40.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥👌لزوم توجه و رسیدگی طلاب به خانواده
🍂سلسله مباحث: #زیِّ_طلبگی
شماره 49
🌺 شاخصها و ملاكهای كلی |
رفتار اجتماعی طلبه🌺
——————————
💠رفتار ویژه طبقات ثروتمند و مترف (قسمت سوم)💠
بافت طبیعی حوزه، آمیخته با قناعت و سادگی است؛ اجتناب از مظاهر تنعم و تجمل است. اگر حوزه از این طبیعت به دور ماند و در دام زرق و برق فرو افتد، از مكانت و منزلت طبیعی خود هبوط خواهد كرد و باور ملی را در مورد حوزه و و روحانیت، دگرگون خواهد ساخت:
طبیعت حوزه، طبیعت قناعت و بیاهتمامی به ظواهر و خرج تراشی بیهوده و بیفایده است (سخنرانی در آغاز درس خارج فقه 21/6/1372. این قسمت از كتاب حوزه و روحانیت در آئینه رهنمودهای مقام معظم رهبری ج 2 نقل شده است).
برخی میگویند كه دارایی فراوان، لباس گرانقیمت و ظاهری آراسته و شیك، تأثیر كلام و نفوذ روحانی را بیشتر میكند، در مقابل زهد و بیرغبتیاش به مظاهر دنیوی، یا عدم استفاده از كالاهای تجملی، او را در نظر مردم تحقیر میكند.
بیشك، ارزش انسان با لباس و خانه و دارایی او تعریف نمیشود؛ گرچه از نظر اهل دنیا و پولداران، آدمهای بیتكلف گاهی حقیر پنداشته میشوند:
«هرچه بروید سراغ اینكه یك قدم بردارید برای اینكه خانهتان بهتر باشد، از معنویتتان به همین مقدار، از ارزشتان به همین مقدار كاسته میشود. ارزش انسان به خانه نیست، به باغ نیست، به اتومبیل نیست. اگر ارزش انسان به اینها بود، انبیا باید همین كار را بكنند. انبیا سیرهشان را دیدید چه جور بوده. ارزش انسان به این نیست كه انسان یك هیاهو داشته باشد، یك اتومبیل كذا داشته باشد، یك رفت و آمد زیاد داشته باشد. ارزش روحانیت به این نیست كه یك بساطی داشته باشد و یك دفتر و دستكی داشته باشد. فكر كنید ارزش انسان را به دست بیاورید، ارزش روحانیت را از دست ندهید (صحیفه امام، ج 19، ص 251ـ252. )».
آن چیزی كه مردم از ما توقع داشته و دارند و به واسطه آن دنبال ما و شما آمدهاند و اسلام را ترویج نموده و جمهوری اسلامی را بهپا كردند و طاغوت را از میان بردند، كیفیت زندگی اهل علم است. اگر خدای نخواسته، مردم ببینند كه آقایان وضع خودشان را تغییر دادهاند، عمارت درست كردهاند و رفت و آمدهایشان مناسب شأن روحانیت نیست، و آن چیزی را كه نسبت به روحانیت در دلشان بوده است از دست بدهند، از دست دادن آن همان و از بین رفتن اسلام و جمهوری اسلامی همان ... .
♾♾♾♾♾♾
♾♾♾♾♾♾
📍برای جستجوی مطالب مرتبط می توانید از هشتگ #️⃣ (رنگهای آبی در متن استفاده نمایید)📍
#راه_و_رسم_طلبگی
#زی_طلبگی
#رفتار_اجتماعی
♾♾♾♾♾♾
به مناسبت ولادت شهید متوسلیان
✨فروش ویژه کتاب #سی_و_هفت_سال آغاز شد!
✅ نگاهی واقع بینانه به طولانی ترین گروگان گیری قرن اخیر
.
💯 20% تخفیف ویژه
ارسال رایگان برای خرید بالای 100 هزارتومان📫
🍃به کوشش :#حمید_داوود_آبادی
🍂#انتشارات_شهید_کاظمی
❄️🌹❄️🌹❄️🌹❄️🌹❄️🌹
✅خرید آسان
https://b2n.ir/374462
🌷منتظرتون هستیم...
❄️🌹❄️🌹❄️🌹❄️🌹❄️🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴عسگری، نماینده داراب و زرین دشت: ای کاش دولت همتی را که طی دوهفته در مورد توقف سریال گاندو انجام داد طی 8 سال برای حل مشکلات معیشتی مردم صرف می کرد
18.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰ نمونه از خسارات بزرگ دولت تدبیر و امید که گریبان دولت بعد را خواهد گرفت
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بحث هستهای، برجام، مذاکرات، تحریمها دقیقا چیست؟ چرا باید همه تحریمها لغو شود؟ چرا نباید بدون لغو تحریمها به مذاکرات مجدد بازگشت؟
👈 این پنج دقیقه را با دقت ببینید.
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅حجتالاسلام والمسلمین #روانبخش، روزنامهنگار و فعالسیاسی:
📺 علیرغم موافقت رهبری با نظر کارشناسان مبنی بر ممنوعیت سفر در ایام نوروز، رئیسجمهور با آن مخالفت کرد که این تصمیم قطعا #موج_چهارم_کرونا را در پی خواهد داشت.
📺 باتوجه به صحبت های آقای حریرچی، موج چهارم کرونا در #ماه_مبارک_رمضان و ایام انتخابات نمایان میشود و همین باعث تعطیل شدن مساجد و پایگاههای فرهنگی که وظیفهی روشنگری در انتخابات را دارند، میشود.
📺 دولت، استفاده از ظرفیت پیامرسانهای خارجی نظیر #کلاب_هاوس را از الان به دست گرفته و بعید نیست همین عاملی برای تاثیرگزاری در نتیجه انتخابات باشد.
✳️ ظریف، دروغ و پینوکیو
▪️جناب ظریف فرموده اند «مجموعه گاندو» دروغ محض بود.
🔹آیا بی اطلاعی ظریف از مفاد برجام هم دروغ بود؟
🔹آیا اصرار ظریف به زیر پا گذاشتن سیاستهای ابلاغ شده از سوی رهبر انقلاب در موضوع «احیای برجام» هم دروغ است؟
🔹لابد تاکید ظریف در آذرماه ٩٢ در مجلس درباره بی اثر شدن همه تحریمهای آمریکا پس از توافق هسته ای هم دروغ بوده؟
🔹نکند دریافت میلیاردها تومان حق ماموریت و سکه های طلا بابت برجامی که روحانی و ظریف و صالحی بی خاصیت توصیفش کرده اند هم دروغ است؟
🔹آیا نشاندن دختران و زنان آرایش کرده ایرانی در سفره هفت سین وزارت خارجه برای خوشایند و چشم چرانی دیپلماتهای خارجی هم دروغ بود؟
🔹جناب ظریف حتما خواهید گفت اعتیاد شما به گول خوردن از طرفهای اروپایی و آمریکایی و اصرار شما به مذاکرات احیای برجام هم کذب محض است؟ نکند این مذاکره هم تصمیم نظام و مورد تایید رهبری است؟
🔹راستی این که شما افکار عمومی جهانی را به عنوان ضمانت اجرای برجام معرفی کردید هم دروغ است؟
✳️ اگر همه اینها دروغ باشد این جمله عین حقیقت است : آن قدر که ظریف و یاران دیپلماتش فریب غربیها را خوردند پینوکیو از «گربه نره و روباه مکار» گول نخورد!
سه نکته و یک پیشنهاد
درباره ترفند رفراندومی روحانی
🔹از نظر حقوقی، هیچ یک از دو نوع رفراندوم (تقنینی/ اصلاح قانون اساسی) در صلاحیت رئیس جمهور نیست و آقای روحانی این نکته بدیهی را بهتر از هر کسی می داند.
♦️اصل 59 قانون اساسی می گوید: "اِعمال قوه مقننه می تواند از طریق همه پرسی انجام شود و درخواست آن باید به تصویب دو سوم نمایندگان مجلس برسد.
🔹نوع دوم رفراندوم که به اصل 177 و بازنگری قانون اساسی مربوط می شود، در صلاحیت رهبری و مشورت مجمع تشخیص مصلحت نظام است که پس از بررسی در شورای بازنگری، به رای عمومی گذاشته می شود. طبق اصل 110 قانون اساسی، فرمان همه پرسی، از جمله وظایف و اختیارات رهبری است.
♦️نکته دوم این است که آقای روحانی در چندسال گذشته صرفا با کلمه رفراندوم بازی کرده، تا بر ناکارآمدی و کژ کارکردی های خود و دولتش سرپوش بگذارد و گرنه لااقل می توانست درخواست رفراندوم تقنینی را تقدیم مجلس کند، ولو تایید نشود.
🔹او حتی در دوره مجالس همسو مثل مجلس دهم و مجلس نهم (تصویب کننده برجام) هم این کار را نکرد؛ چون موضوع مبهمی که نیاز به رفراندوم داشته باشد، در میان نبوده:
♦️او هم با علم به اختیارات رئیس جمهور سال 92 نامزد شد و سال 96 تکرار کرد؛ و هم، در چند سال اخیر اختیارات فراقانونی بسیاری در حوزه دیپلماسی (برجام) و اقتصادی گرفت. تا جایی که لیلاز عضو مرکزیت کارگزاران گفت "اگر چوب خشک به جای روحانی بود، با اختیارات داده شده، اقتصاد را بهتر از این اداره می کرد".
🔹نکته سوم این که زمزمه رفراندوم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، بی معنا و در واقع، تلاشی برای برای منحرف کردن اذهان عمومی است. هر وقت سوء مدیریت دولت شدت می بابد و مردم را مشمئز می کند، این بازی نخ نما از نو تکرار می شود.
♦️اما با وجود این سه نکته، می شود به عنوان راستی آزمایی و جدّیت سنجی، یک پیشنهاد روشن به آقای روحانی داد: این که او از نامزدی یکی از دولتمردان مورد اعتماد خویش (جهانگیری، نوبخت، ظریف یا فرد دیگر) در انتخابات حمایت کند و رای مردم به او را بدل از رفراندوم درباره عملکرد خویش بگیرد.
🔹روحانی قطعا این کار را نخواهد کرد؛ چون از سقوط مقبولیتش به زیر هفت درصد در همه نظرسنجی ها باخبر است. روحانی همچنین آخرین بار، در پاسخ به سوالات نمایندگان مجلس دهم (مجلس همسو)، درباره چهار سوال از پنج سوال، نمره مردودی گرفت.
ایران قوی؛ انتخابات ۱۴۰۰
و درس های دهه ۹۰
بخش نخست-
«قدرتمندی و پیشرفت» در دنیایی انباشته از رقابت، دلمشغولی بسیاری از ملتهاست. ملت رشید ما از این دلمشغولی استثنا نیست؛ بهویژه اینکه در تاریخ خود، همواره با دشمنان این اقتدار و پیشرفت درگیر بوده است.
«اقتدار و پیشرفت»، عاریهگرفتنی یا خریدنی - مثلا در فرآیند مذاکره- نیست. بله مذاکره هم، میتواند یکی از ابزارهای مورد استفاده در این مسیر باشد. اما پایه و مایه اقتدار و پیشرفت را نه میشود خرید و وارد کرد، و نه به سودای کسب منفعتی کوتاه، در بازار دیپلماسی و مذاکره فروخت.
پیشرفت، موضوعی درونزا برای هر ملتی است. و لازمه و ضمانت آن، قوی شدن است. با این منطق، باید منابع اقتدار و پیشرفت را در داخل تولید کرد و آنگاه با دست پر، وارد عرصه پررقابت جهانی شد.
حتی اگر عرصه - به غلط- صرفا در شکل و شمایل یک بازار بزرگ برای مذاکره و معامله دیده شود، حتی در این صورت هم باید منابع قدرت و ثروت تولید و تدارک شده باشد؛ و گرنه خریدار آسوپاس را دست میاندازند، یا مالالتجارهای را که به اضطرار برای فروش آورده، مفت میخرند و نیازمندیهایش را به او گران میفروشند. از اینها فراتر، دارایی کسانی که فقط گردن کج و زبان عجز و التماس داشته باشند، دستخوش طمع و زورگیری میشود.
مسیر کشور ما در زمینه «اقتدار و پیشرفت»، به برکت انقلاب اسلامی، مسیری رو به جلو بوده و البته در این مسیر، هر چند به موفقیتهای خیرهکننده جهانی دست یافتهایم، گاه با دستاندازها و چالشهایی روبهرو شدهایم. اگر سنگاندازی دشمنان در این مسیر طبیعی باشد، قصور و تقصیرهای داخلی پذیرفتنی نیست.
کشور ما طی دو دهه اخیر، با دو موج قوی قرین شد. اولی، حرکت پیشرفت که تا سالهای 88 و 90 سیر صعودی پیدا کرد؛ و دومی، موج فشار سیاسی و اقتصادی معارض از خارج و داخل، که در قالب فتنه و آشوب سیاسی، و تحریمهای فلجکننده (فشار حداکثری) پدیدار شد.
موج دوم، ساخته شد تا ترمز حرکت شتابان پیشرفت و اقتدار ایران را بکشد. درد بیدرمان آمریکا و اسرائیل و برخی رژیمهای اروپایی، پیشرفت شتابان ایران در حوزههای مختلف علوم و فنون و قدرت بود. چنان که نتانیاهو مقارن فتنه ۸۸ در پارلمان رژیم صهیونیستی گفت «برنامه هستهای ایران با سرعت قطار تندرو پیش میتازد و ما مانند خودروی قراضه میخواهیم خود را به آن برسانیم و مهار کنیم».
هنگامی که پروژه براندازانه فتنه 88 - با سرمایهگذاری 20 ساله- شکست خورد، مقامات آمریکایی بر اساس مشورت برخی دستاندرکاران فتنه سبز، تصمیم گرفتند تحریمها را به شکل جدیتر از گذشته وارد معادلات مواجهه با ایران کنند و اینبار مشخصا معیشت مردم را هدف بگیرند.
وقتی این پروژه با برخی انحرافات در راس دولت مستقر (دولت دهم) در هم آمیخت، فشار اقتصادی را موثر کرد و زبان سیاستبازانی را گشود که بهخاطر سوابق سوءمدیریت، در انتخابات 84 و 88 توسط مردم کنار زده شده بودند، اما حالا ادعا میکردند کلید مشکلات اقتصادی در لوزان و وین و ژنو و نیویورک و در مذاکره از موضع پایین با آمریکا و غرب است.
بخش دوم
.