#معرفی_کتاب
📚 کتاب: توصیه های برای تربیت فرزندان
✏️ مترجمان: علیرضا عصاره و مسعود براتیان
📝 ناشر: انجمن اولیاء و مربیان
این کتاب، اولین کتاب از مجموعه کتاب های خط عاشقی می باشد که به خاطرات عشق شهدا به امام حسین (ع) و روضه های کربلا اختصاص دارد.
در این کتاب به ۷۰ خاطره درباره حماسه کربلا پرداخته شده است.
از ویژگی های قابل توجه این کتاب، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
مستند بودن خاطرات: هر خاطره ای که ذکر شده، منبع مکتوب و غیر مکتوب آن ذکر شده است.
پراکندگی خاطرات: با اینکه نویسنده اهل استان قم و خود شاهد برخی خاطرات بوده، اما در ذکر خاطرات به این بسنده نکرده، و در تلاش است که به شهدای شاخص و غیر شاخص از استان های مختلف، حتی به شهدای گمنام بپردازد.
تناسب خاطرات با قطع کتاب: خاطرات طوری نوشته شده است که کل فضای کتاب را گرفته است و مانند کتاب های یادگاران فضای اضافی بدون استفاده در متن نمانده است.
خود امام برجستهترين شاخص هاست؛ رفتار امام، گفتار امام. خوش بختانه بيانات امام در دسترس است، تدوين شده است. #وصيت_نامه_امام آشكارا همهى ما فى الضمير امام را براى آيندهى انقلاب تبيين مىكند.
نبايد اجازه داد اين شاخصها #غلط تبيين شوند، يا #پنهان بمانند، يا #فراموش بشوند. اگر اين شاخصها را ما بد تبيين كرديم، غلط ارائه داديم، مثل اين است كه يك #قطب_نما را در يك راه از دست بدهيم، يا قطبنما از كار بيفتد. فرض كنيد در يك مسير دريائى يا در يك بيابان كه جادهاى هم وجود ندارد، قطبنماى انسان آسيب ببيند و از كار بيفتد؛ انسان متحير مىماند.
اگر نظرات امام، بد بيان شد، بد تبيين شد، مثل اين است كه قطبنما از كار بيفتد، راه گم مىشود؛ هركسى به سليقهى خود، به ميل خود حرفى مىزند. بدخواهان هم در اين ميان از فرصت استفاده مىكنند، راه را جورى تبيين مىكنند كه ملت به اشتباه بيفتد.
مواضع امام بايستى به طور روشن و واضح- همان طور كه خود او گفت، همان طور كه خود او نوشت- تبيين شود؛ اين ملاك راه امام و خط امام و #صراط_مستقيم_انقلاب است.
خطبههاى نماز جمعهى تهران در حرم امام خمينى(ره) در بيست و يكمين سالگرد ارتحال حضرت امام خمينى(ره) (14/ 03/ 1389)
#نهضت_وصیت_نامه_خوانی
#امام_خمینی
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
فرازی از #وصیت_نامه_امام خمینی (8): و ملت ما بلکه ملتهای اسلامی و مستضعفان جهان مفتخرند به اینکه دش
فرازی از #وصیت_نامه_امام خمینی (9):
و ما و ملتهای مظلوم دنیا مفتخریم که رسانههای گروهی و دستگاههای تبلیغات جهانی، ما و همه مظلومان جهان را به هر جنایت و خیانتی که ابرقدرت های جنایتکار دستور میدهند متهم می کنند.
کدام افتخار بالاتر و والاتر از اینکه آمریکا با همه ادعاهایش و همه ساز و برگ های جنگیاش و آن همه دولتهای سرسپردهاش و به دست داشتن ثروتهای بی پایانِ ملتهای مظلوم عقب افتاده و در دست داشتن تمام رسانههای گروهی، در مقابل ملت غیور ایران و #کشور_حضرت_بقیه_الله ـ ارواحنا لمقدمه الفداء ـ آنچنان وامانده و رسوا شده است که نمیداند به که متوسل شود! و رو به هرکس میکند جواب رد میشنود!
و این نیست جز به #مددهای_غیبی حضرت باری تعالی ـ جلَّت عظمتُه ـ که ملتها را به ویژه ملت ایران اسلامی را بیدار نموده و از ظلمات ستم شاهی به نور اسلام هدایت نموده [است].
#امام_خمینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوانش وصیت نامه امام خمینی توسط مقام معظم رهبری
قسمت نهم
📚 تصرف در اموال فرزندان
💠 سؤال: آیا پدر می تواند در #اموال_فرزندان خود تصرف کند؟
✅ جواب: #تصرف_پدر در اموال فرزند در صورتی که به #سن_بلوغ و رشد نرسیده و مفسده ای برای فرزند نداشته باشد، اشکال ندارد، اما تصرف پدر در اموال فرزند بالغ و رشید، بدون رضایت او جایز نیست.
#احکام_حقوق #تصرف_در_اموال_فرزند
🍂سلسله مباحث: #زیِّ_طلبگی
شماره 46
🌺 شاخصها و ملاكهای كلی |
رفتار اجتماعی طلبه🌺
——————————
💠رفتارهای لازم (قسمت سوم)💠
🔘دیگر از اموری كه طلبه باید انجام دهد و ملاحظه شأن خود را در آن نكند، توجه به مسائل سیاسی ـ اجتماعی و آگاهی از جریانهای موجود است.
🔘 طلبه باید آگاهیهای زمان خود را به اندازهای بالا برد كه هم خود فریب نخورد و از لوابس محفوظ ماند و هم بتواند مردم را از انحراف حفظ كند. برخی گمان میكنند اطلاع از اخبار و حوادث سیاسی روز و پیگیری جریانهای اجتماعی با زی طلبگی منافات دارد.
🔹 امام امت میفرمود:
مجتهد باید به مسائل زمان خود احاطه داشته باشد. برای مردم و جوانان و حتی عوام هم قابل قبول نیست كه مرجع و مجتهدش بگوید: من در مسائل سیاسی اظهارنظر نمیكنم. آشنایی به روش برخورد با حیلهها و تزویرهای فرهنگ حاكم بر جهان، داشتن بصیرت و دید اقتصادی، اطلاع از كیفیت برخورد با اقتصاد حاكم بر جهان، شناخت سیاستها و حتی سیاسیون و فرمولهای دیكته شده آنان و درك موقعیت و نقاط قوّت و ضعف دو قطب سرمایهداری و كمونیزم كه در حقیقت استراتژی حكومت بر جهان را ترسیم میكنند، از ویژگیهای یك مجتهد جامع است. یك مجتهد باید زیركی و هوش و فراست هدایت یك جامعه بزرگ اسلامی و حتی غیراسلامی را داشته باشد و علاوه بر خلوص و تقوا و زهدی كه در خور شأن مجتهد است، واقعاً مدیر و مدبر باشد. حكومت در نظر مجتهد واقعی، فلسفه عملی تمامی فقه در تمامی زوایای زندگی بشریت است. حكومت نشاندهنده جنبه عملی فقه در برخورد با تمامی معضلات اجتماعی و سیاسی و نظامی و فرهنگی است. فقه، تئوری واقعی و كامل اداره انسان از گهواره تاگور است ( صحیفه امام، ج 21، ص 289. )
🔘 در همین راستا، باید اشاره كرد كه ورود روحانیت به مشاغل اجتماعی ـ چه كارهایی مانند قضاوت كه شرعا بر عهده روحانیت است، چه كارهایی مانند تأسیس دفترخانه، یا همكاری در عقیدتی سیاسیها كه ترجیحا روحانی باید انجام دهد و چه كارهایی كه برای روحانی و دیگران مشترك است مانند استادی دانشگاه و معلمی ـ نیز، لازمه زی طلبگی است و نباید خلاف شأن، پنداشته شود:
«روحانیون و علما و طلاب باید كارهای قضایی و اجرایی را برای خود یك امر مقدس و یك ارزش الهی بدانند و برای خود، شخصیت و امتیازی قایل بشوند كه در حوزه ننشستهاند، بلكه برای اجرای حكم خدا راحتی حوزه را رها كرده و مشغول كارهای حكومت اسلامی شدهاند. اگر طلبهای منصب امامت جمعه و ارشاد مردم یا قضاوت درامور مسلمین را خالی ببیند و قدرت اداره هم در او باشد و فقط به بهانه درس و بحث، مسئولیت نپذیرد و یا دلش را فقط به هوای اجتهاد و درس خوش كند، در پیشگاه خداوند بزرگ، یقیناً مؤخذه میشود و هرگز عذر او موجه نیست. ما اگر امروز به نظام خدمت نكنیم و استقبال بیسابقه مردم از روحانیت را نادیده بگیریم، هرگز فرصت و شرایط بهتر از این را نخواهیم داشت (ولایت، رهبری، روحانیت، ص 302)».
📍برای جستجوی مطالب مرتبط می توانید از هشتگ #️⃣ (رنگهای آبی در متن استفاده نمایید)📍
#راه_و_رسم_طلبگی
#زیِّ_طلبگی
#رفتار_اجتماعی
29.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📖 چرا باید دروس حوزوی و ان قلت ها را خوب خواند؟ چرا باید درس را جدی گرفت؟
✅ پاسخ مقام معظم رهبری به یک خطای فکری در بین طلاب، که منجر به ضعف انگیزه آنها می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 215
💠 ورود ترکیه به جنگ یمن علیه حوثیها ؛تحرکات آنکارا در منطقه چه معنایی دارد؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر فرزان شهیدی
⛔️ اراده ما را نشانه رفتهاند‼️
🔹 آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان این کشور مدعی شد، گزارش مربوط به آزادسازی اموال بلوکه شده ایران در کشورهای مختلف صحت ندارد. وی بار دیگر با تعیین پیششرط برای کاهش تحریمهای ایران اعلام کرد، تا زمانی که ایران به اجرای تعهدات خود در برجام بازنگردد هیچ یک از تحریمهای آنان کاهش نخواهد یافت. در این خصوص بخوانید:
1️⃣ این سخنان را وقتی در کنار اظهارات ند پرایس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا میگذاریم، نشان میدهد که گردانندگان کنونی کاخ سفید در شرایط کنونی برای بازگشت به برجام دست بالا را گرفتهاند. در این خصوص ند پرایس اعلام کرده است که دولت متبوعش هیچ مشوقی برای ترغیب ایران به مذاکره با آمریکا در نظر نگرفته و اگر و فقط اگر ایران به پای میز مذاکره بیاید ما آماده خواهیم بود که درباره پیشنهاداتی که میتواند دو طرف را به مسیر بازگشت به پایبندی متقابل به برجام سوق دهد گفتگو کنیم، این چیزی است که ما مد نظر داریم، پایبندی در برابر پایبندی.
2️⃣ برآورد آمریکائیها این است که اگر در شرایط کنونی دست بالا را از طریق گروگان نگه داشتن اقتصاد و معیشت مردم بگیرند، اراده مقامات جمهوری اسلامی در تعیین پیششرط لغو تحریمها بعنوان ما به ازای بازگشت آنها به برجام، سست شده و از موضع کنونی خود عقبنشینی خواهند کرد. اکنون آمریکا در گام نخست، اراده جمهوری اسلامی را نشانه رفته است.
3️⃣ اگر در این شرایط، جمهوری اسلامی دست پائین را بگیرد و پیشنهادی را ارائه دهد که نشانهای از عقبنشینی از موضع خود در آن احساس گردد، امریکاییها را به طمع خواهد انداخت تا کماکان بر موضع خود در گام نخست اصرار ورزیده و فشارها را در سقف نگه دارند، تا زمانی که ایران بپذیرد به تعهدات خود بازگشته و توسعه برجام بخشی از موضوع مذاکرات گردد، ضمن اینکه پایبندی آنان به برجام نیز به تعویق خواهد افتاد. اظهارات وزیر خارجه آمریکا که گفته است تا زمانی که ایران به توافق هستهای بازنگردد منابع ایران در کره جنوبی را آزاد نخواهیم کرد، در این چارچوب معنا مییابد.
⚠️ مبنای رفتار و تصمیمگیری آمریکا در عرصه رقابتهای راهبردی منبعث از اصل هزینه/فایده است. بر همین مبنا زمانی اراده آمریکائیها در هم شکسته خواهد شد و تسلیم خواست ایران میگردند که به این درک برسند که هزینه ادامه وضع موجود برایشان بیشتر از تعهدپذیری و بازگشت به برجام است. در این راه هزینهها برای کاخ سفید زمانی افزایش یافته و منجر به تغییر محاسبات و رفتار آنها میگردد که کماکان انسجام خود را حفظ کنیم، با خنثیسازی تحریمها به فکر عبور از سختیها باشیم و در آخر با کاهش تعهدات برجامی و اقدامات فرابرجامی، موازنهسازی فشار ایجاد نمائیم.
✍️ احمد بنافی _کارشناس تبیین و تحلیل وضعیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺#تلویزیون_اینترنتی|چهارمین حضور!
قسمت چهارم👇
🔺محسن رضایی تاکنون رسما کاندیداتوری خود را اعلام نکرده است اما شواهد موجود و اظهاراتش آشکارا نشان میدهد که او برای حضور در انتخابات تمایل جدی دارد وی درباره مذاکره با آمریکا گفت در صورتی که طرفهای مقابل سیگنال واضحی بفرستند که تحریمها تا یک سال آینده برداشته میشود ایران آماده است که به مذاکرات هستهای با آمریکا و دیگر قدرتهای جهان باز گردد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله علم الهدی
#شرح_مناجات_شعبانیه 2
⚡️ ماه شعبان، ماه شفاعت نبیاكرم(ص) است. كفرانِ اين نعمتِ بزرگ را نکنیم.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«ماه شعبان تجلیِ مقام نبي اكرم(ص) است؛ «الَّذِي كَانَ رَسُولُ اللَّهِ صلي الله عليه و آله يدْأَبُ فِي صِيامِهِ وَ قِيامِهِ»؛ حضرت شب و روزش را شبزندهداری و روزهداری میكرد. من گمان میكنم اين شبزندهداری و روزهداری برای شفاعت بوده تا راه ما باز شود؛ يعنی با عبادت حضرت، فتوحات برای ما میشود و الا ما نمیتوانيم موانع ابليسی را كنار بزنيم. نافله شب حضرت، روز ما را زنده میكند و شب ما را احيا میكند و الا عبور از وادی شيطان شدنی نيست؛ زيرا امواج او بسیار سنگين است؛ دو ركعت نماز چهارهزارساله دارد! چطور میتوانيد از او عبور كنيد! فقط خود حضرت میتوانند عبور دهد.
ماه شعبان ماهی است كه حضرت با عبادت خودش میخواهد ما را عبور بدهد؛ «فَأَعِنَّا عَلَى الِاسْتِنَانِ بِسُنَّتِهِ فِيهِ وَ نَيلِ الشَّفَاعَةِ لَدَيهِ»؛ خدايا ما را كمك كن كه اين سنت شبزندهداری و روزهداری حضرت را انجام بدهيم، تولي به حضرت پيدا كنيم و به محيط شفاعت حضرت وارد شويم و حضرت به ما كمك كند تا آماده شويم كه درهای شهوات را ببنديم و درهای شفاعت حضرت به روی ما باز شود.
اين ماه، ماه شفاعت نبی اكرم(ص) است، تجلی نبی اكرم(ص) در اين ماه است و ورود به اين ماه ورود به ولايت و شفاعت حضرت است. كفران اين نعمت، كفران سنگينی است؛ كفران پيغمبر خاتم(ص) است، ايشان با اين مقامات از عالم بالا آمدند و دستشان را دراز كردند و میفرمايند که دستتان را بدهيد تا من ببرم. ما هم مشغول بازيگری هستيم و كفران اين نعمت را میكنيم! حضرت طلب میكند، دعوت میكند، دست دراز میكند و ما دست حضرت را پس میزنيم! اين كفرانِ ماه شعبان است».
.
4_6048418193154770867.mp3
5.72M
🎙 آشنایی با برخی مضامین دلنشین مناجات شعبانیه(۱)
📅 قسمت اول | ۹۹/۰۱/۰۸
استاد پناهیان