eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
726 دنبال‌کننده
13.2هزار عکس
7.2هزار ویدیو
734 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
🎙 چرا شرایط برای جبهه حق و جبهه صهیونیستی، شرایط مرگ و زندگی است؟ حجت الاسلام والمسلمین محسن قنبریان: ▫️اگر باور نکنیم که شرایط اکنون برای دو جبهه حق و باطل حیاتی است، هیچ کنش واقعی صورت نمی‌گیرد. این را طرفین ماجرا به زبان آوردند که شرایط کنونی منطقه به گونه‌ای است که هم برای دشمن صهیونیستی هم برای جبهه حق شرایط مرگ و زندگی است. چیزی که مانع درک این اتفاق است، مغرور شدن به حقانیت است. امیدی که با نگرانی همراه نباشد رجاء صادق نیست. کنشگر واقعی کسی است که هم امید دارد و هم نگران است.
ـ┇ ●﷽● ـ┇•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ـ┇ اَلّلهُمَّـ عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ الفَرَج🌱 ـ┇•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ـ┇📸 ـ┇📆 ۱۴۰۳/۰۸/۳۰🔻 ـ┇•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ـ┇‌📌حضور طلاب، اساتید و کادر مدرسه ـ┇‌علميه ابراهیمیه در همایش "پیشگامان ـ┇‌رهایی" به مناسبت سالروز تأسیس ـ┇‌بسیج طلاب و دانشجویان ـ┇•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ـ┇📡| گروه رسانه مرآت | ـ┇🆔(مدرسه علمیه ابراهیمیه)