حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی :
✔️آثار دنـیوۍ صدقه :
①پاڪ شدن مال
②سلامت بدن
③شفای مریضان
④شاد ڪردن دلها
⑤ ازدیاد اموال
✨﷽✨
✅آیا خانم ها هم در بین سربازان حضرت مهدی هستند
✍در روایاتی از اهل بیت ـ علیهم السلام ـ به وجود زن در بین سربازان امام زمان ـ عج الله تعالی فرجه الشریف ـ اشاره شده است. در روایتی از امام صادق ـ علیه السلام ـ آمده است: «با حضرت قائم ـ علیه السلام ـ سیزده زن همراه است.»
📚اثبات الهداة، ج۷، ص۱۵۰
و در روایتی از امام باقر ـ علیه السلام ـ چنین آمده است: «سوگند به خدا، سیصد و اندی مرد میآیند كه در میانشان 50 نفر زن هستند.»
📚بحارالانوار، ج۵۲، ص۲۲۳
روایتی از امیر المؤمنین ـ علیه السلام ـ نقل شده است كه فرمودند: «أصحاب المهدی شباب لا كهل فیهم إلا كالكحل فی العین او كالملح فی الزاد» یعنی اصحاب امام زمان ـ علیه السلام ـ جوانانند و پیر در بین آنان نیست، مگر به اندازه سورمه در چشم یا نمك در غذا ـ یعنی خیلی كم.
📚معجم الملاحم والفتن، ج۱، ص۹۸
حالا هم می شود یار خاص حضرت شد، دیر نشده، فقط کمی باید زحمت کشید و دل امام زمان را به دست آورد.
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌼💚🌼
🌿به روز سیزده امسال باید،
گره زد سبزه چشم انتظاری را
فقط و فقط،
بر جامه سبـز تو آقا💚
تا بیایی و سبـز شود🌿
روزگار زردمان،
و شکوفه باران شود بهارمان🌸🍃
أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیک ألْفَرَج 🙏
🌴💎🌹💎🌴
چند حرف که پدر ها باید به پسرشان بگویند
1.گفتن جمله بسیار خوش شانسم که پدرتو هستم
2.پسرم همیشه تلاش کن تا به رویاهات برسی
3.من همیشه در کنارت هستم
4.یاد بدید چگونه با یک خانم رفتار کنید
5.یاد بده که باختن همیشه بد نیست و هر برد و باختی یه معنی داره و مهم انسانیت است
6.قوی و پابرجا باش و برای زندگی خودت تلاش کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 در برزیل به دلیل آمار بالای قربانیان، برای دفن اموات کرونایی به نبش قبرهای قدیمی متوسل میشوند!
🌟خداوند متعال به انسان می فرماید :
💎 ای فرزند آدم !
همانا حلال به سویت نمی آید ، مگر قطره قطره ، و اما حرام مانند سیل ، به سوی تو می آید ! پس به ( یقین بدان ) کسی که حیات خویش را برحلال و پارسایی بنا کند و به مرزهای ممنوع الهی ، حرمت نهد و جان و مال خویش را به حرام نیالاید و درنتیجه زندگانی اش صفا می یابد و سعادت دو جهان را نصیب خود می کند . و اما کسی که زیستن دنیای اش را به حرام و ناپاکی ها بیالاید ، شقاوت دو جهان نصیبش می شود.
📚( ۵۱۵ حدیث قدسی / ص ۲۴۵ )
20.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روح_خدا
🎥 اگه خدا از روح خودش در ما دمیده است یعنی خدا در آخرت می خواهد روح خودش را عذاب کند؟
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬کلیپ 💠استاد رائفی پور
📝 « حق الناس »
🔆 #پندانه
🔸نجاری بود که پادشاه قصد ازدواج با همسرش را کرده بود، برای این کار ابتدا باید نجار را از سر راهش برمیداشت؛ بالاخره پادشاه بهانهای از نجار گرفت و حکم اعدام او را صادر کرد و گفت: نجار را فردا اعدام کنید.
🔹نجار آن شب نتوانست بخوابد ...
🔸همسر نجار گفت: مانند هر شب بخواب، پروردگارت يگانه است و درهای گشايش بسيار.
🔸کلام همسرش آرامشی بر دلش ايجاد کرد و چشمانش سنگين شد و خوابيد ...
🔹صبح صدای پای سربازان را شنيد ...
چهرهاش دگرگون شد و با نااميدی، پشيمانی و افسوس به همسرش نگاه کرد که دريغا باورت کردم ...
🔹با دست لرزان در را باز کرد و دستانش را جلو برد تا سربازان زنجير کنند ...
🔸دو سرباز با تعجب گفتند: پادشاه مرده و از تو میخواهيم تابوتی برايش بسازی ...
🔹چهره نجار برقی زد و نگاهی از روی عذرخواهی به همسرش انداخت ...
🔸همسرش لبخندی زد و گفت: مانند هر شب آرام بخواب، زيرا پروردگار يکتا هست و درهای گشايش بسيارند.
فکر زياد انسان را خسته میکند ...
در حالیکه خداوند تبارک و تعالی مالک و تدبيرکننده کارهاست.
🔹در هر شرایطی، امیدت را به خدا از دست نده و منتظر رحمت بیکرانش باش
شهید مطهری و سیزده بدر واقعی:
شهید مطهری:
🔹دو جای قرآن كریم یوم نحس آمده:
1⃣ سوره فصّلت، درباره قوم عاد می فرماید:
فارسلنا علیهم ریحاً صرصراً فی ایام نحسات (آیه 16)
2⃣ سورة قمر:
انا ارسلنا علیهم ریحاً صرصراً فی یوم نحس مستمر
مقصود از هر👆دو نحوست، نحوست زمانی نیست كه مثلاً چون روز سیزده بود بر آن ها نحس شد، بلكه قرآن به صراحت منشأ عذاب آن ها را افكار و عقاید و ملكات و اعموال خود آن ها می داند.
👈روز نحس واقعی
در تفسیر «نحس» دو نحوه گفته شده:
1⃣ آن روز، روزی سرد بود یا تیره و غبارآلود بود.
2⃣ آن روز، شوم بود:
بنابراین تفسیر یعنی روزی كه به واسطه ی نزول عذاب بر آنها و دیدن كیفر اعمالشان روز نحسی شد.
⬅نتیجه:
هر انسان و هر ملتی كه به كیفر عمل خود گرفتار است، مانند ما؛ در ایام نحسات بسر می برد، به مصداق قول خداوند:
قل هو القادر علی ان یبعث علیكم عذاباً من فوقكم او من تحت ارجلكم او یلبسكم شیعاً و یذیق بعضكم بأس بعض
⁉️سوال
ما این نحوست را به چه وسیله باید بریزیم؟ آیا با صحرا رفتن و سبزه گره زدن و سمنو پختن می توانیم این نحوست را دور بریزیم؟ 13 بدر ما چه جور باید باشد؟
🚩13 بدر واقعی ما اینست كه از خودمان بیرون بیاییم، از خانه های تنگ و تاریك افكار خرافی خودمان به صحرای دانش و بینش خارج شویم، از ملكات پست خودمان خارج شویم، از اعمال زشت خودمان كه مانند تار عنكبوت دور ما تنیده است خارج شویم👉
چون منطق قرآن همواره این است: و كل انسان الزمناه طائره فی عنقه و نخرج له یوم القیمة كتاباً یلقیه منشوراً قالوا طائركم معكم
(واقعیت 13بدر تانابودی اسراییل)
بیماری مزمنی به نام تحجر در نظام پزشکی
در خبرهای خواندیم که مدتی پیش ۲۶ نفر از نمایندگان مجلس طرحی را به نام طرح تاسیس سازمان طب اسلامی را ارائه کرده اند، فارغ از نقدهایی که به این طرح و هر طرحی نوینی می توان داشت، همچنانکه انتظار می رفت ارائه این طرح مورد مخالفت شدید روسای نظام پزشکی و موجی از پزشکان قرار گرفت، اما چرا علی رغم ابلاغ و تاکید مقام معظم رهبری در ابلاغیه سیاست های کلی بهداشت مبنی بر توسعه طب ایرانی و اسلامی و استقبال گسترده مردم از احیاء و بکارگیری طب ایرانی و اسلامی، نظام بهداشت رسمی کشور همواره با هر حرکتی در راستای توسعه طب ایرانی و اسلامی با سیاست مشت آهنین برخورد می کند؟
بهتر است برای تبیین شرایط موجود نظام بهداشت و درمان رسمی کشور مثال ساده ای بزنم، تصور کنید نظام بهداشت ما مثل یک قطار در حال حرکت است، ما مردم ایران مسافرین این قطار، وزیر محترم بهداشت و معاونین و مدیران ایشان لکوموتیوران و کادر مدیریتی این قطار هستند و قطار روی ریلی حرکت می کند که یک لاین آن یعنی سیستم تشخیص، توسط مهندسان پزشکی، طراحی و ارائه می شود، آنها با واردات، مهندسی معکوس و اختراع صدها بلکه هزاران دستگاه الکترونیکی، در حال توسعه این لاین هستند و لاین دیگر این ریل، ریل درمان است، که توسط شیمی دان ها در کمپانی ها داروی های شیمایی تولید و جهت تجویز به پزشکان معرفی می شود.
حالا برخی از مسافران تصمیم می گیرند به دلیل مشکلاتی، از ابتدا سوار این قطار نشوند و با مرجوع کردن بلیت، با وسایل دیگری مثل هواپیما یا ماشین شخصی سفر کنند، برخی نیز در ایستگاه های بین راهی تصمیم به پیاده شدن می گیرند، مردم می پرسند، اگر سیستم بهداشت و درمان کارآمد بود، چرا میانگین عمر پزشکان از توده مردم کمتر است؟! به قول مشهور کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی، اگر کارآمد است چرا برای بسیار از بیماری ها مجبور هستیم تا آخر عمر دارو مصرف کنیم با این که می دانیم هر داروی شیمیایی عوارض خودش را دارد؟
چرا بجای کاهش آمار بیماری ها و مبتلایان، هر سال باید به تعداد تخت های بیمارستانی اضافه شود؟
چرا این ساختار پرمدعا و پرهزینه از درمان ویروسی ناچیز عاجز است و بیش از یکسال است که کل کشور را قرنطینه کرده است ولی هنوز کل مراکز آموزشی، فرهنگی، مذهبی و غیره تعطیل یا نیمه تعطیل است؟
اگر توصیه های پزشکان آنچنان که خود ادعا می کنند مبتنی بر آزمایش و شواهد علمی است، چطور بیش از یکسال با در اختیار گرفتن صدا و سیما و رسانه های جمعی، به صورت شبانه روزی و با ایجاد موج کرونا هراسی، مردم را دعوت به استفاده گسترده از مواد شوینده و ضد عفونی کردند بعد، یکی از مدیران بهداشت پس از یکسال خسارت عمومی، ایجاد موج وسواس، درگیر کردن ریه میلیون ها ایرانی و دریافت حق ضد عفونی، در مطب ها و بیمارستان ها، با لبخد جلوی دوربین ها ظاهر شد و گفت: ما فهمیدیم آن بگیر و ببندهای سال قبل اشتباه بوده و کرونا از طریق سطوح منتشر نمی شود!!!
از کجا معلوم یکسال دیگر مدیری نیاید و باز با لبخند ملیح نگوید که آمریکایی ها گفته اند که میزان تاثیر زدن ماسک در جلوگیری از ویروس کرونا مثل گرفتن پشه با طور دروازه فوتبال است!؟
واقعا عملکرد این سیستم در کاهش یا درمان بیمارهایی مانند انواع سرطان ها، دیابت، فشار خون و غیره چه بوده است؟! چرا هیچ مرجع رسمی نمی گوید میزان مرگ و میر ایرانیان بخاطر اشتباهات پزشکی چیست؟!
چرا ما مجبور هستیم که قبل از هر عمل جراحی برگه هایی را امضاء کنیم که بر اساس آن هر گونه پیگری قانونی از قصور یا تقصیر جراحان را از خود سلب کنیم؟ و صدها سوال بی پاسخ دیگر
در عوض مدیران جنتلمن وزارت بهداشت بجای پاسخ به سوالات کاملا منطقی مسافران، درها را بسته و اجازه خروج را به کسی نمی دهند و هر گونه سوال انتقادی یا ارایه راهکارها را با توهین و تهدید ساکت می کنند!
همه می دانیم نظام حکومت ما جمهوری اسلامی است و ما افتخار می کنیم که شاگرد اول دموکراسی در منطقه هستیم اما آیا دموکراسی و چند صدایی فقط در عالم سیاست ارزشمند است؟!
چرا منِ شهروندی که ماهیانه پول بیمه و بیمه تکمیلی می پردازم و یا بخش دیگر هزینه ها را نقدا پرداخت می کنم، حق نداشته باشم تا از میان ساختارهای درمانی شناخته شده در کشور، نوع ساختار درمان خودم را خودم تعیین کنم؟
روشن است که برای رسیدن به یک هدف، همواره راه های متعددی وجود دارد، پس چرا باید نظام بهداشت و درمان که به ناحق تمامی اختیارات حاکمیتی نظام را از آن صنف پزشکان کرده است، باید بتواند این حق را از مردم خود سلب کرده و هر نوع انتقاد مشفقانه یا ارائه طرحی مانند تشکیل سازمان طب اسلامی را به سخره گرفته و یا اساتید و فعالان طب، رفتاری قهری داشته باشند؟...👇👇👇
https://tn.ai/2477682