eitaa logo
تهذیب حوزه خاتم الانبیاء بابل
186 دنبال‌کننده
835 عکس
717 ویدیو
88 فایل
کانال رسمی معاونت تهذیب مدرسه علمیه خاتم الانبیاء شهرستان بابل جهت ارائه مطالب، اطلاعیه ها، تولیدات فرهنگی، مسابقات و... راه ارتباطی با ادمین: @moaiiedy 📌لینک کانال معاونت تهذیب: https://eitaa.com/joinchat/2388394032C81156b1caf
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️بمناسبت علیها سلام 🔸از حرم خدا تا حرم قم 🔹امام صادق علیه السلام فرمودند: إِنَّ لِلَّهِ حَرَماً وَ هُوَ مَکةُ وَ لِرَسُولِهِ حَرَماً وَ هُوَ الْمَدِینَةُ وَ لِأَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ حَرَماً وَ هُوَ الْکوفَةُ وَ لَنَا حَرَماً وَ هُوَ قُمُّ وَ سَتُدْفَنُ فِیهِ امْرَأَةٌ مِنْ وُلْدِی تُسَمَّی فَاطِمَةَ مَنْ زَارَهَا وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةُ؛ ◽️خدا را حرمی است و آن مکه است، ▫️پیامبر را حرمی است و آن مدینه است، ▫️امیرالمومنین را حرمی است و آن کوفه است ▫️و برای ما حرمی است و آن قم است ▫️و در آن خانمی از فرزندان من به نام فاطمه دفن خواهد شد، ▫️هرکس وی را زیارت کند پاداشش بهشت خواهد بود. 📚بحارالأنوار، ج۹۹، ص ۲۶۶ ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻روز جمعه است بیادش باشیم.. 🍃السلام علیک یاصاحب الزمان‌عج🍃
Mix201120084443.mp3
5.22M
🎙سخنران: آیت الله بهجت قدس الله نفسه الزکیه 🔖 امام زمان (عج) ما را می بیند! 🔖
🏴﷽🏴 🇮🇷🏴انا لله و انا الیه راجعون🏴🇮🇷 باز هم جمعه شد و قاسمِ دیگر دادیم باز هم یک خبر تلخ به رهبر دادیم رفت از بین رفیقان وطن یک سرباز باز هم هدیه به مهدی گلِ پرپر دادیم. شهیدان از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم. شهادت شهید محسن فخری زاده دانشمند هسته‌ای و موشکی را به محضر امام عصر ارواحنا فدا، مقام معظم رهبری و شما طلاب و اساتید محترم تسلیت عرض می‌کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙حجت الاسلام و المسلمین حیدری کاشانی 📚چه زمان صلوات بفرستیم؟
🇮🇷 پیام رهبرانقلاب در پی شهادت دانشمند هسته‌ای و دفاعی کشور آقای محسن فخری زاده: این عنصر علمی کم‌نظیر جان عزیز و گرانبها را به خاطر تلاشهای علمی بزرگ و ماندگار خود، در راه خدا مبذول داشت و مقام والای شهادت، پاداش الهی اوست/ دو موضوع مهم را همه دست‌اندرکاران باید به جِدّ در دستور کار قرار دهند، نخست پیگیری این جنایت و مجازات قطعی عاملان و آمران آن، و دیگر پیگیری تلاش علمی و فنی شهید در همه‌ی بخشهائی که وی بدانها اشتغال داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰سِر اینکه دنیا با و عجین شده است چیست؟؟ 📍چرا خداوند هر که را دوست دارد از او تمام اش را می گیرد؟؟ ✨عامل ؛ به سوی لقا الله در چیست؟؟ ✅پاسخ سوالات را در کلیپ بالا از در محضر حجه الاسلام مشاهده فرمایید.
هدایت شده از معاونت پژوهش مدرسه صدر
خلاصه ای از زندگینامه شیخ مفید ( ره )به مناسبت رحلت و بزرگداشت ایشان 👇👇
هدایت شده از معاونت پژوهش مدرسه صدر
بسم الله الرحمن الرحیم در بین دانشمندان بزرگ ما كه در اعصار مختلف می زیسته اند، مفاخر و نوابغ بسياري بوده اند كه امروز هر كدام مایه اعتبار و سند افتخار جهان شیعه به شمار می آیند. ولی از بین آن ها شیخ مفید جایگاه خاصی دارد كه از هر جهت وی را از سایرین ممتاز می گرداند. ولادت شیخ مفید محمّد بن محمّد بن نُعمان ملقب به شیخ مُفید و مشهور به ابن المعلّم، فقیه و متکلم و از علمای برجسته تشیعدر سده ۴ هجری قمری بود. شیخ مفید در روز یازدهم ذیقعده سال 336 یا 338 ق در نزدیکی شهر بغداد زاده شد.   تحصیلات شیخ مفید شیخ مفید قرآن و علوم مقدماتی را پیش پدرش فراگرفت. بعد از آن برای ادامه تحصیل همراه وی به شهر بغداد رفت و توانست از محدثان، متکلمان و فقهای برجسته شیعه و سنی بهره ببرد.   شیخ صدوق، ابن جنید اسکافی، ابن قولویه، ابوغالب زراری و ابوبکر محمّد بن عمر جعابی از معروف ترین استادان شیعی شیخ مفید بوده اند. شیخ مفید پیش حسین بن علی بصری مشهور به جُعَل از اساتید بزرگ معتزله و ابویاسر شاگرد متکلم نامی ابوالجیش مظفر بن محمد خراسانی بلخی علم کلام آموخت. وی همچنين به پیشنهاد ابویاسر در مجلس درس علی بن عیسی رمانی دانشمند مشهور معتزلی شرکت کرد.    شیخ مفید از حدود ۴۰ سالگی ریاست شیعیان را در فقه، کلام و حدیث عهده دار شد و در دفاع از عقاید و باورهای تشیع، با عالمان ديگر مذاهب گفتگوو مناظره میکرد.   لقب شیخ مفید به گفته شوشتری و خوانساری، لقب مفید از جانب رمانی به شیخ نعمان داده شده است. ولی بعضی از اقوال ديگر، لقب مفید را برخاسته از گفت وگوی علمی بین ابو نعمان و قاضی عبدالجبار می دانند. بعضی مانند ابن شهر آشوب بر این باورند که لقب مفید از جانب امام غایب به او داده شده است. امام غایب شیعیان در نامه ای ابن نعمان را به این لقب خوانده است. مک درموت معنای مفید را سودمند برای امام غائب و آموزنده و فایده رسان برای شاگردانش می داند. بعضی گفته اند لقب «مفید» را علی بن عیسی معتزلی در دوران جوانی، در نتیجه گفتگو با وی به او داد.   تالیفات شیخ مفید علم، کلام و عقاید: « اوائل المقالات»، « شرح عقاید صدوق»، « اجوبه المسائل السرویه» و« نکت الاعتقادیه»، کتاب های شیخ عظیم الشأن، مرحوم مفید در این بستر فکری فرهنگی است. علم فقه: « المقنعه» شیخ صاحب عناوین بسياري در فقه است که احکام و وظائف شرعی در ابواب گوناگون آن توضیح داده شده است.« الاعلام»،« المسائل الصاغانیه»،« جوابات اهل الموصل فی العدد الرویه» و« جواب اهل الرقه فی الاهله و العدد» از ديگر آثار این فرزانه فرهمند در زمینه فقه است.   اخلاق اسلامی: «امالی» شیخ، پیرامون اخلاق اسلامی و فضایل انسان است. حدیث: اهمیت ولایت، لزوم پیروی از امام (ع) و فضایل امام علی  (ع) از مباحثی است که در امالی شیخ مفید، پیش روی اندیشمندان قرار می گیرد. وفات نزد شیعه مشهور است که هنگام تشییع وی در سال ۴۱۳ هجری قمری هشتاد هزار نفر از شیعه و سنی، جنازه او را تشییع کرده‌اند. گفته‌اند که پادشاهان و ملوک کشورهای اطراف نیز به وی اعتقاد و احترام داشته‌اند؛ چرا که در آن زمان میل به شیعه بسیار بوده‌است و در مجلس درسش جمعیت زیادی حاضر می‌شده‌اند. @pazhoheshesadr