🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸در دانشگاه با صدای بلند اذان بگویید و عارتان نشود🔸
از این #اذان_گفتن غافل نباشید. شما چون خودتان سپاهی هستید اول ظهر که شد بروید بایستید و اذان بگویید. نه اینکه همیشه اذان رادیو را باز کنید. اذان شما یک اثر دیگری دارد. باید صدای اذانتان در #دانشگاه بلند شود. از این عارتان نشود که مثلا بگویند این هم دارد اذان می گوید. بروید پشت دانشکده بایستید و اول وقت، اذان بگویید.
مخصوصاً یک جایی که آدم برای خدا کنف می شود [ارزشش بیشتر است]. جاهایی که به آدم بارک الله و احسنت می گویند، این میتواند آدم را جهنمی کند؛ اما جایی که به آدم فحش می دهند ممکن است انسان را بهشتی کند. شما اذان را فراموش نکنید. خدا رحمت کند #نواب_صفوی را. دستور داده بود به فدائیان اسلام که وقتی اذان شد، هرجا که بودید اذان بدهید. این ها در هر خیابانی که بودند، اول اذان ظهر که می شد هرکدامشان پشت یک مغازه ای یا پشت هر جا که بودند صدای اذان شان بلند می شد.
#راهکار_اذان
#اذان
#افغانستان
طالبان حلقه محاصره هرات را تنگتر کرد!
🔸در ادامه درگیریهای طالبان و ارتش افغانستان در حومهی شهر هرات، شهرستانهای کرخ و گذره به تصرف طالبان درآمد.
براساس آخرین اخبار از هرات، شهرستان کرخ مجددا به دست طالبان افتاده است و نیروهای ارتش و مسلحین تابع اسماعیل خان و بازماندگان ملاعبدالمنان نیازی از آن عقب نشینی کردهاند.
طالبان همچنین از تصرف شهرستان گذره خبر داده است. اما درگیری در حومهی فرودگاه و جاده هرات همچنان ادامه دارد و اسماعیل خان در تلاش برای بازپسگیری مناطق سقوط کرده است.
31 جان باخته و زخمی در حمله تروریستی در سامراء
🔹یک تروریست وابسته به داعش دیشب در یک مراسم عزاداری در شهرستان یثرب واقع در جنوب استان صلاح الدین عراق که برای یک جوان غرق شده در رودخانه برگزار شده بود، عملیات انتحاری انجام داد.
🔹یک منبع امنیتی عراق به شبکه الغدیر گفته که در این حمله انتحاری، 11 نفر کشته و حدود 20 نفر هم از میان نیروهای امنیتی و شهروندان زخمی شدند.
🔹برخی منابع خبری هم از وقوع آتش سوزی در مقر استخبارات در شهر مقدس کربلا خبر دادند.
📚 خواندن نماز در وسائل نقلیه در حال حرکت
💠 نمازهای مستحبی را میتوان در حال #راه_رفتن يا هنگام #سوار_بودن بر وسیلۀ نقلیه خواند و در اين صورت لازم نيست که رو به #قبله بودن رعایت شود.
✅ رساله نماز و روزه (مساله ۴۲)
#احکام_نماز #کیفیت_نماز_مستحبی
طراحی اغتشاش:
نقشه شلیک به امید مردم
باید میان «گلایه و اعتراض مردم عادی»، با «نقشه دشمنان و مفسدان برای ایجاد بیثباتی در کشور» فاصله گذاری کرد. گله مندی مردم از برخی مشکلات موجود، به حق است. در عین حال، نمیشود اتفاقات پیاپیی را که در چند هفته پایانی دولت روحانی پدید آمد و موجب عصبانی کردن مردم در مناطق مختلف شد، تصادفی پنداشت. خوش بینانهترین تحلیل این است که سوء مدیریت بخشهایی از دولت، با نفوذ دشمن و کمین او برای موج سواری تلاقی پیدا کرده است.
به یاد داریم سخنان مدیر کانال معاند آمدنیوز را که درباره انتخابات 96 گفته بود: «مجموعه ما در انتخابات تحلیل امنیتی داشت. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد؟ ما بر اساس تحلیل امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. کشور باید به نقطه جوش می رسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار می آمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
این تحلیل هم از آقای صادق خرازی (معاون وزیر خارجه در دولت اصلاحات) است که گفت: «حقیقتا در ماجرای بنزین، بیخردی حاکم بود. مگر میشود بنزین را سه برابر کنید و قبلش هیچ آگاهی نداده باشید!؟ گاهی به شوخی میگویم مسئولین ما صبح به صبح که بیدار میشوند برنامهریزی و بخشنامه صادر میکنند که انقلاب را از بین ببرند و این مردمند که آن را حفظ میکنند.»
به نظر میرسد یک همپوشانی میان آمریکا (غرب) و غربگرایان برای ایجاد بیثباتی در داخل کشور در جریان است.انتخاب آقای رئیسی به ریاستجمهوری، خبر از تغییر ریل دولت، پس از تغییر ریل مجلس غربگرا (دهم) میدهد. غرب و غربگرایان بزرگترین سرمایه سیاسی خود در درون حاکمیت را که کج کارکردی فاحش او موجب عقبگرد ایران، از دست دادهاند.
پس از انتخابات 28 خرداد، روزنامه انگلیسی گاردین تحلیل کرد: «پیروزی رئیسی، زمینه را برای اجماع داخلی درباره اصلاحات گستردهتر فراهم میکند و ایران را در موضع قویتری در دیپلماسی بینالمللی قرار میدهد». همان زمان، هالی داگرس تحلیلگر اندیشکده «شورای آتلانتیک» گفت: «سیاستمداران ایرانی به خاطر برجام، به آمریکا اعتماد ندارند. رئیسی، منتقد جدی غرب است. ماموریت اصلی او کمک به رهبری برای محقق شدن گام دوم انقلاب اسلامی است»
پیش از انتخابات هم روزنامه فایننشال تایمز نوشته بود؛ «ابراهیم رئیسی در دو سال ریاست قوه قضائیه، تلاش کرده مدیران و آقازادههای فاسد را به دست عدالت بسپارد. همین مبارزه، محبوبیت قابل توجهی برای او در میان مردمی که از فساد ذلّه شدهاند، پید آورده. رئیسی، همصحبت مردم میشود و به استانهای محروم سفر میکند؛ حتی در دوران کرونا، تا از نزدیک در جریان مشکلات آنها قرار بگیرد... «خدیجه» نظافتچی ۳۵ ساله میگوید: «من ممکن است به رئیسی رأی بدهم. شوهرم میگوید ممکن است رئیسی بیشتر برای ما کار کند.».
🔻قسمت دوم🔻
✍️محمد ایمانی
4_5773756782627260899.pdf
535.3K
🔰 خط حزبالله ۲۹۹ | برای مردم، به قصد قربت
🔻 شمارهی دویست و نود و نهم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «برای مردم، به قصد قربت» منتشر شد.
🔹 خط حزبالله در آستانهی آغاز به کار دولت سیزدهم، نگاهی به الزامات خدمترسانی در نظام اسلامی داشته است.
👈 حضرت آیتالله خامنهای در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری در دورههای مختلف، نکات و توصیههای مهمی را خطاب به رئیس جمهور و دولتمردان مطرح کردهاند و همواره بر استفاده درست مسئولان از فرصت به وجود آمده برای خدمت به مردم تأکید داشتهاند. به همین مناسبت خط حزبالله مروری بر مهمترین بیانات رهبرانقلاب در مراسم تنفیذ دورههای مختلف ریاستجمهوری داشته است.
🔺تایید تاخیر حضور روحانی در دیدار هیئت دولت با رهبر انقلاب
🔹علیرضا معزی، معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیسجمهوری گفت: به دلیل دستورالعملهای کرونایی، قرآن اهدایی رهبر انقلاب از سوی شخص ایشان به وزرا داده نشد بلکه در انتهای جلسه از سوی دست اندرکاران دفتر ایشان به تک تک وزرا تحویل داده شد.
🔹با توجه به شیوع کرونا و ضرورت رعایت فواصل فیزیکی مشخص در جلسات رسمی، روشن است که امکان ثبت عکس یادگاری وجود نداشت.
🔹با توجه به اینکه زمان جلسه به دفتر رئیسجمهوری ساعت ۱۱ ظهر اعلام شده بود، دکتر روحانی ۱۵ دقیقه پیش از موعد هم به محل جلسه رفت اما وقوع برخی ناهماهنگیها سبب شده بود که جلسه پیش از زمان رسمی اعلام شده به دفتر رئیسجمهوری آغاز شود لذا هر گونه تفسیر یا برداشت مبنی بر تاخیر عامدانه رئیسجمهوری در جلسه با رهبر انقلاب قرین به صحت نیست.
👈 از آخرین دیدار رهبر معظم انقلاب با دولت عکسی منتشر شده است که نشان میدهد معظم له در حال بررسی زمان هستند، که حکایت از انتظار ایشان برای شروع جلسه است.
♨️ تجربه بیاعتمادی به غرب!
*رهبر معظم انقلاب در آخرین دیدار هیئت دولت دوازدهم (۱۴۰۰/۰۵/۰۶) بر لزوم استفاده آیندگان از تجربههای این دولت اشاره کردند و در ادامه، به نکاتی ارزشمند در خصوص تجربه بیاعتمادی به غرب اشاره کردند.
👈 گزارههای تحلیلی
1️⃣ «در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد»؛ مهمترین و گرانبهاترین تجربهای که در مدتزمان هشتساله دولت آقای روحانی به وجود آمد، اثبات درستی کلام و تحلیل رهبری معظم انقلاب در بیاعتمادی به آمریکا و غرب و باور به این نکته بود که ملتها زمانی میتوانند به توسعه و پیشرفت برسند که تنها به توان و اندوختههای خود متکی باشند.
2️⃣ البته این تجربه بارها در طول این چهار دهه از انقلاب برای مردم ما به بوته آزمون درآمده بود، اما برخی مسئولان و سیاسیون که غرب را مدینه آرزوهای خود میدانند، این تجربه را دوباره تجربه کردند! و صدالبته هر بار این گزاره محکمتر شده است؛ بنابراین، دولتها و مسئولان آینده حجتی برای آزمودن مجدد غرب ندارند و نباید حل مشکلات کشور و رونق تولید و اقتصاد را به نتیجه احتمالی مذاکرات منوط و مشروط نمایند.
3️⃣«غربیها نهتنها به ما کمک نمیکنند بلکه هر جا بتوانند ضربه میزنند»؛ این تجربه حاصل ۴۰ سال هماوردی نفسگیر انقلاب و جمهوری اسلامی و ملل مظلوم به پا خاسته با آمریکا و دنبالههای اروپایی و منطقهای آن در غرب آسیاست و همین امروز نیز جریان دارد. هر زمان و هر جا قوی ظاهر شدیم، توانستیم از سد موانع و کارشکنیهای آنها عبور کنیم ولی هر جا اعتماد کردیم از کوچکترین امکان و فرصت، بیشترین ضربه و فشار را متحمل شدیم. قصه خودکفایی ایران در مسئله بنزین بزرگترین شاهد مثال این فرمول غربیهاست.
4️⃣تجربه اخیر دولت آقای روحانی نمایشگاهی شد برای اثبات درستی ادعاها و گزارههای امامین انقلاب درباره بیاعتمادی به بیرون از مرزها و ضرورت ایستادن روی پای خود: «هر جا از آنها قطعنظر کردید، پیشرفت کردید». این موضوع در مورد همین مذاکرات اخیر و موضع عنادآمیز بایدن بر سر احیای برجام نافرجام نیز صادق است.
👈 نکته پایانی
هنوز هم در داخل بعضی افراد و جریانهای سیاسی و حتی برخی دولتمردان کنونی بهجای بهرهگیری از این فرصت و تجربه، برای رسوا کردن سیاستهای ظالمانه و خباثت آمیز آمریکا، آن را تطهیر کرده و توپ تقصیرات را در احیا نشدن برجام به زمین خودیها شوت میکنند! درحالیکه شروط ایران طبیعی بوده و منطق، مواجهه با کشوری است که ابایی از پیمانشکنی ندارد؛ اما تجربه راهبردی زمانی است که این جماعت غربزده به تعبیر اقبال لاهوری از خواب و سراب گران اعتماد به آمریکا برخیزد!
✍️فتحالله پریشان