.
می شود با تو دل به دریا زد...
♦️از ۲۰۰ کشور دنیا، تنها ده یازده کشور، به طور جدی بر سر تولید واکسن کرونا با یکدیگر رقابت می کنند و ایران با افتخار تمام، یکی از این کشور های پیشتاز است.
🔹هم اکنون در کشور ما، هشت واکسن در مراحل مختلف تولید یا آزمایش هایی قرار دارند. این موفقیت بزرگ در تولید واکسن یک بیماری نو ظهور و خطرناک در حالی است که آمریکا و غرب، از هیچ تحریمی حتی در حوزه دارو دریغ نکردند.
♦️واکسن "تولید ایران" که امروز به رهبر انقلاب تزریق شد، حاصل همت نخبگان جوان ایرانی و نمادی درخشان از مهار تحریم ها، بلکه تبدیل تهدید به فرصت خلاقیت است. اکنون ایران یکی از چند کشور سرآمد در تولید واکسن کروناست.
🔹کاش این جرئت و همت جاری در جان جوانان نخبه ، در رگ های برخی مدیران بی اعتماد به توانمدنی ملت اهم جاری می شد. و بزودی با تشکیل دوت جدید، جاری می شود، ان شاء الله.
♦️جرئت شکست مرز های دانش و فناوری و قدرت را امام خمینی (ره) و امام خامنه ای عزیز، به جوانان نخبه دادند.
🔹"شاید از حادثه می ترسیدیم- تو به ما جرأت طوفان دادی".
#ایران_قوی
محمد ایمانی
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دکتر #سیدهادی_سیدافقهی، کارشناس ارشد مسائل غربآسیا:
📺 یکی از عوامل خشم صهیونیستها از انتخاب آقای رئیسی به عنوان #رئیس_جمهور، شخصیت انقلابی، فسادستیز، عدالتخواه و ولایتمدار ایشان است.
📺 تشکیل یک کابینهی جوان، جهادی و انقلابی توسط آقای #رئیسی، کابوس اسرائیلیها و هشدار جدی برای کشورهایی است که روابط خود را با این رژیم نامشروع عادیسازی کردهاند.
📺 آمریکا دیگر توان حمایت همهجانبه از رژیم صهیونیستی را نداشته و به دنبال ترک منطقه #خاورمیانه و جنگ با دو دشمن سرسخت خود، یعنی چین و روسیه است.
23.pdf
3.02M
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: لزوم احیای چپ
✍️ دکتر عبدالله گنجی
♨️ چالشها و فرصتهای اقتصادی دولت سیزدهم
فصل انتخابات تمام شد و اینک ملت با امید به بهتر شدن اقتصاد، منتظر شروع دولت جدید و تحقق وعدهها است؛ اما سؤال اصلی این است که رئیسجمهور منتخب ملت، از کجا و چگونه باید شروع کند؟!
*👈نکات تحلیلی*
بیشک مهمترین مسئله امروز کشور اقتصاد است و رئیسجمهورمیبایست بیشتر توان خویش را بر رفع این معضل متمرکز کند:
1️⃣ در یک شمای کلی از اقتصاد، میتوان ضعفها را به دو دسته تقسیم کرد:
الف) نظام اقتصادی: تحول در زمینه هدفمند کردن یارانهها، اصلاح نظام مالیات، بانك، گمرك، نظام توزیع، ارزشگذارى پول ملى و بهرهورى، باید محورهای اصلی طرح تحول نظام اقتصادی باشد.
ب) رویکردها: امروز در هیچ زمینه از مشکلات کنونیِ اقتصادی، فاقد برنامه و منابع لازم نیستیم. درواقع عمده مشکلات در مدیریت اجرایی و نظامِ رویکردی حاکم بر آن مدیریت است.
2️⃣ بههرحال اصلاح نظام اقتصادی و تغییر در رویکردها مستلزم برنامهای حداقل ۵ ساله است؛ لذا نمیتوان انتظار ایجاد تغییر فراگیر و بنیادین در کوتاهمدت در حوزه اقتصاد داشت.
3️⃣ در برهه کوتاهمدت یکساله، بزرگترین چالش دولت، کسری بودجه است. گزارش مرکز پژوهشها نشان میدهد کسری بودجه ۱۴۰۰ به میزان ۳۲۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود که باید از پایه پولی تأمین شود که حتی در بهترین شرایط نیز ۱۷۵ هزار میلیارد تومان کسری بودجه برای دولت قابل پوشش نخواهد بود. درنتیجه این امر بهطورکلی آثار تورمی شدیدی به دنبال خواهد داشت.
4️⃣ با این وجود تمامی مشکلات پیش رو، دورنمای نزدیک نشان از روشن بودن امیدهاست؛ تولید واکسن کرونا، شکست نظام تحریم، افزایش فروش نفت و ... همگی ازجمله مواردی است که اگر در کنار رفتارهای امیدآفرین قرار گیرند، میتواند جامعه را برای پذیرش تغییرات بنیادین آماده سازد.
🔰 نکته راهبردی
ایجاد تغییرات بنیادین در اقتصاد مستلزم تغییر رویکردها و اصلاح نظام اقتصادی در بلندمدت است؛ اما در کوتاهمدت نیز نکات امیدآفرین فراوانی وجود دارند که اگر در کنار رفتارهایی از جنس مبارزه با فساد، میان مردم بودن و ...قرار بگیرد، قطعاً میتواند کشور را برای نیل به اهداف عالی اقتصادی، امیدوار و آماده سازد.
چند خبر کوتاه | #بین_الملل | #نشست_وین
🔹رابرت مالی: همه تحریمهای اعمالشده توسط ترامپ را رفع نمیکنیم
🔸آژانس اتمی: پاسخی از ایران درباره منقضی شدن بازرسیهای هستهای در این کشور دریافت نکردهایم
🔹غریب آبادی نماینده ایران در آژانس: ایران متعهد به تعهدات پادمانی است، نه کمتر و نه بیشتر / نباید ثبت دادهها تعهدی در رابطه با آژانس انرژی اتمی در نظر گرفته شود
🔸بلینکن: اگر پیشرفت برنامه هستهای ایران ادامه یابد بازگشت به برجام سختتر میشود
🔹خطیبزاده: جمهوری اسلامی ایران هیچ وقت برجام را ترک نکرده که بخواهد به برجام برگردد، بلکه آمریکاست که باید تصمیم خود را بگیرد و با لغو تحریمهای غیرقانونی و اجرای موثر تعهدات قطعی خود، به برجام بازگردد.
🔸اولیانوف نماینده روسیه: احتمال به نتیجه رسیدن مذاکرات وین در دور هفتم بالاست
☀️ #شمسی
➕ سوء قصد به جان حضرت آيت اللَّه "خامنه اي" امام جمعه تهران در مسجد ابوذر (1360ش)
➕ قتل "قائم مقام فراهاني" از رجال نامدار دوره قاجار و صدر اعظم محمدشاه قاجار (1214ش)
➕ قيام مردم تبريز به رهبري ستارخان و باقرخان عليه استبداد محمدعلي شاه قاجار (1287 ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت عالم رباني "شيخ زين العابدين مازندراني" (1309 ق)
❄️ #میلادی
➕ صدور رأي ديوان بين المللي دادگستري عليه دخالت هاي امريكا در نيكاراگوئه (1986م)
➕ كودتاي "شيخ حمد بن خليفه آل ثاني" وليعهد قطر بر ضد پدر (1995م)
📆 روزشمار:
▪️13 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️20 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️22 روز تا روز عرفه
▪️23 روز تا عید سعید قربان
▪️28 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️31تاعید بزرگ غدیر
▪️43روزتا اول محرم الحرام
.
♻️ قيام مردم تبريز به رهبري ستارخان و باقرخان عليه استبداد محمدعلي شاه قاجار (1287 ش)
✍️بي اعتنايي محمدعلي شاه قاجار به مشروطيت و مخالفت با مشروطه خواهان و سركوبي آنان و نيز به توپ بستن مجلس شوراي ملي، مردم ايران را به شورش واداشت و در اين راه، مردم تبريز از ديگران پيشي گرفتند. در اين ميان دو تن از رادمردان تبريز به نامهاي ستارخان (سردار ملي) و باقرخان (سالار ملي) به جمع مردم پيوستند و به رهبري قيام مردمي پرداختند.
✅ اين دو با همراهي مردم، در مقابل قشون عظيم محمدعلي شاه قاجار به مدت يازده ماه مقاومت كرده و از ورود نيروهاي دولتي به شهر ممانعت کردند. در اواخر، چون كار اهالي تبريز به خاطر محاصره و نرسيدن آذوقه سخت شده بود، پس از مذاكره با نمايندگان روس و انگليس و تصويب آن دو دولت، قرار بر اين شد كه عده اي از نيروهاي روس وارد تبريز شوند.
✅ با ورود نيروهاي روسيه به تبريز، محاصره اين شهر پايان يافت و قشون غارتگر محمدعلي شاه از اطراف تبريز متفرق شدند.