🌹امام جعفرصادق (علیهالسلام):
المُنتَظِرُ لِلثّانی عَشَر كَالشّاهِرِ سَیفَهُ بَینَ یدَی رُسولِ الله صلیالله علیه و آله یذُبُّ عَنهُ.
کسی که در انتظار امام دوازدهمین خود به سر میبرد همانند کسی است که در رکاب رسول خدا(صلیالله علیه و آله و سلم) شمشیر کشیده و از آن حضرت دفاع مینماید.
📚 (کمالالدین، ص ٦٤٧)
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
🌹اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
💠 نگاهی نوین به آیات مهدوی
در سلسله یادداشتهایی کوتاه، مروری بر آیات مربوط به حضرت ولی عصر (عج) خواهیم داشت و شیوه ارتباط هر آیه با آن حضرت نیز متفاوت خواهد بود و به یکی از این سه شیوه برمیگردد: تفسیر، تطبیق و تأویل.
▫️آیه نخست: صراط مستقیم
▫️آیه دوّم: ایمان به غیب
▫️آیه سوّم: خلیفه الهی
💢 شهادت محمد بن ابی بکر
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 إنَّ حُزْنَنَا عَلَيْهِ عَلَى قَدْرِ سُرُورِهِمْ بِهِ، إِلَّا أَنَّهُمْ نَقَصُوا بَغِيضاً، وَ نَقَصْنَا حَبِيباً.
🔹 هنگامى كه خبر شهادت محمد بن ابى بكر به امام عليه السلام رسيد، فرمود:
اندوه ما بر او به اندازه شادى شاميان است، زيرا آنها دشمن بزرگى را از دست داده اند و ما دوست بزرگى را.
📚 حکمت 325 نهج البلاغه
📎 #اعتقادات
📎 #اخلاق
📎 #امامت
📎 #نهجالبلاغه
💠این زمین صاحب داره!
🔹یه خونه یا ساختمون هیچوقت بدون ستون یا شناژ بنا نمیشه؛ چون خونه بدون ستون، حتی خودش رو هم نمیتونه نگه داره؛ چه برسه که بخواد سرپناهی برای دیگران باشه.
🔸یه ساختمون در صورتی میتونه تمام آجرها، در، پنجره و سقفش رو نگه داره که یه ستون محکم داشته باشه؛ اونوقته که میتونه دیگران رو هم از سرما و گرما حفظ کنه.
🔰دین ما هم مثل یه ساختمون خیلی بزرگه که به ستونهای محکمی نیاز داره؛ وگرنه خراب میشه و چیزی ازش باقی نمیمونه.
🌼وجود یه امام معصوم برای تمام مسلمونهای جهان که توی کشورهای اسلامی زندگی میکنن، مثل یه ستون میمونه؛ یعنی اگه نباشه نه تنها چیزی از دین باقی نمیمونه، بلکه هیچ انسانی هم روی زمین زنده نمیمونه.
✅امام صادق علیهالسلام میفرمایند: «لَو بَقِيَتِ الأرضُ بِغَيْرِ إمامٍ، لَسَاختْ»؛[1] «اگر زمين بدون امام مىماند، بدون شک در هم فرومىريخت».
——————
پینوشت:
[1]. اصول كافی، ج۱، ص۱۷۹.
🕋 شاخصه: محبت و عشق به اهلبیت علیهمالسلام
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اغتشاشگری که در بجنورد قصد داشت پرچم امام حسین (علیهاسلام) را آتش بزند اما خودش گرفتار آتشی شد که خود افروخته بود
22.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رودروشدن یک اغتشاشگر با یک نیروی ضد شورش
🔹یه معترض خیابانی رو با یه نیروی ضدشورش رو به رو کردن، اتفاقی افتاد که خودشونم فکرشو نمیکردن...
✅ چرا به نیت سلامتی امام زمان (عج) صدقه میدهیم؟ مگر ایشان ولی خدا نیستند و خدا مراقب ایشان نیست، پس احتیاجی ندارند که کسی برایشان صدقه بدهد.
✍️ پاسخ: امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از جهت بدن مبارک با انسانهای ديگر تفاوتی ندارد و امکان دارد در معرض آسيبهايی که به طور طبيعی انسانها را تهديد میکند مانند بيماریها قرار بگيرد. خداوند متعال طول عمر مبارک حضرت را تضمين کرده است نه سلامتی حضرت را. حضرت نيز مانند مردم عادی بر اثر غم و اندوه و ... ناخوش احوال میشوند.
🔹 همانطور که ساير ائمه در زمان خود بيمار میشدند ايشان نيز مانند ساير ائمه معصومين ممكن است در معرض برخی آفات قرار گرفته و بيمار شود. به طور مثال در زندگانی امام صادق (علیه السلام) چنين آمده كه بر حضرت تبی عارض گشت، حضرت چندين بار «يا فاطمه» گفتند.
🔸 در جای ديگر آمده كه امام صادق (علیه السلام) در شب بيست و سوم ماه رمضان مريض بودند دستور دادند با همان حال بيماری، ايشان را به مسجد ببرند، ظاهراً به خاطر اهميت احياء شب بيست و سوم رمضان.
🔹 امام هادی (علیه السلام) نيز برای برآورده شدن حاجات خود از يکی از شيعيان خواستند تا در زير قبه امام حسين (علیه السلام) برای ايشان دعا کند.
🔸 در حقيقت در زندگی ائمه اطهار (علیهم السلام) مشاهده میشود كه امامان بزرگوار مريض میشدند و در بعضی موارد دستور ذبح گوسفند، قربانی و اطعام میدادند.
🔹 وجود مقدس امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم يكی از ائمه معصوم است و از آن قاعده مستثنی نيست. نكتهای كه هست اينكه ائمه (علیهم السلام) در معرض آسيبهای ديگر بودهاند و در جنگ با دشمنان ممكن بود دچار جراحت شده و يا به شهادت برسند، ليكن اراده خداوند سبحان بر اين قرار گرفته كه وجود مقدس حضرت ولی عصر (ع) حفظ شود تا زمان ظهور برسد و چشم منتظران روشن گردد.
🔸 پس اين صدقه در حقيقت صدقه برای سلامتی حضرت و دور شدن اين آسيبها میباشد. علاوه بر اينکه صدقه دادن ما نوعی ابراز علاقه و اهميت ما نسبت به سلامتی وجود مقدس حضرت میباشد که نوعی اثر تربيتی برای خود ما نيز دارد. نبايد هيچ شخصی عزيزتر و گرامیتر از وجود مقدس امام زمان ارواحنا فداه نزد ما باشد بلکه حضرتش بايد محبوبتر از نفس خودمان باشد و اگر چنين اعتقادی نداشته باشيم در ايمان و معرفتمان نسبت به آن حضرت ضعف و خللی وجود دارد.
🔹 لذا سيد، رحمة الله عليه، به فرزند خود سفارش میفرمايد که: ابتدا کن به صدقه دادن برای آن حضرت قبل از اينکه برای خود و عزيزانت صدقه بدهی بنابراين اين عمل، از شؤون بندگی و ادای بعضی از حقوق بزرگ آن حضرت است و خود يک نوع اظهار محبت و دوستی به آن جناب است و اين عمل راه و سببی است برای جلب رضای پروردگار و حصول قرب به خداوند در قضای حوائج و دفع بلا.
🌐 مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی