حجةالاسلام عالی؛ فواید رفتن به قبرستان؛ موعظه، شادی کردن اموات، صله رحم، گرفتن حاجت.mp3
2.88M
💠فواید رفتن به قبرستان؛ موعظه، شادی کردن اموات، صله رحم، گرفتن حاجت
[ حجت الاسلام عالی ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠استاد #پناهیان
📢 یک انسان،
یک مومن،
کی خراب میشه!؟
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجت الاسلام والمسلمین #رفيعی
اسراف از ديدگاه امام علی بن موسی الرضا علیهم السلام
تراز دوست و دشمن.mp3
1.78M
🔷🔹ترازِدوستودشمن👆
شیخ علی #عزلتی مقدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همراهی با ولی
🎤 استاد علی #صفایی_حائری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
✍️سخنرانی آیت الله #مجتهدی(ره)
🎬موضوع: پشیمانی بعد از مرگ
✅وقتی آیت الله بروجردی حاضر نشد پادشاه عربستان را به ملاقات بپذیرد
در زمان مرحوم آيت الله بروجردی، سعود بن عبدالعزیز به ایران آمد و فرستاده وزیر خارجه عربستان، به همراه وزیر خارجه ایران، سفیر ایران و وزیر دربار، خدمت آيت الله بروجردی آمدند و اظهار داشتند که آقای ملک سعود میخواهد خدمت شما برسد؛ اما مرحوم آيت الله بروجردی در همان بدو امر امتناع کردند.
خیلی از بزرگان تلاش کردند و حتی برخی از مراجع با ایشان صحبت کردند که شما مدافع تقریب بین مذاهب هستید و اگر آنها به قم بیایند و با شما ملاقات کنند، برای شیعه مایه اعتبار است.
آیت الله بروجردی در پاسخ فرمودند:
اگر پادشاه سعودی به قم بیاید، به دیدن من میآید، ولی به زیارت فاطمه معصومه سلام الله عليها نمیرود و اینکه یک پادشاه، به عنوان من، به قم وارد بشود و نسبت به خانم فاطمه معصومه سلام الله عليها بیاحترامی کند، هتک اهل بیت است و من به عنوان مرجع این مذهب، نمیتوانم تحمل کنم که مذهب، این گونه مورد هتک قرار بگیرد. بنابراین، ایشان به خاطر مقام خانم حضرت معصومه سلام الله عليها ملاقات با پادشاه عربستان را نپذیرفتند.