⭕️به جای #نقد گفتمان، به فرد #حمله کن!
💢در مناظرات انتخاباتی وقتی دست یکی از طرفین از برنامه و راهکار خالی باشد یا اساسا بنای بر هیجانی کردن فضا برای رسیدن به هدفش را داشته باشد، سعی میکند در گفت و گوها با زیر سوال بردن و حمله به شخصیت یا جریان طرف مقابل، افکار عمومی را منحرف سازد.
مبنای این روش، #شخص_ستیزی است و نه رد استدلال.
❌مثال:
◀️چند روز پیش یکی از کاندیداها درباره ارزش پول ملی سخنی گفته بود و رقیب به جای پاسخ علمی در رد یا تایید این سخن، به او گفته بود ما به دانشجویان ترم دوم درباره چگونگی تعیین ارزش پول ملی توضیح میدهیم. اگر تا پایان انتخابات ماندید، بعد از انتخابات در این باره برای شما خواهم گفت.
◀️این روش بر مبنای زیر سوال بردن شخص است و نه استدلال وی. مخاطب بعد از شنیدن این استدلال دلیل رد سخن فرد را نمی داند و بیشتر درگیر حواشی و هیجانات میشود.
✍️معصومه نصیری_ مدرس سوادرسانهای
گرایش به عدالت ورزی.docx
78.9K
♻️نهضت سخنرانی برای انتخابات
دوستانی که مایلند برای انتخابات سخنرانی کنند از این سلسله سخنرانی ها استفاده بفرمایید
نگرش أمانی به قدرت.docx
74.1K
♻️نهضت سخنرانی برای انتخابات(2)
دوستانی که مایلند برای انتخابات سخنرانی کنند از این سلسله سخنرانی ها استفاده بفرمایید
ولایت پذیری.docx
72K
♻️نهضت سخنرانی برای انتخابات(3)
دوستانی که مایلند برای انتخابات سخنرانی کنند از این سلسله سخنرانی ها استفاده بفرمایید
نسخه تفصیلی-متن.pdf
2.22M
❎نهضت سخنرانی برای انتخابات 1400 (4)
✍️این نسخه برای مبلغان بسیار مفید است👆👆
☀️ #شمسی
➕ رحلت فقيه اصولي آيت اللَّه "سيدمحمدباقر قاضي طباطبايي" (1326 ش)
➕ درگذشت "ناظم الاطباء" پزشك و لغت شناس ايراني (1303 ش)
🌙 #قمری
➕ رحلت فقيه بزرگ شيعه "محمد بن احمد بن ادريس حلّي" (598 ق)
❄️ #میلادی
➕ روز ملي "كرواسي"
📆 روزشمار:
▪️7 روز تا شهادت امام صادق علیه السلام
▪️13 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت
▪️23 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
▪️41 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️48 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
.
◼️رحلت فقيه اصولي آيت اللَّه "سيدمحمدباقر قاضي طباطبايي" (1326 ش)
✍️ آيت اللَّه حاج سيدمحمدباقر قاضي طباطبايي (پدر اولين شهيد محراب آيت اللَّه سيدمحمدعلي قاضي طباطبايي) در سال 1248 ش (1285 ق) در تبريز به دنيا آمد. وی سطوح علوم دینی را در زادگاهش فرا گرفت. و سپس براي تكميل تحصيلات، در سال 1269 ش، راهي عتبات عاليات گرديد و در محضر ميرزاي بزرگ شيرازي در سامرا حضور يافت.
✅ آيت اللَّه قاضي پس از آن رهسپار نجف شد و در درس خارج آيات عظام: سيد محمدكاظم يزدي و شيخ الشريعه اصفهاني، ميرزا حبيب اللَّه رشتي و ملامحمد فاضل شرابياني شركت جست. وي همچنين در درس اخلاق آخوند ملاحسينقلي همداني حاضر شد و به مدارج والاي اخلاقي و علمي دست يافت.
✅ او پس از سيزده سال اقامت در نجف و اخذ اجازه اجتهاد از علامه سيد محمدكاظم يزدي و فاضل شرابياني و اجازه روايت از سيد ابوالحسن اصفهاني، به تبريز مراجعت نمود و از آن پس به مدت بيش از چهل سال به درس و بحث و تاليف و تدريس همت گماشت.
✅ از اين عالم رباني تاليفات متعددي بر جاي مانده كه مَخزَنُ الفوائد في حاشيةِ الفرائد، حاشيه بر فُصول الاصول و نيز تقريرات ميرزاي رشتي، علامه يزدي و شيخ الشريعه اصفهاني از آن جمله اند.
✅ او سرانجام پس از عمري سرشار از علم و معنويت، در نهم خرداد 1326 ش برابر با دهم رجب 1366 ق چشم از جهان فرو بست و در تبريز به خاك سپرده شد.
◼️ رحلت فقيه بزرگ شيعه "محمد بن احمد بن ادريس حلّي" (598 ق)
✍️ فخرالدين ابوعبداللَّه محمدبن احمد بن ادريس حلّي در سال 543 قمري در شهر حلّه در عراق ديده به جهان گشود. ابن ادريس از كودكي به فراگيري قرآن و علوم ديني پرداخت به طوري كه در جواني، فقيهي متبحر و عالمي برجسته شد.
✅ او معتقد بود كه تفكر و شناخت براي انتخاب راه درست، وظيفه ي هر انسان است. و هر كس كه از اين نعمت استفاده نكند، به نعمتهاي خداوند كفر ورزيده است. به همين جهت، علما و دانشمندان معاصر و متأخر ابن ادريس حلي، وي را به خاطر داشتن شجاعت علمي و تحرك بخشيدن به فقه اسلامي و تشويق به انديشه ي آزاد ستوده اند.
✅ تا يكصد سال پس از درگذشت شيخ طوسي، تمامي مسندنشينانِ فقاهتِ شيعه، خوشه چينان آراء شيخ و در حقيقت، فقط منعكس كنندگانِ نظرات او بودند. در چنين وضعي، ابن ادريس پاي از دايره ي تقليد بيرون نهاد و به احياي اجتهاد و اظهار نظر آزاد پرداخت.
✅ ابن ادريس داراي آثار گرانبهاي است كه معروفترين آنها كتابِ "السرائر" از كتب بديع فقهي مي باشد كه ارزش و اعتبار آن، پس از قرنها به قوَّت خود باقي است. اين كتاب علاوه بر اهميَّت فقهي، به علت دارا بودنِ گزيده اي از احاديث، ارزش حديثي قابل توجهي دارد. اين عالم بزرگ سرانجام در 18 شوال سال 598 قمري در 55 سالگي دار فاني را وداع گفت.