#تقویم_شیعه
📅 امروز پنجشنبه
☀️ 31 تیر ماه 1400 شمسی
🌙 11 ذی الحجه 1442 قمری
❄️ 22 جولای 2021 میلادی
☀️ #شمسی
➕ رأي مثبت دادگاه "لاهه" نسبت به حقانيت ايران در اختلاف با انگليس (1331 ش)
➕ تهاجم وسيع ارتش بعث عراق به خاك ايران پس از پذيرفتن قطعنامه 598 (1367ش)
🌙 #قمری
➕ رحلت استاد بزرگ اخلاق و عالم عارف، آيت اللَّه "ميرزا جواد ملكي تبريزي" (1344 ق)
➕ وفات فقيه امامي آيت اللَّه "سيدعلي ممتاز العلماء" (1355 ق)
❄️ #میلادی
➕ تأسيس سازمان همكاري منطقه اي براي عمران موسوم به آر - سي - دي (1964م)
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹نوشتن دعای صباح توسط امیر المومنین، 25ه-ق
📆 روزشمار:
▪️4 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️7 روز تا عید الله الاکبر، عید سعید غدیر خم
▪️19 روز تا آغاز ماه محرم الحرام
▪️28 روز تا عاشورای حسینی
▪️43 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
◾️رحلت استاد بزرگ اخلاق و عالم عارف، آيت اللَّه "ميرزا جواد ملكي تبريزي" (1344 ق)
✍️ حضرت آیت الله ميرزا جوادآقا، عارف و عالم عامل، سالك واصل و فقيه گرانقدر، در سال 1274 ه.ق در تبريز متولد شد و پس از تحصيل مقدمات و سطوح به نجف اشرف عزيمت كرد و از محضر اساتيد برجستهاي چون حاج آقا رضا همداني، آخوند خراساني، محدث نوري و آخوند همداني استفاده نمود.
✅ وی در سال 1320 قمري پس از مراجعت به ايران در تبريز سكني گزيد و در اوج مشروطيت به قم مهاجرت كرد. او به تمام معني اهل عبادت و تهجد بود. آيت اللَّه بهاءالديني، شيخ عباس تهراني و حضرت امام خميني از شاگردان برجسته ي او مي باشند.
✅ از مرحوم ملكي آثار ارزنده اي از جمله اسرار الصلاة، المراقبات، اعمال السنة، رساله اي در فقه و رساله ي لقاءاللَّه به جاي مانده است.
✅ اين عالم رباني سرانجام پس از يك عمر تلاش در راه تهذيب انسانها در سحرگاه يازدهم ذي الحجه ي سال 1344 قمري به ديار باقي شتافت و در قبرستان شيخان قم به خاك سپرده شد.
🔰هجوم سراسری ارتش بعث عراق بعد از قطعنامه ۵۹۸
🔺ارتش بعث عراق 4 روز پس از پذیرش قطعنامه توسط ایران، مجدد به ایران حمله کرد و آغازگر تهاجم وسیعی در جنوب شد. نیروهای عراقی در دشتهای جنوب و غرب اهواز خود را به جاده اهواز - خرمشهر رساندند و خرمشهر را مورد تهدید دوباره قرار دادند.
🔺حمله مجدد عراق که از روز 31 تیر آغاز شد و تا دوم مرداد به طول انجامید، منجر به پیشروی 30 کیلومتری ارتش عراق در خاک ایران شد.
🔺معدود نیروهای ایرانی که در جبهه جنوب باقی مانده بودند، بلافاصله به اجرای عملیاتهای دفاع سراسری و الغدیر پرداختند که طی این دو عملیات ضمن متوقف ساختن پیشروی دشمن پس از سه روز تجاوز، نیروهای ارتش بعث عراق را به پشت مرزهای بینالمللی بازگرداندند.
•❈❈❈❈┅┅┄
هر روز یک درس از #رهبر_قرآنی
#درس_یازدهم🔻
دلکندن از مال، اولین فایده انفاق
«و مما رزقناهم ینفقون» [سوره بقره، آیه۳]
▪️و از آنچه که ما روزی آنها کردهایم انفاق میکنند. انفاق کردن یعنی خرجکردن از مال بدیهی است که مراد از این خرجکردن، آن خرجی نیست که انسان برای خودش میکند، چون خرج کردن برای خود را هر انسانی میکند بلکه مقصود انفاق در راه خداست. یعنی در راه هدفهای والا و در راه آرمانهای الهی خرجکردن بسیار مهم است! و این انفاق دارای دو فایده است: فایدهای که به انفاق کننده میرسد. فایدهای که به انفاق شونده میرسد.
درست عکس آن چیزی که در تصور عمومی وجود دارد. همه خیال میکنند ما که انفاق میکنیم و خرج میکنیم به انفاق شونده، یعنی به آن کسی که پول میدهیم فایده میرسد، در حالی که اینطور نیست، یعنی قبل از آنکه به او فایده برسد اولین فایده به ما که انفاق میکنیم رسیده است.
چرا؟ چون اصل قضیه دل کندن از آن مال است.
مشکل دنیای گذشته و امروز همین است. امروز سرمایههای انباشته در دنیا چه میکند؟ و امروز ثروتمندان بزرگ عالم چه آتشی به دنیا زدند؟ چقدر انسانها را محروم نگه داشتند؟
ولذا این اقدام بزرگ و تمرین بزرگی است برای انسان، که انسان آنچه را از جیب خودش بهچنگ آورده رها کند.
▪️پس اولین فایدهای که بر انفاق مترتب است، آن فایدهای است که به انفاق کننده میرسد و فایدهی دوم آن فایدهای است که به انفاق شونده میرسد. پس تقوای مطلوب قرآن یعنی آن حداقل لازم برای متقی بودن این است: «و ممارزقناهم ینفقون» این انفاق چیز بسیار خوبی است!
▫️در هر حدی که هستید عادت کنید، به انفاقکردن، البته انفاق فقط انفاق پول نیست، انفاق علم، انفاق وجاهت. یکجایی ممکن است آبروی شما بهدرد یک مسلمانی بخورد یا بهدرد یک مجموعهی مسلمانانی بخورد آنرا انفاق کنید.
۱۳۷۰/۰۷/۲۴
1-7.lite.mp3
2.34M
تفسیر گویای سوره غاشیه
آیه 7-1
استاد محسن قرائتی
#تفسیر_گویا
#کلام_ناب
ایجاد یک فکر، یک #گفتمان، یک جریان فکری در جامعه، به دست #خواص جوامع است؛ به دست اندیشمندان جامعه است؛ آنها هستند که میتوانند فکر ملتها را به یک سمتی هدایت کنند که مایهی نجات ملتها شود؛ همچنان که خدای نخواسته میتوانند به سمتی ببرند که مایهی بدبختی و اسارت و تیرهروزی ملتها شود. این دومی متأسفانه در طول هفتاد هشتاد سال اخیر در برخی از کشورها، از جمله در کشور خود ما اتفاق افتاد.
روایتی است از رسول مکرم اسلام، حضرت محمدبنعبدالله، که میفرماید: «لا تصلح عوامّ هذه الأمّة الاّ بخواصّها قیل یا رسولالله و مَن خواصُّها؟ قال العلماء»؛ اول علما را ذکر کرد، بعد چند دستهی دیگر را. بنابراین اساتید دانشگاه، فرزانگان و نخبگان علمی در هر کشوری میتوانند سررشتهدار حرکت مردم شوند؛ البته به شرط اخلاص، به شرط شجاعت، به شرط نترسیدن از دشمنان. اگر ترس آمد، اگر طمع آمد، اگر غفلت آمد، اگر تنبلی آمد، کار خراب خواهد شد. اگر ترس نبود، شجاعت بود، اگر طمع نبود، اگر غفلت نبود، هوشیاری و بیداری بود، آن وقت کار درست خواهد شد.۱۳۹۱/۰۹/۲۱
#ضرورت_جبهه_سازی
#جبههی_هوشمند
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬⭕️ شیوه جنگ روانی علیه ایران در فضای مجازی
🔹به راحتی هر عکس و فیلمی را قبول و منتشر نکنید
🔹طبق برآوردهای متخصصان علوم ارتباطات ایرانیها ۱۸۰ برابر کشورهای دیگر تحت هجوم اخبار جعلی و جنگ روانی قرار دارند.
🔺کافیست این موشن را ببینید تا متوجه شوید هجمهٔ اخبار جعلی به کشورمان چقدر جدیست!
🎯 چطور در شبکههای اجتماعی بهتر گفتوگو کنیم؟
— نباید از مخالفت با دیگران بترسیم یا بپرهیزیم؛ باید روش درستِ مخالفتکردن را بیاموزیم
📍در دنیای حیوانات، وقتی تعارض منافعی پیش میآید، دو راهحل بیشتر وجود ندارد: جنگ یا گریز. خیلی وقتها در رویاروییهای انسانی هم از همین قاعده پیروی میکنیم. مثلاً وقتی در محیط کار موضوعی پیش میآید که شدیداً با آن مخالفیم، یا باید بحثوجدلی پرحرارت را به جان بخریم که ممکن است باعث عصبانیت و کدورت شود، یا باید حرفمان را بخوریم و برای حفظ همکاری و روحیۀ تیمی سکوت کنیم. اما محققانی که مدتها دربارۀ جدلهای انسانی مطالعه کردهاند، معتقدند راههای دیگری هم وجود دارد.
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://tarjomaan.com/barresi_ketab/10282/