🍃راهیابی به "مقام محمود"
💠 حضرت آیت الله سعادت پرور:🔻
🔹 رسيدن به #مقام_محمود- كه مقام محمّدى- صلّى اللَّه عليه و آله وسلّم- است- براى غير معصوم (به قدر ظرفيّت هر شخص) ميسّر است، (هر چند نمى توان مانند رسول و امام شد).
🔹 اين مقام رفيع را از طريق توسّل به #سيّد_الشّهدا_عليه_السّلام- مى توان به دست آورد.
📚 برگرفته از کتاب #فروغ_شهادت؛
👈 تالیف حضرت آیة الله #سعادت_پرور [ره]
جملات عاشورایی شهید آوینی
برشهایی از کتاب «فتح خون»
🏴 عقل میگوید بمان و عشق میگوید برو؛ و این هر دو، عقل و عشق را، خداوند آفریده است تا وجود انسان در حیرت میان عقل و عشق معنا شود، اگرچه عقل نیز اگر پیوند خویش را با چشمۀ خورشید نبُرَد، عشق را در راهی كه میرود، تصدیق خواهد كرد؛ آنجا دیگر میان عقل و عشق فاصلهای نیست.
🏴امام آن كسی است كه در میان مردم بر كتاب خدا حكم كند و مجری عدالت باشد، حق را بپاید و خود را بر آنچه مرضیّ خداست حفظ كند.
🏴 هر انسانی را لیلةالقدری هست كه در آن ناگزیر از انتخاب میشود و حُرّ را نیز شب قدری اینچنین پیش آمد... «عمر بن سعد» را نیز... من و تو را هم پیش خواهد آمد.
🏴 اگر نبود خون حسین، خورشید سرد میشد و دیگر در آفاقِ جاودانۀ شب نشانی از نور باقی نمیماند! حسین چشمۀ خورشید است.
🏴 #روایت_کربلا | آمادگی قاسمبنالحسن برای شهادت در راه خدا
◽️ رهبر انقلاب: در شب عاشورا، وقتی که امام حسین علیهالسّلام فرمود که این حادثه اتّفاق خواهد افتاد و همه کشته خواهند شد و گفت شما بروید و اصحاب قبول نکردند که بروند، «قاسمبنالحسن» این نوجوان سیزده، چهاردهساله عرض کرد: عمو جان! آیا من هم در میدان به شهادت خواهم رسید؟ امام حسین خواست که این نوجوان را آزمایش کند - به تعبیر ما - فرمود: عزیزم! کشتهشدن در ذائقه تو چگونه است؟ گفت «احلی من العسل»؛ از عسل شیرینتر است. ببینید؛ این، آن جهتگیرىِ ارزشی در خاندان پیامبر است. تربیتشدههای اهل بیت اینگونهاند.
▫️ #ملت_حسین_به_رهبری_حسین
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
📖کتاب آفات الطلاب (8) 🔰دو: گناه سلب توفیق میکند؛ قسمت پنجم 🔹عارف بزرگ، فقیه عالیقدر و حکیم فرزان
📖کتاب آفات الطلاب (9)
🔰دو: گناه سلب توفیق میکند؛ قسمت ششم
🔅مرحوم شیخبهایی در کشکول و مرحوم شیخ عباس قمی در منازل الاخرة حکایتی را چنین نقل میکنند که شخصی از ارباب نعمت و ناز، مرگش فرا میرسد در حال احتضار او را به کلمه #شهادتین تلقین میکنند، ولی او در عوض این شعر را میخواند:
یا رُبَّ قائلّةٍ و قد تَعِبَت أین الطّریقُ الی حَمّامِ مَنجَابٍ
🔺سبب خواندن این شعر، بهجای کلمه شهادتین این بود که روزی زن عفیفه خوشصورتی از منزل خود بیرون آمده که به #حمام معروف منجاب برود، ولی راه حمام را پیدا نکرد و از راه رفتن خسته شد. مردی را در را بر در منزلی دید. از او پرسید که #حمام_منجاب کجاست؟
🔺آن مرد اشاره به منزل خود کرد و گفت: حمام این است. آن زن به خیال حمام، داخل خانه آن مرد شد و او فوراً در را بر روی او بست و عزم کرد که با او زنا کند. آن زن بیچاره دانست که گرفتار شده و چارهای ندارد جز آنکه با تدبیر خود را از چنگ او خلاص کند. لاجرم کمال رغبت و سرور خود را به این کار اظهار کرد و گفت چون بدن من کثیف و بدبو است و بهخاطر اینکه میخواستم به حمام بروم، خوب است که مقداری عطر و بوی خوشی تهیه کنید که خود را برای تو خوشبو کنم و قدری هم طعام حاضر کنی که با هم بخوریم و زود بیا و معطل نکن که من مشتاق تو هستم.
🔸آن مرد چون کثرت رغبت آن زن را به خود دید، مطمئن شد و او را در خانه گذاشت و برای تهیه عطر و طعام بیرون رفت. چون آن مرد پا از خانه بیرون گذاشت، آن زن از خانه بیرون رفت و خود را خلاص کرد و هنگامیکه مرد به خانه برگشت، زن را ندید و جز حسرت چیزی عاید او نشد، الحال که آن مرد در حال احتضار است در فکر آن زن افتاده و قصهی آن روز را در شعر، عوض از کلمه شهادتین میخواند.
🌼سپس مرحوم #شیخ_عباس_قمی میگوید: ای برادر! تأمل کن در این حکایت. ببین #اراده یک گناه از این مرد چگونه او را منع کرد از اقرار به شهادت در وقت مردن، با آنکه از او چیزی صادر نشد، جز آنکه آن زن را داخل خانه خود نمود و قصد زنا داشت، بدون آنکه زنایی از او صادر شود و از این نحو حکایات بسیار است.
#کتاب_آفات_الطلاب ؛ صفحه 23-21.
#طلبه_تراز_انقلاب_اسلامی
.
🔅مباحثه آثار شهید مطهری:
🔺#کتاب_هاى_آقاى_مطهرى را با هم بخوانید. من همیشه پیش از انقلاب به این بچهها، جوانها که مىآمدند پیش من، مىگفتم شماها کتاب را نخوانید، کتاب را #مباحثه کنید. مثل ما طلبهها که توى مدرسه کتاب را مباحثه مىکنیم؛ #همخوانى. یک کتاب را با همدیگر بخوانید، مباحثه کنید.»
دیدار با اعضاى انجمن اسلامى دانشگاه الزهرا، ۱۳۶۴/۵/۱۴
#مطهری_خوانی 10
#امید_به_آینده
⭕️۴۱ درصد از مردم معتقدند وضعیت سال آینده از الان بهتر می شود
🔹 فکر می کنید در سال آینده وضعیت کشور نسبت به الان چه تغییری خواهد کرد؟
🔷 ۴۱.۳ درصد از پاسخگویان گفتهاند در سال آینده وضعیت کشور نسبت به الان بهتر میشود. در مقابل ۲۸.۸ درصد معتقد بودند وضعیت کشور در سال آینده نسبت به الان بدتر میشود. ۱۴.۸ درصد بیان کردهاند وضعیت سال آینده کشور نسبت به الان تغییر نمیکند. ۱۴.۳ درصد از پاسخگویان پیش بینی از وضعیت آینده کشور نداشتهاند و گزینه «نمیدانم» انتخاب کردهاند. ۰.۹ درصد از پاسخگویان به این سوال پاسخ ندادهاند.
♨️ کشورهای نگران از افغانیزه شدن
۲۰ سال از حضور و یا به تعبیر دقیق تر از اشغال افغانستان توسط آمریکا می گذرد؛ مبارزه با تروریسم شاخص ترین ادعای دول غربی و به ویژه آمریکا برای این اشغال بوده است. طبعا مفهوم مبارزه با تروریسم معنای دیگرش ایجاد ثبات و امنیت است اما پس ازگذشت ۲۰ سال آنچه در افغانستان مشاهده میشود همه چیز هست الا ثبات و امنیت:
⬅️ ولایات افغانستان یکی پس ازدیگری فرو می ریزند و تسلیم می شوند این یعنی آنکه ادعای حضور آمریکا در افغانستان برای تقویت اقتدار ارتش این کشور، بازسازی و نوسازی و بالاخره توانمند کردن آن به منظور تامین امنیت هیچ ثمره ای نداشته و بیشتر به یک ادعای طنز آمیز شبیه بوده است.
⬅️ اختلافات قومی-مذهبی به شدت برهمه چیز سایه افکنده است و از تنها چیزی که در کشور رنگین کمان های قومی و مذهبی بعد ۲۰ سال مشاهده نمی شود دولت سازی و ملت سازی است.
⬅️ تجربه تلخ فراروی افغانستان قطعا درستی و دقت مواضع گروه های مقاومت و مردم منطقه را در لزوم اخراج آمریکا از کشورهای اشغال شده نشان می دهد و ثانیه به ثانیه تحولات این روزهای افغانستان نشان می دهد ثانیه ثانیه تاخیر در اخراج آمریکاییان از منطقه بشدت هزینه ساز است.
⬅️ اینکه واقعا آمریکا بعد ازخروج از افغانستان در سپتامبر پیش رو دست از سر ملت مظلوم افغان بر دارد محل تامل جدی است اما اینکه کشورهایی که احوالاتشان به لحاظ اشغال شدن مشابه افغانستان است بایستی زودتر از افغانیزه شدن کشورهایشان ممانعت بعمل آورند امری مسلم و محتوم است.
✅
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹بازی شبکه نفوذ در جهان 2 قطبی و 3 قطبی
#محمد_ایمانی
1-غرب، از طریق دو گروه به کشورهای رقیب (هدف) آسیب زده است؛ «سادهلوحان خاماندیش» و «خائنان استخدام شده». سرویسهای جاسوسی آمریکا و انگلیس، هم وطنفروشانی را تور کرده و به خدمت گرفتهاند؛ و هم، روی خاماندیشی و مرزبندی نداشتن برخی دیگر نسبت به غرب حساب باز کردهاند. غرب از کج کارکردی این دو طیف، سود جسته و نقشههای خود را پیش برده است.
2- محافل اطلاعاتی و سیاسی غرب، با واسطههایی به میخائیل گورباچف رئیس
اتحاد جماهیر شوروی (ابرقدرت رقیب) باوراندند که اگر برخی تغییرات سیاسی و اقتصادی مطلوب آنها را انجام دهد، با گشایش در روابط و شراکت از سوی غرب مواجه خواهد شد. او هم اعتماد کرد و پذیرفت. اما این کافی نبود. آنها قبلا بوریس یلتسین را به خدمت گرفته و از طریق وی، به گورباچف برای خودزنیهای سیستماتیک بیشتر فشار میآوردند. استراوب تالبوت مدير دفتر مطبوعاتي مجله تايم در مسكو -كه بعدها معاون وزارت خارجه آمريكا شد- در اين باره...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/224013
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ
@kayhannewspaper