🌟 #خاطرات_شهدا | #سنگر_خاطره
🔻یکبـار وصیت کرد ،
وقتی مـن را گذاشتید توی قبر ، یک مشت خاک بپاش به صورتم.
پرسیدم، چرا؟
گفت، برای ایـنکه به خودم بیایم.
ببینم دنیایـی که بهش دل بسته بودم و بخاطرش معصیت می کردم یعنی همین...
#شهیدمنوچهر_مدق🌷
📕 ستارگان خاکی
.
💠اثریا💠
.
🔸از #جنگ که برگردی زندگیت تقسیم میشه به دو بخش.قبل از جنگ و بعد از جنگ. جنگ آدم رو به خدا نزدیک میکنه و ترس رو از آدم میگیره چون ...
🔸ما با استعداد بیست و پنج نفر رفته بودیم جلوی یه عملیات مهم دشمن رو با پیاده شدن توی محاصره بگیریم. با اینکه تعدادمون یک دهم #دشمن هم نبود، توی محاصره بودیم و از اول جای اشتباهی پیاده شدهبودیم، اما به مهمترین هدف عملیات، یعنی حفظ #اثریا ، رسیدهبودیم. پنج نفر تلفات دادیم و بیست برابر بیشتر از دشمن تلفات گرفتیم.
@ketabresan
🔸در کتاب اثریا، اثر #نیما_اکبر_خانی ، یک داستان بلند جنگی از نبرد #مدافعان_حرم در #سوریه بخوانید.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ناشر: #سوره_مهر
تعداد صفحات: ۱۲۰ صفحه
نوع جلد: شومیز
قطع: رقعی
مخاطب: عمومی
.................
🔸قیمت: ۲۵ هزار تومان اما👇
📚 باقی ماندن رنگ نجاست بعد از تطهیر
💠 سؤال: زمانی که لباسهای خونی را می شوییم، بعد از آب کشی جای لکه های خون دیده می شود، حکم آن چیست؟
✅ جواب: اگر #جرم و جسم خون از بین رفته و فقط رنگ آن باقی مانده باشد، #پاک است.
#احکام_طهارت #تطهیر_نجاست
خاطره شهید هاشمی نژاد.mp3
1.83M
#افتخارم_طلبگی_است
🔹شما آخوندها چه کار می کنید⁉️
📖 خاطره ای زیبا از شهید هاشمی نژاد
🍂سلسله مباحث: #زیِّ_طلبگی
شماره 47
🌺 شاخصها و ملاكهای كلی |
رفتار اجتماعی طلبه🌺
——————————
💠رفتار ویژه طبقات ثروتمند و مترف💠
🔘 فاصله گرفتن از حد توده مردم و قرار گرفتن در صف اشراف و مترفین، برای طلبه و رسالت طلبگی بسیار زیانبخش است. رفتار ویژه طبقات مرفه و ثروتمند از قبیل تهیه كالاهای گرانبها، ترتیب مجالس مهمانی پرخرج، پذیراییهای سنگین و سفرههای رنگین، شركت در مجالس خاص ثروتمندان و مترفان ، استفاده از وسایل نقلیه گرانقیمت، همراه داشتن مقدار زیادی پول و نمایاندن آن، مصرف فراون مواد مصرفی، مدگرایی، تغییر مكرر دكوراسیون، احترام ویژه به ثروتمندان و ... با زی طلبگی سازگار نیست.
این رفتارها علاوه بر اینكه نشان دنیاجویی و ناساز با توصیه به قناعت است، روحانیت را متهم به دنیاگرایی و زهدنمایی میكند، موجب برآوردن آه سرد حسرت از نهاد مستمندان و تهیدستان میگردد و با اصل اخلاقی انصاف در تضاد است.
استفاده طلبه از اسباب متعارف میان توده مردم و همراهی اقتصادی با سطح متوسط مردم، برای شأن صنفیاش بسیار لازم و حیاتی است. روحانی نباید مدت زمانی را كه منتظر تاكسی یا وسایل نقلیه عمومی میشود اتلاف عمر و تضییع وقت به شمار آورد. كمترین فایده این انتظار، پیوند او با توده مردم و جلوه مردمی روحانیت است كه چه بسا اثر نهایی آن در ایفای رسالت حوزوی، از ساعتها سخنرانی و دهها مقاله بیشتر باشد.
🌱 زمانی كه میخواستند برای آیه اللّه مشكینی به عنوان رئیس مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهر قم وسیله نقلیهای تهیه كنند، ایشان پرسیده بود:
ماشینی كه متوسط مردم میتوانند سوار شوند چیست؟ در آن زمان سواری پیكان اتومبیل رایجی بود كه توده مردم از آن استفاده میكردند. ایشان فرموده بود:
من وسیلهای بالاتر از این نمیتوانم سوار شوم.
وقتی سخن از توده مردم میرود، مراد ما جمعیت هشتاد درصدی متوسط مردم است كه در تنظیم حیات خود از اسباب ویژه مترفین محروماند؛ اما زندگی تنگ و پرفشاری نیز ندارند. در مقابل این گروه، دو جمعیت ده درصدی دیگر قرار گرفتهاند. گروه اول، شامل ثروتمندان و اشراف است كه از امكانات مادی فراوان برخوردارند و احساس محدودیت كمی دارند و گروه دوم، مستمندان و تهیدستان كه در تأمین ضروریات زندگی خویش درمانده و پایینتر از تراز عمومی به سر میبرند.
🔘اهمیت این موضوع از تأكیدهای فراوان عالمان ربانی بیشتر نمایان میشود.
امام خمینی رحمهالله و رهبر معظم انقلاب آیهاللّه خامنهای بارها روحانیت را به پرهیز از اسارت زخارف دنیوی توصیه كردهاند:
من اكثر موفقیتهای روحانیت و نفوذ آنان را در جوامع اسلامی در ارزش عملی و زهد آنان میدانم. و امروز هم این ارزش نه تنها نباید به فراموشی سپرده شود، كه باید بیشتر از گذشته به آن پرداخت. هیچ چیزی به زشتی دنیاگرایی روحانیت نیست (صحیفه امام، ج 21، ص 99).
🌱 آنهایی كه منشأ آثار بزرگ بودند، در زندگی ساده زندگی كردند ... . ما اوایلی كه آمدیم قم، ... شخص اول قم در جهت زهد و تقوا و اینها مرحوم آشیخ ابوالقاسم قمی، مرحوم آشیخ مهدی و عده دیگری، و شخص نافذ آنجا و متقی، مرحوم آمیرزا سید محمد برقعی و مرحوم آمیرزا محمد ارباب؛ همه اینها را من منزلهایشان رفتم. آنكه ریاست صوری مردم را داشت و ریاست معنوی هم داشت، با آنكه زاهد بود، در زندگی مشابه بودند. مرحوم آشیخ ابوالقاسم؛ من گمان ندارم هیچ طلبهای مثل او بود، زندگیاش یك زندگیای بود كه مثل سایر طلبهها، اگر كمتر نبود، بهتر نبود، كمتر هم بود. مرحوم آمیرزا محمد ارباب كه من رفتم مكرر منزلشان، یك منزلی داشت دوسه تا اتاق داشت، خیلی ساده، بسیار ساده. مرحوم آشیخ مهدی همینطور، سایرین هم همینطور. وقتی انسان در آن محیط واقع میشد كه اینها را میدید، همین دیدن اینها و وضع زندگی آنها برای انسان ... درس بود (همان، ج 19، ص 251ـ252).
📍برای جستجوی مطالب مرتبط می توانید از هشتگ #️⃣ (رنگهای آبی در متن استفاده نمایید)📍
#راه_و_رسم_طلبگی
#زیِّ_طلبگی
#رفتار_اجتماعی
🚨 اگر امروز حوزه علمیهای زنده، با نشاط و پربار و آگاه و پرتلاش و اهل علم و اهل عمل و منطبق بر وظایف وجود داشته باشد، بیست سال دیگر، جمهوری اسلامی تثبیت شده و قوی و واقف به وظایف و مسلط بر امور خود و مجهّز در مقابل دشمنان، خواهیم داشت. اگر امروز ما این حوزه علمیه را نداشته باشیم، فردا آن جمهوری را نداریم؛ برو برگرد ندارد.
🗓۱۳۶۷/۰۶/۱۰