هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت Khamenei.ir
🔻 رهبرانقلاب، امروز: حادثه تلخ اهواز، کار بزدلانهای بود
👈 تروریستها دستشان در جیب سعودی و امارات است
⚠️ البته گوشمالی سختی به عوامل بزدل حادثه تلخ اهواز خواهیم داد. ۹۷/۷/۲
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 پیراهن عزاداری طه اقدامی شهید خردسال حادثه تروریستی اهواز، که از سوی پدرش به رهبر انقلاب اهدا شده بود، در جریان دیدار عصر چهارشنبه شب خاطره دفاع مقدس، به دست حضرت آیتالله خامنهای رسید. ۹۷/۷/۴
➕ بوسه رهبر انقلاب بر پیراهن مشکی این شهید خردسال
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از شناخت رهبری
🔰 نشست تخصصی تحلیلی بر عملکردِ رهبرِ معظم انقلاب در مواجهه با معیشتِ مردم
#فکرانه
🔰پاسخ به شبهات و سوالات
📙سه شنبه 3 مهر ساعت 17
◼️ @shenakhte_rahbari
هدایت شده از نشریه حقیقت
❓اگر جامعه معنویتر شده، پس اینهمه گناه و فساد چیست؟
@nashrieh_haghighat
✅ پاسخ: یکی از کلیدواژههای پرتکرار رهبر انقلاب این است که #معنویت در جامعه ما هر روز بیشتر میشود. در این میان عدهای شبههای مطرح میکنند که با کدام برآورد؟ در پاسخ به این سؤال، چند نکته حائز اهمیت است:
1⃣ خطای مشاهده
یکی از اشکالات اصلی در ارزیابی سطح معنویت در جامعه، توقف در مظاهر #فساد است. فساد فیذاته بروزش بیشتر است، اما عمق ندارد. این گزاره هم به تجربه ثابت شده است و هم در معارف ما تأکید خاص دارد. تعبیر قرآن از باطل، کف روی آب است (سوره رعد/ آیه 17) کف اولاً طفیلی آب است و بعد هم ظهورش بیشتر است؛ اما کف است و ماندگار نیست. قدرت رسانه جدید در یک جمله، همین است که باطل را با درشتنمایی گمراهکنندهای جلوی چشم میآورد. اما این حقیقت جامعه ما نیست. برای تماشای حق نیاز به چشم مسلّح داریم. چشمی که تربیتیافته است. چشمی که قدرت تماشای زیبایی اهل حق را داراست. اما حقیقت #جامعه را چطور ببینیم؟
@nashrieh_haghighat
2⃣ لزوم دیدن خوبیها
یکی از اشکالات ما این است که خوبیهای جامعه و بروز و ظهور معنوی جامعه را توجه نمیکنیم. زیباییهای جامعه را باید در بزنگاهها ملاحظه کرد. یکی از نمایشهای معنوی جامعه همین ایام #محرم است. همین مناسک است. عبادات امروز جامعه ما، یک تفاوت بسیار کلیدی با گذشته کرده است و آن هم فراتر رفتن از عبادت فردی به #عبادات_جمعی است. جمع همواره به خدا نزدیکتر است. از عزاداریها گرفته تا #اعتکاف ها تا شب های #قدر تا #افطاری دادنها تا نمازهای #عید و #جمعه و #جماعات تا گروههای #جهادی تا ... .
یکی دیگر از ظهورات معنوی جامعه، #کار_خیر است. کار خیر را دست کم نگیریم. کار خیر امروز، نسبت به گذشته هزاران برابر رشدیافتهتر و مترقّیتر است. کار خیر در گذشته تنها در اختیار بزرگان بازار بود. امروز کار خیر، کاملاً مردمی و همگانی و #عمومی شده است. از همه طیفی نیز در آن حضور دارند. کار خیر یک پیام بسیار جدّی دارد و آن هم عبور از انانیت و منیّت است. #خیرخواهی یعنی از خودگذشتن. از خود گذشتن قدم اول در سلوک و معنویت است.
از خود گذشتن یک روز در خیرخواهی برای محیط زیست و کمک به حیوانات است. رشدیافتهترش میشود خیرخواهی برای مردم مستضعف و پابرهنهها. و همینطور سطوح متعالیاش تا آنجا میرسد که در شهر به ظاهر پلیدیها، جوانانی یافت میشوند که جان به کف میگیرند و برای دفاع از حریم اهلبیت و امنیت مردم، از خود و خانوادهشان گذر میکنند. تلاش کنیم درست ببینم. ممکن است بگویید این حرفها قبول. ولی اینها برای بخشی از جامعه است. اکثریت جامعه درگیر معصیتاند. نمونهاش رونق بیحجابی! پاسخ به این سؤال هم بسیار مهم وکلیدی است.
@nashrieh_haghighat
3⃣ تقوا در حرکت است
یک اشتباه اساسی ما این است که تصور میکنیم ارزیابی #تقوا ، نقطهای است. یعنی چی؟ یعنی تقوای آدم ها را اولاً در ظاهرشان و بعد هم به صورت نقطه به نقطه مقایسه می کنیم، در حالی که تقوا را باید در حرکت سنجید. چه حرکتی؟ میزان ورود انسان به دنیا. کمال تقوا به میزانی است که به دنیا ورود میکنیم و در مقابل #معصیت و #انحراف مقاومت میکنیم. دنیای امروز، دنیای هجمههای بیامان شیطانی است. ایستادگی در این دنیا بهمراتب سختتر از گذشته است و صد البته که مقاومت در برابر گناه، دهها برابر انسان را معنویتر و روحانیتر میسازد. نیامدن به دنیا و گوشهگزینی، بیقدر و بها است. مرد آن است که پای به میدان بنهد.
👈 معنویت جامعهی امروز را در حرکت و مقاومتش ببینید. اینطور اگر تحلیل کنیم، خواهیم دید که از هر منظر نسبت به گذشته جلوتریم و متعالیتر و معنویتر.
#بریده_های_نشریه #پرسش_و_پاسخ
👉 @nashrieh_haghighat 🌹
هدایت شده از قرارگاه شهدای مدافع حرم
سلسله نشست های #حرف_نو
با سخنرانی #حاج_حسین_یکتا
جمعه۱۳مهر/ ساعت ۱۰
موسسه #طلوع_خرداد #ورامین
@gharargah1542
هدایت شده از ریحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📘 اشاره رهبر انقلاب به کتاب «فرنگیس»
🌺 حضرت آیتالله خامنهای در مراسم شب خاطره دفاع مقدس، به تقریظ اخیرشان بر کتاب فرنگیس اشاره کردند:
⭐️ *یک نهضتِ ترجمه راه بیندازیم؛ نه ترجمهی از بیرون؛ ترجمهی به بیرون، برای ارائهی آنچه هست. بگذارید بدانند در آبادان چه گذشت، در خرّمشهر چه گذشت، در جنگها چه گذشت، در روستاهای ما چه گذشت. بر این شرح حالی که برای این خانم کرمانشاهی -فرنگیس- نوشتهاند،
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🎙 سخننگاشت| اگر صدای شهیدان را بشنویم، خوف و حزن ما برطرف خواهد شد
📥 مجموعه سخننگاشت:
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=40595
هدایت شده از KHAMENEI.IR
هفتمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت با موضوع بررسی نقش بانوان در دوران دفاع مقدس از ساعتی پیش در مؤسسهی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی در حال برگزاری است.
در این مراسم که با حضور جمعی از بانوان فعال در حوزه ادبیات دفاع مقدس در جریان است، از نویسنده و راوی کتاب فرنگیس تجلیل خواهد شد.
📲 هماکنون؛ پخش این مراسم در حسابهای اینستاگرام👇🏻
instagram.com/khamenei_book
instagram.com/defamoghaddas
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✍ تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «فرنگیس» منتشر شد.
🔻در مراسم هفتمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت با موضوع بررسی نقش بانوان در دوران دفاع مقدس که صبح امروز (یکشنبه) در مؤسسهی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار شد، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «فرنگیس» منتشر شد.
📥سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=40600
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📝 متن تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «فرنگیس»
🔻 در مراسم هفتمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت با موضوع بررسی نقش بانوان در دوران دفاع مقدس که صبح امروز (یکشنبه) در مؤسسهی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار شد، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «فرنگیس» منتشر شد.
✍ متن یادداشت رهبر انقلاب بر این کتاب -که روایتی است از مقاومت بانوی روستایی مرزنشین کُرد کرمانشاهی در مقابل حملات رژیم متجاوز بعثی- به شرح زیر است:
🔅بسم الله الرّحمن الرّحیم
بخش ناگفته و بااهمّیّتی از حوادث دوران دفاع را به مناسبت شرح حال این بانوی شجاع و فداکار، در این کتاب میتوان دید. بانو فرنگیس دلاور با همان روحیّهی استوار و پُرقدرت، و با زبان صادق و صمیمی یک روستایی، و با عواطف و احساسات رقیق و لطیف یک زن، با ما سخن گفته و منطقهی ناشناخته و مهمّی از جغرافیای جنگ تحمیلی را با جزئیّاتش به ما نشان داده است. ما از روستاهای مرزی در دوران جنگ و مصائب فراوان آنان و آوارگیها و گرسنگیها و خسارتهای مادّی و ویرانیها و داغ عزیزان آنها، هرگز به این وضوح و تفصیلی که در این روایت صادقانه آمده است، خبر نداشتیم؛ و نیز از فداکاری جوانان آنان که در شمار اوّلین شتابندگان به مقابله با دشمن مهاجم بودند. ماجرای قتل و اسارت دشمن به دست این بانوی دلاور هم که خود یک داستان مستقل و استثنائی است که نظیر آن فقط در سوسنگرد، در همان اوان، اتّفاق افتاده بود. بانو فرنگیس را باید بزرگ داشت و از نویسندهی کتاب -خانم فتّاحی- بهخاطر قلم روان و شیوا و هنر مصاحبهگیری و خاطرهنویسی، باید بسیار تشکّر کرد. ۹۶/۱۱/۲۱
📥 دریافت لوح👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=40600
هدایت شده از KHAMENEI.IR
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «فرنگیس»
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=40604