eitaa logo
طلبه عصر ظهور🌹
203 دنبال‌کننده
11.3هزار عکس
9.2هزار ویدیو
1.5هزار فایل
روحانیون وطلاب باید مسلح وآماده، وارد عرصه مقابله باشبهات و تفکرات غلط وانحرافی درفضای مجازی شوند(مقام معظم رهبری)🌹🌿🌹 لینک گروه برای ارتباط(چت)باما :👇 https://eitaa.com/joinchat/58392633Cefff408831
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه🔺 🔰قطب نما 163| داستان آقاها و آقازاده ها ماجراي آقازادگي و آقازاده ها، موضوعي جنجالي است که اين روزها اخبار مربوط به آنها با جذابيت ويژه اي دنبال مي‌شود.اما عجيب آنجا است که پسر در منجلاب انحراف و انحطاط بيفتد و پدر به جاي آنکه براي نجات او تلاش کند، به عاملي براي توجيه رفتارش بدل گردد و آبرو و اعتبار خود را خرج نجات او سازد. 🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱 @talabeasrezohoor1
آیا واقعا ما به محافظت در برابر امواج اینترنت وای‌فای در خانه نیاز داریم؟ برای رسیدن به جواب این پرسش در ابتدا باید به این پرسش پاسخ دهیم که امواج وای‌فای چه چیزی هستند و سپس با برشمردن مضرات وای‌فای بررسی کنیم که آیا وای‌فای واقعا ایمن است یا خیر. اگر شما با کلیات و اساس بحث آشنا نباشید، صحبت کردن درباره محافظت در مقابل عوارض ناشی از وای‌فای کاری بیهوده خواهد بود. وای‌فای چیست؟ آیا وجود امواج وای‌فای در خانه امن است؟ محافظت در مقابل امواج وای‌فای در خانه چه منافعی دارد؟ فاصله خود را با امواج وای‌فای در خانه حفظ کنید از پریزهای زمان‌دار در شب استفاده کنید مراقب مراکز تابش وای‌فای در همسایگی خود باشید به دنیای کابل‌ها برگردید جمع‌بندی وای‌فای چیست؟ در باور عموم این چنین جا افتاده است که امواج اینترنت وای‌فای از پرتوهای مایکروویو تشکیل می‌شود، در حالی که دستگاه‌های مجهز به وای‌فای از فرکانس‌های رادیویی برای ارتباط و انتقال اطلاعات استفاده می‌کنند. مودم‌ها، کامپیوترها، موبایل‌ها و به طور کلی تمامی دستگاه‌هایی که از اینترنت وای‌فای استفاده می‌کنند، مادامی که روشن باشند به پرتوافکنی خود ادامه می‌دهند. با توجه به این وضعیت می‌توان با تقریب خوبی گفت که ما در تمام ساعات شبانه روز در معرض امواج وای‌فای قرار داریم. امواج مایکروویو دقیقا همان پرتوهایی هستند که ما از آن‌ها برای پخت غذا در فرهای مایکروویو استفاده می‌کنیم. زمانی که شما غذا را درون فر قرار می‌دهید و دکمه روشن کردن را می‌زنید، غذا توسط امواج مایکروویو بمباران می‌شود و همین اتفاق اصطحکاک مولکولی مواد تشکیل دهنده‌ها را به شدت بالا می‌برد که باعث افزایش دما و گرم شدن غذا می‌شود. چیزی که ما اصطلاحا آن را به عنوان اثر حرارتی یا اثر گرمایی می‌شناسیم. دستگاه‌هایی که از امواج اینترنت وای‌فای برای ارتباط برقرار کردن استفاده می‌کنند نیز از فرستنده‌هایی مشابه تابنده‌های مایکروویو استفاده می‌کنند. این فرستنده‌ها به طور مداوم اطلاعات را دریافت و ارسال می‌کنند و به صورت نظری اینگونه می‌توان برداشت کرد که همان اثر حرارتی را نیز بر بدن ما خواهد گذاشت.
در این دسته معمولا عواملی قرار داده می‌شوند که هر چند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند، اما عامل قطعی و صد در صدی نیستند
تکنولوژی و فناوری در خانه🎮💻🖥📱💽🎧 چطور از مضرات امواج وای‌فای در خانه بکاهیم
آیا وجود امواج وای‌فای در خانه امن است؟ اصلی‌ترین محل بحث در مورد عوارض ناشی از وای‌فای به اثر حرارتی ناشی از پرتوها بر می‌گردد؛ اما اکثر مردم، هیچ اثر گرمایی و حرارتی‌ از وجود امواج وای‌فای در خانه حس نمی‌کنند. از سویی دیگر شرکت‌های مخابراتی و البته صاحب منفعت در این تکنولوژی قرار دارند که وجود عوارض ناشی از وای‌فای را رد می‌کنند. آن‌ها می‌گویند که هیچ اثر گرمایی قابل مشاهده و نیازمند بررسی‌ تا به حال از طریق امواج اینترنت وای‌فای اتفاق نیافتاده است. پس همین نبود هیچ مدرک مستدل برای ضررهای وای‌فای دلیلی بر امن بودن آن است. اما مخالفان این ادعا نیز دلایل محکمی دارند و روز‎به‌روز بر تعدادشان افزوده می‌شود. هزاران مطالعه دانشگاهی در سال‌های اخیر از طرف دانشجویان و دانشمندان درباره عوارض ناشی از وای‌فای صورت گرفته است. آن‌ها در یک بحث با هم اتفاق نظر دارند. امواج وای‌فای به صورت بالقوه بسیار مضر هستند و ضررهای وای‌فای تنها به اثر گرمایی بر نمی‌گردد که با نبود آن، این مسئله حل شود
تحقیقات زیادی درباره ضررهای وای‌فای انجام شده و همگی بر ضررهای بالقوه این تکنولوژی برای انسان‌ها تاکید می‌کنند. طبق تحقیقات آزمایشگاهی و دانشگاهی که انجام شده است، امواج اینترنت وای‌فای می‌توانند اثرات بیولوژیکی خطرناکی روی انسان‌ها و حتی سایر جانداران بگذارند. این تحقیقات که به صورت مستقل و مجزا از هم انجام شده‌اند، در بیشتر موارد خطرات زیر را به عنوان عوارض ناشی از وای‌فای ذکر می‌کنند: افزایش نفوذ پذیری سد خونی مغز اختلال در سوخت و ساز گلوکزهای مغزی شکستگی و اختلال در زنجیره‌های DNA بدن تولید و افزایش استرس اختلال در سوخت و سازهای سلولی در کنار موارد بالا تحقیقات جداگانه‌ای وجود داشته است که تایید می‌کنند عوارض ناشی از وای‌فای می‌تواند شامل خستگی مداوم، سردرد روزانه و اختلالات گوارشی شود. هر چند ممکن است نتایج این تحقیقات برای افرادی که مدام در معرض این امواج قرار می‌گیرند ناخوشایند و غیرقابل باور باشد، اما می‌توانید به لیست عوارض ناشی از وای‌فای و ضررهای وای‌فای برای سلامتی انسان، موارد زیر را نیز اضافه کنید. افزایش احتمال ابتلا به سرطان افزایش سرعت رشد تومورهای مغزی افسردگی افزایش احتمال آلزایمر ایجاد حساسیت‌های الکتریکی بیماری‌های قلبی و سایر آسیب‌هایی که ممکن است تحت تاثیر امواج وای‌فای در خانه برای افراد پیش آید. وجود این میزان از آسیب‌ها و ضررها ممکن است باعث ترس و نگرانی شما شود یا آنقدر بزرگ به نظر بیاید که آن را باور نکنید. جالب است بدانید طبق آخرین تحقیقات و گزارش‌های سازمان بهداشت جهانی، امواج وای‌فای در دسته ۲B عوامل سرطان‌زا قرار گرفته‌اند.
محافظت در مقابل امواج وای‌فای در خانه چه منافعی دارد؟ طبق گزارش‌ها و تحقیقاتی که در باب عوارض ناشی از وای‌فای انجام شده است، محققین سعی کردند نتایج به دست آمده پس از کاهش امواج وای‌فای در خانه را بررسی کنند. از داوطلبان خواسته شد تا در محل زندگی خود میزان امواج وای‌فای را برای مدتی مشخص به حداقل کاهش بدهند و چنین نتایجی به دست آمد: بهبود وضعیت خواب افزایش انرژی و توانایی بدنی احساس سبکی و راحتی بیشتر در ذهن خنک‌تر ماندن خانه و اتاق نرم‌تر ماندن و عدم زبری پوست عدم وجود طعم فلز در دهان چگونه در مقابل وای‌فای در خانه محافظت کنیم؟ با دنبال کردن راهکارهای زیر می‌توانید تا حدودی میزان ضررهای وای‌فای را کاهش دهید و با خیالی راحت‌تر از این تکنولوژی استفاده کنید.
تمام دستگاه‌های اضافه را خاموش کنید شما ممکن است برای رهایی از امواج وای‌فای به سراغ مودم خود بروید و قابلیت وای‌فای آن را خاموش کنید. دقت کنید که مودم تنها دستگاهی در خانه شما نیست که به فرستنده‌های وای‌فای مجهز هست. لپ‌تاپ، موبایل، تلویزیون‌های هوشمند، لوازم خانگی هوشمند، چاپگر بی‌سیم و هر وسیله‌ای که قابلیت اتصال بی‌سیم داشته باشد به نوعی مولد امواج وای‌فای در خانه شماست. هر کدام را که استفاده نمی‌کنید به صورت نرم‌افزاری یا سخت‌افزاری خاموش کنید. فاصله خود را با امواج وای‌فای در خانه حفظ کنید امواج اینترنت وای‌فای مانند تمام امواج رادیویی به مرور و طی کردن مسافت ضعیف‌تر می‌شوند. به طور مثال شما در فاصله ۱۰۰ متری از یک مودم، امواج بسیار کمتری نسبت به یک مودم در فاصله ۱۰ متری دریافت می‌کنید. سعی کنید دستگاه‌های دارای وای‌فای را در محلی قرار بدهید که فاصله مناسبی با شما داشته باشند. دقت کنید که امواج وای‌فای در خانه می‌توانند از دیوارها نیز عبور کنند. از گذاشتن مودم در اتاق خواب یا حتی نزدیک به دیوار مجاور اتاق خواب نیز تا حد امکان اجتناب کنید تا عوارض ناشی از وای‌فای را کاهش دهید.
مراقب مراکز تابش وای‌فای در همسایگی خود باشید احتمال موفقیت این مورد ممکن است بسیار کم باشد. اما خانه‌های کوچک و زندگی در مجتمع‌های پر تراکم باعث شده تا غیر از دستگاه‌های وای‌فای در خانه خودمان، روزانه در معرض امواج وای‌فای همسایگان نیز قرار بگیریم. بهتر است با صحبت منطقی با آن‌ها و گاه حتی با استفاده از یک دستگاه سنجش پرتوهای رادیویی از آن‌ها بخواهیم استفاده خود را مدیریت کنند. به دنیای کابل‌ها برگردید هیچ کس منکر دست و پاگیر بودن کابل‌های وسایل کامپیوتری نیست و بسیاری از افراد دل خوشی از آن‌ها ندارند. مخصوصا اگر شما از دستگاه‌های زیادی استفاده می‌کنید، تجمع کابل‌های زیاد در میز کار شما می‌تواند یک بی‌نظمی و ظاهری ناخوشایند را نمایش دهد. اگر واقعا استفاده از وای‌فای برای ما یک اجبار و گزینه حتمی نیست، می‌توانیم دوباره کابل‌ها را از انباری بیرون بیاوریم. با تمام مزایای ارتباط بی‌سیم، کابل‌ها و سیم‌ها هنوز هم به خوبی کار می‌کنند و همچنین خبری از امواج مزاحم و ضررهای وای‌فای در میان آن‌ها نیست. البته این نکته را دقت کنید که حتما از کابل‌های استاندارد محافظ‌دار برای اتصال‌های خود استفاده کنید. کابل‌های بدون محافظ و غیراستاندارد نیز خود منشائی برای نشت پرتوهای مضر هستند که می‌تواند بر بدن شما اثرات منفی بگذارد.
جمع‌بندی در دنیایی که تمام وسایل به سمت حذف سیم‌ها و کابل‌ها حرکت می‌کنند و روزانه تکنولوژی‌های بی‌سیم بیش از پیش جای خود را باز می‌کنند، حرف زدن از حذف کامل وای‌فای غیرمنطقی و غیر عملی است. هر چقدر از عوارض ناشی از اینترنت وای‌فای و ضررهای وای‌فای برای سلامتی و بدن بگوییم، باز هم نمی‌شود آن را به طور کامل حذف کرد. در حال حاضر مادران باردار و نوزادان نیز بدون توجه به ضررهای وای‌فای، گوشی‌های موبایل را به راحتی در دست می‌گیرند و آن را با خود حمل می‌کنند. شاید در غیاب جایگزین مناسب و واقعی برای وای‌فای و تا زمانی که استاندارهای ایمنی در نسل جدید این تکنولوژی فراهم نشود، بهترین راه مدیریت کردن وای‌فای در خانه برای ضررهای کمتر باشد. به عنوان نمونه تنها یک هفته خود را از بند این امواج رادیویی آزاد و خودتان نتیجه آن را بررسی کنید. از نگهداری دستگاه‌های دارای وای‌فای در اتاق خواب خودداری کنید. در زمان عدم استفاده حتما قابلیت وای‌فای را سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری خاموش کنید. بدن انسان در نیمه شب و زمان خواب بیشترین آسیب‌پذیری در مقابل عوارض ناشی از وای‌فای را دارد، پس خاموش کردن دستگاه‌ها در شب را فراموش نکنید. تا وقتی مجبور نشدید، کماکان از اتصال به وسیله کابل‌های استاندارد به جای وای‌فای استفاده کنید.