☀️ #شمسی
➕ انتخاب مهندس "مهدی بازرگان" به عنوان رييس دولت موقت انقلاب اسلامی (1357 ش)
➕ رحلت عالم خدمتگزار، حجت الاسلام و المسلمين "جليل هنروَر خويی" (1376 ش)
➕ درگذشت آیت الله سید محمدباقر موحد ابطحی مؤلف کتاب گرانسنگ «صحیفه رضویه» (1391ش)
🌙 #قمری
➕ رحلت عالم ربانی، آيت الله "سيد محمد حسن ميرجهانی"(1413ق)
❄️ #میلادی
➕ درگذشت «راغب مصطفی غلوش»، قاری برجسته مصری (2016 م)
📆 روزشمار:
▪️8 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام
▪️9 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام
▪️11 روز تا شهادت امام هادی علیه السلام
▪️18 روز تا ولادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما اسلام
▪️21 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
.
◼️ درگذشت «راغب مصطفی غلوش»، قاری برجسته مصری (2016 م)
✍️ راغب مصطفی غلوش در سال 1317 هجری شمسی در روستای برما واقع در استان غربیه مصر چشم به جهان گشود. غلوش در نوجوانی کل قرآن را حفظ کرد و از 16 سالگی با حضور در محافل مختلف قرآن تلاوت می کرد.
✅ او از نسل قاریانی است که پس از پایان جنگ تحمیلی، برای نخستین بار به ایران سفر کرد و خاطره خوش تلاوتهای اواخر دهه ۶۰ و دهه ۷۰ شمسی را آفرید.
✅ راغب مصطفی چند سال پس از حفظ قرآن به کانون علوم قرآنی مصر، شهر طنطا رفت و به مؤسسه و آکادمى قرائات در مسجد احمدى مصر پیوست و به گفته خود او، توانست «یک نمونه عالى از استاد مصطفى اسماعیل» را در این مسجد ارائه دهد.
✅ نقطه اوج فعالیت قرآنی غلوش زمانی رقم خورد که در دوران سربازی، موفق شد در مسجد مشهور امام حسین (ع) قاهره به تلاوت قرآن بپردازد. تلاوتهای او در ایران به شدت مورد استقبال قرار گرفت و در زمره تلاوت های ماندگار او جای گرفت.
✅ وی پس از طی دوران سخت بیماری بامداد پنجشنبه 4 فوریه ( 15 بهمن 94 ) در سن 77 سالگی در یکی از بیمارستانهای مصر دار فانی را وداع گفت.
♻️ درگذشت آیت الله سید محمدباقر موحد ابطحی (1392ش)
✍️ آیت الله سید محمدباقر موحد ابطحی (۱۳۰6ش، اصفهان – ۱۳۹۲ش، تهران) فقیهی جامع، مُتّبع، متعبّد و منشأ آثار و برکات متعدد بود.
✅ وی از شاگردان حضرات آیات بروجردی، کوه کمرهای، گلپایگانى، خوانسارى، اراکى، علامه طباطبایی و امام خمینی(ره) بود. دهها اثر علمی گرانسنگ از وی به جای مانده است که مشهورترین آن کتاب «الصحیفه الرضویه الجامعة » مشتمل بر دعاهای امام علیبن موسیالرضا(ع) می باشد. او مدرسه و مرکز پژوهشی «الامام المهدی» را در قم تأسیس کرد.
✅ این عالم سترگ در کنار خدمات علمی، خدمات عمرانی، درمانی، تبلیغی و رفاهی در مناطق محروم به ویژه منطقه اقلید و چهاردانگه فارس به امر آیت الله العظمی بروجردی انجام دادند به گونهای که آن شهر به تعبیر مقام معظم رهبری تبدیل به شهر امام زمان(عج) شد.
✅ سرانجام در۱۶ بهمن ماه ۹۲ در سن ۸۶ سالگی درگذشت و در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) به خاک سپرده شد.
📸 | جرعه ای از کلام بزرگان
🔸حضرت آیتالله بهجت(ره) :
خدا میداند قرآن برای اهل ایمان مخصوصاً اگر اهل #علم باشند چه معجزهها و کراماتی دارد و چه چیزهایی از آن خواهند دید!
🔻برنامهی قرآن آخرین برنامهی انسانسازی است که در اختیار ما گذاشته شده است، ولی ما از آن قدردانی نمیکنیم.
🖇 در محضر بهجت، ج١، ص۵۵
.
♦️ با قرآن بخواب♦️
هر شب آماده باش.
شاید همان جا ،همان خواب ،در همان رختخواب ملک الموت آمد.گریه کن بر گناهانی که کرده ای ،بر بیچارگی های خودت گریه کن.مبادا خصوصیات اطراف ؛تو را مشغول کند.قبل از خوابیدن یک تسبیحات حضرت زهرا( س) بگو .سوره تبارک را بخوان تا ان شاءالله قبرت توسعه پیدا کند .قدری قرآن بخوان که با قرآن بخوابی.
♦️مجموعه رهنمودهای اخلاقی آیت الله حق شناس، ص 80
علی عباس خیلی با #قرآن انس داشت. همیشه یک #قرآن_جیبی کوچک داشت و هر فرصتی که گیر می آورد به ذکر گفتن و قرآن خواندن مشغول می شد.
درست در همان زمانی که حکومت فاسد پهلوی کلاس های آواز و رقص را ترویج می کرد، علی عباس با دوستانش در مدرسه راهنمایی علی محمد ساکی #جلسه_تلاوت_قرآن داشتند و برخی معلم ها به حسن تلاوت بچه ها نظارت داشتند.
#شهید_علی_عباس_حسین_پور
#سیره_عبادی_شهدا
#انس_با_قرآن
#کتاب_دلم_تنگه_براتون. نویسنده و ناشر: گروه فرهنگی و انتشارات شهید ابراهیم هادی. نوبت چاپ: دوم-1397. صفحه 24-25.