eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
720 دنبال‌کننده
12.6هزار عکس
7.1هزار ویدیو
728 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 امتدادَت را حِس کن 🎙 گفتاری تربیتی از استاد علی صفائی حائری
* 🔻اگر كسى از قوه خيال در بيايد عذاب برزخ ندارد. عمده عذاب اهل برزخ از كانال خيال برايشان تزريق مى ‏شود. 🔸قوه واهمه و خیال كنترل مى‏ خواهد و قدم اول کنترل کردن آن توجه داشتن در اذكار است كه انسان خودش را حاضر كند. البته ممکن است ابزار تخصصى ديگری براى كنترل واهمه باشد ولى فعلا در اختيار ما نيست. 🔹انسان بايد براى اينكه قوه واهمه يك اسب بى‏ صاحب نشود تا به هر طرف بخواهد بتازاند و انسان را همراه خودش ببرد، آرام آرام با آن ارتباط برقرار كند. 🔻از اينجا كليد کنترل قوه خیال شروع می شود كه مثلا ذهن شما و من مى‏ خواهد برود به كارهاى شلوغ خودش برسد اما شما قوه خيال را با يك «لا اله الا اللّه»‏ (با همين معنايى كه از لا اله الا اللّه‏ برداشت مى ‏شود) از ورود به قضاياى متشتت بر مى‏ گردانيد و نگه مى ‏داريد. 🔸اين قويترين ابزارى است كه فعلا دست ماهاست. اگر انسان از این مسیر برود، مسلط بر خودش مى ‏شود. يعنى روح ايمان در فرد جلوه مى ‏كند. اگر كسى همين مقدار سعى كند کم کم به نتیجه می رسد. 🔹ابتدا شايد اصلا نتواند اما با اين كار باید با قوه خیال كُشتى بگيرد و يك ثانيه آن را کنترل کند. بعد اگر توانست يك ثانيه دیگر نگهش دارد. اگر كسى توانست در هفته اي يك ثانيه بیشتر کنترلش کند بعد از شش ماه خيلى بهره مى ‏برد. 🔸اصل و اساس ذكر گفتن همين است؛ اما ما توجه نمى‏ كنيم. در گفتن اذكار تنها به الفاظ اكتفا مى‏ كنيم آن وقت توجه حاصل نمى‏ شود و بهره نمى‏ بريم. ‌ ‌ ┄┅═✧❁••❁✧═┅┄ 🔺حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📸 | مجاهدت بزرگ 🔸فرزندآوری یک مجاهدت بزرگ است. ➕ پیر شدن کشور، کم شدن نسل جوان، امروز قابل علاج است... مقام معظم رهبری
🔴 کاهش جمعیت ایران به یک سوم! 🔹‏جمعیت ایران تا ۳۰سال آینده دوباره به زیر۳۰میلیون نفر بازخواهد گشت. پیش‌بینی سازمان ملل با توجه به کاهش بی‌سابقه نرخ باروری در ایران،آنست که ‎جمعیت ایران به یک سوم کاهش خواهد یافت که نیمی ازآنان سالمند خواهندبود‌.این یعنی کاهش شدیدسرعت پیشرفت،کار،تولید،فروپاشی قدرت دفاعی وامنیت کشور. ✍️حسن رحیم پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ماجرای استقرار نظامیان ترکیه‌ای در فرودگاه کابل چیست؟ 🔸فرودگاه بین‌المللی کابل، آخرین ایستگاه و پایگاه نظامیان خارجی در افغانستان است و تداوم حضور ترکیه برای کنترل و تأمین امنیت آن از این منظر مهم شده است. طبق اظهارات "خلوصی آکار" وزیر دفاع ترکیه، این فرودگاه طی شش سال اخیر در کنترل نظامیان ترکیه قرار داشته است و موضوع اصلی مذاکرات اخیر آمریکا و ترکیه در خصوص افغانستان، تداوم حضور آنها در فرودگاه کابل است. آمریکا اهمیت فرودگاه کابل را در حفظ فعالیت سفارت‌های خارجی از جمله سفارت خود می‌داند. استقرار نظامیان ترکیه‌ای نیز برای تامین امنیت مسیرهای مابین این نقاط و مناطق اطراف فرودگاه انجام خواهد گرفت. از جزئیات و افزایش تعداد نظامیان ترکیه‌ای اطلاعاتی منتشر نشده است، اما برخی مقامات آمریکایی اظهار داشته‌اند که مقامات وزارت دفاع این کشور خواستار استقرار ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر نظامی ترکیه در فرودگاه کابل شده است. همچنین گفته می‌شود که کلیات این موضوع با ترکیه و دولت افغانستان مطرح و نهایی شده و در هفته‌های آتی به اجرا خواهد رسید. دولت افغانستان نیز از استقرار نظامیان ترکیه‌ای در فرودگاه کابل استقبال کرده است، اما طالبان حضور نظامیان خارجی از جمله ترکیه را غیر قابل قبول خوانده است. فرودگاه کابل در واقع یک پایگاه هوایی مجهز است که علاوه بر اینکه قادر به اسکان بیش از صد فروند هواپیما در درون خود است، دارای مجموعه وسیعی از پایگاه‌های نظامی و اطلاعاتی آمریکا و ناتو است. این فرودگاه در سال ۱۹۶۰ میلادی توسط شوروی ساخته شده و در طول بیست سال اخیر توسط آمریکا و با بودجه ژاپن و ناتو توسعه داده شده است. فرودگاه کابل آخرین نقطه حضور نیروهای خارجی در افغانستان است و افزایش تعداد نظامیان ترکیه در آنجا پوششی برای حفظ منافع و فعالیت‌های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در افغانستان است.
🔺طالبان شهرک و گذرگاه اسپین بولدک واقع در مرز استان قندهار با پاکستان را به تصرف خود درآورد. 🔺طالبان از تصرف مرکز شهرستان ارغنداب در استان قندهار خبر داد.
آغاز به کار رسمی سفارت امارات در تل‌آویو 🔸 به گزارش پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ ساعاتی قبل طی مراسمی با حضور مقامات سیاسی و نظامی اسرائیلی و اماراتی سفارت امارات در تل‌آویو به طور رسمی شروع به کار کرد. مراسم افتتاحیه سفارت امارات در تل‌آویو، با حضور رئیس رژیم صهیونیستی و محمد آل خاجه سفیر امارات در اسرائیل و دیگر مقامات سیاسی و نظامی برگزار شد. این در حالیست که حدود دو هفته قبل، سفارت رژیم صهیونیستی در ابوظبی و کنسولگری این رژیم در دبی افتتاح شد.
حمله ائتلاف سعودی به مواضع انصارالله در جنوب مأرب 🔸بر اثر حمله نیروهای منصورهادی با حمایت جنگنده‌های ائتلاف سعودی به مواضع انصارالله در جنوب استان مأرب، مرکز مدیریت رحبه و چند روستای دیگر سقوط کرده است. پس از حمله غافلگیرانه نیروهای ائتلاف سعودی به جبهه جنوب استان مأرب، نیروهای انصارالله از مرکز مدیریت رحبه به مناطق جنوبی‌تر که دارای استحکامات دفاعی و پشتیبانی بیشتری است، عقب نشینی کرده‌اند. درگیری‌ها به علت عقب نشینی انصارالله محدود بوده و دو طرف تلفات و خسارات چندانی نداشته‌اند. طبق اظهارات منبع میدانی "تحولات جهان اسلام"، انصارالله در حال تدارک برای بازپسگیری مرکز مدیریت رحبه و سایر مناطق در این محور است. بنابراین انتظار می‌رود جبهه جنوب مأرب در ساعات آتی شاهد درگیری‌های سنگین و حملات هوایی جنگنده‌های ائتلاف سعودی باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♦️ چرایی تعامل ایران با طالبان 🔹 در روزهای اخیر و همزمان با خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و به دنبال آن حملات سراسری و گسترده نیروهای طالبان به بخش‌های مختلف کشور که منجر به اشغال دست‌کم ۸۰ درصد از مساحت افغانستان شده، نگرانی‌های بسیاری در بین افکار‌عمومی و نخبگان در ارتباط با آینده تحولات این کشور و نسبت آن با منافع ایران ایجاد شده است. 🔹 نقطه‌عطف این نگرانی‌ها برای اذهان مخاطب ایرانی هم تصرف کامل مرز «اسلام قلعه» توسط نیروهای طالبان بود. با تسلط طالبان بر این منطقه عملاً طالبان در همسایگی ایران قرار گرفت. وقوع این رخداد، در کنار رفت‌و‌آمدهای متعدد هیئت‌های طالبان به تهران، ابهاماتی را در رابطه با دلایل و چرایی تعامل و همراهی جمهوری‌اسلامی با طالبان ایجاد نموده که نیازمند پاسخگویی است. 🔸 در بیان تحلیل دلایل تعامل ایران با طالبان، مهم‌ترین و جدی‌ترین دلیل را می‌توان رویکرد ایران بر اساس دیدگاه هزینه ‌و ‌فایده دانست تا به موجب آن بتواند بیشترین منافع برای کشور حاصل شود. بر اساس این دیدگاه، ایران به صورت منطقی باید با طالبان به عنوان یک واقعیت موجود در مرزهای شرقی خود تعامل کند تا بتواند ضمن حفظ امنیت مرزهای طولانی خود با افغانستان، بیشترین منافع را در این کشور کسب نماید. در این راستا منافع دیگری از جمله تامین امنیت و تحقق منافع شیعیان و قوم هزاره نیز از اولویت‌‎های سیاست ایران در افغانستان است که می‌توان از طریق تعامل با طالبان به کسب آن پرداخت. 🔸 موضوع دیگری که از دلایل تعامل ایران با طالبان است و از نقاط مشترک بین ایران و این گروه محسوب می‌شود، رویکرد ضد‌آمریکایی طالبان است. ظاهراً بخش‌هایی در جمهوری‌اسلامی مدت‌هاست، بر سر این زمینه مشترک با طالبان همکاری داشته‌اند که نتیجه آن خروج کامل نیروهای آمریکایی از افغانستان است. این ویژگی و تعامل می‌تواند به عنوان یک ظرفیت در منطقه مورد استفاده ایران قرار گیرد. ✅ نکته مهم پایانی این‌که ضروری است جمهوری‌اسلامی در تعامل با طالبان، همانند هر طرف دیگری نهایت هوشمندی و احتیاط را به خرج دهد و ضمن اکتفا ننمودن به وعده‌ها برای مواردی که ذکر شد تضمین‌های محکم اخذ نماید.