eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
715 دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.1هزار ویدیو
729 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
به مناسبت ولادت شهید متوسلیان ✨فروش ویژه کتاب آغاز شد! ✅ نگاهی واقع بینانه به طولانی ترین گروگان گیری قرن اخیر . 💯 20% تخفیف ویژه ارسال رایگان برای خرید بالای 100 هزارتومان📫 🍃به کوشش : 🍂 ❄️🌹❄️🌹❄️🌹❄️🌹❄️🌹 ✅خرید آسان https://b2n.ir/374462 🌷منتظرتون هستیم... ❄️🌹❄️🌹❄️🌹❄️🌹❄️🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴عسگری، نماینده داراب و زرین دشت: ای کاش دولت همتی را که طی دوهفته در مورد توقف سریال گاندو انجام داد طی 8 سال برای حل مشکلات معیشتی مردم صرف می کرد
18.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰ نمونه از خسارات بزرگ دولت تدبیر و امید که گریبان دولت بعد را خواهد گرفت
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بحث هسته‌ای، برجام، مذاکرات، تحریم‌ها دقیقا چیست؟ چرا باید همه تحریم‌ها لغو شود؟ چرا نباید بدون لغو تحریم‌ها به مذاکرات مجدد بازگشت؟ 👈 این پنج دقیقه را با دقت ببینید.
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅حجت‌الاسلام والمسلمین ، روزنامه‌نگار و فعال‌سیاسی: 📺 علی‌‌رغم موافقت رهبری با نظر کارشناسان مبنی بر ممنوعیت سفر در ایام نوروز، رئیس‌جمهور با آن مخالفت کرد که این تصمیم قطعا را در پی خواهد داشت. 📺 باتوجه به صحبت های آقای حریرچی، موج چهارم کرونا در و ایام انتخابات نمایان میشود و همین باعث تعطیل شدن مساجد و پایگاه‌های فرهنگی که وظیفه‌ی روشنگری در انتخابات را دارند، میشود. 📺 دولت، استفاده از ظرفیت پیام‌رسانهای خارجی نظیر را از الان به دست گرفته و بعید نیست همین عاملی برای تاثیرگزاری در نتیجه انتخابات باشد.
✳️ ظریف، دروغ و پینوکیو ▪️جناب ظریف فرموده اند «مجموعه گاندو» دروغ محض بود. 🔹آیا بی اطلاعی ظریف از مفاد برجام هم دروغ بود؟ 🔹آیا اصرار ظریف به زیر پا گذاشتن سیاست‌های ابلاغ شده از سوی رهبر انقلاب در موضوع «احیای برجام» هم دروغ است؟ 🔹لابد تاکید ظریف در آذرماه ٩٢ در مجلس درباره بی اثر شدن همه تحریم‌های آمریکا پس از توافق هسته ای هم دروغ بوده؟ 🔹نکند دریافت میلیاردها تومان حق ماموریت و سکه های طلا بابت برجامی که روحانی و ظریف و صالحی بی خاصیت توصیفش کرده اند هم دروغ است؟ 🔹آیا نشاندن دختران و زنان آرایش کرده ایرانی در سفره هفت سین وزارت خارجه برای خوشایند و چشم چرانی دیپلمات‌های خارجی هم دروغ بود؟ 🔹جناب ظریف حتما خواهید گفت اعتیاد شما به گول خوردن از طرفهای اروپایی و آمریکایی و اصرار شما به مذاکرات احیای برجام هم کذب محض است؟ نکند این مذاکره هم تصمیم نظام و مورد تایید رهبری است؟ 🔹راستی این که شما افکار عمومی جهانی را به عنوان ضمانت اجرای برجام معرفی کردید هم دروغ است؟ ✳️ اگر همه اینها دروغ باشد این جمله عین حقیقت است : آن قدر که ظریف و یاران دیپلماتش فریب غربیها را خوردند پینوکیو از «گربه نره و روباه مکار» گول نخورد!
سه نکته و یک پیشنهاد درباره ترفند رفراندومی روحانی 🔹از نظر حقوقی، هیچ یک از دو نوع رفراندوم (تقنینی/ اصلاح قانون اساسی) در صلاحیت رئیس جمهور نیست و آقای روحانی این نکته بدیهی را بهتر از هر کسی می داند. ♦️اصل 59 قانون اساسی می گوید: "اِعمال قوه مقننه می تواند از طریق همه پرسی انجام شود و درخواست آن باید به تصویب دو سوم نمایندگان مجلس برسد. 🔹نوع دوم رفراندوم که به اصل 177 و بازنگری قانون اساسی مربوط می شود، در صلاحیت رهبری و مشورت مجمع تشخیص مصلحت نظام است که پس از بررسی در شورای بازنگری، به رای عمومی گذاشته می شود. طبق اصل 110 قانون اساسی، فرمان‏ همه‏ پرسی، از جمله وظایف‏ و اختیارات‏ رهبری است. ♦️نکته دوم این است که آقای روحانی در چندسال گذشته صرفا با کلمه رفراندوم بازی کرده، تا بر ناکارآمدی و کژ کارکردی های خود و دولتش سرپوش بگذارد و گرنه لااقل می توانست درخواست رفراندوم تقنینی را تقدیم مجلس کند، ولو تایید نشود. 🔹او حتی در دوره مجالس همسو مثل مجلس دهم و مجلس نهم (تصویب کننده برجام) هم این کار را نکرد؛ چون موضوع مبهمی که نیاز به رفراندوم داشته باشد، در میان نبوده: ♦️او هم با علم به اختیارات رئیس جمهور سال 92 نامزد شد و سال 96 تکرار کرد؛ و هم، در چند سال اخیر اختیارات فراقانونی بسیاری در حوزه دیپلماسی (برجام) و اقتصادی گرفت. تا جایی که لیلاز عضو مرکزیت کارگزاران گفت "اگر چوب خشک به جای روحانی بود، با اختیارات داده شده، اقتصاد را بهتر از این اداره می کرد". 🔹نکته سوم این که زمزمه رفراندوم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، بی معنا و در واقع، تلاشی برای برای منحرف کردن اذهان عمومی است. هر وقت سوء مدیریت دولت شدت می بابد و مردم را مشمئز می کند، این بازی نخ نما از نو تکرار می شود. ♦️اما با وجود این سه نکته، می شود به عنوان راستی آزمایی و جدّیت سنجی، یک پیشنهاد روشن به آقای روحانی داد: این که او از نامزدی یکی از دولتمردان مورد اعتماد خویش (جهانگیری، نوبخت، ظریف یا فرد دیگر) در انتخابات حمایت کند و رای مردم به او را بدل از رفراندوم درباره عملکرد خویش بگیرد. 🔹روحانی قطعا این کار را نخواهد کرد؛ چون از سقوط مقبولیتش به زیر هفت درصد در همه نظرسنجی ها باخبر است. روحانی همچنین آخرین بار، در پاسخ به سوالات نمایندگان مجلس دهم (مجلس همسو)، درباره چهار سوال از پنج سوال، نمره مردودی گرفت.
ایران قوی؛ انتخابات ۱۴۰۰ و درس‌ های دهه ۹۰ بخش نخست- «قدرتمندی و پیشرفت» در دنیایی انباشته از رقابت، دل‌مشغولی بسیاری از ملت‌هاست. ملت رشید ما از این دل‌مشغولی استثنا نیست؛ به‌ویژه اینکه در تاریخ خود، همواره با دشمنان این اقتدار و پیشرفت درگیر بوده است. «اقتدار و پیشرفت»، عاریه‌گرفتنی یا خریدنی - مثلا در فرآیند مذاکره- نیست. بله مذاکره هم، می‌تواند یکی از ابزار‌های مورد استفاده در این مسیر باشد. اما پایه و مایه اقتدار و پیشرفت را نه می‌شود خرید و وارد کرد، و نه به سودای کسب منفعتی کوتاه، در بازار دیپلماسی و مذاکره فروخت. پیشرفت، موضوعی درون‌زا برای هر ملتی است. و لازمه و ضمانت آن، قوی شدن است. با این منطق، باید منابع اقتدار و پیشرفت را در داخل تولید کرد و آنگاه با دست پر، وارد عرصه پررقابت جهانی شد. حتی اگر عرصه - به غلط- صرفا در شکل و شمایل یک بازار بزرگ برای مذاکره و معامله دیده شود، حتی در این صورت هم باید منابع قدرت و ثروت تولید و تدارک شده باشد؛ و گرنه خریدار آس‌و‌پاس را دست می‌اندازند، یا مال‌التجاره‌ای را که به اضطرار برای فروش آورده، مفت می‌خرند و نیازمندی‌هایش را به او گران می‌فروشند. از اینها فراتر، دارایی کسانی که فقط گردن کج و زبان عجز و التماس داشته باشند، دستخوش طمع و زورگیری می‌شود. مسیر کشور ما در زمینه «اقتدار و پیشرفت»، به برکت انقلاب اسلامی، مسیری رو به جلو بوده و البته در این مسیر، هر چند به موفقیت‌های خیره‌کننده جهانی دست یافته‌ایم، گاه با دست‌انداز‌ها و چالش‌هایی رو‌به‌رو شده‌ایم. اگر سنگ‌اندازی دشمنان در این مسیر طبیعی باشد، قصور و تقصیر‌های داخلی پذیرفتنی نیست. کشور ما طی دو دهه اخیر، با دو موج قوی قرین شد. اولی، حرکت پیشرفت که تا سال‌های 88 و 90 سیر صعودی پیدا کرد؛ و دومی، موج فشار سیاسی و اقتصادی معارض از خارج و داخل، که در قالب فتنه و آشوب سیاسی، و تحریم‌های فلج‌کننده (فشار حداکثری) پدیدار شد. موج دوم، ساخته شد تا‌ ترمز حرکت شتابان پیشرفت و اقتدار ایران را بکشد. درد بی‌درمان آمریکا و اسرائیل و برخی رژیم‌‌های اروپایی، پیشرفت شتابان ایران در حوزه‌های مختلف علوم و فنون و قدرت بود. چنان که نتانیاهو مقارن فتنه ۸۸ در پارلمان رژیم صهیونیستی گفت «برنامه هسته‌ای ایران با سرعت قطار تندرو پیش می‌‌تازد و ما مانند خودروی قراضه می‌‌خواهیم خود را به آن برسانیم و مهار کنیم». هنگامی‌ که پروژه براندازانه فتنه 88 - با سرمایه‌گذاری 20 ساله- شکست خورد، مقامات آمریکایی بر اساس مشورت برخی دست‌اندرکاران فتنه سبز، تصمیم گرفتند تحریم‌ها را به شکل جدی‌تر از گذشته وارد معادلات مواجهه با ایران کنند و این‌بار مشخصا معیشت مردم را هدف بگیرند. وقتی این پروژه با برخی انحرافات در راس دولت مستقر (دولت دهم) در هم آمیخت، فشار اقتصادی را موثر کرد و زبان سیاست‌بازانی را گشود که به‌خاطر سوابق سوءمدیریت، در انتخابات 84 و 88 توسط مردم کنار زده شده بودند، اما حالا ادعا می‌کردند کلید مشکلات اقتصادی در لوزان و وین و ژنو و نیویورک و در مذاکره از موضع پایین با آمریکا و غرب است. بخش دوم .
آغاز مذاکرات وطن فروشی 👈اصلاحات خطاب به آمریکا: آمریکا با گشایش ولو نمایشی اقتصادی به پیروزی اصلاح‌طلبان در انتخابات کمک کند! 📰هرزنامه اعتماد به مدیر مسئولی الیاس حضرتی روز گذشته در مطلبی با عنوان «رقابت در برابر زمان؛ مذاكره مجدد در مورد توافق هسته‌اي» نوشت: «متاسفانه، ايالات متحده و ايران از ابتداي سال ميلادي قادر به برقراري مذاكره نبوده‌اند. تا به امروز، تحريم‌هاي اعمال شده توسط دولت ترامپ همچنان پابرجا است، به‌ طوري كه ايران به تدريج و به‌ طور غيرقابل انعطافي غني‌سازي هسته‌اي خود را بسيار فراتر از محدوديت‌ هاي اعمال شده در برجام 2015 افزايش مي‌دهد... 🔹چند سال است كه اقتصاد ايران با تحريم‌هاي سنگيني مواجه است، با اين وجود مقاومت و انعطاف‌پذيري حيرت‌ انگيزي كه ايران از خود نشان داده باعث افزايش اعتبار اين كشور در مذاكرات خواهد بود. 🔸از ديگر عوامل مخاطره‌آميز براي جو بايدن، انتخابات رياست‌جمهوري ايران در خرداد ماه است كه احتمالا با بازگشت محافظه‌كاران به صحنه قدرت همراه خواهد بود... 🔹در واقع، لغو تحريم‌ها و گشايش اقتصادي و اميدوارسازي ايرانيان مي‌تواند به نفع اصلاح‌طلبان حامي برجام باشد. ✍️ سید محمود نبویان نماینده مجلس در واکنش به وطن فروشی جریان دولتی اصلاحات نوشت: گفتنی است، مدعیان اصلاحات بارها ثابت کرده‌اند که مسئله «لغو تحریم‌ها» و همچنین مسائلی از قبیل «گشایش اقتصادی»، «رونق تولید»، «اشتغال جوانان» و... اصلا اولویتی برایشان ندارد. 👈این طیف صرفا به دنبال دستیابی به قدرت جهت رسیدن به خواسته‌های حزبی و قبیله‌ای و باندی است. 🔸این جریان اکنون به صورت جدی با معضل کارنامه در دولت روحانی و شورای شهر و شهرداری تهران مواجه هستند.، بنابراین تمام امیدشان به «جو بایدن» است؛ آن هم نه از بابت گشایش اقتصادی برای مردم ایران، بلکه فریب مردم با «اقدامات نمایشی». 🔹بایدن چندی پیش ریچارد نفیو، مشهور به «معمار تحریم‌های ضدایرانی» را در وزارت خارجه منصوب کرد، به فاصله کوتاهی پس از این اقدام، بایدن قانون وضعیت اضطراری علیه ایران را تمدید کرد. ➕با این حال همچنان مشغول یادگاری نوشتن روی دیوار دولت بایدن هستند! 🔹طیفی که در سال‌های ۹۲ و ۹۶ مردم را از دلار ۵ هزار تومانی و دیوارکشیدن در پیاده‌روها ترساند، حالا به انتظار نشسته است که شاید بتواند با این احتمال که ممکن است بایدن به درخصوص ایران دست بزند، مجددا به پاستور راه یابند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا