْ بِشِمَالِهِ؟ فَهَذِهِ ثَلَاثَهًُْ مَوَاطِنَ لَا یَذْکُرُ فِیهَا أَحَدٌ حَمِیمَهُ وَ لَا حَبِیبَهُ وَ لَا قَرِیبَهُ وَ لَا صَدِیقَهُ وَ لَا بَنِیهِ وَ لَا وَالِدَیْهِ وَ ذَلِکَ قَوْلُ اللَّهِ تَعَالَی لِکُلِّ امْرِئٍ مِنْهُمْ یَوْمَئِذٍ شَأْنٌ یُغْنِیهِ مَشْغُولٌ بِنَفْسِهِ عَنْ غَیْرِهِ مِنْ شِدَّهًِْ مَا یَرَی مِنَ الْأَهْوَالِ الْعِظَامِ نَسْأَلُ اللَّهَ تَعَالَی أَنْ یُسَهِّلَهَا لَنَا بِرَحْمَتِهِ وَ یُهَوِّنَهَا عَلَیْنَا بِرَأْفَتِهِ وَ لُطْفِهِ.
🔰🔰🔰🔰کپی با ذکر منبع👇
@tadabor_qoran
01_An_sooy_marg_aminikhaah.ir.mp3
11.7M
🦋 آن سوی مرگ
تجربیات سه نفر از افرادی که برای لحظاتی مرگ را تجربه کردهاند.
🔸جذابیت مطالب آنقدر بالا هست که بعد از جلسه اول و دوم خودتان پیگیر خواهید شد.
به دلیل استقبال و درخواست بالای همراهان گرامی تمام فایلها به صورت یکجا تقدیم میگردد.
🔈 #شرح_و_بررسی_کتاب_آن_سوی_مرگ
#جلسه_اول
#نشر_حداکثری
https://eitaa.com/joinchat/2637299714C3c968e2ee4