*درس بزرگ غدیر*
رهبر انقلاب: امیرالمؤمنین در راهِ خدا یک لحظه پا عقب نکشید. به موقع تبلیغ کرد؛ به موقع در رکاب پیغمبر شمشیر زد؛ وقتی لازم بود صبر کرد؛ وقتی لازم بود وارد میدان سیاست شد. در همهی اینها فداکاری از این بزرگوار بروز پیدا کرد. پیغمبر اکرم چنین کسی را در رأس جامعهی اسلامی قرار می دهد. این درس بزرگ غدیر است.
۱۳۸۷/۰۹/۲۷
#آیتالله_خامنهای
.
.
.
© @TalabehLife
🗃دسته بندی: #عید_غدیر #تجدید_عهد_با_ولایت #فقط_به_عشق_علی
🌟🌟تا آخر شهریور ماه با 😍تخفیف😍 برنامه رو خریداری کنید.🌟🌟
ترکیب عربی قرآن کریم مناسب برای طلبه ها و دانشجویان رشته ی ادبیات عرب و علاقه مندان قرآن کریم
امکانات برنامه:
- ترکیب قرآن کریم به زبان فارسی
- مشخص شدن شماره ی آیه ی هر سوره
- امکان جستجو در برنامه
ویژگیهای برنامه:
- طراحی زیبا
- تجربه کاربری مناسب
- کیفیت بالای ساخت
قیمت گذاری اپلیکیشن بخاطر آموزش نموداری تجزیه و ترکیب و هزینه خود اپلیکیشن میباشد و ترکیب کل قرآن کریم رایگان میباشد.
📂لینک دانلود با تخفیف ویژه تا آخر شهریور 📥
https://myket.ir/app/com.taj.org/
به حیف نون میگن با بالش جمله بساز، میگه: یه گنجشک دیدم با تفنگ زدم به بالش!!!
میگن: نه این بالش، اون یکی بالش،
میگه: با تفنگ زدم به اون بالش!!!
میگن: اصلأ بالش رو بی خیال شو؛ با تشک جمله بساز!
میگه: تو شک داری زدم به بالش؟!!! z
میگن: نمیخواد اصلأ با پتو جمله بساز!
میگه: پَه تــو شک داری زدم به بالش!!!
میگن:آقا غلط کردیم اصلا با تخت جمله بساز!
میگه:خیالت تخت، زدم به بالش!!! :😂😂
🗃دسته بندی: #به_وقت_خنده
مهد و پیش دبستانی امین
«زیر نظر حوزه علمیه امام صادق(ع) پرند»
•شخصیت سازی
•استعداد یابی
•با فضایی مناسب
•بازی و سرگرمی
• #با_اساتید_مجرب
جهت هماهنگی با شماره زیر تماس بگیرید.
۰۹۳۳ ۵۱۰ ۷۲ ۱۱
شهر جدید پرند
• #اخلاق داشته باشيد
طلبگي فقط خواندن چند كتاب نيست، رشد مراتب انساني است كه براي روحانيون اهميت دارد. آيتاللهمجتهدي تهراني در اينباره مينويسد: «حاج شيخ عبدالكريم حائري (رضوان خدا بر او باد) را در حرم امام حسين(ع)ديدند كه گريه ميكند و به امام ميگويد: «آقاجان من مجتهد شدهام ولي ميخواهم آدم بشوم... ما در فكر آدم شدن نيستيم، دعا كنيد آدم شويم و بميريم، برسيم و بميريم، كال نميريم.»
فرداي روز قيامت، شما را بهخاطر طي نكردن مراتب تحصيل در حوزه شماتت نخواهند كرد اما بهخاطر آدم نبودن چرا. واقعا چه معني ميدهد كه آدم مجتهد بشود ولي اخلاق نداشته باشد و يك مجتهد بداخلاق بشود كه مردم بترسند پيشاش بروند؟»
.
.
.
© @TalabehLife
🗃 دسته بندی: #زندگی_طلبگی | #اخلاق
ادامه دارد...
سهشنبه: یا اَرْحَمَ الرّاحِمین؛ ای مهربانترین مهربانان
ذکر روز سهشنبه به اسم علی بن الحسین و محمد بن علی و جعفر بن محمد علیهم السلام است. روایت شده در این روز زیارت سه امام خوانده شود که خواندن آن موجب روا شدن حاجات میشود.
جایگاه اخلاق
در خطبه 192 نهجالبلاغه، امامعلی(ع) میفرماید اگر قرار باشد ما در زندگی به چیزی تعصب بورزیم و ایستادگی کنیم و از آن عبور نکنیم، آن اخلاق است: «فَإن کانَ لا بُدَّ مِنَ العَصَبِیه.. فَلیکُن تعصُّبُکم لِمَکارمِ الْخِصالِ و مَحامِدِ الأفعالِ و مَحاسِنِ الأمورِ»
اگر به ناچار تعصب ورزیدن باید، باید در چیزی تعصب بورزید که شایسته باشد: خویهای بزرگوارانه، کارهای پسندیده و کارهایی که نیکوست.
نکته زیبا اینجاست که امیرمؤمنان(ع) اخلاق را فقط خصلت نمیداند. فقط رفتار هم نمیداند. خصلت هست، رفتار هست، فراتر از این هم هست. همانطور که در ادامه خواهیم دید که ایشان میدان اخلاق را خیلی وسیع و در تمام امور زندگی میبیند.
«الّتی تفاضَلَت فیها المُجَداءِ و الْنُّجَداءُ مِن بُیوتاتِ العَرَبِ و یعاسیبِ القَبائِلِ»
این سه چیز مواردی است که انسانهای بزرگوار و شایسته در آن از هم سبقت میگیرند؛ یعنی اگر قرار باشد ما باهم مسابقهای بدهیم در اخلاق است. جامعهای سالم است که باارزشترین مسابقهاش در اخلاق باشد. بهترین مسابقه انسانی در «بِالاخلاق الرَّغیبه..» است؛ یعنی اخلاق پسندیده. «والاَحلامِ العَظیمه..» خردهای بزرگ. «والاَخطارِ الجَلیلَه..» مقامهای والا. «و الآثار المَحموده..» نشانههای نیکو. مشاهده میشود که نوع نگاه امام(ع) به اخلاق نگاه وسیعی است.
اینها مواردیاند که در آن بزرگواران، دلاوران، از خاندان برجسته عرب، مهتران قبایل و شخصیتهای برجسته سعی میکنند خود را بهآن متصف کنند.
.
.
.
© @TalabehLife
🗃دسته بندی: #اخلاق در #نهج_البلاغه
چهارشنبه: یا حَیُّ یا قَیّوم؛ ای زنده، ای پاینده
ذکر روز چهارشنبه به اسم موسی بن جعفر و علی بن موسی و محمد بن علی و علی بن محمد علیهم السلام است. روایت شده در این روز زیارت چهار امام خوانده شود که خواندن آن موجب عزت دائمی میشود.
•لطفا نيتي خالص داشته باشيد
آيتالله مجتهدي تهراني معتقد بودند كه طلبهها بايد نيتشان خالص و الهي باشد. او ميگفت: «حالا كه آمدهاي طلبه شدهاي نيتات را درست كن، يعني نيتات بايد خالص براي خدا باشد، نه اينكه حالا پدرت تو را مجبور كرده آمدهاي و طلبه شدهاي، يا براي معافيت تحصيلي آمدهاي، يا براي گرفتن شهريه، يا با خودت گفتي حالا كه پشت كنكور گير كردهايم برويم طلبه شويم، يا از خانه بيرونت كردهاند آمدهاي حوزه، يا بيكار بودهاي آمدهاي سرگرم بشوي، يا اينكه بخواهي رئيس بشوي يا مقامي يا شهرتي بهدست بياوري يا مرجع بشوي، اينها هيچ فايده ندارد، بايد خالص خالص و براي خدا باشي. بگو خدايا آمدهام آدم بشوم و بعد از اين، دست عدهاي را بگيرم.»
.
.
.
© @TalabehLife
🗃دسته بندی: #زندگی_طلبگی | #نیت_خالص
ادامه دارد...
#نيت در پاداش اعمال
( خطبه شماره 12 )
و من كلام له (عليه السلام) لما أظفره الله بأصحاب الجمل :
وَ قَدْ قَالَ لَهُ بَعْضُ أَصْحَابِهِ وَدِدْتُ أَنَّ أَخِي فُلَاناً كَانَ شَاهِدَنَا لِيَرَى مَا نَصَرَكَ اللَّهُ بِهِ عَلَى أَعْدَائِكَ فَقَالَ لَهُ (عليه السلام) أَ هَوَى أَخِيكَ مَعَنَا فَقَالَ نَعَمْ قَالَ فَقَدْ شَهِدَنَا وَ لَقَدْ شَهِدَنَا فِي عَسْكَرِنَا هَذَا أَقْوَامٌ فِي أَصْلَابِ الرِّجَالِ وَ أَرْحَامِ النِّسَاءِ سَيَرْعَفُ بِهِمُ الزَّمَانُ وَ يَقْوَى بِهِمُ الْإِيمَانُ .
(پس از پيروزى در جنگ بصره در سال 36.هجرى يكى از ياران امام عليه السّلام گفت: دوست داشتم برادرم با ما بود و مى ديد كه چگونه خدا تو را بر دشمنانت پيروز كرد)
شركت آيندگان در پاداش گذشتگان (نقش نيّت در پاداش اعمال)
امام عليه السّلام پرسيد: آيا فكر و دل برادرت با ما بود. گفت: آرى. امام عليه السّلام فرمود: پس او هم در اين جنگ با ما بود، بلكه با ما در اين نبرد شريكند آنهايى كه حضور ندارند، در صلب پدران و رحم مادران مى باشند، ولى با ما هم عقيده و آرمانند، به زودى متوّلد مى شوند، و دين و ايمان به وسيله آنان تقويت مى گردد.
.
.
.
© @TalabehLife
🗃دسته بندی: #نیت_خالص | #نهج_البلاغه
پنجشنبه: لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِکُ الْحَقُّ الْمُبین؛ نیست خدایی جز الله فرمانروای حق و آشکار
ذکر روز پنجشنبه به اسم امام حسن عسکری (ع) است. روایت شده در این روز زیارت امام حسن عسکری (ع) خوانده شود که خواندن آن موجب رزق و روزی میشود.
•هفتگام برنامه #علمي طلبگي
اگر ميخواهيد واقعا طلبه واقعي باشيد، به روايت آيتالله مجتهدي تهراني، بايد برنامههايي را دوشادوش هم پيش ببريد. نخستين برنامه، برنامه علمي شماست. در اين برنامه، بايد 7گام برداريد. اين 7 گام از نگاه آيتاللهمجتهدي تهراني، عبارتند از: اول اينكه قبل از حاضر شدن سر كلاس درس، درسي را كه قرار است استاد بدهد مطالعه كنيد. دوم اينكه سر كلاس، خوب گوش كنيد. سوم اينكه بعد از تدريس استاد، درس را خوب بخوانيد. چهارم، روز بعد، درس گذشته را مرور كنيد. پنجم وقتي درس مورد نظر كلا تمام شد، باز هم مرورش كنيد. ششم بعد از پايان درس و گذارندن ترم تحصيلي، سعي كنيد آن را تدريس كنيد. و آخر اينكه روزهاي تعطيل و پنجشنبه و جمعه، كتابها را خلاصهنويسي كنيد و تحقيقاتي دربارهاش انجام دهيد.
.
.
.
© @TalabehLife
🗃دسته بندی: #زندگی_طلبگی | #برنامه_علمی
ادامه دارد...
الإمامُ الحسنُ عليه السلام ـ لمّا دعا بَنيهِ و بَني أخيهِ ـ : إنّكُم صِغارُ قَومٍ و يُوشِكُ أن تَكونوا كِبارَ قَومٍ آخَرينَ ، فَتَعَلَّمُوا العِلمَ ، فَمَن لم يَستَطِعْ مِنكُم أن يَحفَظَهُ فَلْيَكتُبْهُ و ليَضَعْهُ في بَيتِهِ .[منية المريد : 340.]
امام حسن عليه السلام ـ آن گاه كه فرزندان و برادر زادگان خود را احضار كرد ـ فرمود : شما خردسالانِ قومى (نسلى) هستيد كه به زودى بزرگان قوم (نسلى) ديگر مى شويد. پس دانش بياموزيد و هر يك از شما كه نمى تواند علم را در حافظه اش نگه دارد، آن را بنويسد و در خانه اش نگهدارى كند.
.
.
.
© @TalabehLife
🗃دسته بندی: #حدیث | #برنامه_علمی
جمعه: اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ؛ خدایا بر محمد و آل محمد درود فرست و در فرج ایشان (حضرت مهدی) تعجیل فرما
ذکر روز جمعه موجب عزیز شدن می شود؛ روایت شده که در این روز زیارت امام زمان (عج) خوانده شود.
• #قرآن فراموش نشود.
حالا در كنار برنامه علمي، سعي كنيد به برنامه عمليتان هم برسيد. اين برنامه شما را چند بعدي كرده و معنويات را در شما تقويت ميكند. به روايت آيتالله مجتهدي تهراني «در كنار درس و تعليم و تعلم كه شما را باسواد ميكند، بايد از قرآنكريم و احاديث اهلبيت(ع) استفاده و بهرهبرداري شود.» خاصه طلبههاي حوزههاي علميه بسيار به اين مورد بايد توجه كنند؛ چون هم در دانستههايشان به كارشان خواهد آمد و هم باعث تزكيه نفس آنها خواهد شد. باور كنيد اينها توصيههاي همينجوري نيستند. مسلما طلبهها و متخصصان و نخبگاني كه تزكيه نفس نداشته باشند، ضررشان بسيار بيشتر از آدمهاي معمولي است؛ چراكه نفسشان حالا باهوش شده و در كنار آن، قدرت سوءاستفاده از معلوماتشان را هم دارند.
.
.
.
© @TalabehLife
🗃دسته بندی: #زندگی_طلبگی | #قرآن
ادامه دارد...
عَنْ اَبى عَبْدِاللّه ِ عليه السلام قالَ: «اَلقُرْآنُ عَهْدُاللّه ِ اِلى خَلْقِهِ، فَقَدْ يَنْبَغى لِلْمَرْءِ المُسْلِمِ اَنْ يَنْظُرَ فى عَهْدِهِ، وَ اَنْ يَقْرَأ مِنْهُ فى كُلِّ يَوْمٍ خَمْسينَ آيةً». [ جامع الاخبار و الآثار، ج 1، ص 335.]
امـام صـادق عليه السلام فرمود: قـرآن، عـهدنامه خدا به بنـدگان اوست، پس شايسته است مســلمان در عـهدنـامـه اش بـنگرد، و روزى پنـجـاه آيـه از آن بخـواند.
.
.
.
© @TalabehLife
🗃دسته بندی: #حدیث | #قرآن
شنبه: یا رَبَّ الْعالَمین: ای پروردگار جهانیان
ذکر روز شنبه به اسم رسول خدا (ص) است. روایت شده که در این روز زیارت حضرت رسول الله (ص) خوانده شود که خواندنش موجب بینیازی میشود.
•در جستوجوي #رستگاري در حوزه
آقا مجتبي تهراني هم از استادان بنام حوزههاي علميه تهران بودند. ايشان علم بدون معنويت را بدون فايده ميدانستند. ايشان يكبار خطاب به طلبهها گفتند: «جملهاي را از امام(ره) عرض ميكنم. ايشان ميفرمايند: علم تنها فايده ندارد، علم با معنويات علم است. در 2جمله دقت كنيد؛ اول ايشان ميگويد: علم تنها فايده و ثمر ندارد و دوم، علميتش را نفي ميكند. ميگويد: اصلا علم نيست. ايشان ميگويد: ادب تنها فايده ندارد. ادب با معنويات ادب است كه بعدا ميرود سراغ اينكه معنويات تمام ساحات بشر را مشخص ميكند. اگر در حوزههاي علمي قديمي تهذيب نفس نباشد، اخلاق نباشد، آموزش معنوي نباشد و فقط آموزش علمي باشد و فقط علم در كار باشد، از آنجا افرادي بيرون خواهند آمد كه دنيا را هلاك ميكنند و به هم ميزنند...»
.
.
.
© @TalabehLife
🗃دسته بندی: #زندگی_طلبگی | #رستگاری
ادامه دارد...
970503-RoozMozd-Abbaas.Sarraaf.mp3
11.53M
.
.
كيميائيست عجب تعزيه داري حسين
كه نبايد ز كـــسي منت اكـسير كـشيد
[قطعه صوتي ١٢ دقيقه]
#مـحـرم
#پيشنهاد_دانلود
#شیخ_عباس_صراف
❇️در ثواب نشر سهيم باشیم
یکشنبه: یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام؛ ای صاحب جلال و بزرگواری
ذکر روز یکشنبه به اسم امیرالمومنین علیهالسلام و حضرت زهرا (س) است. روایت شده که در این روز زیارت حضرت امیرالمؤمنین (ع) و زیارت حضرت زهرا (س) خوانده شود که خواندن آن موجب فتح و نصرت میشود.
راهنماي تحصيل در حوزه
آشنايي با مقاطع تحصيل حوزوي
اگر نيت كردهايد كه طلبه شويد، خب در ابتدا بايد راهي يكي از حوزههاي علميه شويد و مراحل ثبتنام در آنها را طي كنيد. مسلما هر چقدر حوزه علميه معروفتر و شناختهشدهتر باشد شرايط تحصيل در آن هم سختتر است. برخي از حوزهها هم شرايط خاصي دارند. اما به هر حال در بيشتر حوزههاي علميه شيعه، دروس حوزوي در 3مقطع تحصيلي آموزش داده ميشود؛ «مقدمات»، «سطح» و «خارج فقه و اصول». سالهاي اوليه طلبگي را سالهاي مقدمات و دروس مربوط به اين دوره را دروس مقدمات مينامند. طلاب در اين سالها بيشتر به علوم صرف و نحو و معاني و بيان و منطق ميپردازند و از اين طريق براي فهم و فقه و اصول، قرآن و حديث و ورود به مراحل سطح و خارج آماده ميشوند. برخي از كتابهاي مهم اين مقطع عبارتند از: جامعالمقدمات، سيوطي، مغني و تلخيصهاي آن، المنطق و يا تلخيص المنطق و... . دوره سطح هم در حوزههاي علميه به 2بخش سطح يك و 2 تقسيم ميشود. در اين مرحله طلاب به تفصيل با همه مباحث فقهي و اصولي آشنا شده و يك دوره كامل فقه را ميگذرانند. اگر طلبه درسخواني باشيد و بيوقفه مقاطع تحصيلي حوزوي را بگذرانيد معمولا بعد از 10سال تحصيل در حوزه ميتوانيد به مقطع خارج فقه و اصول برسيد. طلاب در اين مرحله به شكل عميق و گسترده و بهصورت كاملا استدلالي مباحث فقه و اصول را مورد بحث قرار داده و پايههاي علمي خود را براي مجتهد شدن تقويت ميكنند.
.
.
.
© @TalabehLife
🗃دسته بندی: #زندگی_طلبگی #راهنمای_تحصیل_حوزه
ادامه دارد...
#حمایت_رایگان
اولین نرم افزار آندروید که صفر تا صد کار رو خودم انجام دادم لطفا از برنامه حمایت کنید و به دوستان خود معرفی کنید و نظرات خود رو در مارکت (بازار یا مایکت و...) بنویسید.
لطفا برای حمایت اپلیکیشن رو از مایکت دانلود کنید و نظر بدین. 5 ستاره هم بدید 🌟🌟🌟🌟🌟
جای دوری نمیره😘😘😘😘
•| توسط این اپلیکیشن به متن زیارت عاشورا همراه با ترجمه فارسی و قرائت زیبای زیارت توسط صدای اقای فرهمند ، آقای مطیعی و آقای کربلایی دسترسی خواهید داشت.
- پشتیبانی از زبان فارسی حتی در گوشی هایی که زبان فارسی ندارند!
- فونت اختصاصی در برنامه
- محیط کاربری مدرن و زیبا و سریع
- پشتیبانی از اندروید 2.1 به بالا ( بیش از 95% اندروید های بازار )
التماس دعا
📥لینک دانلود مایکت📥
https://myket.ir/app/com.moharam.ir/
📥لینک دانلود بازار📥
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.moharam.ir&ref=share
5b1106cc7d6acc6503875f1b_-4838789027031608290.mp3
6.07M
🌺 مداحیِ هنرمندانه و خوشمعنای "سیّدرضای نریمانی" با شعری که محتوای آن با اقتباس از نامِ کتاب های امام خامنه ای(حفظه الله) سروده شده است:
- آفتاب در مصاف
- همرزمان حسین (علیهالسلام)
- انسان ۲۵۰ ساله
- از ژرفای نماز
- واجب فراموششده
- جاودانه تاریخ
- پیشوای صادق
- طرح کلی اندیشه اسلامی
- بانوی تراز
- اقدام و عمل
- اندیشه مقاومت
- چهار گفتار
19.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم رب الحسین
مضرات قمه زنی از نظر پزشکی
دکتر سید رضا اجاقی
قابل توجه کسانی که مدعی هستند برای بدن مفیده
نشر حداکثری
چطور بايد براي تحصيل وارد حوزه شويم؟
اگر قصد تحصيل در حوزه را داريد، بايد بدانيد كه همه ساله حوزههای علمیه در 3 مقطع سیکل، دیپلم و مقاطع دانشگاهی، علاقهمندان را از طریق آزمون کتبی و مصاحبه برای تحصیل در حوزه های علمیه پذیرش میکنند. آزمون كتبي حوزه با موضوعهاي قرآن، احكام، معارف اسلامي، ادبيات و زبان فارسي، عربي، رياضي، معلومات عمومي، هوش و استعداد برگزار ميشود. در مصاحبه هم معمولا هدف و انگیزه ورود به حوزه علمیه مورد پرسش قرار میگیرد.
گرفتن شهريه هنگام تحصيل حوزويها
حوزويها در زمان تحصيل مبلغي را به عنوان شهريه دريافت ميكنند. البته طلبههایی که به صورت تمام وقت در حوزه علمیه مشغول هستند و درس میخوانند میتوانند از شهریه استفاده کنند، کسانی که درآمدی مستمر به غیر از شهریه دارند شرعا مجاز به گرفتن شهریه نیستند. طلبههایی که در مسیر درس خواندن توقف کنند و درجا بزنند حق گرفتن شهریه را ندارد و مدیریت حوزه در این زمینه اقداماتی را انجام میدهد. طلبههایی هم که بعد از تحصیل شاغل شوند شهریه آنها قطع میشود. مبلغ اين شهريه بستگي به مقطع تحصيلي و مجرد يا متأهل بودن طلبه دارد، اما معمولا چندان زياد نيست و طلاب حتما بايد در مسائل مالي به شدت محتاطانه رفتار كنند. معمولا طلاب با پرداختن به امورى از قبيل تبليغ، تدريس، تحقيق و... كه منافاتى با اهداف حوزه ندارد، ضمن انجام وظايف حوزوى و ارتقاي سطح معلومات خود، بخشي از مشكلات معيشتي خود را نيز برطرف كنند.
امكان تحصيل غيرحضوري وجود دارد؟
تحصیل رسمی در حوزه علمیه به صورت حضوری انجام میگیرد و طلبه رسمی کسی است که بهصورت رسمی و از طریق آزمون وارد حوزه علمیه شده باشد. اين فرد بايد به شكل تمام وقت در حوزه مشغول تحصیل باشد و مدارک تحصیلی و امکانات دیگر فقط به این دسته از طلاب تعلق میگیرد. البته طلاب بعد از دوره مقدمات میتوانند غیر حضوری ادامه دهند اما ورودیهای جدید، دوره مقدمات را باید حضوری بخوانند. علاقهمندانی که شرایط ورود ندارند میتوانند با هماهنگی مدیر یکی از مدارس، در کلاسهای آن مدرسه شرکت کنند یا با فايلهاي صوتي كلاسها دروس را دنبال کنند.
مدركهاي معادل در حوزه علميه
درباره شيوه تحصيل در حوزه علمیه بايد گفت كه به شكل سالی ـ واحدی است. هر سال تحصیلی در حوزه به طور پیشفرض یک «پایه» گفته میشود. مدرك معادل 6 پایه نخست سطح یک، همان كارداني در دانشگاه است. 3 پایه بعد از آن سطح 2 و معادل کارشناسی و پایه دهم به انضمام ارائه پایاننامه سطح3، به مدرک معادل کارشناسی ارشد میانجامد. در اصطلاح به پایان این 10 پایه که به طور معمول در 10سال گذرانده میشود پایان «سطح» گفته میشود و بعد از آن «خارج» خواهد بود. هر طلبه با گذراندن 4 سال درس خارج و ارائه رساله سطح 4 موفق به دریافت مدرک دکترا میشود.
.
.
.
© @TalabehLife
🗃دسته بندی: #زندگی_طلبگی #راهنمای_تحصیل_حوزه