eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
725 دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
7.5هزار ویدیو
737 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
سید حسین موسوى کرمانى در سال ۱۲۹۱ شمسی، در روستاى سرآسیاب واقع در پنج فرسخى کرمان، متولد شد. پدرش، سید جلال‌الدین، از معتمدان محل بود که علاوه بر اقامه ی نماز جماعت، به رفع اختلاف مردم و بیان احکام شرعى نیز اشتغال داشت. در شش سالگى، به مدت شش ماه، در مکتب‌خانه قرآن آموخت و سپس، گلستان سعدى و دیوان حافظ را فراگرفت؛ همچنین پاره ای از مقدمات علوم حوزوى را نزد پدرش خواند. وى در دوازده سالگى، وارد حوزه علمیه کرمان شد. جامع المقدمات را نزد آخوند ملا عبدالله و سید حسن تاج آبادى فراگرفت و بخشی از لمعه را نزد سید حسن تاج‌آبادى و باقی آن را نزد آقاى حائرى در قم خواند. او در اواخر سال ۱۳۱۷ شمسی از کرمان به قم رفت و از محضر آیات عظام: صدر، مرعشى نجفى، امام خمینى (ره)، علامه طباطبایى، حجت و خوانسارى، فقه و اصول و فلسفه آموخت. در این کتاب خاطره‌های ایشان، به ویژه خاطره‌هایی از آیت الله بروجردی، بیان شده است که بیان برخی از آنها تازگی دارد و بسیار ناب و شنیدنی است. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚 معرفی کتاب ‌ ‌ ‌ 🔹نویسنده: وجیهه سامانی 🔸ناشر: 📖تعداد صفحات: ۲۱۷ ✨این کتاب روایت داستانی زندگی یک خانواده طبقه متوسط در کوران انقلاب را مطرح کرده است که وقایع داستان حول یک گروه نوجوان که در راس آنها شخصیتی به نام بهزاد است، اتفاق می افتد. ⚡️متن تقریظ رهبر انقلاب بر این کتاب به این شرح است: بسمه تعالی بسیار خوب و هنرمندانه و پرجاذبه نوشته شده است. تصویری که از ماههای آخر مبارزات نشان میدهد، درست و روشن و واقعی است. به گمان من همه ی جوانها و نوجوانهای امروز به خواندن این کتاب و امثال آن نیاز دارند. از نویسنده ی کتاب باید تقدیر و تشکر شود ان شاءالله. مرداد ۹۸ قیمت پشت جلد: 30000 تومان قیمت با :27000 تومان •┈┈•••✾•🍃🌸🍃•✾•••┈┈• 🌐سایت فروش کتابامون: www.rasmevafa.ir
پیشنهاد چند کتاب برای ایام دهه مبارک فجر https://b2n.ir/919397
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚 کاشت مو 💠 سوال: آیا برای وضو و غسل مانع محسوب می شود؟ ✅ جواب: اگر به گونه ای نباشد که در غسل، مانع رسیدن آب و در وضو، مانع رسیدن رطوبت مسح به مقدار واجب به پوست سر و موها شود، اشکال ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍂سلسله مباحث: شماره 36 🌺 شاخص‏ها و ملاك‏های كلی | رفتار اجتماعی طلبه🌺 🔅رفتارهای خلاف ادب برای طلبه و غیر طلبه مراد از رفتارهای سبك و خلاف ادب، رفتارهایی است كه عرف نمی‏پسندد و به صورت عمومی برای همه انسان‏ها ـ طلبه باشند یا نباشند ـ زیبنده نیست. این رفتارها، رفتارهایی است كه با زی ایمانی منافات دارد و هر مسلمان مقیدی باید از آنها بپرهیزد، طلبه نیز، هم به عنوان یك فرد مؤمن و هم به عنوان یكی از اعضای نهاد روحانیت باید از آنها اجتناب كند، تا هم اعتبار فردی و هم اعتبار صنفی و هم اعتبار صنف خود را مخدوش نسازد. ◀️ برخی از این رفتارها از آن جهت كه نشان تنبلی و بی‏ارادگی و لَختی و لش‏مزاجی است، بد شمرده می‏شود؛ مانند خمیازه كشیدن، چرت زدن، كشیدن پا هنگام راه رفتن، دراز كردن پا، پا روی پا نهادن و به رو خوابیدن. ◀️ برخی نیز دلالت بر كودك‏منشی و رشدنایافتگی دارد؛ مانند سوت زدن، سرگرمی‏های بیهوده و وقت‏گیر مانند جدول روزنامه و بازی‏های رایانه‏ای، بازی كردن با ریش ، گرداندن تسبیح و زنجیر، بازی كردن با دسته كلید و تلفن همراه، استعمال كلمات ركیك و ناسزا یا سبك مانند برخی تكیه كلام‏های رسانه‏ای، غذاخوردن در خیابان و ... . پیامبر اكرم صلی‏الله‏علیه‏و‏آله فرمود: الْأَكلُ فِی السُّوقِ دِنَاءَةٌ؛ غذا خوردن در بازار (نشان) پستی و بی‏مقداری انسان است. ▪️بعضی برخاسته از اسارت هوای نفس و غلبه شهوت است؛ مانند تند غذا خوردن، زیاد خوردن، زیاد خوابیدن، لودگی، مسخرگی و دلقك بازی برای خنداندن دیگران، زیاد شوخی كردن (خصوصا در مسائل جنسی) قهقهه و ... . ▪️برخی نیز دیگران را وحشت‏زده یا آزرده‏خاطر می‏گرداند؛ مانند داد زدن، عطسه بلند، اهانت و تمسخر. ▪️بعضی انسان را در معرض اتهام قرار می‏دهد؛ مانند مصافحه و معانقه با همسر در ملأ عام. ▪️برخی نیز، بدان جهت كه نفرت‏انگیز یا بدصورت است، مورد مذمت عرفی قرار گرفته است؛ مانند انگشت در بینی كردن، آب دهان انداختن، بالا كشیدن آب بینی، خاراندن مكرر بدن، آروغ زدن، تیك‏ها و پرش‏های تكراری كه در چهره یا كلام نمایان باشد، پاك كردن عرق صورت با آستین قبا یا گوشه عبا و مخلوط كردن پلو و ماست، یا ماست و آب‏گوشت. ▪️از جلوه‏های ویژه حضرت امام رحمه‏الله این‏كه در مجلس عزای امام حسین علیه‏السلام دو دستمال همراه خود داشتند: یكی، برای پاك كردن اشك چشم و دیگری برای پاك كردن آب بینی. پخش این صحنه از سیمای جمهوری اسلامی، تحسین برانگیز و اعجاب‏آور بود و بسیاری را به كرنش در مقابل ادب، دقت و ظرافت ایشان وامی‏داشت.
✅ آیت الله حائری شیرازی: هر کدام از شما طلبه ها، در زندگی مشکلاتتان بیشتر است، مطمئن باشید می خواهند تو را سازنده گروه بیشتری بکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا