#اطلاعیه
🔺 روش های تهیه کتاب....
✍️ شرکت کنندگان می توانند جهت تهیه کتب به یکی از روش های ذیل اقدام نمایند:
1️⃣ تماس با انتشارات صدرا و خرید کتب با تخفیف 60درصد بعلاوه هزینه پست. شماره تماس صدرا 37747314-025
2️⃣ خرید اینترنتی با کدتخفیف (50 درصد) پیامک شده برای شرکت کنندگان از طریق آدرس http://yun.ir/xahou8 (سایت انتشارات صدرا). (هزینه پست برای خرید بیش از صد هزار تومان رایگان است)، ( لطفا در این روش به دقت نکات قبل از خرید را در سایت مطالعه نمایید.)
3️⃣ مراجعه حضوری به فروشگاه های انتشارات صدرا و خرید با تخفیف 60درصد. (مخصوص تهران و قم)
4️⃣ مطالعه pdf در برنامه اندرویدی استاد مطهری یا پرتال جامع استاد مطهری
https://eitaa.com/ostadmotaharimajazi
هدایت شده از ندای تهذیب
هدایت شده از ندای تهذیب
280.mp3
425.6K
هدایت شده از ندای تهذیب
206.pdf
106.3K
هر روز با قرآن و عترت
📚#موضوع_دویست_و_شش
✅ ذکر؛ موجب یاد خداوند از بندگان
🗓1399/08/16
🌼 @nedaye_tahzib
هدایت شده از ندای تهذیب
هدایت شده از ندای تهذیب
#جمعه_های_مهدوی
ترازو
به وسیله ترازوي طلا فروشان چیزهاي باارزش و سبک مانند انگشتر طلا را می توان سنجید؛ ولی شمش هاي فراوان که سنگین هستند را نمی توان وزن کرد و ارزش آن ها را فهمید.
مسائلی از جمله اینکه چه کسی امام و در چه سنی باشد؟ اینها طلاي ناب سنگین است، عقل انسانها مانند ترازوي مغازه هاي طلافروشان است، قابلیت سنجش آنها را ندارد. نمی تواند آن را بفهمد و بسنجد. سلیقه اي هم نیست؛ زیرا سلیقه پیرو هوس است و آداب و رسوم نیز گاهی متغیّر، بی دلیل، خرافه و یا با
القائات و وسوسه هاي شیطان همراه است.
#ندای_تهذیب
🌼 @nedaye_tahzib
🍀 tahzib-howzeh.com
💠انسان با علم #تهذیب نمی شود.
با علم تهذیب نمی شود، علم انسان را تهذیب نمی کند. گاهی علم انسان را به جهنم می فرستد، گاهی علم توحید انسان را به جهنم می فرستد، گاهی علم عرفان انسان را به جهنم رساند، گاهی علم فقه انسان را به جهنم می فرستد، گاهی علم اخلاق انسان را به جهنم می فرستد. با علم درست نمی شود. تزکیه می خواهد (یزکیهم) تزکیه مقدم است بر همه چیز
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ١٩،صفحه ۹۲
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
هدایت شده از ندای تهذیب
#جمعه_های_مهدوی
شماره 2
🌸ضرورت طرح مباحث مهدویت / بعد اعتقادی (قسمت دوم)/ 🌸
1.. شناخت امام، راه معرفت خدا
نخستین و مهم ترین وظیفه انسان، شناخت پروردگار و آفریننده خویش است و تا شناخت او حاصل نشود، راه درست بندگی و اطاعت از او به روی انسان باز نخواهد شد(1) برای همین در قرآن و روایات مطالب فراوانی درباره لزوم «معرفت خدا» مطرح شده است. بعضی از آیات قرآن، به توصیف خدا و صفات گوناگون او پرداخته است و امامان معصوم علیهم السلام نیز در روایات و دعاها و خطبه ها به شکل گسترده از خدا و اوصاف او سخن گفته اند(2)
از نظرگاه روایات راه معرفت خدا و اوصاف او، شناخت اولیای خدا و امامان معصوم علیهم السلام است؛ چون اینان مظهر اسماء و صفات الهی و آینه جمال و جلال پروردگارند. معصومین، انسان های کاملی اند که خداوند آنان را خلیفه و نماینده خود در زمین قرار داده و اراده کرده است که با آنان شناخته شود و از مسیر اطاعت آنها اطاعت شود و ثواب و عقاب را نیز برمدار اعتقاد به ایشان و اطاعت از آنان قرار داده است.
در حدیث آمده است که از سیدالشهدا علیه السلام سؤال شد: «فما معرفه الله؟» حضرت فرموند: «معرفه اهل کل زمان امامهم الذی یجب علیهم طاعته» (3) مراد از شناخت خدا، شناخت اهل هر زمانی نسبت به امام خویشتن است، آن امامی که اطاعت او بر آنان واجب است».
به عبارت روشن تر شناخت امام، طریق معرفت خدا است و انسان با شناخت امام و توجه به گفتار و دستورات او می تواند در جاده صحیح زندگی گام بردارد و به سعادتی که خداوند برای او رقم زده، برسد. معرفت خدا بدون شناخت کسی که از جانب او سمت راهنمایی و راهبردی بندگان را دارد، امکان پذیر نیست.
شیخ صدوق رحمه الله در تبیین حدیث یاد شده می گوید:
«مراد این است که مردم هر زمان بدانند، خداوند کسی است که آنها را در هر زمان از امام معصوم خالی نگذاشته است؛ پس کسی که عبادت کند خدایی را که برای آنان حجت قرار نداده، پس غیر خدا را عبادت کرده است.» (4)
مرحوم مجلسی هم در تبیین حدیث فوق می گوید:
«شاید تفسیر شناخت خدا به معرفت امام برای این نکته باشد که شناخت خدا حاصل نمی شود، مگر از جهت امام. و یا اینکه انتفاع از معرفت خدا مشروط به شناخت امام علیه السلام است.» (5)
به هر حال، آنچه در بیان مرحوم شیخ صدوق آمده است که نصب امام بر مردم وسیله قبولی عبادات است که در غیرآن صورت عبادت غیر خدا خواهد بود و یا به قول علامه مجلسی، معرفت امام وسیله انتفاع از شناخت خدا می شود، معرفت امام و حجت الهی یک امر ضروری و لازم بر هر انسان متدین است.
پی نوشت:
1- کلینی، کافی، ج ، ص 247، صص347
2- برای بررسی اوصاف الهی در قرآن ر.ک: فهرست موضوعی «تفسیر نمونه» و در روایات ر.ک: «میزان الحکمه ذیل کلمه الله»
3- صدوق، علل الشرایع، ج1، ص 9، ح 1
4- صدوق، علل الشرایع، ج1، ص 9، ح 1
5- ر.ک: بحارالانوار، ج23، ص 80
ادامه دارد...
#مهدویت
#ندایـتهذیب
🌼 @nedaye_tahzib
🍀 tahzib-howzeh.com
هدایت شده از ندای تهذیب
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 آیت الله العظمی بهجت(ره): واضح و آشکار شد که نباید به کفار هیچگونه اعتمادی کرد
◻️ بیانات آیت الله العظمی بهجت(ره) در درس خارج فقه، کتاب جهاد، ٢١ آبان ١٣٨٧
#ندای_تهذیب
🌼 @nedaye_tahzib
🍀 tahzib-howzeh.com
هدایت شده از معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای هفتم صحیفه سجادیه با نوای حاج محمود کریمی