عارف وارسته، آیت الله سیدعلی نجفی(ره)
اگر انسان بفهمد که #خدا #سامع است و این اسم در انسان جلوه کند، کار انسان درست می شود.
یا سامع الاصوات، دهن انسان را می بندد.
" سمع الله لمن حمده " که در نماز میگوییم هشدار است به همینکه خدا حرفی را که زده شد، شنید.
-----------------------------
📗 کتاب شبنم، ص ۹۴
#نماز_شب:
عارف کامل مرحوم حاج میرزا جواد ملکی ره:
گاهی از بعضی متهجدین نماز شب فوت می شود ، ولی این خود لطفی از جانب پروردگار است برای آن که آدمی از تاسف خوردن برای فوت این مهم ، اجر بیشتری ببرد و از عُجب محفوظ و مصون بماند. البته طبق احادیث این امر نادر بوده و بیش از یکی دو شب طول نمی کشد.
#منبع: سیمای فرزانگان - ویرایش دوم - چاپ 24 - ص 179
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به شبهات؛ اولین وظیفه حوزه
⁉️ متن شبهه 👇👇👇
چطور امکان داره که با وجود جوّ نظامی حاکم بر ایران در بهمن ۵۷ اجازه ورود هواپیمای امام خمینی به ایران داده شد؟این خواست دولت انگلیس بود که حکومت دینی بر ایران حاکم بشه
✅ پاسخ شبهه 👇👇👇
🔹 اولاً اگر امام خمینی مهره آمریکا و انگلیس بودند، پس راز این همه دشمنی آمریکا و انگلیس با ملت و انقلاب ایران و جنایت هایی که در حق انقلاب اسلامی ایران روا داشته می شود از جمله ترور ، تحریم ، تحریک صدام به جنگ ، ممانعت از پیشرفت های علمی، تحریم، بلوکه کردن اموال ملت، فتنه انگیزی ها و حمایت از فتنه گران و ... چیست؟
ثانیاً فرانسه قانوناً نمیتوانست هیچ اقدامی در ممانعت از حضرت امام انجام دهد، با این وجود تلاشهای زیادی برای ممانعت از پرواز امام راحل انجام داد، از اخلال در صدور گذرنامه همراهان امام گرفته تا بیمه نکردن هواپیما.
ضمن اینکه طرحهای خطرناکی برای پرواز ریخته شده بود که شاید خوشخیالی در تحقق آنها، فرانسه و بعضی کشورهای دیگر را نسبت به بیخطر بودن پرواز مطمئن میکرد، مانند آنچه فردوست در خاطراتش در مورد انفجار هواپیما یاد کرده (ظهور و سقوط سلطنت پهلوی، ص ۶۰۷) یا ربودن هواپیما و انتقال به یکی از جزایر خلیج فارس (خاطرات دکتر صادق طباطبایی ص ۱۷۸)
دولت آمریکا هم تمام تلاش خویش را به کار بسته بود تا از ورود امام خمینی ره به میهن ممانعت به عمل آورد . در این راستا در دی ماه سال ۵۷ (۱۷-۱۱ دی ۵۷) ، کنفرانسی به نام گوادلوپ با حضور سران چهار کشور فرانسه ، انگلیس ، آمریکا و آلمان برگزار شد که با توجه به افزایش یافتن شعله های انقلاب در آن جلسه مقرر شد تا شاه از ایران برود و زمام امور را به بختیار بسپارد. به دنبال این تصمیم مقرر شد تا دولت فرانسه به نمایندگی از آمریکا پیامی را به امام خمینی بفرستد تا ضمن دعوت حضرت امام به حمایت از دولت بختیار ، از امام خواسته شود تا اقداماتی را به منظور جلوگیری از بروز هر گونه کودتا در ارتش شاهنشاهی انجام دهند.
اما امام خمینی ره با درایتی بی نظیر در پاسخ به دولت فرانسه که واسطه ابلاغ پیام کارتر بود چنین فرمودند : «پیام آقاى کارتر، دو جهت در آن بود؛ یکى راجع به موافقت کردن با حکومت فعلى، که دولت بختیار باشد ... و یکى هم راجع به احتمال کودتاى نظامى و یا پیش بینى کودتاى نظامى، پیش بینى کشتار وسیع مردم، که ما را از آن مى ترسانید.
اما راجع به دولت بختیار؛ شما سفارش مى کنید که ما برخلاف قوانین خود عمل کنیم. بر فرض آنکه من چنین خطایى بکنم، ملت ما حاضر نخواهد بود ..... و اما قضیه کودتا. ... من کودتا را نه به صلاح ملت مى دانم، و نه به صلاح امریکا؛ اگر (کودتا) بشود از چشم شما مى دانیم! .... این تمام پیغام من است به کارتر. ( صحیفه امام، ج ۵، ص: ۳۷۷)
ژنرال هایزر مجری کودتا (که امام خمینی هم پیشبینی کرده بودند) نیز در کتاب خاطرات خود به این مساله اشاره کرده و بر لزوم جلوگیری از ورود امام تا زمان تکمیل آمادگی برای کودتا که نیازمند زمانی حدودا ۱۰ الی ۲۰ روز پس از خروج از شاه از کشور بود تاکید دارد . وی در کتاب خاطرات خود چنین می نویسد : « اگر بتوانیم چند روز مراجعت [آیت الله] خمینی را به تاخیر اندازیم برای ما واقعا فرق می کند . اگر شاه فردا برود و [آیت الله] خمینی روز بعد بیاید همه برنامه های ما نقش بر آب می شود» (خاطرات ژنرال هایزر ، ص ۲۰۸ به نقل از خاطرات سیاسی اجتماعی دکتر صادق طباطبایی ، ج۳ ، ص ۱۶۶)
دکتر صادق طباطبایی از همراهان حضرت امام در فرانسه که از نزدیک شاهد این تلاش ها بود چنین مینویسد: «با اعلام بازگشت امام به ایران پیغامها و توصیه های فراوانی به ایشان می شد که حالا به ایران نروید یا سفر را به تعویق بیاندازید... جالب اینکه کارتر هم پیام داد که برای حفظ جان خودتان بهتر است سفر را به مدتی بعد موکول کنید. مقامات فرانسوی از طریق دوستان و آشنایان همین پیغام را می دادند. بعدها معلوم شد که ژنرال هایزر و نیز شاپور بختیار از طریق سفیر فرانسه در تهران درخواست کرده بودند که مقامات فرانسوی به هر نحو ممکن بازگشت امام را به تعویق بیاندازد.»(خاطرات سیاسی اجتماعی دکتر صادق طباطبایی ، ج۳ ، ص ۲۰۳)
ادامه دارد....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاخص های حوزه انقلابی 3
بازخوانی منشور روحانیت (3):
تردیدی نیست که حوزههای علمیه و علمای متعهد در طول تاریخ اسلام و تشیع مهمترین پایگاه محکم اسلام در برابر حملات و انحرافات و کجرویها بودهاند.
علمای بزرگ اسلام در همه عمر خود تلاش نمودهاند تا مسائل حلال و حرام الهی را بدون دخل و تصرف ترویج نمایند.
اگر فقهای عزیز نبودند، معلوم نبود امروز چه علومی به عنوان علوم قرآن و اسلام و اهل بیت - علیهم السلام - به خورد تودهها داده بودند.
جمعآوری و نگهداری علوم قرآن و اسلام و آثار و احادیث پیامبر بزرگوار و سنت و سیره معصومین - علیهم السلام - و ثبت و تبویب و تنقیح آنان در شرایطی که امکانات بسیار کم بوده است و سلاطین و ستمگران در محو آثار رسالت همه امکانات خود را به کار میگرفتند، کار آسانی نبوده است که بحمداللّه امروز نتیجه آن زحمات را در آثار و کتب با برکتی همچون کتب اربعه و کتابهای دیگر متقدمین و متأخرین از فقه و فلسفه ، ریاضیات و نجوم و اصول و کلام و حدیث و رجال، تفسیر و ادب و عرفان و لغت و تمامی رشتههای متنوع علوم مشاهده میکنیم.
اگر ما نام اینهمه زحمت و مرارت را جهاد فی سبیل اللّه نگذاریم، چه باید بگذاریم؟
#منشور_روحانیت
#خرده_روایت_ها ؛ از دوران پهلوی
«من فردی بودم مستضعف که در دوران گذشته حتی نمی توانستم به مدرسه بروم.
در 9 سالگی پدر خود را از دست دادم. دو برادر دارم که یکی از آن ها دو سال از من بزرگتر است و دیگری کوچکتر.
بعد از اینکه پدرم را از دست دادم، با برادر بزرگ ترم مشورت کردم، به او گفتم: «برادر! یا تو به مدرسه برو و من کار کنم یا من به مدرسه میروم و تو کار کن» برادرم گفت: «فکر دیگری دارم» گفتم: «چه فکری؟»
گفت: «ما که نصف روز بیشتر به مدرسه نمی رویم، نصف دیگر روز را کار می کنیم» قبول کردم، ولی با آن قد کوچکی که داشتم هر کجا می رفتم کسی به من کار نمی داد، هر روز فقر و تنگدستی ما بیشتر می شد.
تا اینکه انقلاب اسلامی پیروز شد و پس از مدتی کمیته و سپاه پاسداران تشکیل شد. برادر بزرگم علی با شور و شوق فراوان به سپاه رفت و در آنجا مشغول حفاظت از دین و قرآن شد».
دست نوشته ای از #شهید_عبد_العلی_مرادی
#زمان_شاه
#کتاب_فردی_مستضعف_بودم ؛ خاطرات شهید عبد العلی مرادی. نویسنده: انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی. ناشر: دفتر نشر معارف. نوبت چاپ: اول-1392. صفحات 71.
هدایت شده از بی قرارم
برگزاری جلسه درس اخلاق مدرسه علمیه حضرت ولی عصر (عج) انار توسط حجت الاسلام والمسلمین آقای منتظری؛ امام جمعه محترم انار.
به صورت مجازی با حضور تعدادی از طلاب بومی در مدرسه
13 بهمن 99
سلام علیکم
با عرض ادب و احترام و تبریک میلاد باسعادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و سلاله پاکشان حضرت امام خمینی رحمت الله علیه و همچنین تبریک ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی پیرو نامه60760/075 مورخ13/11/13399 مدیریت محترم مرکز مدیریت کرمان گزارش رزمایش تهذیبی و تربیتی اخلاق و معنویت عصر امام خمینی رحمت الله علیه تا تاریخ13/11/99 به شرح ذیل خدمتتان ارسال می گردد.
1.در تاریخ هفتم بهمن ماه با دعوت از اساتید محترم جلسه شورای تهذیبی مدرسه تشکیل شد که مصوبات آن قبلا خدمتتان ارسال شده است.
2.در تاریخ هشتم بهمن ماه تمامی طلاب محترم بصورت حضوری در مدرسه حاضر شدند و درس اخلاق توسط معاونت محترم تهذیب مدرسه حجت الاسلام پورطاهری گذاشته شد و همچنین در این جلسه در مورد برنامه های تهذیبی و آموزشی که بصورت مجازی در آینده تشکیل می شود به طلاب محترم اطلاع رسانی شد.
3.در تاریخ یازدهم بهمن ماه به مناسبت ایام الله دهه فجر ورودی مدرسه و همچنین سالن مدرسه تزیین شد و عکس هایی از حضرت امام رحمت الله علیه و مقام معظم رهبری حفظه الله و تصاویری مربوط به این ایام نصب گردید.
4. در تاریخ دوازدهم بهمن ماه به مناسبت این ایام بیانیه ای از طرف شورای تهذیب و آموزش مدرسه صادر شد و در کانال های ارتباطی با طلاب محترم بار گزاری شد.
5.در تاریخ 13 بهمن ماه از طریق برنامه رومیت استاد و مشاور محترم مدرسه حجت الاسلام حاج آقا ملایوسفی در مورد اهمیت ایام الله دهه فجر، ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی با طلاب محترم صحبت کردند و همچنین در همین برنامه جلسه مشاوره و بیان مسائل تربیتی را انجام دادند. مدرسه علمیه امام خمینی (ره) رفسنجان
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
سلام علیکم با عرض ادب و احترام و تبریک میلاد باسعادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و
سلام علیکم باعرض ادب وتشکر متمنی است درصورت امکان مستندات تصویری را در قالب گزارش تصویری یا کلیپ کوتاه ارسال فرمایید مومنی
سلام علیکم باعرض ادب واحترام وتبریک میلاد پر خیر وبرکت حضر ت فاطمه (سلام الله علیها) به استحضار می رساند در راستای رزمایش اخلاق ومعنویت عصر امام خمینی (ره) در محور قرآن وحدیث ، طرح ارزیابی و پایش اساتید تجوید حوزه علمیه استان کرمان از تاریخ 1399/11/13 با همکاری اداره قرآن وحدیث معاونت تهذیب وتربیت آغاز گردیده ، که پس از پایان ارزیابی واعلام نتیجه توسط اداره قرآن وحدیث ،مدارس علمیه استان به صورت منطقه ای تقسیم خواهد شد و از اساتید توانمند تجوید ، در جهت پایش طلاب مدارس علمیه استان بهره مند خواهیم شد.
در پایان از همکاری صمیمانه مدیر محترم اداره قرآن و حدیث جناب حجتالاسلام والمسلمین حاج اقا حسینی (زید عزه) و همچنین جناب مستطاب آقای ملک ثابت( زیدعزه) که دراین مسیر از رهنمودها و تجربیات این بزرگواران بهره جسته ایم ، کمال تشکر را داریم.
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
هدایت شده از مدیران و معاونان تهذیب استانها
💠پخش زنده درس اخلاق
👈 با حضور استاد حجت الاسلام والمسلمین همتیان (دام عزه)
⏰چهارشنبه - 15بهمن ماه ۱۳۹۹ - ساعت 10
پخش زنده:🔻
www.hawzahnews.com
مستقیم: 👈
https://www.hawzahnews.com/service/live
پخشزنده ایتا:🔻
https://aparat.com/hawzahnews/live?eitaafly
هدایت شده از مدیران و معاونان تهذیب استانها
💠 "مسابقه دلنوشته"
طلاب و روحانیون به مقام معظم رهبری مدظله العالی،
🔸در راستای «لبیک به رهبری»،
🔸در رابطه با بیانیه گام دوم انقلاب،
و تاکید بر محوریت اخلاق و معنویت در تحقق اهداف انقلاب و تمدن اسلامی،
♻️جهت شرکت به آدرس پیشخوان: 👇
www.login.ismc.ir
⏰ مهلت ارسال: 15 بهمن لغایت 15 اسفند 1399
🍃مزایا:
👈 1- اهداء جوایز(به بهترین دلنوشته ها)؛
👈 2- انتشار در رسانه های حوزوی؛
👈 3- تقدیم بهترین دلنوشتهها به محضر مقام معظم رهبری مدظله العالی؛
☘️ مدیریت امور اساتید اخلاق و امور تهذیبی معاونت تهذیب و تربیت
هدایت شده از ندای تهذیب
✅دهمین دوره مسابقات قرآن و حدیث حوزه های علمیه
❌این دوره از مسابقات فقط در رشته های معارفی و کتبی برگزار خواهد شد.
📍ویژه برادران
📍در رشته های معارفی(کتبی)
📍بصورت مجازی
📅زمان آغاز ثبت نام : 10 بهمنماه 1399
📆زمان برگزاری: 20 اسفندماه 1399
هدایت شده از ندای تهذیب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی دهمین دوره مسابقات قرآن و حدیث حوزه علمیه
🌼 @nedaye_tahzib
🌹🌺🌷🌺🌹🌺🌷🌺🌹🌺🌷
میلاد با سعادت حضرت صدیقه اطهر مطهر, فاطمة الزهراء(سلام الله علیها) مسمّی به روز زن و بزرگداشت مقام بی بدیل "مادر" شده و تقارن آن با سالروز ولادت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) را به ساحت مقدس حضرت بقیه الله الاعظم(ارواحنا له الفداه) و نائب بر حقش امام خامنه ای و مراجع عظام تقلید(دام ظلهم) و همه ارادتمندان و شیعیان حضرتش تبریک و تهنیت باد.
🌹🌺🌷🌺🌹🌺🌷🌺🌹🌺🌷