موجودی به نام تاجزاده!
با خودم فکر می کردم که حیف از جواب که به اراجیف انسان حقیری مثل مصطفی تاجزاده، تاجر ورشکسته فتنه ۷۸ و ۸۸ داده شود.
ولی یک سؤال بسیار مهم همیشه در ذهنم بوده است:
این چنین موجوداتی اثر کدام "نان" و سودای کدامین "نام " را به یدک می کشند که این چنین انسانیت را به پستترین حالت خود رهنمون می کنند!؟
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا فی الدنیا و الآخره
#سرطان_اصلاحات
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@Tashkhiskhatdargiri
از شهادت #پیامبر_اکرم(صلی الله علیه و آله وسلم) ۳۹ سال نگذشته بود که سبط اکبرشان #امام_حسن_مجتبی(علیه السلام) به شهادت می رسند.
از #انقلاب_اسلامی نیز ۴۰ سال بیشتر طی شده است؛ اما علی رغم پیچیدگی ها و حوادث بیشتر، سرعت پرشتاب تحولات و دشمنی های بیشتر، بحمدالله جامعه ی بهتری رقم خورده است.
ایام شهادت رسول عظیمالشأن اسلام؛ #حضرت_محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) و سبط اکبرشان، #امام_حسن_مجتبی(علیه السلام) و آفتاب هشتم امامت، #حضرت_علی_ابن_موسی_الرضا(علیه السلام) تسلیت باد.
#تحقق_اهداف_انبیاء_و_ائمه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@Tashkhiskhatdargiri
از تسخیر سفارت روس تا تسخیر سفارت آمریکا!
دو سال پس از امضای قرارداد ننگین ترکمانچای و اعطای حق کاپیتولاسیون از سمت شاه قاجار به روسها، روسها چند زن گرجی را که به همسری مردان ایرانی در آمده بودند بازداشت و به داخل سفارتشان در تهران بردند!
مردم که هر حقارتی را تحمل کرده بودند، دست درازی به ناموس خود را دیگر تاب نیاورند؛ سفارت روس را تسخیر و سفیر آن یعنی گریبایدوف را به قتل رساندند!
13 آبان 58 هم تسخیر سفارت آمریکا اتفاق افتاد، سفارتی که عملا به لانه جاسوسی و محلی برای مقابله با انقلاب مردم و براندازی آن تبدیل شده بود!
چه دولت قاجار و چه دولت موقت بازرگان هر دو این اقدامها را از ترس واکنش طرف مقابل محکوم کردند و هیچگاه نفهمیدند یک ملت آزاده در مقابل تحقیر و دست درازی اجنبی منتظر دولت ها نمی ماند و تنها امام بود که با انقلاب دوم خواندن آن نشان داد از هیچ ابرقدرتی نمی ترسد!
#انقلاب_دوم
#یوم_الله_13_آبان
#حسینیه_کاخ_سفید
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@Tashkhiskhatdargiri
تبارشناسی وزرای قبلی ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور کار سختی نیست اغلب انسانهای آرام و تحصیلکرده مرتبط با فضای فناوری اطلاعات و سایبر بوده اند.
در زمان زمامداری دولت آقای حسن روحانی که بسیاری از مرزهای مدیریتی کشور را جابجا و آن را به افول نزدیک کرده است، این وزارتخانه نیز بسان اغلب وزارتخانه ها به آدم های امنیتی سپرده شده است. با این تفاوت که شاید یکی از موفق ترین وزارتخانه ها در طول حیات انقلاب اسلامی این روزها وجه المصالحه کسب قدرت جناب آقای آذری جهرمی و دوستانش قرار گرفته است!
وزیری که می بایست همگام با پیشرفت فناوری های نوین در حوزه سایبری و ارتباطات، به تلاش و مجاهدت بپردازد و شبکه ملی اطلاعات کشور را سامان داده و نیازهای فناورانه زیرساخت های حیاتی و حساس سایبری کشور را فراهم کنند، آنچنان درگیر توییت بازی و شاخ و شانه کشیدن برای رقبای خود شده است که دیگر راه برگشتی برای خود نگذاشته است!
چالش بزرگی که امروز با آن روبرو هستیم این است که جناب آذری جهرمی آنچنان ناشیانه با شیب تند از فضای امنینی به فضای سیاسی در حال کوچ است که شاید ذهن همگان را نسبت به بهرمندی از جوانان در پست های حساس و کلیدی خراب کند!
امروز برادرانه باید از جناب آذری خواست که برادر عزیز! اگر چه اشتباهی بر این مرکب سوار شده ای و می تازی، ولی کمی جوانمردی کن و در اندک زمانی که از حیات ضعیف ترین دولت پس از مشروطه مانده است کمی هم به امورات تخصصی حوزه مسؤلیتی خود بپرداز که کارنامه تاریک خود را کمی روشن تر کنی و این به صواب نزدیک تر است!
#حق_الناس
#وزیر_جوان
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@Tashkhiskhatdargiri
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جناب آقای سید ابراهیم رئیسی
سلام علیکم
قصدم این بود که مطلبی را در باب سخنان روز گذشته آقای حسن روحانی در یزد بنویسم که پس از دیدن تصاویر استقبال مردم منصرف شدم.
احتراما خواهشمند است بسان استقبال مردم یزد از کاروان دولت دوازدهم(ویدیوی پیوست) با بیتوجهی کامل از کنار اظهارت دولتی که به اذعان طرفدارانش کمتر از ۱۰ درصد پایگاه اجتماعی دارد عبور کرده و انرژی خودتان را برای ادامه مسیر ذخیره کنید.
خداوند متعال و مردم عزیز بهترین قاضی بر عملکرد شما خواهند بود.
و من الله توفیق
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@Tashkhiskhatdargiri
خیلی ها ميخواستند از همان روز اول شمس نور محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) را انکار کنند!!! مکر ابوسفیان ها و ابولهب ها به خودشان بر می گشت و نه مکه و مدینه و حتی حجاز که امروز به وسعت عالم از نور رسول خاتم روشن است!
سلمان رشدی ها، کاریکاتوریست دانمارکی، سینمای هالیوود و داعشی ها همه یک هدف را دنبال می کنند، همان هدف ابوسفیان را!
وقتی نمی شود مقابله مستقیم کرد باید چهره رسول مهربانیها تحریف شود!
ماه پشت ابر نخواهد ماند و عشق رحمت العالمين قلوب مردم جهان را بیش از این تسخیر خواهد کرد!
ما باید بدانیم در این انقلاب کجا هستیم؟ آیا توانستیم پیام بر پیامبر مهربانی باشیم به جهانیان؟ فرصت شبکه های اجتماعی و ارتباطی را قدر دانسته ایم؟
سالروز ولادت باسعادت #حضرت_محمد_صلی_الله_علیه_و_آله_و_سلم و #امام_جعفر_صادق_علیه_السلام مبارک باد.
#تحقق_اهداف_انبیاء_و_ائمه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@Tashkhiskhatdargiri
چرا مردم عصبی شدند؟
افزایش قیمت بنزین زمان احمدی نژاد هم اجرا شد. چند تا پمپ بنزین هم تخریب شد. سروصدا ها نیز بیشتر بود. اما مردم در نهایت به اندازه امروز عصبانی نبودند. اگر عصبانیت امروز هم بروز اجتماعی ندارد رشد و صبوری مردم است نه تدبیر دولت.
اما چرا؟ً
مهمترین نکته اش اینست که جامعه به عزم و هزم دولت اعتماد داشت. ولو اینکه به تصمیم دولت باور نداشت و گران شدن بنزین را خطا بداند. از طرفی اعتماد نسبی به نظارت مجلس داشت. چند تا نماینده باوجدان و غیرتی و کارشناس شبانه روز ناظر بر دولت بودند. مرکز پژوهش ها گزارش های دقیق کارشناسی و نظارتی داشت. شهرداری تهران بستر اجرای سیاست های قیمتی را فراهم کرده بود. اگر مترو و سیستم حمل ونقل عمومی آن دوره نبود روش های قیمتی پاسخگو نبود.
اما مشکل امروز دولت، تنها شوک درمانی نیست. اینکه مردم عصبی اند تنها یک دلیل دارد. آنهم اینکه اعتماد ندارند. همین تصمیم را هم می شود با روش های و سیاست های تکمیلی تدبیر و مهار کرد. اما مردم، این دولت را مرد شرایط سخت نمی دانند. بی راه هم نمی گویند. حق دارند. خاطره دلار 18 هزار تومانی و سیاست حیف و میل کردن طلا و ارز فراموش نشده است.
از طرفی به نهادهای تکمیلی نیز اعتماد ندارند. نه مجلسی است در راس امور و نه حتی تیم کارشناسی که بیاید و از این تصمیم دفاع کند. حتی لیبرال های وطنی نیز این روزها غائبند. یکی شان حاضر نیست پای این تصمیم که سالها سنگش را به سینه زدند امضا کنند.
با این همه، دولت حتی آداب همراه کردن مردم را هم یاد ندارد. چنین تصمیم سختی را شبانه اعلام نمی کنند. با اطلاعیه خبر نمی دهند. نفرات میانی خبررسانی نمی کنند. چنین تصمیمی نیازمند حضور رئیس جمهور جلوی دوربین و ارائه توضیح صمیمانه و صادقانه وشفاف و رودر رو با مردم است. باید دل و ذهن مردم را همراه کرد نه صرفا جیبشان را.
چندسال مردم گریزی و تکبرساختاری و پنهان کاری در تصمیم گیری باعث شده است امروز که ناگزیر از شوک درمانی است، اعتماد مردم را نداشته باشد.
کاش حداقل به بهانه این تصمیم خشن، روزهای پیش رو را غنیمت بدانند...
#بنزین
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@Tashkhiskhatdargiri
گمان میکنم مهمترین دلیل موضع رهبر انقلاب که تعجب بسیاری از منتقدان دولت را برانگیخت، "تقسیم تقصیر" بود.
در حالیکه محبوبیت رئیس جمهور و دولت به صفر میل میکند، تحمل بار ناشی از تصمیم اخیر محال بهنظر میرسد. درست زمانی که مجلس و برخی ارکان دیگر نظام در تدارک تجدیدنظر در این تصمیم بودند، رهبری آنرا بدون بازگشت اعلام کردند. بازگشت از این تصمیم چه به دلایل اقتصادی و چه سیاسی میتوانست بهکلی ساختار دولت را دچار فروپاشی و اضمحلال کند و ظاهرا رهبری باقی بودن دولت ضعیف و بیقواره را بهتر از فروپاشی کامل آن و در واقع بهتر از "بی دولتی" دانستهاند لذا سهم تقصیر دولت را به سران قوا تقسیم کردند. به خصوص اینکه زوال اخلاق سیاسی در برخی دولتمردان، احتمال رفتارهای پرهزینهتری را تقویت میکند.
آیا راهی برای رهایی از چنین وضعی هست؟ استعفای دولت؟ استیضاح و اعلام عدم کفایت؟ برگزاری انتخابات زود هنگام؟
هیچکدام.
مردمسالاری یگانه راه تغییر واقعی است. راهی که منافاتی با "ثبات" ندارد. بیست و چند میلیون نفر به ابقای همین دولت رای دادهاند و اغتشاشات ناگهانی دو روز اخیر نشان میدهد تغییر جز از طریق انتخابات آتی، گزینهی قابل اعتمادی نیست.
#بنزین
#رهبری_عالم_عادل_سیاستمدار
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@Tashkhiskhatdargiri
بیدارباش برای مانور نهایی جنگ هیبریدی
جنگ هیبریدی (Hybrid warfare) مرکب از سلاح های جدید دشمن در حوزه های سیاسی؛ نظامی؛ امنیتی؛ شناختی-رسانه ای؛ اقتصادی و... چند سالی است که علیه مؤلفه های برتریساز قدرت ایران اسلامی آغاز شده است.
امام خامنه ای همچون گذشته در حال آماده سازی و هوشیاری نخبگان و عموم مردم در این حوزه هستند.
تحلیل محتوای بیانات ایشان نشان میدهد معظم له در تمامی حوزه های جنگ هیبریدی در حال ایجاد خاکریز مقاومتی هستند.
به زعم ما فضای انتخاباتی سال 98 در صورت عدم رعایت الزامات پدافند غیرعامل می تواند تبدیل به مانور جنگ هیبریدی دشمنان شود. آنها چند سال است این جنگ را راهبری کردند تا در یک فضای پر هیجان مانند انتخابات آن را به اوج برسانند.
رهبر معظم انقلاب چندی پیش با هشدار درباره حیله گری آمریکا فرمودند: (اینکه اینها گفتند در سال ۹۷ ما چنین میکنیم، چنان میکنیم، و نقشههایی را برای جمهوری اسلامی ابراز کردند -یعنی در واقع نقشهشان لو رفت- این ممکن است فریب باشد؛ ممکن است جنجال را برای سال ۹۷ بکنند، نقشه را برای سال ۹۸ بکشند)
جنگ هیبردی در واقع چند لایه است، پس لایه های دفاعی آن هم باید چند لایه و هوشمندانه طراحی گردد، اگر چه نقش آفند را هم باید بیش از گذشته مورد دقت قرار داد.
بقای جمهوری اسلامی مبتنی بر یک هویت استراتژیک است و آن ابتنای بر نظر و مشارکت مردم است. حلیه دشمن در جنگ هیبریدی صرفا زمانی عملیاتی می شود که بتواند بین صفوف ملت و دولت-ملت جدایی بیندازد. در این شرایط باید آگاه بود تا چهل و یک سالگی انقلاب تبدیل به میثاق دوباره ای بین مردم و حاکمیت باشد. از مهمترین راهکارها در این عرصه کمک به بهبود کارآمدی نظام؛ مقابله با تصویرسازی غلط دشمن از وضعیت کشور؛ مقابله واقعی با فساد در هر سطحی و تقویت مشارکت مردم در همه سطوح و حوزه هاست.
#جنگ_هیبریدی
#رهبری_عالم_عادل_سیاستمدار
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@Tashkhiskhatdargiri
اجازه دهید درس بگیریم...
نوشته است روحانی قصد فرار از کشور داشت. این پروژه را طراحی کرد تا استیضاح شود و کافه را بهم بزند. آن یکی نوشته روحانی می خواست نظام را تحت فشار قرار دهد تا دعوت ترامپ را بپذیرد. آن یکی...
این یک فرهنگ غلط است که آدم ها را جز در دوگانه خادم و خائن نمی بینیم. گوئی اشتباه دولت هیچ دلیلی جز خیانت و مزدوری ندارد.
امنیتی کردن تحلیل های سیاسی، فقط مخاطب را عصبی می کند و هیچ ثمری ندارد. تحلیل امنیتی، در آدم ها متوقف می شود و راه به روش و منش ندارد.
اشتباه دولت را نیازی نیست به خیانت حواله کرد. حماقت هم نیست. خطایی است که باید مقابل این ملت و بلکه تاریخ محاکمه شوند. اشتباه بنزینی دولت در تکبر ساختاری اوست.
تکبرساختاری دولت باعث شد سهمیه بندی بنزین را با خشن ترین مکانیزم، تحت دکترین شوک اجرا کند. دکترینی که ثمره اش فاشیست اقتصادی است. نسخه فریدمن به عنوان پرچمدار شوک درمانی اینست که جامعه را چنان دچار شوک و وحشت کنید تا با خروج از کما و شوک مغزی در حالت تسلیم محض قرار گیرند. پیشنهاد می کنم حتما کتاب نوآمی کلاین را با همین عنوان مرور کنید.
دکترین شوک خروجی یک اندیشه مردم گریز است. مشکل، سهمینه بندی بنزین نیست؛ اشکال در تصمیم سران هم نیست. مشکل در این ولنگاری اجرایی است که ریشه در تکبر ساختی و نهادی دارد و خروجی اش دهها کشته و هزاران میلیارد خسارت است.
با یک برگ اطلاعیه و شبانه خواستند مردم را بخط کنند. نه مجلس خبر داشت و نه مراجع و نه حتی حامیان حزبی شان. شوک درمانی یعنی این.
مشکل اینست که وزیر نفت کارت بنزین را حذف می کند و مقدمه میلیون ها لیتر قاچاق می شود و بعد قیمت ها را بالا می برد تا جلوی همین قاچاق را بگیرد؛ آنهم با راه اندازی مجدد کارت سوخت. توهین به شعور مردم نیست؟
احمدتوکلی در جلسه رای اعتماد، تنها یک دلیل برای مخالفت با زنگنه داشت و آنهم دروغگویی بود. مشکل اینست که وزیر نفت در چشم مردم نگاه می کند و بارها و بارها می گوید قیمت بنزین افزایش نمی یابد و بعد خلاف آن عمل می کند. این سطح از اعتماد سوزی در جامعه محاکمه ندارد؟
آدرس غلط ندهید. اجازه دهید از این ماجرا درس بگیریم. تحلیل امنیتی بی ثمر است. درس تاریخی این روزها کنار گذاشتن این تفکر ضدمردمی است. تفکر را هدف نگیریم، آمد و شد آدم ها ثمری ندارد.
#بنزین
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@Tashkhiskhatdargiri