۲۵ اسفند ۱۳۹۹
جهت سفارش کتاب راهبردهای رهبری می توانید از طریق همین آیدی اقدام کنید. به ادرس زیر:
@gamedovome_javanan
و یا ارسال پیامک به شماره
09305632264
۲۵ اسفند ۱۳۹۹
۲۵ اسفند ۱۳۹۹
📚 شستن ظاهر بدن در غسل
💠 سؤال: آیا در #غسل، #شستن_ظاهر_بدن کفایت می کند؟ آیا قرار دادن گوشگیر در گوش ـ هنگام غسل ـ برای جلوگیری از نفوذ آب به گوش جایز است؟
✅ جواب: در غسل شستن داخل چشم و بينى و گوش و غير اينها واجب نيست؛ بنابر این اگر بدنه گوشگیر کاملا داخل گوش قرار می گیرد و قسمت پیدا و آشکار گوش را نمی پوشاند، اشکال ندارد.
#احکام_غسل #شستن_باطن_بدن_در_غسل
۲۵ اسفند ۱۳۹۹
۲۵ اسفند ۱۳۹۹
🔸یادداشت حضرت آیتالله خامنهای درباره #مناجات_شعبانیه
🔻بسمالله الرحمنالرحیم
#دعا، وسیلهی مؤمن و ملجأ مضطر و رابطهی انسان ضعیف و جاهل با منبع فیاض علم و قدرت است، و بشر بیرابطهی روحی با خدا و بدون عرض نیاز به غنی بالذات، در عرصهی زندگی سرگشته و درمانده و هدر رفته است؛ «قل ما یعبؤا بکم ربیّ لولا دعاؤکم».
🔹بهترین دعا آن است که از سرمعرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان انشا شده باشد، و این را فقط در مکتب پیامبر خدا (صلّیاللَّهعلیه والهوسلّم) و اهلبیت طاهرین او - که اوعیهی علم پیامبر(ص) و وراث حکمت و معرفت اویند - میتوان جست. ما بحمداللَّه ذخیرهیی بیپایان از ادعیهی مأثورهی از اهلبیت (علیهمالسّلام) داریم که انس با آن، صفا و معرفت و کمال و محبت میبخشد و بشر را از آلایشها پاکیزه میسازد.
🔹مناجات مأثورهی ماه شعبان - که روایت شده اهلبیت (علیهمالسّلام) بر آن مداومت داشتند - یکی از دعاهایی است که لحن عارفانه و زبان شیوای آن، با مضامین بسیار والا و سرشار از معارف عالییی همراه است که نظیر آن را در زبانهای معمولی و محاورات عادی نمیتوان یافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نیست.
🔹این مناجات، نمونهی کاملی از تضرع و وصف حال برگزیدهترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است. هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خدا.
🔹مناجاتهای پانزدهگانه که از امام زینالعابدین حضرت علیبنالحسین (علیهالسّلام) نقل شده، گذشته از خصوصیت بارز دعایی مأثور از اهلبیت (علیهمالسّلام)، این مزیت را داراست که به مناسبت حالات مختلف #مؤمن، مناجاتها را انشا فرموده است.
🔺خداوند به همه توفیق استفاضه و خودسازی به برکت این کلمات مبارک را عنایت فرماید. آمین. ۶۹/۱۰/۱
۲۵ اسفند ۱۳۹۹
۲۶ اسفند ۱۳۹۹
۲۶ اسفند ۱۳۹۹
#تقویم_شیعه
📅 امروز سه شنبه
☀️ 26 اسفند ماه 1399 شمسی
🌙 02 شعبان 1442 قمری
❄️ 16 مارس 2021 میلادی
☀️ #شمسی
➕ عمليات كوچك امام مهدي(عج) توسط سپاه (1359ش)
➕ رحلت يادگار امام حجت الاسلام و المسلمين "حاج سيداحمد خمينی" (1373 ش)
➕ ارتحال مدرس برجسته حوزه علميه قم آيت الله "احمد پاياني اردبيلي" (1375 ش)
🌙 #قمری
➕ واجب شدن روزه ماه مبارك رمضان (2 ق)
➕ تولد "خواجه عبداللَّه انصاری" عارف والامقام و نويسنده بزرگ اسلامی (396 ق)
❄️ #میلادی
➕ شورش سياه پوستان امريكا عليه تبعيض نژادی در اين كشور (1966م)
۲۶ اسفند ۱۳۹۹
🏴سالروز رحلت يادگار امام حجت الاسلام و المسلمين "حاج سيداحمد خميني" (1373 ش)
✍️ حجت الاسلام و المسلمين حاج سيداحمد خميني در 24 اسفند سال 1324 شمسي، در شهر مقدس قم ديده به جهان گشود. پس از پايان دوره دبيرستان به تحصيل علوم دینی پرداخت و مدارج علمي را پيمود. وی پس از شهادت برادر بزرگوارش آيت اللَّه سيدمصطفي خميني، مسؤوليت اصلي ارتباط امام امت با ياران انقلاب را به عهده گرفت و تا پيروزي انقلاب اسلامي و پس از استقرار نظام اسلامي، و در تمامي لحظات در كنار حضرت امام خمینی(ره) بود.
✅ وي به عنوان رييس دفتر امام، بخشي از مسؤوليت هاي خطير ايشان را برعهده گرفت و با قوت و به خوبي، از ايفاي وظايف محوله برآمد. همچنين با شروع جنگ، كسب اطلاعات دقيق روزمره از آخرين وضعيت جنگ و آخرين اخبار از شرايط سياسي و اجتماعي جامعه و موضعگيري افراد و گروهها در قبال جنگ، تنظيم و جمعبندي اطلاعات و رساندن به موقع اين اخبار به حضرت امام را با مديريت عالي خود انجام مي داد.
✅ ايشان پس از رحلت جانگداز حضرت امام خميني(ره)، به عضويت مجلس خبرگان رهبري و نمايندگي مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي كشور برگزيده شد و توليت مؤسسه تنظيم و نشر آثار امام خميني را برعهده گرفت و بسياري از كتابها و نوشتارهاي امام را منتشر نمود. ارتباط حاج سيداحمد با مقام معظم رهبري بسيار گرم وصمیمی بود و از ياران صدّيق رهبر انقلاب و مورد احترام همه ملت ايران بود.
✅ او سرانجام در 26 اسفند 73 دار فاني را وداع گفت و طي مراسم باشكوهي در جوار مرقد مطهر پدر ارجمندش مدفون گرديد.
۲۶ اسفند ۱۳۹۹
رنجنامه.pdf
995.7K
بسم الله قاصم الجبارین
📚کتاب رنجنامه حاج سید احمد خمینی(ره) خطاب به منتظری
💥انتشار بمناسبت سالروز رحلت جانگداز یادگار حضرت امام(ره)
#حوزه_انقلابی
۲۶ اسفند ۱۳۹۹
💠 واجب شدن روزه ماه مبارک رمضان (2 ق)
✍️ حکم وجوب روزه ماه مبارک رمضان، در روز دوم ماه شعبان سال دوم هجری بر مسلمانان نازل شد.(1)
فاصله میان تغییر قبله و وجوب روزه ماه رمضان، به گفته برخی از منابع، یک ماه بود و مسلمانان موظف شدند تا ماه رمضان را روزه بگیرند.
✅ در آغاز چنان بود که چون شب فرا می رسید و افطار می کردند و می خوابیدند و یا افطار نکرده به خواب می رفتند تا غروب روز دیگر افطار بر آنان حرام بود؛ چنانکه جماع با زنان نیز در تمام این ماه بر آنها حرام بود. سپس این حکم نسخ شد، و خوردن و آشامیدن و مفطرات دیگر تا طلوع فجر و سپیده صبح بر آنان حلال شد و به دنبال آن زکات فطر نیز واجب شد و رسول خدا (ص) روز اول ماه شوال را عید قرار داد و نماز عید خواند به کیفیتی که در کتابهای فقهی مذکور است.
✅ ولی باید دانست که از سخنان جناب جعفر بن ابیطالب در حضور نجاشی پادشاه حبشه در داستان هجرت به حبشه، استفاده می شود که روزه، سالها قبل از هجرت در اسلام بوده است؛ اگر چه به صورت غیر فرض( وجوب) و یا در هر ماه، سه روز آمده باشد.(2)
📚 پی نوشت:
1. تاریخ اسلام، آیتی، محمد ابراهیم، ص 298؛ زندگانی حضرت محمد (ص)، رسولی محلاتی، سید هاشم؛ مروج الذهب، مسعودی، ص 287؛ منتهی الآمال، ج 1، ص 53.
2. تفسیر علی بن ابراهیم، ج 1، ص 65.
۲۶ اسفند ۱۳۹۹