#فرزندپروری
⁉️ اگه نتیجۀ بعضی از آزادیا مریض شدن بچهها باشه بازم باید بهشون آزادی بدیم؟ بازیایی مثل آببازی تو هوای سرد یا جلوی باد کولر، خاکبازی، گِلبازی و...
✅ همون طور که قبلاً هم گفتیم، آزادی بچّهها با دو خطّ قرمز کار خطرناک و کار زشت، محدود میشه. یکی از خطرایی هم که بچههارو تهدید میکنه، مریضیای خطرناکه.😔
💯امّا چند نکته رو، نباید فراموش کرد:
1⃣حسّاسیت افراطی، ممنوع⛔️
😏 بعضی از والدین، به شدّت دربارۀ مریضی بچههاشون، دچار وسواس شدن. مثلاً وقتی کودک یه کاسۀ آب برداشته و بازی میکنه و کولر هم روشنه، مانع بازی کودک میشن، به این بهونه که مبادا سرما بخوره🤧؛ در حالی که واقعاً اگه کودک این اندازه در برابر سرماخوردگی حسّاس باشه، باید با پزشک در این باره، مشورت کرد. بله! اگه بچه جوری آببازی کنه که سر و سینهاش حسابی خیس بشه و همینجوری جلوی باد کولر قرار بگیره، امکان مریضی هست و حسّاسیت در این جا هم حسّاسیت بهجا و درستیه.🤗
2⃣خلّاقیت به جای محدودیت
😉در مواردی که امکان مریضی هست، راه جلوگیری از مریضی، ممانعت از آزادی نیست. خیلی از مواقع، میشه بدون محدود کردن آزادی بچهها، با هنرمندی و خلّاقیت، از راه دیگهای در مقابل مریضی ایستاد. مثلاً به جای این که کودک رو از خاکبازی به دلیل آلوده بودن خاک منع کنیم، براش خاک تمیز تهیّه کنیم. 😜
3⃣زیادهروی در بهداشت، ممنوع🚫
💯این نکته رو فراموش نکنید، همون طور که کوتاهی در رعایت بهداشت بچهها، راه مریض شدن رو براشون هموار میکنه، زیادهروی در رعایت بهداشت هم بچهها رو در برابر مریضیا آسیبپذیر میکنه. بدن کودکان مثل بزرگسالان، سیستم دفاعی داره و این سیستم دفاعی، اگه با دشمنان خودش مبارزه نکنه، ضعیف میشه و در مقابل بیماریا، توان خودش رو از دست میده.🤒
✅ حواسمون باشه که محقّقان علم پزشکی، علاوه بر نهی از کوتاهی کردن در رعایت بهداشت بچهها، به والدینی که نسبت به بهداشت بچههاشون افراط میکنن هم، هشدار دادن.🤷♀
📚نیمه دیگرم
http://eitaa.com/talabemoshaver
#همسرداری
اگر احساستان در مورد شریک زندگیتان فرق کرده یا اینکه احساس میکنید در رابطه میان شما یک جای کار میلنگد، باید موضوع را با او در میان بگذارید.
🔹 به همسرتان بگویید چه احساسی دارید و دلایلی که تصور میکنید چنین تغییراتی در احساس شما ایجاد کردهاند را هم با او در میان بگذارید.
حرفهایش را بیطرفانه و با آرامش بشنوید و ایدهآلتان از یک زندگی خوب را برایش شرح دهید.
🔹 اگر احساس کردید مکالمهی دونفرهی شما به جای خوبی نمیرسد، از یک مشاور خانواده برای پیدا کردن الگوی خوب و البته شدنی برای ساختن زندگی موفق کمک بگیرید و اجازه ندهید سکوتتان رسیدن به چنین ایده آلی را هر روز سختتر کند.
با کانال طلبه مشاور همراه باشید👇
http://eitaa.com/talabemoshaver
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽ا✨
#پیام _اخلاقی
🎥 اهمیت زیارت قبر پدر و مادر
🎙شهید آیت الله دستغیب
با کانال طلبه مشاور همراه باشید👇
http://eitaa.com/talabemoshaver
✨﷽ا✨
#مشاوره_ازدواج
✅ راه و رسم واسطه گری در ازدواج
بعضی از افراد واسطه گرهای خوبی برای #ازدواج نیستند چون روش صحیح معرفی کردن 2 نفر برای ازدواج با یکدیگر را بلد نیستند. در چنین مواقعی، این واسطه گری نه تنها فایده ای ندارد بلکه باعث ایجاد ناراحتی هم می شود. در قدم اول، خانواده ها باید ببینند چه فردی و با چه خصوصیات اخلاقی واسطه ازدواج آن ها و فرزندشان شده است. در ادامه چند توصیه به افرادی که می خواهند واسطه ازدواج دیگران بشوند، ارائه می شود.
🔹 با نظر خودتان، دیگران را به هم وصل نکنید:
آنچه را دو طرف می خواهند در اختیارشان قرار دهید نه آن چیزی که شما فکر می کنید آنها می خواهند. بنابراین باید شناخت کافی از خانواده ها و #دختر و #پسر داشته باشید و به صرف آنکه سن و سال دختر و پسری متناسب بود آنها را به هم معرفی نکنید.
🔹 بیش از حد تعریف نکنید:
افرادی که می خواهند واسطه ازدواج دیگران شوند، باید به جای تعریف، تحسین، نصیحت و حاشیه پردازی درباره شخصیت افراد، فقط و فقط اشخاص مناسب را به خانواده طرفین معرفی کنند.
🔹 اول با پسر صحبت کنید:
در صورت امکان، واسطه ها اول با پسر صحبت کنند و نظر او را درباره دختر جویا شوند. اگر پسر از مشخصات اولیه و ظاهری دختر و خانواده اش خوشش آمد، آن وقت مسئله را با دختر و خانواده اش در میان بگذارید. بعد از این که پسر نظر مثبتش را اعلام کرد، فردی که واسطه ازدواج شده است نباید قول برقراری این ازدواج را بدهد بلکه باید به پسر بگوید که این مورد را با خانواده آن ها هم مطرح می کند. اگر موافق بودند شماره منزل شان را به خانواده ات خواهم داد.
🔹 خیلی اصرار نکنید:
خیلی ساده پیشنهاد خود را بگویید و اجازه دهید، خود افراد تصمیمات بعدی را بگیرند.
🔹 بگویید که شناخت صد در صد ندارید:
وقتی خانواده ها را به یکدیگر معرفی می کنید این را هم به خانواده های طرفین بگویید که من فقط شما را به هم معرفی کرده ام و شناخت خیلی کافی ندارم. خودتان باید هر تحقیقی لازم است انجام دهید.
🔹 بعد از معرفی کنار بکشید:
هندی ها یک ضرب المثل معروف دارند که می گوید : اجازه بدهید خودشان همدیگر را بشناسند . اطلاعات زیاد باعث می شود که آنها در ایجاد ارتباط خوب با یکدیگر بلنگند . او خودش بالاخره می فهمد که پدر و مادر آن دختر از هم جدا شده اند یا اینکه رنگ بور موهایش مال خودش نیست اما بگذارید این اطلاعات از طرف شما به آنها داده نشود.
🔰 ویژگی های واسطه مورد اعتماد
یک واسطه خوب و مطمئن باید متدین، عاقل، فهیم، دلسوز و خیرخواه باشد، معیارهای اصلی و حقیقی ازدواج را بشناسد، نقاط ضعف و قوت دو طرف را بداند، کاملا با خلقیات، روحیات، فرهنگ و مذهب خانوادهها آشنا باشد و بسیار سنجیده و عاقلانه طرفین را آگاه سازد.
📎 در این شیوه آشنایی، واسطهها به دلیل شناختی که از دو طرف دارند مهره اصلی انطباقات اولیه واقع شده و اقدام به معرفی افراد به یکدیگر میکنند. در این میان بسیاری از خانوادهها نیز تنها به صرف آشنایی، به فرد معرفیکننده بیشتر از فرد معرفیشونده اعتماد میکنند.
⚠️ اما باید دانست فرد واسطه براساس نظام فکری، فرهنگی و مذهبی خود دو نفر را به هم معرفی میکند و ممکن است طرفین را به درستی نشناخته باشد، بنابراین نمیتواند تضمینکننده موفقیت در ازدواج باشد. در واقع جوانها و خانوادههایشان باید بدانند پس از معرفی باید براساس اعتقادات و روحیات خود به تحقیق و بررسی بیشتری پرداخته و براساس آنچه میشنوند تصمیم نگیرند.
با کانال طلبه مشاور همراه باشید👇
http://eitaa.com/talabemoshaver
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸الهی با نام و یادت
✨آخرین جمعه
🌸آبان ماه را آغاز میکنیم
✨خدایا به اندازه مهربانیت
🌸در کار همه برکت
✨در مشکلشان گشایش
🌸در وجودشان سلامتی
✨در زندگَیشان
🌸خوشبختی قرار بده
🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو
با کانال طلبه مشاور همراه باشید👇
http://eitaa.com/talabemoshaver
#فرزند_پروری
والدین عزیز
✔️از همون بچگی به بچههاتون انتخاب کردن رو آموزش بدید
✍ تا یاد بگیرند در هر انتخابی که دارن ممکنه یه سری چیز از دست بدن و به سری چیز بدست بیارن
✅این روش خوبیه برای آموزش انتخاب کردن
با کانال طلبه مشاور همراه باشید👇
http://eitaa.com/talabemoshaver
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_مهدوی 📲
⁉️چگونه هرروز یاد امام زمان عج باشم
اللهمعجللولیڪالفرج 🌿
با کانال طلبه مشاور همراه باشید👇
http://eitaa.com/talabemoshaver
✨﷽ا✨
🔷#همسرداری
وقتی همسرتون به اشتباهش اعتراف میکنه 👌
هی نزن تو سرش
و اشتباهشو چپ و راست به رخش نکش❌
دفعه ی بعد یاد میگیره دروغ بگه‼️
و کتمان کنه‼️
با کانال طلبه مشاور همراه باشید👇
http://eitaa.com/talabemoshaver
✍#مشاوره _ازدواج
تعریف دقیق مشاوره قبل از ازدواج چیست؟
✍مشاوره قبل از ازدواج
مشاوره ای است که به زوج ها کمک می کند برای ازدواج آماده شوند.
✍ مشاوره قبل از ازدواج می تواند به کسب اطمینان از این که شما و همسرتان رابطه ای سالم و قوی خواهید داشت، کمک کرده
و به شما و همسرتان، شانس بیشتری در برخورداری از یک ازدواج رضایت بخش و باثبات بدهد.
✍مشاوره قبل از ازدواج می تواند به زوج ها کمک کند که
نقاط ضعف رابطه خود را، که امکان بالقوه منتهی شدن آنها به مشکلات، و یا حتی شکست ازدواج وجود دارد، شناسایی نمایند.
با کانال طلبه مشاور همراه باشید👇
http://eitaa.com/talabemoshaver
#فرزند_پروری
بچهها رو نسبت به رفتارهای مشکوک آگاه کنید
👆🏼به بچههاتون آموزش بدید که اگر این موارد رو دیدن، واکنش نشون داده و به شما اطلاع بدن.
🔸با آموزش درست میشه بچهها رو آگاه کرد.
🆔 طلبه مشاور در فضای مجازی:
ایتا👇
https://eitaa.com/talabemoshaver
واتس اپ ۱ 👇
https://chat.whatsapp.com/D1V0duJtzLFJcRfJn6qxt9
واتس اپ ۲👇
https://chat.whatsapp.com/Ee5zjIuTyCh52aNOfXNLfw
اینستاگرام 👇
https://www.instagram.com/talabemoshaver