eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
728 دنبال‌کننده
13.2هزار عکس
7.2هزار ویدیو
734 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
دعای مهم دهه اول ذی الحجه_370.mp3
3.09M
🔶 دعای مهم دهه اول ذی الحجه 🔶 🎙 ⏱ زمان: سه دقیقه و سیزده ثانیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ با اجتهاد، روش استنباط در را می آموزید 🔹عالم دین می‌خواهد معارف اسلامی را به دست بیاورد؛ از کجا؟ از کتاب و سنّت و عقل ... خب باید بداند که به دست بیاورد؛ این همان اجتهاد است. یعنی استفاده از منابع؛ یعنی استفاده‌ از منابع؛ این اجتهاد است. 🔹این اجتهاد را اگر بخواهد انسان دارا بشود، باید کند، باید کار کند. این درس فقهی که شما می خوانید و لو طهارت باشد، به شما این را یاد می دهد ... شما باید بدانید چه جوری استنباط کنید. 🔹اگر این را یاد گرفتید، آن وقت [به جز احکام]، ارزش‌های ی را هم درست از کتاب و سنت استنباط می‌کنید، برای فراگیری معارف اسلامی اجتهاد لازم است. 🔹طلبه روشنفکر امروزی حق ندارد بگوید که «آقا، ول کن این حرف‌ها را، [این] درس ها را»؛ نه، باید درس خواند؛ بی‌مایه [فطیر است]. زمان مبارزات که ما مثلاً مکاسب می‌گفتیم، کفایه می‌گفتیم، بعضی از طلبه‌های پرشور می‌گفتند «آقا، این چیست؟»؛ من به آنها می‌گفتم اگر [این بحث‌ها را] نکنید، بعد نمی‌توانید به درد بخورید، نمی‌توانید به چیزی یاد بدهید؛ درس را جدی بگیرید. (۱۳۹۸/۲/۱۸)
13910719_5115_128k.mp3
5.51M
🎙بیانات مقام معظم رهبری: "لزوم هجرت روحانیت از حوزه های بزرگ به شهرستان ها" 91/7/19
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گزیده معراج السعاده (28): آداب دانش جویی رعایت آداب ارتباط مستقیمی با رسیدن به علم دارد و ترک آن، اجازه را به انسان نمی دهد. اما آداب لازم یک: طالب علم باید از هم نشینی و هوس بازان پرهیز نماید تا چشم دلش بتواند از نور علم بهره مند گردد. دو: انگیزه آموزش باید و عروج از مرتبه جسمی حیوانیت به مقام روحانی انسانیت باشد. سوم: به آموخته هایش کند تا خدا کرامتش دهد و مجهولاتش را به او بیاموزد و اگر چنین نکنید به و علم دچار خواهد شد. چهارم: حق معلمش را ادا کند. پدر معنوی و مرتبه اش بالاتر از پدر جسمانی است. هر کسی که انسان چیزی از اوآموخته اگر چه با مطالعه کتاب هایش، به گردن انسان دارد. باید به دل او را دوست داشته؛ در حضورش احترامش کند و در غیابش از او دفاع نماید و از مجلس بدگویی اش خارج شود. اگر اشکالی بر او دارد مؤدبانه بیان کند. پنجم: دانش جو باید خود را از پاک کند و به آراسته گرداند تا لوح دلش آمادگی پذیرش نور علم را داشته باشد. ؛صفحه 98-96.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚 صندوق های قرض الحسنه خانگی 💠 سؤال: آیا فعالیت صندوق های فامیلی، محله، همکاران و... که اعضا، ماهانه مبالغی به آن پرداخت می کنند و به قید به یکی از اعضا قرض داده می شود، اشکال دارد؟ اگر مسئول صندوق شرط کند اولین دریافت (بدون )، متعلق به او باشد، اشکال ندارد؟ ✅ جواب: فعالیت صندوق های مذکور که عده ای به شخصی وکالت می دهند تا ماهانه مبالغی را از اعضا، دریافت کرده و به قید قرعه به یکی از آنها پرداخت کند، اشکال ندارد؛ همچنین اگر متصدی صندوق که در انجام امور آن از طرف اعضا، وکالت دارد، شرط کند اولین نوبت دریافت، متعلق به او باشد، اشکال ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا