eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
719 دنبال‌کننده
12.5هزار عکس
7هزار ویدیو
727 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☀️ ➕ شهادت آيت ‏الله "سيد مصطفی موسوی" پدر "امام خمينی"(ره) به دست اشرار منطقه (1281ش) ➕ حمله گارد شاهنشاهي به هُمافران نيروي هوايي در پي بيعت هُمافران با حضرت امام (1357ش) ➕ آغاز عمليات بزرگ والفجر 8 در فاو (1364 ش) 🌙 ➕ اعلام لغو حكم تحريم تنباكو از جانب "ميرزای بزرگ شيرازی"(1309 ق) ➕ رحلت شيخ الفُقهاءِ و المُجتَهدين، آيت ‏الله ‏العظمی "محمدعلی اراكی" در قم (1415 ق) 📆 روزشمار: ▪️4 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام ▪️5 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام ▪️7 روز تا شهادت امام هادی علیه السلام ▪️14 روز تا ولادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما اسلام ▪️17 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام .
🌹شهادت آيت ‏اللَّه "سيد مصطفي موسوي" پدر حضرت "امام خميني"(ره) به دست اشرار منطقه (1281ش) ✍️ آيت‏ اللَّه سيد مصطفي خميني پدر بزرگوار امام خميني(ره) در حدود سال 1238 ش (1277 ق) در خمين به دنيا آمد. ايشان پس از پشت سر گذاشتن دروس مقدماتي، براي تحصيل مدارج عالي راهي نجف اشرف گرديد و پس از اخذ اجتهاد، در خمين اقامت گزيد. ✅ اين عالم رباني در دوران اقامت در خمين در قطعه زميني متعلق به خود كشاورزي مي‏ نمود و در عين حال به هدايت و ارشاد مردم اشتغال داشت و ملجأ و پناهگاه آنان بود. از اين رو در مقابل زورگويي خوانينِ دست نشانده حكومت وقت، به مقاومت بر مي‏ خاست. ✅ سرانجام، طاغوتيان نداي حق‏ طلبي او را با گلوله پاسخ دادند و در مسير خمين به اراك وي را در 42 سالگي به شهادت رساندند. به هنگام شهادت ايشان، بيش از پنج ماه از تولد حضرت امام(ره) نگذشته بود و از آن پس تحت تكفل مادر و عمه خويش قرار گرفتند.
◼️حمله گارد شاهنشاهي به هُمافران نيروي هوايي در پي بيعت هُمافران با حضرت امام (1357ش) ✍️ در پي اعلام همبستگي گروهي از همافران و پرسنل نيروي هوايي با انقلاب اسلامي ايران و بيعت با حضرت امام، مزدوران گارد شاهنشاهي در شامگاه 20 بهمن به يكي از پادگان‏هاي نيروي هوايي در تهران حمله‏ ور شدند. به محض انتشار اين خبر، مردم مسلمان از همه نقاط تهران براي ياري رساندن به پرسنل نيروي هوايي كه در حال مقاومت بودند، به طرف پادگان نيروي هوايي شتافتند. ✅ مردم انقلابي كه سلاح‏هاي ابتدايي و ناچيزي در اختيار داشتند با جانفشانی و رشادت‏هاي خود، حمله مزدوران رژيم شاه را با شكست مواجه كردند و به اين ترتيب، مرحله نهايي مبارزه مردم براي براندازي رژيم شاهنشاهي در ايران آغاز شد. در این حمله دهها نفر کشته و صدها نفر مجروح شدند.
خاطرات آیت الله اراکی به روایت حجت الاسلام مصلحی نوه مرحوم ✅من عبد عبیدزاده هستم ایشان به شدت به سادات احترام می‌گذاشتند به طوری که اگر در مجلسی سیدی وارد می‌شدند تمام قد به احترام آن سید می‌ایستادند، خود آقا می‌گفتند من دربرابر پدرم خیلی به سادات احترام نمی‌کنم پدرم به شدت به سادات احترام می‌گذاشتند و می‌گفتند من عبد عبید ساداتم اما من در مقابل ایشان باید بگویم عبد عبیدزاده ساداتم. ✅بالای هر صفحه کتابشان می‌نوشتند یا فاطمة اشفعی فی الجنة ایشان هر روز 45 دقیقه وقت می‌گذاشتند و یک جزء قرآن قرائت می‌کردند و در روزهای ماه رمضان این تعداد به سه جزء می رسید، یکی از اخلاق‌های دیگر ایشان این بود که همیشه به اندازه غذا می‌خوردند همسرشان گاهی که غذایی ته بشقابشان باقی می‌ماند می‌گفتند من این غذا را چه کنم اسراف است. آقا می‌گفتند اسراف این است که من این را بخورم بگذارید برای شب. ✅ایشان پیاده روی زیادی می‌کردند به طوری که دو بار در صبح و دوبار بعدازظهر پای پیاده به مدرسه و یا حرم می‌رفتند و این مسیر تقریبا حدود 1000 متر بود یکی از کارهایی که باعث سلامت ایشان هم بود همین پیاده‌روی بود. ✅ایشان توسل زیادی به حضرت زهرا(س) و امام زمان(عج) داشتند به طوری که در کتاب‌های دست‌نوشته‌شان بالای تمامی صفحه‌ها یا به امام زمان توسل کرده‌اند و یا نوشته‌اند یا فاطمة اشفعی لی فی الجنة و با توسل به حضرت زهرا(س) هم بود که مشکلات علمی خود را حل می‌کردند.
✅دیدار آیت الله اراکی با امام خمینی ایشان اعتقاد بسیار راسخی به امام(ره) داشتند. در کل ایشان به روایتی که در آن آمده است که در هر 100 سال قمری کسی از علما برمی‌خیزد و تشیع را تجدید حیات می‌بخشد بسیار معتقد بودند و می‌گفتند که مجدد المذهب فی قرن خامس عشر امام خمینی هستند زیرا ایشان در نسبت به دین خود متعصب هستند و با دین خود بازی و مسامحه نمی‌کنند. مرحوم پدرم تعریف می‌کردند که در سفری که به همراه پدرشان داشته‌اند وقتی به حرم حضرت ابالفضل(ع) رفته بودند به هنگام ورود به حرم، امام خمینی(ره) نیز داشتند از حرم بیرون می‌آمدند که آیت‌الله اراکی را می‌بینند و به سمت ایشان می‌آیند . آیت‌الله اراکی سرشان را پایین انداخته بودند و مشغول گفتن ذکر بوده‌اند وقتی امام(ره) را می‌بینند ابتدا امام(ره) را نمی‌شناسند و می‌گویند من شما را نشناختم چرا این قدر لاغر شده‌اید و بعد به امام(ره) نگاه می‌کنند و می‌گویند هرکس با آل علی(ع) درافتاد ورافتاد و سپس تأکید می‌کنند که من هنوز معتقدم شما مجدد المذاهب هستید. امام خمینی(ره) بعد از سخنان آیت‌الله اراکی بغض گلویشان را گرفت و بدون خداحافظی دست ایشان را فشردند و از حرم بیرون رفتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️ ریا ✅ امام علی علیه السلام: اعملوا في غير رياء و لا سمعة فانّه من يعمل لغير اللَّه يكله اللَّه سبحانه الي من عمل له كاري را كه ميكنيد از روي خود نمايي و شهرت انجام ندهيد، زيرا كسي كه براي غير خداوند عملي انجام دهد خداي سبحان او را به همان كسي واگذارد كه عمل را براي او انجام داده است 📖 غررالحکم، باب ریا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠ما برای داشتن با آمریکا را نخواهیم پذیرفت 🔸ما چنانچه‌ بخواهيم اسلام را پيش ببريم ديگر نبايد نوكر باشيم.اگر نوكر نباشيم رابطه‌اش را با ما قطع مى‌كند. ما از خدا مى‌خواهيم كه رابطه قطع بشود. ما ذلت را نخواهيم پذيرفت 🔸براى خاطر اينكه یک رابطه با یک ابرقدرت داشته باشيم. شرافتى نيست رابطه داشتن با امثال آمريكا دولت آمريكا اين است كه مى‌بينيد، هر جا بتواند مى‌رود و بمب سرشان مى‌ريزد. هر چه بتواند ذخاير ملت ها را مى‌برد. 📚صحیفه نور ،جلد ١١،صفحه ٣۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 |ماجرای طلبه‌ای که به پرستارها اهانت کرد!! 🔺 این ویدئوی کوتاه ۲ دقیقه‌ای را ببینید
💢حفظ در آموزش مجازی لازم است والدین نسبت به اهمیت حفظ حریم خصوصی و عدم افشای اطلاعات شخصی و خانوادگی در فضای مجازی به کودکان خود آموزش کافی را داده تا کودکان را از سوءاستفاده مجرمان سایبری حفظ نمایند.
💠تأثیر خشونت رسانه ها بر پرخاشگری کودکان 🔹بیش از 10 هزار تحقیق ثبت شده وجود دارد که از تشدید رفتارهای پرخاشگرانه در کودکان -به‌ویژه در پسرها- بر اثر مشاهده‌ صحنه‌های خشونت‌آمیز تلویزیونی سخن می‌گویند. 🔹 با وجود رسانه ها، نگهداری کودکان در یک حبابِ بدون خشونت عملاً غیرممکن است. هر کودک به‌صورت میانگین در طول یک سال 12 هزار عمل خشونت‌آمیز را در تلویزیون مشاهده می‌کند، به انضمام بازسازی صحنه‌های قتل و جنایت 90درصد از فیلم‌های سینمایی، 68درصد از بازی‌های ویدئویی و 60درصد از سریال‌های تلویزیونی نمایش‌دهنده‌ خشونت هستند. 🔹 استمرار قرار گرفتن در معرض صحنه‌های خشونت‌آمیز برای کودکان، یک فاکتور خطرناک به حساب می‌آید. طبق برخی مطالعات، چه کودکان پیش‌دبستانی و چه کودکانی که به مدرسه می‌روند، علاقه و اشتیاق به تقلید از صحنه‌های خشونت‌آمیزی که بر صفحه‌ نمایشگر مشاهده می‌کنند، دارند. 🔹در پژوهشی که از سوی آکادمی امراض کودکان در آمریکا انجام گرفت، اشاره شده که کودکان زیر شش سال با دیدن تصاویر ترسناک، آنها را باور می‌کنند و جهان را جای وحشتناکی می‌پندارند و در ذهن‌شان این باور شکل می‌گیرد که در هر لحظه از زندگی امکان وقوع چنین رویدادی وجود دارد. 🔹در تحقیقات Pediatrics این نکته به اثبات رسید که مشکلاتی از قبیل بدخوابی و کابوس دیدن در کودکان زیر شش سال با دیدن خشونت حتی در کارتون‌های کمیک هم به وجود می‌آید. در واقع هیچ‌گونه خشونت رسانه‌ای بی‌ضرری برای این سنین وجود ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فعالیت های گسترده مجازی که هزینه اش توسط گاو شیرده (عربستان سعودی)تامین میشود، این فعالیت ها برای تغییر در عقاید و رفتار مردم عزیز ایران توسط صهیونسیت ها انجام میشود. 🔻رهبر انقلاب : شبکه سازی و مزدور سازی و بازیافت زباله های دور ریخته شده ایران راهی برای کسب درآمد آمریکا از طریق ایجاد ترس و تهدید یا ایران هراسی است. 🔹سردار جلالی: چهار قرارگاه سایبری فعال در امارات و اسرائیل با ساخت اکانت های فیک و هزینه های سنگین در تلگرام و اینستا گرام و توییتر مشغول هدایت افکار جمعی و سازماندهی مردم برای اهداف خود هستند.... 🔹‌سردار سلیمانی :آیا همه توان شما بازیافت دورریزهای ایران (منافقین) است؟ «با پدافند غیر عامل در عرصه سایبری میتوانیم از شکست های سنگین و هزینه های غیرقابل جبران زيرساخت ها جلوگیری کنیم»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*سلسله مباحث: دروس اخلاق با محوریت نامه 31 نهج البلاغه / قسمت هفدهم استاد: حجت الاسلام و المسلمین همتیان با مدیریت سه عضو از بدن، میتوانیم تقوای خود را تضمین کنیم: 1.. چشم 2.. زبان اگر میخواهیم دینمان را سالم نگه داریم، باید زبانمان را حفظ کنیم
4_6035311761148610416.ogg
757.1K
🔸چه کنیم شرح صدر داشته باشیم ؟؟؟؟ 🔹حجت الاسلام و المسلمین
@dars_akhlaq.mp3
5.64M
🔊‍ 🎙🌸 استاد آيت الله ✍️ موضوع: مذمت اسراف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قیمت صدای اذان 🔻گفتگو زیبای امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا(س)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 مولای بزرگ ما «و اوصیه ان یجعل همَّه همّاً واحداً و هو ان یطلب رضا الله تعالی و یعلم ان المولی تعالی اکرمُ من ان یکل امر عبده المتوکل علیه الی نفسه او الی سایر عباده.» ✅ او را سفارش می‌کنم به اینکه همه‌ی همّت خود را یک چیز، یعنی طلب رضایت خداوند، قرار دهد، و اینکه بداند مولای بزرگ ما، کریم‌تر از آن است که امر بنده‌ای را که به او توکل کرده، به خود آن بنده یا دیگر بندگان بسپارد. 🔺برشی از وصیت نامه حضرت آیت الله مصباح یزدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرازی از وصیت نامه علامه حلی: ✅فرزندم! من تو را وصیت می کنم به رعایت تقوای خداوند. ✅از همنشینی با فرومایگان و معاشرت با نادانان سخت بپرهیز. ✅با دانشمندان و اهل فضیلت همنشین شو.. ✅باید امروز تو بهتر از دیروزت باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
• روحانی شهید علی سیفی (استان آذربایجان شرقی؛ شهرستان مراغه) (۱۳۶۴ ه.ش- عملیات والفجر 8) • شهید حمیدرضا جعفرزاده (استان کرمان، شهرستان کرمان) (۱۳۶۴ ه.ش)
در با حمید رضا آشنا شدم. مردی جذاب، شوخ طبع و شجاع بود. مدتی بود که حمید رضا دنبال می گشت. در چند روز مرخصی هم نتوانسته بود پیدا کند. یک بار که چادرمان آتش گرفت، همه وسایل از جمله دوربین های مان سوخت. ذره بین دوربین های سوخته را با اجازه برداشت. متوجه شدم با ذره بین لانه ها را نگاه می کند و آیات را می خواند و گریه می کند. یک روز بغلش کردم و بوسیدم. گفتم: اگر شهید شدی شفاعتم می کنی؟ گفت: حتما. وقتی از هم جدا شدیم، خیلی از او دور نشده بودم که صدای گلوله ای آمد. بر گشتم. حمید رضا پر کشیده بود. راوی: حمید شفیعی ؛ خاطرات حمید شفیعی، نویسنده و راوی: حمید شفیعی، تدوین گر: محمد دانشی، ناشر: سماء قلم، نوبت چاپ: اول- ۱۳۸۴؛ صفحه 153-154.