نجوایِیکطلبه؛
؛
علی بن ابیطالب مردانگی را در بهترین معانی آن و با هرچه که این صفت میتواند در خود جمع کند، مجسم میساخت، خویشتنداری و بزرگ منشی که در اصل از اصول حقیقت جوانمردی و مردانگی است، هردو از خصلتهای امام بود و از همینجا بود که دوست نداشت به کسی آزار برساند ولو اینکه اورا اذیت کرده باشد و یا به کسی در ستم و تجاوز بیشی جوید، اگرچه مطمئن باشد که او قصد کشتنش را دارد. روح خویشتنداری و بزرگ منشی او را به این مقام بلند رسانید که از ناسزا گوئی به بنی امیه، در روزیکه از هرسوی به او دشنام میدادند، خودداری کند، زیرا از اخلاق بزرگ آن نیست که دشمنان خود را بخاطر ناسزاگوئی ، ناسزا بگوید، بلکه او یاران خود را هم از ناسزاگویی به بنی امیه منع نمود. او هنگامیکه در جنگ صفین ازياران خودشنید که به مردم شام دشنام میدهند که چرا راه مکر و خیانت وحیله را پیش گرفتند، به آنها گفت: «من دوست ندارم که شما ناسزاگو باشید، ولی اگر شما اعمال آنان را شرح دهید و حال آنها را بازگوکنید شایسته تر است و حقیقت را بیان میکنید ـبـجـای ناسزاگونی و محاشی بگوئید: خداوندا، خـونمـا و خون آنـان را حفظ کن، میان ما و آنان را اصلاح بده، آنان را از گمراهی و ضلالت برهان، تا کسیکه حق را نشناخته بشناسد و آنکس که به ظلم و تجاوز پناه برده و آلوده گشته است، بازگردد.
| #امامعلیعصدایعدالتانسانی' جرج جُرداق
نجوایِیکطلبه؛
؛
طلبه را باید از اول درس خواندن وادار کرد به اینکه فکر کند. معروف بود می گفتند: «بدان، أيّدَكَ الله» -چرا گفت بدان و نگفت بخوان؟ منظور این است که اولا حس سوال پردازی را در طلبه زنده کند، بعد هم به او تفهیم کند که خواندن مراد نیست، دانستن مراد است. این بایستی برای برنامه ریزان ما واقعا به صورت یک دستورالعمل جامع باشد.
معرفی کتاب | #برایطلابِکانال
نجوایِیکطلبه؛
؛
نکاتی که تو این کتاب گفته شده رو
باید با طلا نوشت..!
طلبه های بزرگوار؛
ان شاالله بخونیم و عامل باشیم..
930415-Panahian-M-ImamHusain-ModiriateZaman-07-18k.mp3
6.64M
جلسهِ هفتم؛
استاد پناهیان،
#مدیریت_زمان
نجوایِیکطلبه؛
؛
خدایا! بر محمّد و آل محمّد درود فرست و مرا از آنچه توجّه به آن دچار سرگرمی و مشغولیّت میکند، باز دار؛ و در اموری به کار گیر که فردای قیامت در ارتباط با آن از من بازپرسی میکنی؛ و روزگارم را در اهدافی که مرا به خاطر آن به وجود آوردی پایان ده؛ و مرا توانگر کن و روزیت را بر من بگستران و مرا به چشمداشت نسبت به آنچه در دست این و آن است دچار مکن و ارجمندم ساز؛ و مرا به سرکشی و گردنکشی، گرفتار مساز؛ و بر مدار بندگیات قرار ده و عبادتم را به خودپسندی تباه مکن و خیر و نیکی را به دست من برای تمام مردم جاری ساز و آن را با آلوده شدن به منّت نابود مکن و اخلاق شریفه و بلند مرتبه به من ببخش و از فخرفروشی نگاهم دار.
| #صحیفهسجادیه ' دعای بیستم