هدایت شده از 🇮🇷روزی یک حدیث🇵🇸
فحاشی علامت ...
🖌 حضرت #امام_صادق (ع) فرمود: حضرت #رسول_الله (ص) فرمود: هرگاه کسى را دیدید که برایش اهمیت ندارد چه می گوید و به او چه گفته می شود، یا حاصل از زنا ست یا شیطان در به وجود آمدنش شریک بوده.
--------------------
🖌 عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص إِذَا رَأَيْتُمُ الرَّجُلَ لَا يُبَالِى مَا قَالَ وَ لَا مَا قِیلَ لَهُ فَإِنَّهُ لِغَيَّةٍ أَوْ شِرْكِ شَيْطَانٍ.
ــــــــــــــــــــــــــــــ
📚 الکافی، ج ۴ ، ص ۱۴ ، ح ۲
#حدیث #بد_زبانی
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشه!
جالب توجه آنهایی که به این آقا اعتماد کردند!
سیاهنمایی و ... درباره برخورد با بیحجابی و تهدید ولی فقیه به محاکمه!
#سواد_رسانه
هدایت شده از 🇮🇷روزی یک حدیث🇵🇸
کار خیر را متنوع انجام دهید
🖌 ابن عباس گوید: حضرت #علي_بن_ابیطالب (ع) را چهار درهم بود: يكى را شب صدقه داد و یک درهم روز و یک درهم را مخفیانه و درهمی آشکار. خداوند سبحان درباره او اين آيه را نازل کرد: آنان كه در راه خدا اموالشان را شب و روز و در نهان و آشكار صدقه می دهند، اجر آنان نزد پروردگارشان محفوظ است، و خوف و اندوهی آنان را فرا نمی گیرد.
--------------------
🖌 اِبْنِ عَبَّاسٍ قَالَ: إِنَّ عَلِيَّ بْنَ أَبِي طَالِبٍ كَانَ يَمْلِكُ أَرْبَعَةَ دَرَاهِمَ فَتَصَدَّقَ بِدِرْهَمٍ لَيْلاً وَ بِدِرْهَمٍ نَهَاراً وَ بِدِرْهَمٍ سِرّاً وَ بِدِرْهَمٍ عَلاَنِيَةً فَأَنْزَلَ اَللَّهُ سُبْحَانَهُ فِيهِ اَلَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوٰالَهُمْ بِاللَّيْلِ وَ اَلنَّهٰارِ سِرًّا وَ عَلاٰنِيَةً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ وَ لاٰ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لاٰ هُمْ يَحْزَنُونَ [۲۷۴/بقره].
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📚 کشف الغمة في معرفة الأئمة ج ۱، ص ۱۷۷ .
#حدیث #فضائل #أمیرالمؤمنین (ع)
روزی یک حدیث
هدایت شده از بیداری ملت
⭕️محرم،MI6 و مابقی ماجرا !
🔹سفیر انگلیس در بغداد، (به همراه نخست وزیر عراق) در یکی از مجالس حسینی دهه اول محرم امسال در بغداد حضور پیدا کرد.
🔹"استیون چارلز هیچن" سال گذشته به عنوان سفیر بریتانیا در عراق منصوب شد اما سوابق حرفهای او بیش از آن که به سابقه یک دیپلمات شباهت داشته باشد،سابقه یک افسر اطلاعاتی است :
"هیچن" پیش از ورود به عراق، طی سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ مدیر بخش مبارزه با تروریسم وزارت خارجه انگلیس را بر عهده داشته است.
.
🔹انگلیسیها بیش از صد سال است که فهمیده اند نبض تحولات عمیق و ریشه دار منطقه غرب آسیا در هیاتهای حسینی و مساجد می زند و برای تسلط راحت و بدون مشکل بر منطقه ، نفوذ به این دو عرصه دینی و معنوی لازم و ضروری است.
🔹هیاتی که در آن برائت از دشمنان دین خدا و نفرت و لعن به ظالمان و مستکبران ترویج نشود،هدف و لانه ماموران اطلاعاتی انگلستان خواهد شد و در آن شیعه انگلیسی پرورش خواهد یافت! چه در ایران و چه در عراق و چه در هرجای دیگر دنیا!
❇️ هیات و مجلس عزاداری وقتی "حسینی" است که حاضرین در آن، زندگی برای انجام تکالیف الهی و دفاع از دین خدا و شهادت در این مسیر را از سالار شهیدان و یاران ایشان فرابگیرند.
✍ دکتر کوشکی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از سیره علما
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺#روضه #حضرت_ابوالفضل العباس (ع)
🏴صدای العطشی که دیگر شنیده شد...
🎙آیت الله مرتضی تهرانی
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
امام صادق عليه السلام : كانَ عَمُّنَا العَبّاسُ بنُ عَلِيٍّ نافِذَ البَصيرَةِ صُلبَ الإيمانِ جاهَدَ مَعَ أبي عَبدِاللّهِ و أبلى بَلاءً حَسَنا و مَضى شَهيدَا ؛
[ . عمدة الطّالب ، ص 356 .]
امام صادق عليه السلام :عموى ما ، عبّاس ، داراى بينشى ژرف و ايمانى راسخ بود ؛ همراه با امام حسين عليه السلامجهاد كرد و نيك آزمايش داد و به شهادت رسيد .