فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرازی از وصیت نامه آیت الله حق شناس:
✅شما را توصیه می کنم به ارتباط مستمر با کلام وحی.
✅محصل واقعی کسی است که کتاب از دستش نیفتد.
#ایت_الله_سید_حسن_مدرس
آیت الله میانجی نقل میکردند:
✨ مرحوم مدرس وقتی در یک جلسهای مینشست، افراد مختلف میآمدند و به او سر می زدند.
✨ اگر طبقات پایین دست میآمدند، مدرس تمام قامت به احترام آنها می ایستاد.
✨اگر متوسطین و کسانی که وضع مالی آنها خوب است میآمدند، نیمخیز قیام میکرد نه تمام قد.
اگر #قوام_السلطنه میآمد، خیلی که به
او لطف میکرد میگفت: یا الله. یک یا الله میگفت. لطف بیشتری که میخواست بکند می فرمود:قوام چایی برای خود بریزد. اوکیف می کرد که مدرس اجازه داده است من یک چایی برای خودم بریزم. باز اگر میخواست در حق قوام
لطف بکند، می فرمود :قوام منقل کرسی را هم بزن، یک کمی گرم بشویم. این لذت می برد که مدرس به ما گفته است که ما منقل کرسی را گرم کنیم.✨
برگرفته از کتاب نداهای الهی در قیامت
ص158
مقابله با شیعه انگلیسی در سیره #شهید_محمد_هادی_ذوالفقاری
👇👇👇
هادی روی #ولایت_فقیه و رهبری آیت الله خامنه ای تعصب خاصی داشت. هر بار که می آمد ایران مقداری پوستر رهبری تهیه می کرد و با خودش به نجف می برد. در حجره اش هم در نجف تصویر #آیت_الله_خامنه_ای با عکسی از #شهید_ابراهیم_هادی خودنمایی می گرد.
می گفت: شما مثل ماهی در آب هستید که قدر آب را نمی دانید. مشکل عراق نبود #ولی_فقیه مستقر است. الان آمریکایی ها بر گرده ملت عراق سوارند و کاری دلشان بخواهد می کنند.
می گفت:
نجف که بودم، سخت خودم را سرگرم درس و بحث کرده بودم و از حاشیه ها دوری می کردم. چند وقتی بود که یک نفر روحانی نما آمده بود در جمع طلبه و گویا تنهاترین وظیفه اش ایجاد #تفرقه بین شیعیان بود. در هر بحثی مطلب به آیت الله خامنه ای می کشاند و همه کاسه و کوزه ها را سر ایشان می شکست. فکر می کرد آمریکا و انگلیس کاری به ایران ندارند. این ایران یها هستند که با مرگ بر آمریکای خود مشکل درست می کنند. خیلی جلوی خودم را گرفتم که چیزی بهش نگویم. هر چه سند از خیانت انگلیسی ها و آمریکایی در عراق ارائه کردم او مرغش یک پا داشت.
فردا هم دوباره آفتابی شد و دوباره بحث را کشاند به ولایت فقیه و شروع کرد به توهین به مقام معظم رهبری. من تذکر لسانی داده بودم، اما افاقه نکرده بود. برای برخورد عملی استخاره کردم. خیلی خوب آمد.
هر چه با زبان خوش تذکر دادم فتیله توهین ها را کشید بالا. بسم الله را گفتم و تا می خورد زدمش. همان شد که دیگر در آن جمع طلبه ها آفتابی نشد. طلبه های دیگر این روی من را تا آن موقع ندیده بودند، خیلی تعجب کردند. برای آنها توضیح دادم که عالم نمایی چندین #شبکه_ماهواره_ای در انگلیس راه اندازی کرده و تنهاترین کاری که می کند ایجاد وهن در بین شیعه و اختلاف در بین فرق اسلامی است. روشن شان کردم که برخی عالم نماها ابزار ایجاد تفرقه بین مسلمانان هستند و این هم از آن قماش بود.
#شهید_محمد_هادی_ذوالفقاری
#سیره_فرهنگی_شهدا
#اندیشه_تقریب
#شیعه_انگلیسی
#کتاب_پسرک_فلافل_فروش؛ خاطرات شهید محمد هادی ذوالفقاری. نویسنده و ناشر: گروه فرهنگی و انتشارات شهید ابراهیم هادی. نوبت چاپ: یازدهم-۱۳۹۶؛ صفحه ۷۲-۷۳٫
#کتاب_خانه_ای_با_عطر_ریحان؛ زندگی نامه داستانی شهید محمد هادی ذوالفقاری. نویسنده: الناز نجفی. ناشر: خط مقدم. نوبت چاپ: اول-۱۳۹۷٫ صفحات ۱۵۵-۱۶۰.
کتاب جهاد اکبر ؛ قسمت 2
سفارش به حوزه های علمی
بسم الله الرحمن الرحیم
یک سال دیگر از عمر ما گذشت. شما جوانان رو به پیری و ما پیران رو به مرگ پیش می رویم. در این یک سال تحصیلی شما به حدود تحصیلات و اندوخته های علمی خود واقفید؛ می دانید چقدر تحصیل کرده و تا چه اندازه پایه های علمی خود را بالا برده اید؛ لیکن راجع به #تهذیب اخلاق، تحصیل آداب شرعیه، معارف الهیه و تزکیه نفس چه کردید؟ و چه قدم مثبتی برداشتید؟ هیچ به فکر تهذیب و اصلاح خود بودید؟ و در این زمینه برنامه ای داشتید؟
متأسفانه باید عرض کنم کار چشم گیری نکردید، و در جهت اصلاح و تهذیب خود قدم بلندی برنداشتید.
#کتاب_جهاد_اکبر صفحه 1.
#امام_خمینی
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️معاون ترویج کتابخوانی نهاد کتابخانههای عمومی
🔹مجری: آخرین کتابی که خواندید چه بود؟
🔸رمضانی: ۳ صفحه از کتاب مربعهای قرمز حاج حسین یکتا
🔹مجری: چند تا کتاب خوب پیشنهاد بدهید
🔸رمضانی: همین کتاب مربعهای قرمز...
📚 نام کتاب: مربع های قرمز
📝 نویسنده: زینب عرفانیان
🔷نشر شهید کاظمی
🗓سال نشر : ۱۳۹۷
📌 معرفی کتاب:
⚫️ این اثر به خاطرات حاج حسین یکتا، فرمانده قرارگاه فرهنگی خاتم الاوصیاء (صلی الله) از دوران کودکی تا پایان دفاع مقدس پرداخته و برهه حضور وی در دفاع مقدس در این کتاب برجسته شده است.
کتاب «مربع های قرمز»، عنوان سؤال برانگیزی است که جلد کتاب نیز بر اساس آن طراحی شده است.
⚫️ حاج حسین یکتا در مقدمه این کتاب چنین مینویسد:
پنج سال می شد که قصد کرده بودم خاطراتم را مکتوب کنم. مخصوصا وقتی مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (حفظه الله) مطلبی را مبنی بر ناتمام ماندن جنگ یک رزمنده تا نوشتن خاطراتش، فرمودند، برای نوشتن و نشر خاطراتم مصمم تر شدم. هر چه از رشادت همرزمانم و غربت و مظلومیتشان می دانستم در روایت گری هایم گفته بودم. با مکتوب کردن خاطراتم دنبال ناگفته ای از بچه ها بودم. دنبال سبک بندگی کردنشان، سبک عبادتشان، سبک رفاقتشان، دنبال سبک زندگی کردنشان در جنگ. سبکی که این روزها جایش بین جریان زندگی جوانان به شدت خالی است.
معرفی و بررسی #کتاب_مربع_های_قرمز ؛ خاطرات شفاهی حاج حسین یکتا
✔️از نکات مثبت کتاب می توان به امور زیر اشاره کرد:
✔️ذکر نام و نشان و تاریخ شهادت شهدایی که در کتاب ذکر شده اند؛ البته با ذکر این نکته که: به علت زیادی اسامی شهدا و رزمندگان و مجروحین و حتی اسرا، اگر از اول کتاب نام شهدا با رنگ متمازی مثلا همان قرمز در متن مشخص می شد خیلی خوب بود و خیال خواننده را از به خاطر سپاری یا تفکیک آنها آسوده می کرد. نکته ای دیگر هم اینکه در یکی از همین پاورقی ها در صفحه ۴۳۷ کتاب، تاریخ شهادت شهید اکبر خرد پیشه شیرازی را چهارم فروردین ذکر کرده که چهارم دی ماه صحیح می باشد.
✔️ذکر عباراتی از صحیفه امام خمینی (ره) در پاورقی کتاب، مرتبط با مفاهیم ذکر شده متن. این عبارات انسان را به وجد می آورد و گاهی سند محکمی است بر باور پذیر شدن روایت راوی.
✔️ذکر عباراتی از امام خمینی (ره) در ابتدای هر فصل در وصف مجاهدت ها و رشادت های رزمندگان دفاع مقدس.
✔️ با توجه به اینکه هر فصل کتاب به طور میانگین ۴۰ صفحه می باشد، برای رفع خستگی و یکنواختی آن، صفحات هر فصل به چند قسمت ده صفحه ای تقسیم شده در رفع یکنواختی متن برای خواننده مؤثر است.
✔️ با توجه به اینکه راوی در عملیات های مختلفی حضور داشته است، نویسنده سعی کرده در ضمن خاطرات کلیاتی از اهداف عملیات ها و مسائل حاشیه ای آن را از منابع معتبر ذکر کند. این تلفیق تلفیقی مبارک است که مستند سازی خاطرات را تحکیم می بخشد.
❌نقد: غلظت ادبیاتی کتاب بیش اندازه مورد نیاز است تا جایی که فهم مطلب را برای خواننده متوسط دشوار کرده است.
🍂سلسله مباحث: #زیِّ_طلبگی
شماره 32
🌺 شاخصها و ملاكهای كلی |
2️⃣ دارایی، مخارج و سطح زندگی طلبه🌺
🔅دارایی، مخارج و سطح زندگی طلبه (قسمت سوم)
منزل مسكونی طلبه، اتومبیل سواری او، لباس، خوراك، هزینه مسافرت و پذیراییاش از میهمان، همه باید با معیار توده جامعه تنظیم شود و بهره گرفتن از اسباب رفاهی ویژه ثروتمندان و مترفان برای روحانی مجاز نیست. تهیه یكباره مواد غذایی و مصرفی حتی در شرایط خاص ـ مثلاً خرید مقدار زیادی گوشت هر چند در طول زمان مصرف شود یا برای برگزاری یك مجلس میهمانی یا رفع نیاز چند خانواده باشد ـ بازتاب اجتماعی پسندیدهای ندارد؛ زیرا مقدور توده متوسط نیست و درد و حسرت آنان را برمیانگیزد. در شرایطی كه توده مردم گرفتار تأمین نیازهای اولیه خویشاند، مشاهده شادخواری و رفاهزدگی طلبه برای آنان بسیار دشوار و آزارنده است.
از سوی دیگر، اگر موقعیت مالی طلبه اجازه دهد نباید در خرج كردن از این سطح بسیار پایینتر باشد؛ زیرا متهم به خشكدستی یا ریاضت ناروا میشود.
وقتی توده مردم زیر بار سنگین هزینهها كمر خم كردهاند، استفاده از مواهب مادی و اسباب رفاهی ویژه و برانگیختن نگاه حسرتآمیز دیگران به بهانه «قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِينَةَ اللَّهِ الَّتِي أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَالطَّيِّبَاتِ مِنَ الرِّزْقِ» و «لِمَ تُحَرِّمُ مَآ أَحَلَّ اللَّهُ لَكَ» اشتباه است. و آنگاه كه نوع مردم از اسباب رفاهی عام برخوردارند، پرهیز از استفاده به بهانه دنیاگریزی و زهدنمایی موجب جلب نگاه ترحمآمیز دیگران خواهد بود و به شدت مذموم، تنفرآور و تحملشكن
وظیفه ما در انتخاب اسباب زندگی محكوم شرایط اجتماعی است و تقید ما به این وظیفه، مراعات تقوا.
ادامه دارد...
#ویژه_طلاب
#دارایی_طلبه
#راه_و_رسم_طلبگی
💠 چالش عمدهی روحانیت
🔸شبهات زیاد است. شما اگر در میان جوانان بروید، میبینید جوان خوبِ ما هم گاهی در ذهنش شبهه وجود دارد.
❇️ ایرادی هم ندارد؛ شبهه به ذهن همه میآید؛ نباید به جوان ایراد گرفت که تو چرا شبهه داری. وقتی ذهن فعال و کارگر شد، شبهه به ذهن میآید.
❗️بر عهدهی ما طلبههاست که این شبههها را با پیشگیری یا با درمان برطرف کنیم. چالش عمدهی امروز شما این است.
⚠️ چهکار میخواهید بکنید؟ خطاب من، هم به بزرگان حوزههاست، هم به طلاب و فضلای جوان حوزهها: چه کار میخواهید بکنید؟
🗓۱۳۸۳/۴/۱۵
مقام معظم رهبری
🌸 بسم اللّه الرحمن الرحیم 🌸
🚩 امام کوچولو🚩
🍃 استاد قرائتی 🍃
☀️ قرآن می فرماید: (وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقینَ إِماماً)... خدایا ما امام دیگران باشیم، چرا دیگران امام من باشند؟ من امام آنها باشم، چرا آنها یک لباسی بپوشند و من مد آنها را بگیرم؟ من یه لباسی می پوشم که اونها از من یاد بگیرند ...
☀️ ما باید به دیگران جرئت بدهیم ... شجاعت بدهیم. آمریکا در همه جا پز داشت. در ایران گفتند: مرگ بر آمریکا، جاهای دیگر هم آمریکا را تحقیر کردند. همینطور که امامِ ما امام بود، بچه های ما هم [هر] یکی در هر کاری هست باید امام دیگران باشد.
☀️ شما در خانهات امام باش. یه حرکتی انجام بده که چنان نماز را اول وقت بخوان که خانواده شما از شما یاد بگیرد، ببین این بچه من و دختر من چطور نمازش را اول وقت می خواند، از شما یاد بگیرد، نگو حالا که او پای فیلم نشسته من هم بنشینم
#هویت_مستقل
#احکام_غسل
❓پرسش
بعد از غسل جنابت ، ميشه وضو نگرفت براي نماز ؟!!
📝پاسخ
درصورتی که هنگام غسل وبعدازغسل کاری که وضو راباطل می کند سر نزده باشد می توانید بدون وضو نماز بخوانید و نباید وضو بگیرید و تا زمانی که مبطلات وضو سر نزند می توانید با آن غسل نماز بخوانید.
🔴 #مقایسه نادرست، #نتیجه نادرست
✍️ برخی در کانالهای خودی و غیرخودی چنین تحلیل میکنند که در آمریکا چند روز مانده به رفتن رئیس جمهور او را استیضاح میکنند و در ایران حتی یکسال مانده به پایان دوره، رییس جمهور را استیضاح نمیکنند. در این زمینه توجه به نکاتی حائز اهمیت است:
🔻۱. این تحلیل اگر توسط دوستان دغدغهمند، متعهد، انقلابی و خودی ارائه میشود، بهطور کاملاً ناخواسته و غیرمستقیم، ساختار آمریکا را تایید میکنند. اگر هم نظر تحلیلگران غربگراست که از این وضعیت به هم ریخته آمریکا نیز برای حمله به جمهوری اسلامی استفاده میکنند.
🔻۲. اما پاسخ:
▪️اولاً، استیضاح ترامپ یک ضرورت اجتنابناپذیر برای حفظ وجهه شکست خورده لیبرال دمکراسی آمریکایی است و ابزاری برای جلوگیری و مهار قشونکشی خیابانی ترامپ. یعنی یک #انتخاب نیست بلکه پذیرش یک #اجبار در بدترین شرایط است؛ بنابراین شرایط آنها با ایران قابل مقایسه نیست.
▪️ثانیاً، این استیضاح در زمانی صورت میگیرد که رئیس جمهور بعدی انتخاب شده و حتی برخی وزرای دولت نیز قطعی شدهاند و استیضاح ترامپ حتی در صورت برکناری، حداکثر ۵ روز بیشتر نخواهد بود. یعنی هیچ خللی در روند مدیریت کشور رخ نمیدهد و بیشتر شکلی است و جهت بازدارندگی در آینده است.
▪️ثالثاً ، ساختار مدیریت فدرال آمریکا با ساختار سیاسی ایران کاملا متفاوت است و عملاً استیضاح خدشهای در روند مدیریت کشور ایجاد نمیکند. این بهمعنی تایید ساختار فدرال نیست.
▪️رابعاً، شرایط سیاسی _ اقتصادی دو کشور یکسان نیست. کشوری با تحریمهای فلجکننده و فشار حداکثری در کنار کشوری با شرایط بسیار متفاوت.
▪️خامساً؛ مشکل بزرگ روحانی، #ناکارآمدی، مدیریت غلط و اصرار بر یک ایده و مسیر اشتباه و نگاه غربگرایانه اوست. رئیس دولت فعلی، وارد فاز براندازی نشده است و چنین قصدی هم ندارد.
⛔️ بازگشت کابوس مرگ به خیابانهای بغداد‼️
🔹 دو عملیات انتحاری در بازاری در قلب بغداد تا این لحظه 32 کشته و 110 زخمی بر جای گذاشته است. این عملیاتها از سه سال پیش تقریبا بیسابقه بوده است و با زنده کردن خاطرات تلخ مرگهای دستهجمعی خیابانی، موجی از نگرانی در میان مردم عراق به ویژه ساکنان بغداد ایجاد کرده است و به تبع آن، امروز این علامت سوال بزرگ در اذهان عراقیها و ناظران اوضاع شکل گرفته است که آیا آنچه در میدان الطیران رخ داد، عقبگردی سریع به سالهای بیثباتی و ناامنی افسار گسیخته است؟
🔹 کما این که منطقه پرجمعیت محل دو انفجار انتحاری در سالهای اولیه اشغال عراق شاهد عملیاتهای تروریستی از این دست بوده و به همین خاطر از مناطقی است که تحت کنترل شدید امنیتی میباشد و برای رسیدن به آن باید از 4 ایست بازرسی عبور کرد؛ از این جهت، سوال مهم دیگر درباره چگونگی رسیدن دو انتحاری مجهز به مواد منفجره به این منطقه است.
🔹 واقعیت این است که بالا گرفتن رقابتها و کشمکشهای سیاسی و امنیتی پس از پایان سلطه سرزمینی داعش به عنوان یک دشمن مشترک، خود گسلها و خلاهای امنیتی را بیشتر و عمیقتر کرد و در نتیجه آن، مبارزه با هستهها و گرگهای تنها و پراکنده از اولویت افتاد و این افراد با استفاده از این فرصت به نوعی به بازسازی، سازماندهی مجدد خود و پیدا کردن یکدیگر پرداخته و توانستند همزمان امروز دو عملیات انفجاری مهم را انجام دهند.
🔹 ما صرفا با یک عملیات کورکورانه و انتقامجویانه داعش در یک منطقه پرجمعیت مواجه نیستیم؛ بلکه قضیه فراتر و پیچیدهتر از آن است و اینگونه نیست که هدف صرفا کشتن و انتقام از مردمی بوده باشد که در ادبیات تندروها به حاکمیت "کفر" تن دادهاند و یا ضربهای به "دشمن نزدیک" باشد.
🔹 زمان و مکان دو عملیات تروریستی خود گویای نکات پرمعنا و مفهومی است. انتخاب بازاری پرجمعیت در قلب بغداد، نزدیک میدان التحریر و الخضراء با آن کنترل امنیتی با هدف وارد کردن بیشترین تلفات برای ارسال پیام امنیتی و سیاسی بسیار مهمی صورت گرفته است.
⚠️ در واقع، طراحان و دستاندرکاران چنین عملیاتی به دنبال ایجاد یک واقعه بزرگ برای شروع مرحلهای تازه بودهاند. اگر چنین قصدی در کار نبود که دو انتحاری میتوانستند همین عملیات را علیه نیروهای پلیس و نظامی انجام دهند؛ اما در این حالت تلفات خیلی کمتر میبود و آن تاثیرگذاری مورد نظر اتفاق نمیافتاد و عملیات زیاد جلب توجه نمیکرد.
✍️ صابر گل عنبری
⛔️ تصویر مهمانی و حضور مهدی کروبی و غلامحسین کرباسچی در منزل محمد قوچانی، عضو شورای مرکزی سازندگی است.
❌ قوچانی از چند ماه پیش به عنوان دبیر شورای تدوین و گردآوری و تنظیم آثار حسن روحانی منصوب شده و در این راستا تصمیماتی گرفته است به عنوان مثال :
🔺قوچانی به دنبال تالیف کتابی درباره کارنامه عملکرد دولت روحانی است و عنوان "احیا امید" برای آن انتخاب شده و برای تالیف خواستار گفتگو با علی لاریجانی، حسن روحانی، مسعودنیلی، علی جنتی، علی اکبر صالحی، محمدجواد ظریف، واعظی و... شده است.
🔹قوچانی بغیر از کار برای دولت روحانی ، پیگیر مسئله حصر و تلاش برای بازگشت اصلاحات به ساختار و دوستی و نزدیکی آنان به حاکمیت نیز هست.
⚠️ نمایش آزادی سران فتنه از حصر هم زمان با خط و نشان لیدرهای امنیتی این فرقه برای ایجاد شورش مسلحانه در صورت شکست در انتخابات ۱۴۰۰ حکایت از روزهای سخت نظام در ماه های آینده دارد.
•┈••✾••┈•
⛔️ امریکای بایدن همچنان امریکاست‼️
🔹 بعضیها طوری از آمریکا سخن میگویند که گویا آمریکای ترامپ با آمریکای بایدن، نه تنها متفاوت است، بلکه تفاوتش زمین تا آسمان است!
◀️ به این بزرگواران باید عرض کرد:
❌ اصلا سخن از رفتار ترامپ بدون درنظر گرفتن ارتباطش با سیاستگذاری کشور آمریکا یک خطای راهبردیست.
⚠️ آمریکای ترامپ و آمریکای بایدن و آمریکای اوباما و بوش وغیره ، اگرهم تفاوتی داشته باشند ، تفاوت صرفا تاکتیکی است؛
چراکه همهی آنها ، درجهانبینی و ایدئولوژیشان مشترکاند، حتی غالبا (اگر نگوییم همیشه)استراتژیهایشان هم یکیست.
🔹 همچنانکه معمار کبیر انقلاب نیز فرمودند:«آمریکا اگر لاالهالاالله هم بگوید ،ما قبول نداریم...»
چرا قبول نداریم؟
چون این رفتار صرفا تغییر رفتار تاکتیکی است ، با همان جهانبینی و ایدئولوژی واستراتژی قبلی.
❌ پس نباید گول تظاهرشان را بخوریم. باید دانست که آنچه در میان سیاستمداران آمریکا رخ می دهد ، بیشتر اختلاف نمایی است تا اختلاف واقعی.
اگر اعتراض و انتقادی نسبت به هم داشته باشند، راهکنشی وتاکتیکی است، وإلا راهبرد همان راهبرد است ، ایدئولوژی نیز واحد است.
⚠️ به هوش باشیم که تا زمانی که آمریکا آمریکاست، اگر صد رییسجمهور هم عوض کند؛ هیچ یک از موارد زیر تغییر نخواهد یافت:
1️⃣ اسرائیل خط قرمز آمریکاست.
2️⃣ مهمترین فاکتور برای آمریکا، منافعش است ، حتی اگر به قیمت ریخته شدن خون انسانها و تجاوز به کشورها بیانجامد.
3️⃣ جهان را جز بر محور خواسته های خود و زیر چکمه های سربازان آشکار و پنهانش نمیخواهدببیند.
4️⃣ آمریکا ایران را دشمن درجه یکِ استکبارش می بیند، و برای تضعیفش دست به هرکاری می زند.
✍️ مصطفی دویرج زاده
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
✳️ ما ،آنگولا و رفاه
محسن هاشمی: ملت در انتخابات ۱۴۰۰، باید میان رفاه یا تبدیل شدن به ونزوئلا یکی را انتخاب کنند.
▪️متاسفانه در انتخاباتهای ۹۲ و ۹۶ هم ملت از ترس تبدیل شدن به ونزوئلا، به مذاکره با کدخدا رای دادند اما نتیجه این شد که پس از مذاکره مفصل با کدخدا، در حال تبدیل شدن به "آنگولا" هستیم و اگر روحانی زمان قطع برق و گاز را بیشتر کند، امکان تبدیل به "سومالی" را هم داریم!
🔴 کرونا و کینه های قدیمی
❇️ روحانی لغو راهپیمایی ٢٢ بهمن را یک ماه زودتر اعلام کرد اما هنوز دستور ممنوعیت ورود مسافران در ایام ٢۵ تا ٢٨ دیماه به مناطق قرمز شمال کشور را صادر نکرده است!
❇️ اگر روحانی دنبال کاهش کرونا بود مانع سفر دهها هزار مسافری می شد که از ۵شنبه ٢۵ دیماه به شهرهای قرمز شمالی سرازیر شدند. مسافرینی که در بازگشت برای شهرهای خود «کرونا» سوغات خواهند برد!
❇️ دیگر یقین داریم کرونا فرصتی برای دشمنان و مخالفان زیارت ، نماز جمعه، هیاتهای مذهبی، راهپیمایی و مراسمهای انقلابی و نماز جماعت، ایجاد کرد تا کینه های کهنه خود را به بهانه فاصله گذاری اجتماعی عملی کرده و انتقام خود را از این رفتارهای دینی و انقلابی بگیرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬خوابی که بایدن برای ایرانیها دیده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ #جعفر_قنادباشی، تحلیلگر ارشد مسائل غرب آسیا:
📺 انفجارهای روز پنجشنبه بغداد، چراغ سبز بقایای داعش به #جوبایدن برای ادامه فعالیت این گروه در عراق است.
📺 مثلث عبری، عربی، غربی به دلیل سرمایه گذاریهای کلان در جهت تشکیل #داعش، به دنبال احیای آن است.
📺 داعش برای جانگرفتن مجدد، دچار #موانع زیادی است.
سلام علیکم
اولین جلسه آموزشی و تهذیبی با اساتید مدرسه ابراهیمیه در شروع ترم دوم
نکات تهذیبی مطرح شده در جلسه:
1. اساتید با شماره تلفن های طلاب که در اختیارشان قرار گرفته است با طلاب و خانواده های آنان ارتباط داشته باشند و در رفع مشکلات طلاب همکاری نمایند.
2. اساتید محترم در شروع درس طلاب را از احادیث اخلاقی بهرمند نمایند.
3. اساتید جهت ایجاد انگیزه طلاب در برنامه های مجازی مدرسه مثل کرسی تلاوت و دعای توسل و درس اخلاق شرکت نمایند.
4. درس اخلاق هفتگی برای طلاب از اساتید محترم مدرسه استفاده شود.
5. اساتید محترم آسیب های درسی و اخلاقی طلاب در ایام کرونایی را شناسایی و پیشنهادات خود را جهت رفع آسیب ها به مدیر و معاون تهذیب مدرسه ارائه نمایند.