6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠کلیپ تصویری: چهار چیز بدتر از گناه
🔸 حجت الاسلام عالی
🔻فایل با کیفیت FHD در سایت و تلگرام 👇
http://ahlolbait.com/
https://t.me/ahlolbait
✅یکی از اصحاب امام صادق(علیه السلام) به نام عمر بن مسلم مدتی بود خدمت آن حضرت نرسیده بود.
👈عمر ابن مسلم در بازار تاجر بود، او گاهی خدمت امام صادق (علیه السلام) می آمد و گاهی آن حضرت به مغازه اش می رفت. امام (علیه السلام) از یکی از اصحابش پرسید: عمر بن مسلم کجاست؟ گفت: آقا، تجارت و کاسبیاش را تعطیل کرده، پولش را نقد کرده و در خانه نشسته و می گوید دیگر بس است، چقدر بدوم؟ تا کی بدوم؟ امام صادق (علیه السلام) فرمودند:عَمَلُ الشَّیطَانِ ثَلَاثاً؛ این عمل شیطانی است.
📚کافی، ج 5، ص 75، وسائل الشیعه، ج 17، ص 14
👈 و در جای دیگری فرمودند: تعطیل تجارت باعث ضعف عقل است.
📚وسائل الشیعه، ج 17، ص 17
👈 به تدریج بدخو می شوی حوصله ات سر می رود، بعضی می گویند که من اولاد ندارم، فرزندم را زن داده ام، خودم هستم و خانمم. به خاطر چه سرکار بروم؟ به خاطر ثوابش، به خاطر افزایش عقل و خردت؛ بنابراین یکی از مسائلی که ما الآن در مورد فقر در جامعه داریم یکی عار داشتن از کار است. دومین مشکلی که جامعه ی ما در مورد فقر دارد، پرهیز از فرهنگ قناعت و ساده زیستی است، بیست سال پیش این گونه نبود، سی سال پیش این گونه نبود، ازدواجها بیشتر بود، یکی از دلایل آن نداشتن فرهنگ قناعت و ساده زیستن است.
🔻ساده زیستی علی (علیه السلام)
👈ابواسحاق می گوید به نماز جمعه ی امیرالمؤمنین رفتم، با پدرم نشسته بودیم، آقا خطبه می خواند در حالی که دائم پیراهنش را تکان می داد، من گفتم: بابا مگر هوا گرم است که آقا امیرالمؤمنین دائم پیراهنش را تکان میدهد؟ گفت: نمی دانم. خطبه تمام شد، بعد از نماز جمعه رفتیم خدمت آقا گفتم یابن ابی طالب چرا شما در نماز لباستان را تکان می دادید؟ فرمود: لباسم خیس است، همین یک لباس را بیشتر نداشتم، آن را شستم، دیدم نماز جمعه نیز شروع شد، لباس را پوشیدم و به نماز آمدم. امام مسلمین با یک پیراهن است. نمی گویم امروز باید اینگونه باشد ولی حداقل یک مقداری که باید رعایت شود. در بعضی از عروسی ها کت و شلوار آن چنانی، ساعت های آن چنانی خریده می شود. این مخارج هنگفت با قناعت علی (علیه السلام) مقایسه شود!
👈از تاریخ بیان کنیم تا مطلب بهتر درک شود. شخصی می گوید به مسجد آمدم، دیدم پیرمردی با محاسن سفید در گوشه مسجد نشسته ظاهراً ماه رمضان هم بوده، دیدم بعد از نماز کیسه ای را باز کرد و تکه نانی را بیرون آورد، من نیز گرسنه بودم می خاستم روزه ام را باز کنم دنبال کسی می گشتم تا مهمانم کند. آقا فرمودند: بیا با من افطار کن. کمی به آن نان نگاه کردم و گفتم: نه آقا! من گرسنه بمانم بهتر از خوردن این نان است. من این نان را نمی توانم بخورم. بلند شدم و بیرون آمدم، او را نشناختم، آمدم بیرون. دو تا آقازاده ها، امام حسن و امام حسین (علیهماالسلام) را در کوچه های مدینه دیدم، گفتم: آقایان! من گرسنه ام، کسی اینجا افطار نمی دهد؟ گفتند: برویم به منزل ما. مرا به منزل آوردند دیدم غذای آنها خوب است، قابل استفاده است، همینطور که مشغول خوردن شدم، گفتم: آقایان پیرمردی در مسجد است من دلم برایش سوخت، می شود مقداری از این غذاها را هم بدهید برای او ببرم. دیدم با یک تکه نان خشک دارد افطار می کند. گفتند آقای عزیز! آن پیرمرد پدر ما امیرالمؤمنین، علی بن ابیطالب است،
📚شهید عبدالحسین دستغیب، حقائقی از قرآن، ص 404
👈 ما حریف او نمی شویم، او نتوانست با ما سر این سفره غذا بنشیند، غذای او همین است. من نمی گویم آن زهد را داشته باشید، او خودش هم فرمود آن زهد را از شما نمی خواهم؛ اما ساده زیستی و قناعت یکی از عواملی است که فقر را در جامعه از بین می برد.
❌فقر حیاء را می زداید پس با فقر مبارزه کنیم تا حیاء از بین نرود. خیلی از این رابطه های پنهانی گاهی همه اش نه، ولی بعضی هایش به همین وعده وعیدها بر می گردد. می بینید در خانه ای که پدر فقیر و بداخلاق است، با وعده ای که به او می دهند مثلاً با تو ازدواج می کنم، یا برایت زندگی فراهم می کنم، بعضی از افراد به روابط نادرست و فیلم گرفتن و عکس گرفتن تن می دهند لذا دختر مردم به خاطر اندکی ارتباط ومحبت کردن از دست می رود.
🔻تذکر به صاحبان ثروت🔻
👈صاحبان ثروت هر چقدر می توانند انفاق کنند. اسلام انفاق و احسان را وظیفه یک فرد خاص ندانسته برای همهی صاحبان ثروت بازگذاشته است. اسلام می توانست این امر را دولتی کند ولی انفاق نباید دولتی بشود، کمک به فقرا نباید دولتی بشود، باید عام باشد تا طبیعتا زمینه ی حیاء فراهم شود.
20.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو گناه می کنی من حیا می کنم!!
#دارستانی
گوش کنید بسیار امید آفرین و چقدر حال دل آدم خوب میشه
🌴💎🌹💎🌴
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیکم یا اهل بیت النبوه
سلام و عرض ادب دارم خدمت همه شما مؤمنان راه حق و شیفتگان اهل بیت علیهم السلام
قبول باشه طاعات و عبادات یکایک شما عزیزان در این ایام پر از خیر و برکت
بعد از پخش برنامه زندگی پس از زندگی در تاریخ دوم اردیبهشت 1401 شاهد سیل عظیمی از ابراز محبتها و الطاف بیکران مردم حق جو و محب خاندان آل الله بودم که الحق زبانم قاصره از بیان این همه محبت.
قبلا هم نوشتم که زبان تشکر ندارم.
اومدم با شما عزیزان چند کلمه ای صحبت و البته درددل کنم و بعد از اون همه شما عزیزان رو به خداوند منان بسپارم.
راستش کاملا متوجهم که این همه لطف برای عنایت اهل بیت علیهم السلام بوده اما دردم می گیره از اون دسته از بزرگوارانی که برای این حقیر یا هر شخص دیگه ای بخوان پروژه قدیس سازی رو اجرا کنن.
مگر غیر از اینه که ما همگی خاکیم و ناچیز؟
مگر غیر از اینه که هرآنچه عزت و بزرگی هست برای این خانواده نورانی و معظمه؟
این عنایت و توفیقی که نصیب این حقیر شد طبق نص روایات داره به کرّات در روضه هایی که مشرف میشید برا همه شما عزیزان اتفاق میفته اما چشم ما محدوده و سعادت دیدن نداره.
پس قدر خودتونو بدونید
قدر این پرچم و اشک ها و روضه ها رو بدونیم.
قدر نعمت عظیم ولایت امیرالمومنین علیه السلام رو بدونیم که بالاترین و مهم ترین سوال برزخ و محشر راجع به شکر یا کفران همین نعمته.
میخوام به جهت اثبات این موضوع که دلیل شرکت بنده در برنامه وزین زندگی پس از زندگی فقط و فقط بدلیل انتقال این حقیقت مسلم بود و لاغیر، از دنیای مجازی کوچ کنم تا همه بدونن که برای بنده ای که برزخ رو از نزدیک لمس و مشاهده کردم این اعتبارات دنیایی و گذرا هیچ ارزشی نداره.
تا بیشتر به خودم تذکر بدم که هیچ خبری در این دنیای فانی نیست و هرچه که در هردو عالم هست برای خداست و اهل بیتش.
راجع به سوالات مکرر شما برادران و خواهرانم راجع به کیفیت زیارت اهل بیت علیهم السلام توسط این حقیر در عالم برزخ، به همون فیلم پخش شده رجوع کنید.
بنده هم طبق رسالتم عمل کردم و وظیفه خودم در انتقال حقایقی که با تمام وجودم لمس کرده بودم رو سعی کردم در حد توان انجام بدم.
همه شما عزیزان رو با این بیت به خداوند بزرگ می سپارم:
به دهر هر خبری هست زیر پرچم توست
اگر کسی در دیگر زند ز بی خبری ست.
✅#فوری
اطلاعیه مهم /میزان پرداخت مبالغ فطریه و کفاره
🌺 استفتاء از دفتر حضرت آیه الله العظمی امام خامنه ای 🌺
سؤال: فطریه برای هر شخص چه مقدار است؟
✍ جواب: مکلف بايد براى خودش و كسانى كه نانخور او هستند برای هر نفر، يك صاع (تقريباً سه كيلوگرم) گندم يا جو يا خرما يا كشمش يا برنج يا ذرت یا مانند اينها به مستحق بدهد و اگر پول يكى از اينها را هم بدهد، كافى است.
◽️ضمنا #زکات_فطره امسال (۱۴۰۱) به قیمت گندم برای هر نفر، « چهل هزار تومان » اعلام شده است.
🌺اطلاعیهدفتر آیت الله العظمی سیستانی درباره میزان و مبلغ فطریه🌺
✍ میزان زکات فطره برای هر فرد سه کیلوگرم است، مبلغ آن برای فطریه بدل از آرد چهل (۴۰) هزار تومان و برای فطریه بدل از برنج ایرانی (۲۲۵) هزار تومان و فطریه بدل از برنج غیر ایرانی، شصت (۶۰) هزار تومان تعیین شده است
🌺اعلام میزان زکات فطره از سوی آیتالعظمی الله مکارم شیرازی🌺
✍ براساس نظر آیت الله مکارم شیرازی، زکات فطره امسال بر مبنای قوت غالب گندم، مبلغ چهل هزار تومان (۴۰۰.۰۰۰ ریال) و بر مبنای قوت غالب برنج، مبلغ یکصد و پنجاه هزار تومان (۱.۵۰۰.۰۰۰ ریال) اعلام شده است که مؤمنین در انتخاب هر یک از این موارد مخیر هستند.
◽️کفاره روزه غیر عمد مبلغ هشت هزار تومان (۸۰.۰۰۰ ریال) است که باید به صورت نان تهیه و پرداخت شود؛ همچنین کفاره روزه عمد مبلغ چهارصد و هشتاد هزار تومان (۴.۸۰۰.۰۰۰ ریال) است.
🌺اطلاعیه دفتر آیتالله العظمی شبیری زنجانی درباره زکات فطره و کفاره روزه🌺
✍در این اطلاعیه آمده است: شخصی که پرداخت زکات فطره بر او واجب است باید برای خودش و کسانی که نانخور او هستند، هر نفری یک صاع (تقریبا ۳کیلو و ۶۰۰گرم) از خوراکیهای رایج در منطقه خود (مانند گندم، برنج و …) یا مبلغ آن را به عنوان فطریه بپردازد.
◽️با توجه به اینکه قیمت گندم و برنج در شهرهای مختلف، ممکن است اندکی متفاوت باشد، لذا مؤمنین میتوانند معادل مقادیر مذکور را بر طبق قیمت محل زندگی خود، محاسبه و پرداخت نمایند.
◽️کفاره افطار غیر عمدی برای هر روز، یک مد طعام (حدود ۹۰۰گرم بهحساب گندم) است که باید به مسکین (فردی که معیشتش سختتر از فقیر است) پرداخت شود و در صورت اطمینان میتوان قیمت آن را به مسکین داد تا به وکالت از مکلف، برای خودش این مقدار طعام بخرد.
◽️دفتر آیتالله شبیری زنجانی، مبلغ ۴۰هزار تومان را بابت زکات فطره هر نفر (بهحساب قیمت گندم) و مبلغ ۱۰هزار تومان را برای کفاره افطار عذری دریافت میکند و به مصرف آن میرساند.
در حال بروز رسانی...
🌷به اطلاع دیگران نیز برسانید
------------------------
محبوبتر از هزار رکعت نماز
✍️حضرت امام صادق علیه السلام فرمودند: تسْبِیحُ فَاطِمَةَ فِی کُلِّ یَوْمٍ فِی دُبُرِ کُلِّ صَلَاةٍ أَحَبُّ إِلَیَّ مِنْ صَلَاةِ أَلْفِ رَکْعَةٍ فِی کُلِّ یَوْمٍ
تسبیحات حضرت فاطمه علیها السلام هر روز بعد از هر نماز نزد من از هزار رکعت نماز خواندن در هر روز محبوبتر است.
📚اصول کافی، ج۳، ص۳۴۳
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 | مداحی حماسی مهدی رسولی در آستانه #روز_قدس
--------------------------
✅فطریه میهمان یک شبه✅
🔴سوال: فطریه مهمانی که قبل از غروب وارد شده وفقط یک شب می ماند، برعهده کیست؟
🎄نظرات مراجع معظم 🎄
🔵👈آیات عظام وحیدخراسانی ،سیستانی،خویی،تبریزی: اگرشب بماند(ولو غذا نخورد) فطریه اش بر میزبان است.
🔵👈آیات عظام : بهجت ،صافي،گلپایگانی ،نوری : درصورتی که بگویند امشب نان او را داده برمیزبان واجب است هرچند نان خور او حساب نشود.
🔵👈آیات عظام: امام خمینی،اراکی، خامنه ای،فاضل،مکارم،مظاهری،زنجانی: اگر میهمان یک شب می ماند فطریه اش برعهده خودش است ولی اگر 3-4 شب قبل از عید فطر یا بعد ازآن بماند نانخور محسوب میشود وفطریه اش بر عهده میزبان است
.
❌ شایعه
🔹 طبق معمول چند سال اخیر، مطلبی تحت عنوان «نمازی برای جبران چندصد سال نماز قضا» در حال انتشار است که مدعی شده پیامبر به حضرت علی نماز و دعایی را یاد داده که هرکس در جمعه آخر ماه رمضان بخواند، کفایت از همه نمازهای قضای خودش و خانواده و بستگانش میکند...!!!!
✅ واقعیت
اولا :چنین روایتی در منابع روایی معتبر نیامده است.
ثانیا: چنین مطلبی با مبانی فقهی و مسلّمات دینی در تعارض است. (در روايات متعددي بر «وجوب قضاء ما فات کما فات ؛ يعني قضاء نمازي که فوت شده بايد همانگونه که از دست رفته باشد، تاکید دارد)
ثالثا: کسی نمیتواند برای شخص زنده نماز یا روزه قضا بجا آورد.
رابعا: هزار رکعت نماز مستحبی، جای دو رکعت قضای نماز صبح را هم نمیگیرد.
👈 بر فرض صحت اینگونه روایات، باید گفت تنها مربوط به نمازهایی است که انسان به قضاء شدن آن علم نداشته یا فراموش کرده می باشد.
👈 استفتاء از امام خامنه ای:
س. بعضى كتابهاى ادعيه درباره كسانى كه فراموش كردهاند كه چهقدر نماز قضا دارند، دستورالعملى را بيان كرده ... و بعد از خواندن اين نمازها هرچه نماز قضا بر گردن او بوده همه برداشته مىشود. آيا چنين دستورالعملى معتبر است و مىتوان به آنچه در اين نوع كتب دعا آوردهاند، اعتماد نمود؟
ج. انجام عمل مذكور موجب رفع تكليف و برداشت ذمّه نسبت به نمازهايى كه بر گردن دارند نمىشود و واجب است افراد مذكور به مقدارى كه يقين دارند، نمازهاى قضا را بهجا آورند.
ــــــــــــــــ