eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
721 دنبال‌کننده
12.5هزار عکس
7هزار ویدیو
726 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 / فرشتگان قصاب ⛔️امام خمینی(ره): انسان را اصلًا اینها چیزی نمی‌دانند. این آقایان انساندوستها دواهایی که می‌خواهند بفهمند که آیا مفید است یا مضر است می‌فرستند پیش ماها.
🔹در را به روی غرب ببندید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پدر و مادرهای محبوب،استاد تراشیون.mp3
1.72M
| پدر و مادرهای محبوب | پدرها و مادرها هم باید محبوب فرزندان باشند و هم مقبول آنها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ تصویری ☑️ چرا حضرت زهرا (س) وصیت کردند شبانه دفن شوند؟ 🔸 آیت الله حائری شیرازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻چگونه باید شخصیت علامه مصباح (ره) را تعریف کنیم؟ ➖ریشه مواضع انقلابی و شجاعت ایشان در بیان حق چه بود؟
4_5895702552112006652.mp3
3.59M
﷽ 📲 فایل صوتے 🎙واعظ: حاج آقا 🔖 صدقه دادن 🔖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚠️ خطر جهل «فان الخطر علی الاسلام و المسلمین من ناحیة الجهل اشدّ من ناحیة الاعداء و ان الذبّ عن الاسلام و ازاحة الشبهات عن العقائد و الاحکام من افضل ما یرضاه الله تعالی.» ✅خطری که اسلام و مسلمین را از ناحیه‌ی جهل تهدید می‌کند، به مراتب شدیدتر از خطری است که از ناحیه‌ی دشمنان می‌رسد، و بداند که دفاع از اسلام و دفع شبهات مربوط به اعتقادات و احکام، از بزرگ‌ترین راه‌های خوشنودی خدای بزرگ است. 🔺برشی از وصیت نامه حضرت آیت الله مصباح یزدی
وصیت خاص شیخ عباس قمی: حجت الاسلام خسروی : من بدون واسطه از فرزند ایشان مرحوم میرزا علی آقای محدث زاده شنیدم که فرمود: پدر ما در نجف وقتی کتاب می نوشت بعد از چند روز انگشتان دست ایشان پوست اضافی در می آورد و این پوست های اضافی را قیچی می کردند و در کیسه ای می ریختند! و به من وصیت کرده بودند که پس از مرگم این کیسه را در کفنم قرار دهید، من که دستم خالی است و کاری برای نکرده ام این کیسه روز قیامت به ائمه(ع) بگوید من برای شما این قدر کار کرده ام. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برش اول: میر رضی فرمانده لشکر ۱۰ سید الشهدا بود و یدالله کلهر معاونش. هر دو اهل بودند و از کودکی با هم مأنوس. حالا در گرما گرم میر رضی شهید شده بود. کلهر دیگر در حال خودش نبود. در خط مقدم درون نفر بری نشسته بود و گریه می کرد. عبد الله به آرامی به او نزدیک شد. زیر گوشش چیزی گفت و سریع برگشت. ناگهان گل از گل کلهر شکفت و گریه هایش فراموشش شد. هیچ کس نمی دانست که میثمی در گوش کلهر چه گفته است؟ وقتی از خودش پرسیدند، گفت: شیخ به من همان جمله ای را گفت که رسول خدا (ص) در بیماری رحلتش به فاطمه زهرا (س) گفت. او گفته بود: گریه نکن! اولین کسی که به میر رضی ملحق می شود، تو هستی. همین طور هم شد. پس از مدتی کلهر که در عملیات فاو دستش را از دست داده بود، در این عملیات هم جانش را تقدیم اسلام نمود و به یار شهیدش پیوست. برش دوم: داشتیم می رفتیم مراسم شهید کلهر. چشم هایش پر از اشک بود. می گفت: هفته گذشته بعد از شهادت شهید میر رضی، دیدم شهید کلهر گوشه ای نشسته و بلند بلند گریه می کند، نمی دانم چرا به او گفتم، ناراحت نباش. تو اولین کس از میان ما هستی که به میر رضی خواهی رسید. می گفت دیگر خسته شده ام، از خودم بدم می آید از بس برای شهدا سخنرانی کرده ام. دیگر دلم می خواهد خداوند در همین عملیات مزدم را بدهند. فاصله بین شهادت عبد الله و مصطفی 12 روز بود. ، ج۵، چاپ دوم ۱۳۸۸، ناشر روایت فتح، خاطره ۹۴. ، نوشته: مصطفی محمدی، ناشر: فاتحان، تاریخ چاپ: ۱۳۹۰- سوم؛ ص ۱۸۶-۱۸۵.
فرازی از وصیت نامه شهید یدالله کلهر: خدایا! شاهد (و ناصر) باش که از تمام مظاهر مادی برهیم تا بیشتر به تو نزدیک شویم و به تو بپیوندیم . خدایا! شاهد باش به تو به مسیر تو حرکت کردیم و اینک فقط پیوستن به تو را انتظار داریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
03.mp3
2.48M
کتاب موعظه خوبان قسمت سوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📙 کتاب حیدر 💯 کتاب «حیدر» روایتی خطی، یک‌دست و درهم‌تنیده از ۹ سال زندگی مولی‌الموحدین علی (ع) با حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها💯 🔹 آنچه تاکنون از زندگی و زمانه مولای متقیان علی (علیه‌السلام) شنیده یا خوانده‌ایم پاره‌هایی پراکنده از مشهورات است و دانش ما محدود به روایت‌هایی است که نمی‌دانیم دقیقاً کجای زندگی امیرالمؤمنین جلوه کرده‌اند. 🔺 اما این بار در کتاب «حیدر» با روایتی خطی، یک‌دست و درهم‌تنیده از ۹ سال زندگی مولی‌الموحدین علی (ع) با حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها مواجهیم. ♦️ روایتی که راوی‌اش حیدر (ع) است. از زبان مولا می‌خوانیم که از سال دوم تا یازدهم هجری چه گذشت. از روزهای نزدیک به ازدواج حضرت امیر (ع) تا روزهای بعد از شهادت حضرت زهرا سلام‌الله ‌علیها. ✔️ هر آنچه از زندگی مشترک، نبردها و روزگار پرفرازونشیب به‌طرزی پراکنده در منابع شیعه و سنی ثبت شده است، از دید نویسنده دور نمانده و در تلاشی عالمانه با اتکا و ارجاع بر بیش از ۱۲۰ منبع متقن، تصویری روشن و یک‌پارچه از زندگی مولی‌الموحدین در «حیدر» بر کاغذ نشانده است. ۳۸۰ صفحه| ۶۰۰۰۰ تومان قیمت با ۱۰ درصد تخفیف: ۵۴۰۰۰ تومان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚 وظیفه مأموم هنگام ایراد خطبه نماز جمعه 💠 سؤال: اگر مأمومان در هنگام ایراد خطبه به خواندن نوافل یا ادعیه و یا صحبت کردن مشغول شوند، اشکالی دارد؟ ✅ جواب: بنابراحتیاط باید نمازگزاران به خطبه هاى امام گوش دهند و ساكت باشند و از حرف زدن بپرهيزند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍂سلسله مباحث: شماره 31 🌺 شاخص‏ها و ملاك‏های كلی | 2️⃣ دارایی، مخارج و سطح زندگی طلبه🌺 🔅دارایی، مخارج و سطح زندگی طلبه (قسمت دوم) طلبه باید در میزان هزینه‏ها و دارایی مشهود خود مراعات متوسط مردم را بكند و فاصله فاحشی از توده جامعه نداشته باشد. سطح زندگی طلبه نه از سطح متوسط مردم به اندازه‏ای بالاتر رود كه در چشم آنان از ثروتمندان و اشراف تلقی شود و نه در صورت امكان چنان پایین‏تر باشد كه نگاه ترحم‏آمیز دیگران را برانگیزد. قاعده‏ای كه ذكر شد (قرار گرفتن در سطح متوسط مردم و پرهیز از بالا رفتن یا پایین آمدن فاحش از این سطح) حداكثر و حداقل مناسبات رفتاری طلبه را مشخص می‏كند. فضای میان این حداقل و آن حداكثر، طیف گسترده‏ای است كه طلبه اجازه دارد در هر نقطه آن قرار گیرد. به بیان دیگر، این قاعده، مصادیق فراوان دارد و با الگوهای رفتاری متنوّعی می‏توان این قاعده را رعایت كرد. گرچه پیشنهاد می‏شود به جهت ملاحظه بیشتر، طلبه كمی پایین‏تر از متوسط مردم قرار گیرد. ◀️اسباب زندگی مردم سه گونه است: 1️⃣ گونه اول، اسبابی كه نوع مردم به صورت متعارف از آنها استفاده می‏كنند، مثل یخچال، فرش، كمد و ظروف معمولی. استفاده از این وسایل قطعاً برای طلبه مجاز است. 2️⃣نوع دوم، اسبابی كه یقیناً به طبقه ثروتمند و مرفّه جامعه اختصاص دارد، مثل ماشین سواری اشرافی یا گوشی موبایل بسیار گران‏قیمت، لوازم لوكس و تجملی مانند مبل استیل و چلچراغ بلورین، آكواریوم، تزئینات مخصوص مانند پرده‏های ویژه، كالاهای ویترینی، تابلوهای تجملی و مصالح گران‏قیمت ساختمانی. استفاده از اینها نیز قطعاً برای طلبه ناروا است. 3️⃣دسته سوم، مصادیق مشكوكی است كه به روشنی معلوم نیست جزو گروه اول یا دوم هستند. تعیین تكلیف نهایی این مصادیق نیاز به روابط اجتماعی گسترده و كشف نوع نگاه مردم دارد و خالی از دشواری نیست؛ ولی استفاده از آنها جز در شرایط خاص و نیاز ضروری توصیه نمی‏شود. در هر حال تركیب نهایی حاصل از دارایی‏های متنوع طلبه و نوع زندگی او نباید از محدوده آن دو حدّ تجاوز كند. ادامه دارد...
🔹رهبر معظم انقلاب (حفظه الله)🔹 🔸حفظ سنت های آخوندی🔸 من خودم هر هفته می خوانم. یکی از کارهایی که از رسوم آخوندی و همچنان حفظ کرده ام، همین است. که عقد بخوانم برای افراد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔴 ببینید؛ روح‌الله زم مبارز شهید؟! دعوت به جنگ خیابانی و مبارزه مسلحانه! 🔺محمدعلی زم امروز گفته: پسرم با استخاره و اذن خدا قدم در این راه گذاشته است! ◀️‌نگاهی ‌متفاوت ‌به‌ شبکه‌های ماهواره‌ای ‌و ‌اپوزیسیون!
20.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶تحلیل استاد از پشت‌پرده تبلیغ واکسن‌خارجی‌کرونا 📺 واکسن خارجی کرونا هنوز امتحان خود را پس نداده است، پس ما نباید به خودمان اجازه بدهیم، دشمنان‌مان شویم. 📺 به واکسن کشورهایی که مدافع سرسخت آمریکا علیه ایران هستند، خوش‌بین نیستیم. 📺 برای تست ، اعلام آمادگی می‌کنم، زیرا به تولیدکنندگان آن اعتماد داشته و می‌دانم این واکسن برای خدمت به بشریت ساخته میشود.
تحریم یا چراغ سبز به بایدن؟!(نکته) دیروز سخنگوی محترم وزارت خارجه کشورمان اعلام کرد: «مقامات ارشد آمریکا شامل دونالد ترامپ رئیس‌جمهور‌، مایک پمپئو وزیر امور خارجه‌، مارک اسپر وزیر دفاع سابق، کریستوفر میلر سرپرست وزارت دفاع‌، استیون منوچین وزیر خزانه‌داری‌، جینا هسپل رئیس ‌آژانس مرکزی اطلاعات (سیا)‌، جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی‌، برایان هوک رئیس ‌سابق گروه اقدام علیه ایران و نماینده سابق ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران، الیوت آبرامز نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران و آندریا گاکی مسئول اداره کنترل دارایی‌های خارجی آمریکا (اوفک) از امروز در فهرست تحریم‌های ایران قرار می‌گیرند»! این اقدام وزارت امور خارجه کشورمان در حالی است که ترامپ، پمپئو و سایر مقامات ارشد آمریکایی که به گفته سخنگوی محترم وزارت خارجه «از امروز در فهرست تحریم‌های ایران قرار گرفته‌اند»! دقیقاً از همین امروز، دوران مسئولیتشان تمام شده است! و دیگر در دولت آمریکا، جایگاه و مسئولیتی ندارند! وزارت محترم امور خارجه این پرسش را بی‌پاسخ گذاشته است که اگر قرار بر تحریم آنها بود، چرا حالا که از مسئولیت برکنار شده‌اند؟! در این خصوص اشاره به چهار نکته ضروری به نظر می‌رسد: ۱- ممکن است گفته شود تحریم آنها ربطی به جایگاه و مسئولیتشان ندارد که بعد از برکناری آنان از مسئولیت، توجیهی نداشته باشد! که باید گفت دشمنی‌ها و جنایات این عده علیه ایران اسلامی و مردم این مرز و بوم در دوران مسئولیت آنها و با بهره‌گیری از مسئولیت‌هایی که داشته‌اند صورت گرفته است بنابراین چرا و با کدام توجیه سیاسی، عقلی و منطقی، تحریم آنها به دوران بعد از مسئولیتشان موکول شده است؟! باید توجه داشت که تحریم ترامپ و پمپئو و سایر مقامات ارشد آمریکایی یک اقدام ضروری بوده است و سخن آن است که چرا از مدت‌ها قبل صورت نپذیرفته و تا پایان مسئولیت آنها به تاخیر افتاده است. ۲- با نگاهی گذرا به نمونه‌هایی از وادادگی و انفعال دولت کنونی در سیاست خارجی و گره‌زدن آشکار و بارها اعلام شده امور کشور به تحولات و باید‌ها و نباید‌های آمریکا، از یکسو و از سوی دیگر با توجه به امیدی که دولت محترم به روی کار آمدن دولت بایدن بسته و به صراحت اعلام کرده بود، این احتمال قوت می‌گیرد که هدف از تحریم ترامپ و پمپئو و سایر مقامات ارشد آمریکایی، چراغ سبز دولت به بایدن بوده و با هدف جلب نظر و توجه او صورت گرفته باشد! ۳- اگرچه بیان این نکته تلخ و ناگوار است ولی از آنجا که تا‌کنون در مواضع و عملکرد دولت و وزارت خارجه کشورمان شاهد برخی از نمونه‌های ناهمخوان با مبانی انقلاب و منافع ملی کشورمان بوده‌ایم بعید نیست که تصمیم به تحریم مقامات آمریکایی آنهم بعد از برکناری از مسئولیت‌هایی که داشته‌اند، از سوی جریان خزنده‌ای صورت گرفته و یا به مسئولان دولت و وزارت خارجه القاء شده باشد که برای حرمت و آبروی نظام اهمیتی قائل نبوده‌اند! ۴- در بیانیه وزارت خارجه کشورمان به جنایات ترامپ و پمپئو و سایر مقامات ارشد آمریکایی در به شهادت رساندن سرداران بزرگوار مقاومت، حاج قاسم سلیمانی و ابو‌مهدی المهندس اشاره شده است که اقدامی درخور تقدیر است و البته انتظار می‌رفت در بیانیه یاد شده روی تصمیم قطعی جمهوری اسلامی ایران بر انتقام خون پاک و مطهر شهدای بزرگوار مقاومت، شهید سلیمانی و شهید ابو‌مهدی و اینکه عاملان ترور آن عزیزان بعد از برکناری نیز از قصاص در امان نخواهند بود هم تاکید ویژه‌ای می‌شد. حسین شریعتمداری
⛔️ جنگ_نشد/ تحلیف بایدن یا یوم الفرقان‼️ 🔻 ترامپ به پایان رسید اما این تازه آغاز ماجرا برای بازخوانی توئیت ها و تحلیل هایی مالیخوئیایی است که بوی باروت و خون میداد و در چهار سال گذشته از سوی کاسبان ترس و تهدید، جریان تحریف ، غربگرایان و اقلیت بهاری تکرار میشد. 🔹محمدقوچانی ها ، تاج زاده ها، عبدالرضا داوری ها، زیباکلام هایی که به بهانه ی نعره های ترامپ ، آمدن ناو لینکلن، آوردن بولتون، سفرهای هوک و پمپئو به منطقه بر طبل "جنگ قریب الوقوع " می کوبیدند و با رویای بازگشت شاه سلطان حسین ها ، بزدلانه از دوگانه جنگ و صلح می نوشتند. ◀️ رفتار چهارساله ی این جماعت خودباخته در سه سطح قابل ارزیابی است: 1️⃣ خوشبینانه : در جنگ ادراکی دچار خطای محاسباتی شده بودند. 2️⃣ بدبینانه: کاسبان تحریم و تهدید با ستایش ترامپ و ضریب دهی به تهدیدات او آرزوی تداوم حیات سیاسی ترامپ برای فشار بیشتر علیه ملت ایران بودند. همان حقیقتی که بر زبان فائزه هاشمی جاری شد. 3️⃣ واقع بینانه: این جریان بخشی از جریان تحریف بودند که با تحریف واقعیات و تحقیرملی به دنبال تجویز نسخه سازش و بوسه زدن بر پنجه گرگ بودند. ❌ وجه مشترک سه گانه ی فوق این است که این جماعت در هر حالت مکمل جریان و در داخل کشور بوده و قطعه ای از جورچین فشارحداکثری بوده اند. ❌ بماند که این تحلیل ها عیار و اعتبار این آقایان همیشه مدعی را هم هویدا ساخت! 🔹 اما در اوج جنگ هشتک ها و رژه ی واژه های و ، خداوند متعال حکمت الهی بر زبان یک مرد الهی جاری ساخت و رهبر بصیر انقلاب فرمود: "جنگ نخواهد شد _ مذاکره نخواهیم کرد" 🔹 اکنون که شیشه حیات سیاسی ترامپ با سنگ الکترال شکست وقت قضاوت و عیارسنجی است: جنگ نشد، مذاکره نکردیم ، آرزوی یک تماس تلفنی به دل ترامپ‌ ماند و حنای فشارحداکثری کمرنگ شد. ❌ بایدن چهره روتوش شده ترامپ است ولی روز تحلیف بایدن برای وجدان های بیدار میتواند باشد! ✍️ محمدصادق سلطانزاده بشرویه