🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار پرستاران و خانوادههای شهدای سلامت ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
👈 محور اول: در مورد حضرت زینب (سلامالله علیها)
📣 زینب کبری (سلاماللّه علیها) توانست به همهی تاریخ و همهی جهان ظرفیّت روحی و عقلی عظیمِ جنس زن را نشان بدهد.
زینب کبری (سلاماللّه علیها) دو نکته را نشان داد:
🔔 اول اینکه زن میتواند اقیانوس عظیمی باشد از صبر و تحمّل؛
♦️صبر در برابر شهادتها
♦️صبر در برابر اهانتها
♦️صبر در برابر مسئولیّت سنگین جمعآوری فرزندان یتیم و زنهای داغدار
♦️صبر در مسئلهی پرستاری از حضرت سجّاد (سلاماللّه علیه)
🔔دوم اینکه زن میتواند قلّهی بلندی باشد از خردمندی و تدبیر
🔊 راه انداختن جهاد تبیین و جهاد روایت: زینب کبری کاری کرد که روایت او بر افکار عمومی غلبه پیدا کند که منتهی شد به ساقط شدن حکومت اموی
🎬 عقیدهی من این است که روی جزءجزء رفتار حضرت زینب در دوران اسارت بایستی ما مطالعه کنیم، تأمّل کنیم، بنویسیم، بگوییم، اثر هنری تولید کنیم.
✅ شما روایت کنید حقایق جامعهی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت میکند؛ دروغ میگوید [آن هم]۱۸۰ درجه خلاف واقع؛ جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.
📛 شما اگر حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی را روایت نکنید ــ که متأسّفانه نکردیم ــ دشمن روایت میکند و کرده؛با روایتهای دروغ. این وظیفهی جوانهای ما است.
👈 محور دوم: در مورد پرستاران
🪴 نگاهی به ارزشهای پرستاری
🤝 پرستار کسی است که کمک میکند به انسانی که در همهچیز محتاج کمک است.
✍️ یکی از دستورات اهل سلوک و اهل مسیر توحیدی کمک به نیازمندِ کمک است.
🌱 ارزش بعدی پرستاری این است که کار سختی است؛ کارهای سخت، اجر و ارزش بیشتری دارد.
🌾 نقطهی ارزشیِ دیگر اینکه این حرکت پرستاری مایهی امنیّت خاطر است.
🌴 یک ارزش مضاعف هم برای پرستاری در ایران اسلامی هست و آن، این است که مستکبرین عالم، از رنج ملّت ایران خوششان میآید! دلیلش بمبارانهای شیمیایی دوران دفاع مقدّس و تحریم دارویی است. خب شما که پرستار هستید، اگر بتوانید در یک چنین فضائی یک لبخندی بر لب بیمار و کسان بیمار بنشانید، در واقع یک مجاهدت در مقابل استکبار کردهاید.
📌 اگر چنانچه دانشمندان ما واکسن کرونا را تولید نکرده بودند، معلوم نبود این واکسن چه جوری به دست ملّت ایران و مسئولین میرسید.
🪴 طبیعت کار پرستاری، سختی و تلخی است. نمونههایی از سختیهای پرستاری:
💔 مشاهدهی رنج و درد کشیدن، نالهها و بیخوابیهای بیمار
❤️🔥در مواقعی این سختی چند برابر میشود، مثل دورهی کرونا
📝این سختیها را به نظر من بایستی ملّت ایران ببینند، بفهمند، ارزشگذاری کنند جامعهی پرستاری را.
❇️ خطابی به هنرمندانمان: ما یک کمبودی در زمینهی روایت هنری این حوادث داریم، از اینها برنامههای هنری جذاب به وجود بیاورید با انواع هنرها؛ چه هنرهای نمایشی، چه هنرهای تجسّمی، چه شعر، چه ادبیّات. اینها سرمایهی عظیم فرهنگی است.
🪴 مطالبات پرستاران: تقویت جامعهی پرستاری توسط مسئولان
1️⃣ تعرفهگذاریِ خدمات پرستاری
🔷 من اصرار دارم وزارت بهداشت همین مسئلهی تعرفه را به طور جدّی در این دولت دنبال کند. این یک درخواست مهمّ پرستاران است؛ یک مطالبهی واقعی است.
2️⃣موضوع کمبود پرستار
🔷 بایستی سرانهی پرستار نسبت به آنچه نیاز هست تکمیل بشود؛ خیلی پایین است.
3️⃣مسئلهی امنیّت شغلی
🔷به پرستار، نگاه کارگرِ فصلی نداشته باشید که امروز بیاوریم، فردا بگوییم لازم نیست، بروید!
👈 محور سوم: دو نکته مربوط به قضایای سلامت
1️⃣ بازسازی شبکهی بهداشت کشور و بیاعتنائی نکردن به پیشگیری از بیماری
2️⃣ توزیع عادلانهی پزشک
❗️ آنچه که بنده میدانم این است که توزیع پزشک عادلانه نیست. در یک نقاطی از کشور ــ در نقاط دوردست ــ کمبودهایی وجود دارد؛ به توزیع عادلانهی پزشک بایستی توجّه بشود.
✅ هر کسی به خدا توکّل کند، خدا او را کفایت میکند؛ این را بدانید. [البتّه] معنای توکّل به خدا این نیست که کار نکنیم؛ واضح است؛ یعنی با اعتماد به وعدهی الهی که فرموده اگر کار کنید برکت میدهم، کار کنیم؛ اعتماد کنیم به وعدهی الهی.
💻 @Khamenei_ir
#هشتمین_جشنواره
#هنر_آسمانی
✅ هشتمین جشنواره هنرهای آسمانی ویژه طلاب و فضلای حوزه های علمیه ( برادران و خواهران) افتتاح شد.
✅ این دوره از جشنواره به هنرهای «نمایشی» و «تجسّمی» اختصاص یافته و در دو بخش «عمومی» و «ویژه» آغاز به کار کرده است.
✅ جوایز برندگان این دوره از جشنواره عبارتند از:
نفرات برتر بخش ویژه: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ 10 میلیون تومان وجه نقد.
نفرات برتر بخش عمومی: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ 5 میلیون تومان وجه نقد.
نفرات شایسته تقدیر: لوح تقدیر و مبلغ 3 میلیون تومان وجه نقد.
✅ جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا ارسال آثار هنری به پایگاه اینترنتی جشنواره هنر آسمانی به آدرس زیر مراجعه کنید.
https://honareasemani.ir/
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
✍️✍️معاونت تبلیغ و امورفرهنگی
حوزه علمیه استان کرمان✍️✍️
👈عضویت https://b2n.ir/e10110
15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️#موعظه
🎥 #ببینید| محبوب ترین اعمال نزد خداوند
🔺️ #درس_اخلاق حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) با موضوع « #محبت_خدا »
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
☑️#بصیرت_سیاسی
♨ تغییر چهره!
* ۱۸ آذرماه، دبیر شورای عالی امنیت ملی عراق اعلام کرد: «ما به صورت رسمی اعلام میکنیم مأموریت عملیاتی ائتلاف بینالمللی تحت فرماندهی آمریکا در عراق پایانیافته و آنها خاک کشورمان را ترک خواهند کرد. همکاری ما با ائتلاف بینالمللی در زمینه آموزش و مشورت ادامه خواهد یافت». دو روز پیش نیز خبرگزاری رسمی عراق (واع) به نقل از الکاظمی گزارش داد، طی چند روز آینده، همه نیروهای رزمی وابسته به ائتلاف بینالمللی موسوم به ضد داعش به رهبری آمریکا، در چارچوب توافق راهبردی با طرف آمریکایی، از عراق خارج خواهند شد. وی گفت که نقش نیروهای آمریکایی در عراق، در زمینه مستشاری خواهد بود و خروج نظامیان آمریکا، نشانگر «توانایی حفظ امنیت و ثبات عراق، توسط همه نیروهای عراقی است». بااینحال مککنزی، رئیس سازمان تروریستی سنتکام گفته است: «ایالاتمتحده ۲۵۰۰ نظامی فعلی را برای مدتی معلوم در عراق نگه میدارد. ایران همچنان چشمانداز بیرون راندن ما را دنبال میکند و آنها نبردگاه اصلی را در عراق میدانند».
👈 گزارههای تحلیلی
1⃣ بر اساس توافق صورت گرفته، فعالیت نیروهای آمریکایی در عراق از حالت رزمی به دو حالت مستشاری نظامی و دیپلماسی نظامی تبدیل خواهد شد. در بعد اول تعدادی از نیروهای آمریکایی در قالب آموزشهای نظامی به نظامیان عراقی فعالیت خواهند کرد؛ اما آنچه مهم است فعالیت این نظامیان به حالت دیپلماسی نظامی است. در رابطه با این گزینه باید گفت که نیروهای آمریکایی در قالب مؤسسات مردمنهاد یا همان NGO ها فعالیت خواهند کرد. چه در زمان اعتراضهای سال ۲۰۱۸ و بعدازآن و چه در انتخابات اخیر نقش این سازمانها بسیار مهم بود؛ بهگونهای که اکثر لیدرهای اعتراضی در عراق توسط این سازمانها هدایت میشدند. بر اساس آخرین آمار آمریکا چیزی نزدیک به ۴ هزار سازمان مردمنهاد در عراق وجود دارد که اکثر آنها وابسته به سازمانهای اطلاعاتی و نظامی آمریکا هستند. از سال ۲۰۰۱ میلادی، آمریکا دو راهبرد اصلی را برای تأثیرگذاری بر کشورهای منطقه طرحریزی کرد: الف) جنگ نیابتی؛ ب) ایجاد سازمانهای مردمنهاد یا NGO ها در قالب نرم.
2⃣ آمریکا برای تغییر چهره خود در عراق، فردی را بهعنوان سفیر جدید خود معرفی کرده که سابقه فعالیتهای نرم اجتماعی دارد. الینا رومانوسکی که قرار است جایگزین تیلور در عراق بهعنوان سفیر آمریکا شود، در سال ۲۰۰۳ به وزارت امور خارجه این کشور پیوست تا دفتر ابتکار مشارکت در خاورمیانه (MEPI) را راهاندازی کند و خود نخستین مدیر آن طی سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۵ بود. وی از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۳ در وزارت دفاع مشغول به کار بوده؛ اما بیش از آنکه فردی نظامی شناخته شود، دارای هویتی مردمنهاد است.
👈نکته پایانی
آمریکا با اقداماتی ظاهرفریب همچون تغییر ماهیت حضور نظامیان خود در عراق از نظامیگری به مستشاری، به دنبال کاهش هزینههای خود و افزایش ضریب نفوذ مردمی در عراق است. اعتراضات اجتماعی به حضور نظامیان آمریکایی در خاک عراق و عملیاتهایی که علیه کاروانهای نظامی آمریکا صورت میگیرد، برای این کشور هزینه زا است. ازاینرو آمریکا برای افزایش نفوذ مردمی و سیستمی در عراق به روش نفوذ غیرمستقیم جریانی روی آورده است؛ یعنی تمرکز بر افکار عمومی بهمنظور پیادهسازی سیاستهای آمریکایی بهوسیله نیروهای نیابتی در قالب نرم؛ روشی که آمریکا آن را با به خدمت گرفتن گروهکهای تروریستی در جنگ سخت تجربه کرد ولی موفق نبود و شکست خورد.
✍ محمدرضا فرهادی
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
#گزارش تصویری
📌نصب بنر سخنان رهبری درباره فضای مجازی وپیشنهاد مدرک دکترای افتخاری در حوزه علمیه قائمیه(عج)بم
تقدیر و تشکر جهادگران حوزوی(جمعی از طلاب زرند و کرمان)
از کادر درمانی بیمارستان شهید باهنر
#جهادگران_حوزوی