26.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 حیدر شدی تا پشت در هی در بکوبند جای ملایک نیست بال و پر بکوبند
☘ با اجرای صابر خراسانی در محضر رهبر معظم انقلاب
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
💠 مقدس اردبیلی و حضرت موسی
🍀«مقدس اردبیلی» در عالم خواب دید پیامبر اکرم درجایی نشسته و حضرت موسی علیهالسلام در محضر آن حضرت است.
حضرت موسی علیهالسلام به مقدس اردبیلی رو کرد و گفت: اسم شما چیست؟!
مقدس اردبیلی گفت: «من احمد بن محمدبن اردبیلی، ساکن فلان شهر فلان و فلان محله و فلان خان هستم».
حضرت موسی علیهالسلام گفت: من از شما یک سوال کردم (نامتان چیست) شما چرا پاسخ طولانی دارید؟
☘️مقدس اردبیلی گفت: وقتی خداوند از شما پرسید: «وَ ما تِلْكَ بِيَمِينِكَ يا مُوسى» و آن چیست در دست راست تو ای موسی؟! شما نیز در پاسخ خداوند، جواب طولانی دارید و بهجای آنکه بگویید: «عصا» گفتید: و « هِيَ عَصَايَ أَتَوَكَّأُ عَلَيْهَا وَأَهُشُّ بِهَا عَلَىٰ غَنَمِي وَلِيَ فِيهَا مَآرِبُ أُخْرَىٰ»؛ این عصای من است؛ بر آن تکیه میکنم؛ برگ درختان را با آن برای گوسفندانم فرومیریزم؛ و مرا با آن، کارها و نیازهای دیگری است.
☘️حضرت موسی علیهالسلام از پاسخ مقدس اردبیلی قانع شد و به پیامبر اکرم صلواتاللهعلیه و آله و سلم رو کرد و گفت: «راست فرمودید: «عُلَماءُ اُمَّتِی کانبیاءِ بنی اسرائیل»؛ علمای امت من همانند پیامبران بنیاسرائیل هستند.
📚کتاب_ظریفان_و_قرآن؛ لطیفههای قرآنی؛ نوشته احمد رنجبری حیدر باغی، صفحهی 57-58.
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #کلیپ
🔘 وقتی می گوییم امام موسی کاظم علیه السلام باب الحوائج است یعنی چه؟
♦️پاسخ را از زبان حجت الاسلام و المسلمین علوی تهرانی بشنوید.
#میلاد_امام_کاظم
💠 امشب جهان به عطر ولایت معطر است
زیرا شب ولادت موسی بن جعفر است
روئیده در بهشت ولایت گلی کز آن
در هر مشام رایحه ای روح پرور است
🌺ولادت امام موسی کاظم مبارک باد
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
2.mp3
3.57M
💠 به مناسبت سالگرد عارف وارسته آیتالله مشکینی ره
☘ درس اخلاق با موضوع اخلاق کامل
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
🌿یا_صاحب_الزمان_عج 💚
💠 صدها گله پيش يار بردن عشق است
با عشق تو چوب طعنه خوردن عشق است
ای قلب تپنده جهان، مولا جان
يکبار تو را دیدن و مردن عشق است
🌼 اللهم_عجل_لولیک_الفرج
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️فیلم کوتاه «نبأ السما» (خبر آسمان)
این فیلم کوتاه از لحاظ تکنیکهای ساخت مورد توجه سینماگران قرار گرفته، توسط عباس یوسفی کارگردان جوان ایرانی-کویتی به تولید رسیده است.
فیلم بر اساس زندگی حضرت علی (ع) ساخته شده که به طور گذرا و در مدت سه دقیقه ماجرای ولادت تا ماجرای غدیر( ولایت ایشان) را با صحنههای بسیار جذاب روایت میکند.
🔻ساخت این فیلم به زبان عربی باعث شده تا از شبکههای مختلف تلویزیونی کشورهای حوزه خلیج فارس به صورت گسترده به نمایش درآید.
🔻عباس یوسفی در سال ۱۹۸۶ از پدر و مادری ایرانی در دمشق متولد شده و در کویت و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس زندگی کرده است.
🔻او به عنوان کارگردان و تهیهکننده مستقل با برخی شبکههای تلویزیونی کویت از جمله شبکه «الرأی» و «الوطن» در تولید سریالهای تلویزیونی، موزیک ویدئوهای مذهبی و فیلمهای تبلیغاتی همکاری داشته است.
🔻سریال «بعدالنهایه» یکی از سریالهای داستانی این کارگردان است که از تلویزیون کویت پخش و مورد استقبال دیگر کشورهای عرب زبان نیز قرار گرفت.
💐 به مناسبت سالروز ولادت امام موسی کاظم علیه السلام.
✍️ امام موسی بن جعفر (۱۲۷یا۱۲۸ق - ۱۸۳ق) معروف به امام موسی کاظم و ملقب به کاظم و باب الحوائج، هفتمین امام شیعیان، در سال ۱۲۸ق، همزمان با انتقال قدرت از امویان به عباسیان دیده به جهان گشود و در سال ۱۴۸ق، پس از شهادت پدرش، امام صادق(ع)، به امامت رسید.
✅ دوران ۳۵ ساله امامت او با خلافت منصور، هادی، مهدی و هارون عباسی همزمان بود. او چندین بار از سوی مهدی و هارون عباسی زندانی شد و در سال ۱۸۳ق، در زندان سندی بن شاهک به شهادت رسید.
✅ دوره امامت امام کاظم(ع) با اوج قدرت خلافت عباسی همزمان بود. مناظرات و گفتگوهایی با خلفای عباسی، به منظور مشروعیت زدایی از آنان و برخی عالمان یهودی و مسیحی در منابع تاریخی و حدیثی در پاسخ به پرسشهای آنان وارد شده است. در مسند الامام الکاظم بیش از سه هزار حدیث از وی گردآوری شده که شماری از آنها را برخی از اصحاب اجماع روایت کردهاند.
✅ امام کاظم(ع) برای ارتباط با شیعیان، سازمان وکالت را گسترش داد و در مناطق مختلف، افرادی را به عنوان وکیل تعیین کرد. از سوی دیگر، حیات امام کاظم(ع) همزمان با بروز انشعاباتی در شیعه بود و فرقههای اسماعیلیه، فطحیه و ناووسیه با آغاز امامت او و فرقه واقفیه پس از شهادت او شکل گرفت.
✅ منابع شیعه و سنی، تقوی، زهد، علم، عبادت، بردباری و بخشندگی وی را ستوده و او را کاظم و عبد صالح لقب دادهاند. بزرگان اهل سنت به امام هفتم شیعیان احترام گذاشته و همچون شیعیان به زیارت قبر او رفته و می روند. آرامگاه امام کاظم(ع) و آرامگاه نوهاش امام جواد(ع) در منطقه کاظمین در شمال بغداد، به حرم کاظمین شهرت دارد و زیارتگاه مسلمانان بهویژه شیعیان است.
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
🌺 ویژه ولادت امام کاظم علیهالسلام
💠 عبادت و بندگی
🍀 در میان مناقب بی شمار امام هفتم علیهالسلام خلوت با معشوق و مناجات با قاضی الحاجات، درخشندگی خاصی دارد و بدین جهت آن حضرت را «عبد صالح، راهب بنی هاشم و زین المتهجدین » لقب دادهاند.
🍀 نقل شده است که آن حضرت در اول شب وارد مسجد النبی صلی الله علیه و آله در مدینه شد و تا سپیده دم و در حال سجده این دعا را تکرار کرد: «عظم الذنب من عبدک فلیحسن العفو من عندک یا اهل التقوی واهل المغفرة» پس از ادای فریضه صبح تا طلوع آفتاب به تعقیبات میپرداخت و آن چنان با سوز و اشک تلاوت قرآن میکرد که هر شنونده ای بی اختیار میگریست (تاریخ بغداد، 13/30، تهذیب الکمال، 29/44، الارشاد، 2/235 (سلسله مؤلفات الشیخ المفید)) .
🍀 عبادت و راز و نیاز آن بنده صالح خدا همگان را مجذوب خود ساخته بود، حتی زمانی که در زندان هارونالرشید قرار گرفت، از این که جای خلوت با دوست نصیبش شده است خدای را سپاس میگفت. فضل بن ربیع که به دستور هارون الرشید موسی بن جعفر علیهالسلام را زندانی کرده بود، در نامهای به خلیفه نوشت: اگر او را از من تحویل نگیری رهایش خواهم کرد، چون در مدت یکسال، در شبانه روز جز دعا و استغفار و طلب رحمت و مغفرت الهی کلمهای از وی شنیده نشده است. (مقاتل الطالبین، ص 502).
🍀 شقیق بلخی میگوید: در سال 149 هجری قصد زیارت خانه خدا کردم و در «قادسیه» به کاروانی که عازم حج بود پیوستم. در میان آنان جوانی لاغر اندام و گندمگون و خوشسیما نظرم را جلب کرد. او جامهای پشمی به تن داشت و به دور از افراد کاروان در گوشهای نشسته بود. پنداشتم او از صوفیه است و با این روش موجب زحمت همسفران خود خواهد شد. به قصد پند و اندرز نزد او رفتم. وی مرا با نام خطاب کرد و این آیه را تلاوت نمود: «اجتنبوا کثیرا من الظن ان بعض الظن اثم » ; «از بسیاری از گمان ها بپرهیزید، چرا که برخی از گمان ها گناه است.» پس از آن از من جدا شد. در شگفت ماندم که چگونه نام مرا دانست و از درونم آگاهی داد؟ ! پس از طی راهی طولانی در «واقصه» او را دیدم که نماز میگذارد، در حالی که از خوف خدا اعضای بدنش لرزان و چشمانش گریان است. صبر کردم تا پس از نماز، از بد گمانیام درباره وی - در دیدار قبلی - پوزش خواسته و حلالیت بطلبم. او نماز را تمام کرد، آن گاه رو به من نمود و این آیه را تلاوت کرد: «وانی لغفار لمن تاب وآمن وعمل صالحا ثم اهتدی » ; «و من در حق کسی که توبه کند و ایمان بیاورد و کاری شایسته پیش گیرد و به راه آید آمرزگارم .» سپس از من جدا شد .
بار دیگر او را در منزل معروف میان راه مکه یعنی «زباله » در حال کشیدن آب از چاه دیدم. در همین حال طناب دلو بریده شد و دلو به درون چاه افتاد. آن گاه وی رو به آسمان کرد و گفت: خدایا! چون تشنه و گرسنه شوم تو خدای [روزی ده] من هستی. بار الها! چیزی جز این ظرف ندارم، پس آن را از من مگیر .
شقیق می گوید: به خدا سوگند، دیدم که آب چاه فزونی گرفت تا این که ظرف را که از آب پر شده بود بر گرفت، وضو ساخت و چهار رکعت نماز گزارد. آن گاه به سوی پشته شنی رفت و چند دانه شن برداشته، در ظرف آب خوری ریخت، آن را تکان می داد و از آن می نوشید. نزد او رفتم و سلام کردم . او پاسخ سلام مرا داد. گفتم: از زیادی آنچه خداوند به تو ارزانی داشته به من بخوران. گفت: ای شقیق! پیوسته نعمتهای پنهان و آشکار خداوند شامل حال ما میباشد، پس به خداوندت خوش گمان باش . آن گاه ظرف را به من داد و چون از آن ظرف نوشیدم محتوای ظرف را سویق و شکر یافتم، با آن سیر و سیراب شدم و چندین روز به آب و خوراک نیازمند نشدم. به خدا سوگند! هرگز گواراتر و لذیذتر و معطرتر از آن ننوشیدم.
او را تا زمانی که وارد مکه شدم، ندیدم. نیمه شبی او را در کنار «قبة الشراب» دیدم که نالان و گریان و با حال خشوع به نماز مشغول بود تا این که شب به پایان رسید. چون سپیده دمید، در مصلای خود نشست و به تسبیح پرداخت. سپس نماز صبح گزارد و گرد خانه خدا طواف کرد و از حرم خارج شد. وی را دنبال کردم، بر خلاف حالی که در بین راه داشت، دوستانی او را در بر گرفته بودند. مردم نیز گرد او جمع شده، به او سلام میدادند. از یکی از آنان پرسیدم: این جوان کیست؟ گفت: او موسی بن جعفر بن محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابی طالب علیهم السلام است.
گفتم: اگر این رفتار از جز این خاندان سر می زد، جای شگفتی بود.
📚(بحار الانوار، ج 48، ص 82، ط بیروت . و ر . ک: صفة الصفوة، ج 1، ص 441 و کشف الغمة، ج 3، ص 4 ).
🌼به ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
15.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 چرا به امام هفتم، کاظم میگفتند؟
🍀 حجت الاسلام و المسلمین انصاریان
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
💠 دعوت به سربازی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🌺 طلبه با ورود به طلبگی، از میان خدمات مختلف اجتماعی، « خدمات فرهنگیِ مربوط به دین » - آموزشی و پرورشی - را برگزیده است.
کتاب راه و رسم طلبگی
#طلبه _تازه_ورود
#والدین_طلبه
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib