045_Jahad_Ba_Nafs_aminikhaah.ir.mp3
7.25M
💠 حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
«هر روز سعی کنید یک حدیث از کتاب #جهاد_با_نفس را مطالعه کنید و سعی نمایید به آن عمل کنید؛ بعد از یک سال خواهید دید که حتماً عوض شدهاید؛ مانند دارویی که انسان مصرف کند و بعد از مدتی احساس بهبودی میکند».
#جهاد_با_نفس
#وسائل_الشیعة
#مصطفی_امینی_خواه
جلسه چهل و پنجم
35.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماز خوب؛ جلسه اول
استاد پناهیان
43.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماز خوب؛ جلسه دوم
استاد پناهیان
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
نماز خوب؛ جلسه اول استاد پناهیان
نماز خوب1.mp3
8.99M
نماز خوب؛ جلسه اول
استاد پناهیان
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
نماز خوب؛ جلسه دوم استاد پناهیان
نماز خوب 2.mp3
5.52M
نماز خوب؛ جلسه دوم
استاد پناهیان
خسرو پناه.mp3
24.39M
دکتر فرج نژاد الگوی برای علوم انسانی
سخنان مهم حجت الاسلام دکتر خسروپناه در خصوص مقام و جایگاه اندیشهای _ علمی مرحوم استاد محمدحسین فرجنژاد
#نماز_اول_وقت
💠 حضرت آیت الله العظمی بهجت ره فرمودند:
🌸 از آقا سید عبدالهادی شیرازی رحمه ا... که واقعاً عالم بزرگی بود، نقل کردهاند که فرمود:
🔸در کوچکی بعد از فوت پدرم (میرزای بزرگ) تکفّل خانواده به عهدهی من بود.
میگوید: پدرم را در خواب دیدم.
🔹از من پرسیدند: آقا سید عبدالهادی، حال شما چطور است؟
🔸میگوید در جواب گفتم: خوب نیست.
🔹فرمود: به بچهها و اهل خانه سفارش کنید که نمازشان را اول وقت بخوانند، تنگدستی شما رفع میشود...
📚 در محضر آیت ا... العظمی بهجت، ج۳، ص ۱۸۸
#نماز_اول_وقت
🌀 نهایت اهتمام به امور معیشتی طلاب
📝 سیره مرجع و زعیم حوزه علمیه مرحوم آیت الله العظمی سید ابوالحسن اصفهانی
👤 از قول آیت الله سید محمدباقر شهیدی
🔸 من به هنگام تحصیل در نجف اشرف مدتی کرایه منزلم عقب افتاد و امکان پرداخت کرایه عقبافتاده برایم میسر نبود؛ تا آنکه تصمیمم بر آن شد که مسأله را با آیت الله العظمی سید ابوالحسن اصفهانی در میان بگذارم.
♨️ از قضا بعد از آنکه جریان را خدمت ایشان گفتم، فردای آن روز مصیبت عظمای شهادت فرزند سید در نجف اشرف اتفاق افتاد (وی را در نماز جماعت پشت سر پدرش با چاقو کشتند) و من به واسطه این موضوع، مأیوس شده و با خود گفتم این مصیبت و گرفتاریهای بعد از آن مانع از این خواهد شد که سید به فکر من باشد؛
✅ اما روز بعد، این اسوه تقوا و صبر در تشییع جنازه فرزند بزرگوارش تا مرا دید به طرف حقیر آمده و همین که نزدیک رسید دست در جیب نموده بیآنکه کسی متوجه شود وجهی جهت پرداخت کرایه منزل در اختیار من گذاشت.
📗 سراج المعانی، ص ۲۵۲
✅ نقل است سید در مراسم تشییع پسرش به طلاب زیادی کمک کرد، از وی که علت را پرسیده بودند گفته بود، دیدم در این مراسم تشییع، بیشتر طلاب حاضرند و در دسترس هستند.
🌹شهید والامقام ، بسیجی شهید ساسان (محسن) صادقی
ولادت : یکم فروردین ۱۳۴۳ در میانه
شهادت : بیست و یکم بهمن ۱۳۶۴ در ام الرصاص عراق🌹
🌷هم اکنون حفظ و گسترش مظلومیت وگمنامی شهیدانمان برما محول شده؛ باید پاسداری صدیق و حافظی امین برای این حماسه سازان باشیم. باید از گروه منتظران باشیم؛ آن هم انتظاری پویا و حرکت آفرین. 🌷
معنای انتظار این است که این امت به بهترین وجه جبهه های داخلی را تقویت و تثبیت کرده و توطئه های رنگارنگ منافقین و فرصت طلبان و قدرت پرستان را با اخلاص و تقوی و تفحص در احکام و معارف الهی، نقش برآب کنند.🌷
کتاب آفات الطلاب (2)
مقدمه مؤلف
الحمدلله ربالعالمین و الصلاة و السلام علی محمد و آله الطاهرین و لعنت الله علی اعدائهم اجمعین الی قیام یومالدین.
کتاب حاضر بهصورت مختصر و مفید و با زبانی ساده، دربارهی عواملی بحث میکند که بهطور جدی جزء آفات تحصیل علم محسوب شده و مانع پیشرفت طلاب علوم دینی است. چنانچه حضرت چنانچه امیر مؤمنان علی علیهالسلام در این زمینه میفرمایند:
1) « آفَةُ الْعِلْمِ تَرْكُ الْعَمَلِ بِه آفَةُ الْعَمَلِ تَرْكُ الْإِخْلَاصِ فِيه » آفت علم، عمل نکردن به آن است، آفت عمل، اخلاص را در آن رعایت نکردن است.
2) « رأسُ الافاتِ الوَلَهُ بِالدُنيا » سرآمد آفتها دل بستن به لذات دنیایی است.
3) «آفةُ الفقهاءِ عَدشمُ الصِیانَةِ» آفت فقیهان خویشتنداری نکردن است.
4) « آفَةُ الْعُلَمَاءِ حُبُّ الرِّيَاسَة »آفت علما ریاستطلبی است.
5) و همچنین پیامبر اسلام صلیاللهعلیه و آله و سلم فرمودند: «آفةُ الدینِ الهوی» آفت دین، پیروی از خواهشهای نفسانی است.
لازم است بر کسانی که میخواهند در این راه قدم بردارند، موانع پیشرفت خود را شناخته و برای رفع و مقابله با آن خود را مهیا و آماده سازند و قبلاز ورود به این مسلک و لباس مقدس روحانیت، وسایل ترقی و پیشرفت خود را بر مبنای قرآن کریم و سخنان اهلبیت پیامبر اکرم (ص) در نظر گرفته و راه را بر خود و دیگران هموار سازند.
بدون در نظر گرفتن این وسایل، ورود در این راه طولانی و پرفرازونشیب بیثمر خواهد بود، از طرفی افرادی هستند که علاقهمند به مطالعه کتاب میباشند؛ ولی این امر از حوصله آنها خارج است و یکی از علل آن، این است که مؤلفین کتب، نوعاً از یک روش خاصی پیروی میکنند و آن رعایت اصول و فنون افراطی در نگارش است، بهطوریکه چنان متوجه فصاحت و بلاغت و آیین نگارش میشوند که گاهی اصل مطلب کمرنگ جلوه میکند، لذا ممکن است کتابی بسیار پرمحتوا و تحقیقی باشد، اما مطالعهکننده بعد از مطالعه چند سطر یا چند صفحه احساس خستگی نموده و کتاب را کنار بگذارد.
دو کتاب "آداب الطلاب" که حاصل تجربیات معلم اخلاق، عالم ربانی، استاد الاستاد الاساتید و رئیس و مؤسس حوزه علمیه حضرت آیتالله حاج شیخ احمد مجتهدی تهرانی است و کتاب آفات و طلاب که برگرفته از سخنان و تلمذ پانزدهساله مؤلف از درس اخلاق و عرفیات طلبگی ایشان است، ضمن بهرهمندی از نوآوری و ابداع و تحقیقی بودن بحثهای عنوانشده، به ارائه مطالب با زبان ساده و چکیدهای از تجربیات و مطالعات مستمر چندین ساله بر رفتار و کردار آن بزرگواران پرداخته و در دسترس طلاب محترم و مدیران مدارس و حوزههای علمیه قرار گرفتهاست.
امید است که انشاءالله خداوند متعال به حرمت اهلبیت عصمت و طهارت علیهمالسلام این کتاب را برای طلاب عزیز و روحانیون بزرگوار مثمر ثمر قرار دهند و ذخیرهای برای عالم آخرت گردد و آن عزیزان ما را از دعای خیر خود فراموش نفرمایند. ضمنا در پایان کتاب احادیثی بهعنوان حسن ختام و استفاده هرچه بیشتر طلاب محترم آورده شدهاست.
تهران-حوزه علمیه آیتالله مجتهدی /شاکر برخوردار فرید
شعبان 1425/ مهرماه 1383
#کتاب_آفات_الطلاب ؛ صفحه 7-9.
#طلبه_تراز_انقلاب_اسلامی
.
او #خسته نشد؛ تلاش دائمی می کرد. دنبال نام و تیتر و عنوان متعارف دانشگاهی و حوزه ای هم نماند. به عنوان یک #رزمنده ی عرصه ی فکر و تأمل، وارد میدان شد. با اخلاص کار کرد، خدای متعال هم به کار او برکت داد.
امروز بعد از سی سال از شهادت آن مرد بزرگ، حرفهای او #تازه است، #زنده است؛ گویا برای امروز نوشته شده است.
آن روز هم کسانی در سطوح مختلف فکری، از سخن او و فکر او استفاده می کردند، پاسخ خودشان را می گرفتند؛ امروز هم که افکار جلو رفته است، مسائل بسیاری برای ذهن های جستجوگر حل شده است، باز به سؤالات جدید #پاسخگو است. این، خاصیت یک فکر عمیقِ همراه با #اخلاص است.
بیانات در دیدار جمعی از معلمان سراسر کشور 1389/05/15
#مطهری_خوانی 2
تعداد #فرزندان_دلخواه بر اساس #سطح_تحصیلات
برخلاف باور عمومی، #سبک_زندگی در الگوی فرزندآوری مهم تر و موثرتر از #برخورداری_اقتصادی و طبقه اجتماعی است.
.
⁉️شکست پروژه ناامن سازی تبریز
🔰به بهانه حمایت از خوزستان؛ فراخوان تجمع جریان قومگرایی به بهانه ی حمایت از اعتراضات خوزستان در تبریز امروز با شکست مواجه شد.
🔻گروهک های تجزیه طلب طی روزهای اخیر با استفاده از ظرفیت رسانه های خارجی، پخش پوستر و شبنامه، برای تمام شهرهای منطقه شمالغرب کشور فراخوان تجمع داده بودند که این فراخوانی با بی اعتنایی مردم استانهای آذری نشین مواجه شد.
🔻تنها در تبریز یک تجمع محدود شکل گرفت که آنهم با خویشتنداری پلیس به آرامی جمع شد.
🔻این جریان در حالی اصرار به برگزاری تجمع میدانی داشته که کنشگران اجتماعی و سیاسی استان آذربایجانشرقی به روش های مختلف با مردم خوزستان همدردی و در صدد رفع تنش آبی در خوزستان برآمده اند.
🔻تحلیل رفتار دشمن نشان می دهد آنها به دنبال ناامن سازی ایران هستند و مردم نیز این مسئله را بخوبی دریافته اند.
✋
ورزشکاران فراری ایرانی در تیم پناهندگان
🔺کیمیا علیزاده و دینا پور یونِس لنگرودی (تکواندو)، سعید فضلاولی (قایقرانی)، هامون درفشیپور (کاراته)، جواد محجوب (جودو) افرادی هستند که در رژه تیم پناهندگان در کنار پناهندگان کشورهای جنگزده در مراسم افتتاحیه المپیک توکیو حضور داشتهاند.
🔹اینها ورزشکارانی هستند که با امکانات کشور ایران، موفق به کسب مدال شدند، اما با خیانت به کشور و از سر شکمسیری و تحریک پادوهای سرویسهای اطلاعاتی غربی، به خارج از کشور فرار کردند، در حالیکه مرتکب جرمی در ایران نشده بودند که بخواهند فرار کنند!
🔹این در حالی است که کشورهای میزبان این افراد، حتی حاضر نشدهاند به آنها تابعیت بدهند تا در تیم ملی آن کشورها باشند و لذا به صورت تحقیرآمیز در کنار پناهندگان کشورهای جنگزده و آفریقایی و...، به المپیک توکیو آمدهاند.
🔻 ذلت از این بالاتر؟
اگر در کشور خود مانده بودند، هم اجر و قرب نزد مردم داشتند و هم میتوانستند با مربیان دلسوز، به پیشرفت ورزشی خود ادامه دهند، اما حالا هم پناهنده و تحقیر شدهاند و هم در برابر رقبا، ناکاوت میشوند، چون کسی برای پیشرفت آنها مصمم نیست. فعالین ضد انقلاب و اربابان غربی آنها، فقط میخواستند از این ورزشکاران، بهرهبرداری رسانهای و حقوق بشری، ضد جمهوری اسلامی کنند و حالا که آب از آسیاب افتاده، آنها را به حال خود رها کردهاند.
🔹تاریخ نشان داده که در هیچ قوم و کشوری، عاقبت خائنان به سرزمین خود، عاقبت خوبی نبوده است. خَسِرَ الدُّنْيا وَ الْآخِرَةَ ذلِکَ هُوَ الْخُسْرانُ الْمُبينُ.
♨️ حمایت و مطالبهگری دلسوزانه!
* کمتر از ده روز دیگر، حجتالاسلام رئیسی سکان اداره کشور را با تشکیل دولت سیزدهم در اختیار خواهد گرفت. شرایط زمانی و پیچیدگی تحولات داخلی و خارجی بهگونهای است که باید لحظهلحظه فرصت چهارساله دولت آینده صرف تحقق وعدهها و عبور از موانع و چالشهای بیشمار موجود شود. از سوی دیگر دولت سیزدهم اولین دولت در گام دوم انقلاب است که قرار است زمینه تشکیل دولت تراز اسلامی را فراهم نماید؛ از این رو همه چشمها به این دولت دوخته شده است.
در این میان فرصت صدروزه یا فصل اول دوره دولت سیزدهم، قطعاً مهمترین فصل دولت خواهد بود زیرا در حالی مسئولیت را از دولتهای یازدهم و دوازدهم تحویل میگیرد که کشور با انبوهی از مسائل، معضلات و مشکلات اسفباری مواجه است که در تاریخ ۴۳ ساله انقلاب اسلامی بیسابقه است. ازاینرو، دولت جایگزین میبایست چالشهای پیشروی خود را احصا نموده و با فهرست کردن فرصتها و راهحلهای عبور از این شرایط، با همافزایی و همگرایی کمنظیری که در نیروهای انقلابی در قوای مختلف حاکمیتی ایجاد شده، کمر همت به رفع مشکلات ببندد.
👈 نکات تحلیلی
مهمترین اولویتها و چالشهای پیشروی این دولت مردمی را میتوان در این موارد احصاء کرد:
1️⃣ برخورد عقلایی با روند رو به رشد انتظارات و توقعات؛ این انتظارات پس از ناکامی دولت روحانی در تحقق وعدههای دادهشده به مردم، در سطح جامعه شکل گرفته و مردم را بهشدت گلایهمند ساخته و اینک روی کار آمدن حجتالاسلام رئیسی، چراغ اعتماد را در دل مردم روشن و آنان را به آیندهای بهتر امیدوار ساخته است.
👈 اولین مسئلهای که در رسانههای انقلابی و از جمله در رسانههای سپاه و بسیج باید مدنظر قرار گیرد، تبیین وضعیت موجود و تعدیل و عقلانیسازی سطح انتظارات و توقعات از دولتی است که میراثدار وضع نابسامان امروز شده است؛ بهگونهای که نه امید و اعتماد مردم آسیب ببیند و نه پیام ضعف و ناتوانی برای سامان وضعیت موجود منتقل شود.
2️⃣ کابینه کارآمد و یک آهنگ؛ تشکیل کابینهای متعهد، متخصص، انقلابی، خوشسابقه، پاکدست، شجاع، با برنامه، ضدفساد و عدالتخواه از اولویتهایی است که کلید غلبه بر ابرچالشهای پیشرو است.
3️⃣ حمایت در عین مطالبهگری دلسوزانه؛ دولت برای حل چالشهای پیشرو به همراهی و همیاری همگان نیاز دارد. ازاینرو، مواجهه نیروهای انقلابی در وهله اول، حمایت و اعلام پشتیبانی از دولت است؛ اما در کنار آن، نباید از طرح مشکلات و مسائل و مطالبات جامعه و مردم غافل شد. درواقع، مطالبهگری منصفانه، دلسوزانه و عقلایی به همراه ارائه پیشنهادات و راهحلها نیز باید مدنظر قرار گیرد
✍️فتحالله پریشان