♻ ضرورت تغییرقاعده بازی با غرب!
✅ مذاکره با آمریکا ، تقریبا از همان روزهای نخست پیروزی انقلاب مطرح بوده است که گاهی توسط دولتها ، گاهی افرادی در درون دولت ها و گاهی نیز توسط افرادی خارج از دولت مطرح و بر روی آن مانور داده شده است .
این تئوری در دولت موقت مرحوم مهندس بازرگان به شکل دولتی و بعداز کنار رفتن آن از عرصه مدیریتی کشور در غالب نظریات فردی و بعضاً جریانی دنبال می شد.
در دولت سازندگی ، به ویژه دوره دوم که حزب کارگزاران شکل گرفت و تکنوکراتها اختیار دولت را در دست گرفتند مجدداً این تئوری در درون دولت مطرح ولی با مخالفت صریح مردمی مواجه گشته و اجرایی نشد.
در دولت اصلاحات نیز که به نوعی دولت غرب گرایان بود ، مجدداً همین تئوری البته به صورت پررنگتر دنبال شد و رئیس دولت ، طرح گفتگوی تمدنها را برای از بین بردن قبح مذاکره با آمریکا مطرح کرد ولی در همان سال ،رئیس جمهور وقت آمریکا ، ایران را محور شرارت نامید.
با روی کارآمدن دولت یازدهم ، سیاست مذاکره مجددا از سوی رئیس جمهور روحانی و دستگاه دیپلماسی کشور برای به تعبیر خودشان کاستن از دشمنی غرب نسبت به ایران پیگیری شد که پس از کش و قوسهای فراوان ، برجام میان ایران و گروه 1+5 به امضا رسید که طبق آن طرفها باید به تعهدات خود عمل میکردند ؛ اما علی رغم پای بندی کامل ایران به تعهدات ، آمریکا از توافق خارج شد و سه کشور اروپایی هم ، نه تنها به تعهدات خود عمل نکردند ؛ بلکه با دادن وعده های دروغین و توخالی ، به سر گرم کردن مسئولان ایران مشغول شدند که با همین سیاست هم ، از اقدام مسئولین کشورمان برای اتخاذ تصمیم مناسب برای جلوگیری از وارد آمدن خسارات بیشتر به کشور جلوگیری کردند و طی روزهای گذشته نیز دشمنی خود را با سناریوی جدیدی با عنوان «دزدی دریایی» به نمایش گذاشتند.
با نگاهی به تیتر رسانههای بینالمللی در چند روز گذشته روشن می شود که غرب به دنبال تغییر قاعده بازی است ؛ به این صورت که اصل موضوع را که تعهدات آمریکا و اروپائیان در برجام است به فراموشی سپرده و افکار عمومی را به موضوعات دیگری که مطلوب غرب است سوق دهند.
تاسف آورتر از اقدامات غربی ها ، خوشبینی عده ای در داخل دولت و کشور است که علی رغم مشاهده این همه بدعهدی از سوی آمریکا و غرب ، هنوز هم ساز مذاکره می نوازند و چشم به دست دشمن دوخته اند .
در تبیین چرایی وضعیت فعلی توجه به سه نکته حائز اهمیت است.
۱ ـ طبق نظریه روابط بینالملل در غرب ، دو اصل «واقعگرایی» و «آرمانگرایی» مبنای سیاست خارجی کشورها قرار میگیرد.
جریان فعلی حاکم در غرب در مواجهه با دیگر کشورها با رویکرد واقعگرایی برخورد میکنند؛ یعنی مذاکره با کشورهای دیگر از سر احترام متقابل به منافع آن کشورها صورت نمیگیرد؛ بلکه همواره از موضع قدرت با کشورها برخورد میکنند.
رفتار حاکمان غرب با کشورهای جهان سومی کاملآ متکبرانه و با رویکرد زورگویانه است.
در چنین شرایطی با تجربه بدعهدی و دشمنی آشکار غرب ، باید طبق سفارش قران کریم که می فرماید:«وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَمِن رِباطِ الخَيلِ تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ الله.»(انفال/ 60) خود را قدرتمندتر کنیم تا در مقابل دشمن خود را نبازیم. عمل به این آیه شریفه یعنی اینکه ماهم باید تلاش کنیم باقدرتمند شدن ، قائده بازی باغرب را به نفع خودمان تغییر دهیم.
۲ ـ سیاستمداران غرب و اتاق فکر آنها، با ایجاد چالشهای مجدد برای کشورمان سعی دارند از ایران امتیاز دیگری بگیرند. فراموش نکنیم اختلاف اصلی ایران با غرب به دلیل پای بند نبودن آنها به تعهداتشان است و ایجاد هر چالش جدید ، تلاش غرب برای به فراموشی سپردن تعهدات برجامی آنهاست.
۳ ـ به گواه تاریخ ، هر دولت و ملتی که به غرب اعتماد کرده است ، با بدترین دشمنی و خیانت از طرف غرب مواجه شده است. با مروری در تاریخ نمونههای بسیاری از جنایت غرب علیه بشریت و حتی متحدین ودلدادگان به خود را میتوان مشاهده کرد.
خلاصه کلام اینکه نیاز اصلی امروز ایران ، قدرتمندسازی خود در همه زمینههاست که نیروهای مسلح در این زمینه پیشتاز شده وبه همین دلیل ، دست برتر در منطقه و حتی جهان را دارند. اما باید بخشهای دیگر نظام به ویژه در عرصههای اقتصادی و صنعتی نیز با جدیت کامل در راستای ارتقای جایگاه کشورمان تلاش کنند و با بی نیاز کردن کشور از نیاز به بیگانه ، اجازه ندهند غرب و در رأس آن آمریکا با منافع ملی و سرنوشت ملت ایران بازی کنند.
#غرب #آمریکا #جنایت #فریب #خیانت
#ایران #عزت #قدرت
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
🔸 از کوزه همان برون تراود که در اوست!
☑ «مردم با فقر اقتصادی دست و پنجه نرم میکنند؛ اما دغدغههای جناحی و توجه به مسائل دیگر سبب شده مشکلات مردم شنیده نشود یعنی خود ما هم از شرایط سخت زندگی مردم آن طور که باید و شاید مطلع نیستیم.»
👆 شاید باورپذیر نباشد، اما جملات بالا متعلق به یک نماینده مجلس است! «پروانه سلحشوری» نماینده اصلاح طلب فهرست امید.!
جملاتی که یکبار دیگر تداعیگر مسئله اپوزیسیوننمایی و قرار گرفتن برخی مسئولان و قانون گزاران کشور در جایگاه منتقد است. در حالی که با نزدیک شدن به روزهای پایانی مجلس دهم باید شاهد مصاحبه نمایندگان برای توضیح طرحها و تصمیمسازیهایشان در مسیر حل مشکلات مردم باشیم، شاهد آن هستیم که خانم سلحشوری، به جای قرار گرفتن در مقام پاسخگویی ، ژست طلبکاری گرفته است و جالب آنکه پس از چهار سال حضور در مجلس اذعان میکند ما از حال مردم با خبر نیستیم.!
پرسش اینجاست که چرا با خبر نیستند؟ مگر نماینده مجلس کاری به جز شنیدن صدای مردم و تلاش برای حل مشکلات مردم از راه قانونگذاری و نظارت بر دولت دارد؟ پرسشی که پاسخش را میتوان با نگاه به مواضع این عضو فراکسیون امید دریافت. عجیب و البته ناراحتکننده است که با یک جستوجوی ساده در اینترنت خواهید دید که پر بازدیدترین و شاید مهمترین مواضع این نماینده مجلس درباره «حضور زنان در ورزشگاه»، «رفع حصر سران فتنه»، «مضرات سر کردن چادر!»، «نطق علیه نظارت استصوابی و درخواست برگزاری همهپرسی در این باره»، «اعتراض به نیروی انتظامی به خاطر برخورد با هنجارشکنیها»، «حمله به صداوسیما» و... بوده است.!
پر واضح است که نه تنها خانم سلحشوری، بلکه دیگر نمایندگان و مسئولان در هر مقام و مرتبتی، وقتی به جای شنیدن حرف مردم و به جای پیگیری مشکلات آنها، موضوعاتی خاص را دنبال کنند که عموماً هدفی جز رضایت قشرهایی خاص یا جناح و جریان خاص ندارد، در پایان دوره مسئولیت دستاوردی نداشته و ناچار می شوند سخنانی از این دست بیان کنند! در حقیقت این گفتارها نتیجه بیعملی چهار ساله و از دست رفتن فرصتهای خدمت است.
البته ناگفته نماند همین که خانم سلحشوری بعد از چهار سال فهمیده است که مردم با فقر اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند خوب است و شاید هم بهتر بود می گفت :" من فهمیدم مردم مشکل دارند ، آیا همین کافی نیست ؟"
حتماً در ایام انتخابات هم با فهرست کردن مشکلات مردم که تازه به آنها پی برده اند ، وعده رفع آنها را در چهار سال بعدی نمایندگی مردم توسط اصلاح طلبان خواهند داد. البته به شرطی که مردم مخالفت نکنند و دولت بتواند با آمریکا مذاکره کند.!
البته اگر بخواهیم درباره این نماینده و سخن جدید ومواضع قبلی ایشان قضاوت جدی بکنیم ، نباید انتظاری غیر از این گفتار و رفتار از خانم سلحشوری و هم فکرانش داشته باشیم چراکه به قول معروف ،« از کوزه همان برون تراود که در اوست.»
#مجلس #نماینده #مردم #فریب #دروغ
#اصلاح_طلب #پروانه_سلحشوری #خاتمی
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
🔸 مشکل سعید نمکی دقیقا کجاست؟!
✅ اگرچه ضرورت دارد در شرایط کنونی کشور ، تمام نیرو و توان خود را برای ایجاد فضایی آرام در جامعه به کار گرفت ، لیکن بیشتر از آن باید مراقب بود که به این بهانه از آرمانها و ارزشهای دینی عدول نکنیم و در مسیر مشخص انقلاب اسلامی به پیش برویم.
طی روزهای گذشته نام سعید نمکی وزیر بهداشت دولت دوازدهم ، بر سر زبانها افتاده و اظهارنظر وی درباره سلامت روان و ارتباط دادن آن به عزاداری و گریه بر اهل بیت (ع) موجی از انتقادات را در بر داشت.
نمکی روز پنجشنبه ۳ مردادماه ، در اجلاس رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی میگوید: "بحث سلامت روان موضوعی بسیار مهم است که باید به طور جدی به آن بپردازیم. ما ۱۴ تولد در شیعه داریم با ۱۳ وفات ، اما همیشه دلمان میخواهد گریه کنیم و ضجه بزنیم. باید این فضای غم انگیز را شکست و آن را تعدیل و تلطیف کرد. این افسردگی عامل خودکشی و بسیاری از خشونتهای اجتماعی است. باید روانهای پریشان را در یابیم."
بعد از این اظهارات عجیب که با واکنشهای بسیاری همراه بود، وزیر بهداشت اعلام میکند بحث سلامت روان که وی مطرح کرده ربطی به مراسمات مذهبی نداشته و به نوعی آن را تکذیب میکند.
اما با یک جستوجوی ساده میتوان مشاهده کرد دکتر نمکی صحبتهایی با همین مضمون را قبلا هم داشته است. شاید بتوان گفت اظهارات وزیر بهداشت در اجلاس رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی ، تکرار حرفها و تایید صحبتهای قبلی می باشد.
وی در تاریخ ۱۶ اردیبهشت ۹۸ میگوید: "در عالم تشیع ، ۱۴ تولد و ۱۳ وفات داریم ؛ یعنی یک شادی اضافه برای مردم داریم اما همه روزها را تبدیل به نوحه خوانی و روضه خوانی کردن اشتباه است. بنده از کودکی با عشق اباعبدالله الحسین (ع) بزرگ شدم، اما میدانم که مردمان افسرده نیازمند فضای شادمانتر هستند."
نکته مهم و قابل توجه اینجاست که اولاً اگر وزیر بهداشت معتقد است صحبتهای وی تحریف شده چرا فایل اصلی صحبتهایشان را پخش نمیکند تا برای همه مشخص شود وی چه گفته و منظورشان چه بوده است؟
ثانیا ایشان که مدعیاند حرفهایش تحریف شده ، نظرشان درباره صحبتهایشان در تاریخ ۱۶ اردیبهشت چیست؟ هر دو حرف یکی هست و فقط کمی ادبیات آن تغییر کرده و در هر دو مورد ایشان افسردگی و مشکلات روان جامعه را بر گردن عزاداری اهل بیت انداخته است! اگر دروغ است پس چگونه صحبتهای قبل را تکذیب نکردهاند؟
ثالثا باید از ایشان پرسید که مبنای وی برای حرفهای خود چه بوده و از کدام آمار استفاده کردهاند که این چنین به مراسمات عزاداری میتازند. کاش ایشان در حرفهایشان یک سند و نمونه میآوردند که در فلانجا یک فرد هیئتی و مذهبی خودکشی کرده ؛ یا یک مثال میآوردند که فلان خشونت و نزاع بر گردن افراد مذهبی بوده و آنها دخیل در ناهنجاری هستند.
هرچند خود آقای نمکی بهتر از هر فردی میداند که چنین ادعاهایی پوچ و توخالی بوده و یک مصداق برای آن نمیتوان آورد که انسان چنین حرفی را باور کند.
اگر ایشان دغدغه سلامت روان جامعه را دارد بهتر است به میان مردم برود و ببیند آیا مشکلات مردم و آسیبهای روانی جامعه از مراسمات عزاداری است؟ یا بخاطر سوء تدبیرها در دولتی که ایشان وزیر آن هستند.
آیا ضعفها و بی تدبیریهای مدیریتی را نمیتوان حس کرد؟ لازم به گفتن نیست که وضعیت اقتصادی، تورم، بیکاری، هزینههای پزشکی، شکافهای طبقاتی و وعدههای پوچی که به مردم دادند باعث و بانی سلامت روان امروز جامعه است. همان ناتوانیهایی که مسئولان دولتی داشتهاند و حالا بعد از چندسال ، جهانگیری معاون اول رئیسجمهور رسماً عذرخواهی میکند و میگوید: "بابت فشارهای چندسال اخیر شرمنده مردم هستیم."
مطمئنا اگر مسئولان اجرایی به جای صحبتهای غلط و پرحاشیه ، به انجام درست وظایف خود مشغول باشند , وضعیت سلامت روان جامعه نیز به مراتب بهتر خواهد شد. دکتر نمکی هم بهتر است به مبارزه با مافیایی بپردازد که این روزها در حوزه بهداشت و درمان فعال هستند. مشکلات نظام سلامت را حل کرده و برای کاهش هزینههای درمانی تلاش کنند. .السلام
#امام_حسین #شهادت #عاشورا #عزاداری
#سعیدنمکی #بهداشت_روان #مردم #گرانی
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
👏 بازگشت امید در سایه عدالت قضایی
☑ از زمانی که خبر انتصاب آیت الله سید ابراهیم رئیسی به ریاست قوه قضائیه منتشر و رسمی شد ، بارقه ای از امید به ایجاد عدالت قضایی در نزد کسانی که ایشان را می شناختند به وجود آمد.
امیدی که محقق شدن آن با اما و اگر هایی همراه می شد که بیانگر سختی راه و ناهمواری مسیر و طاقت فرسا بودن امورات بود.
امروز که کمتر از شش ماه از این انتصاب پر خیر و برکت می گذرد ، رفته رفته آثاری از امید به سامان یافتن امور قضایی در برخورد با مفاسد اقتصادی که مطالبه اصلی مردم بوده و هست ، درحال نمایان شدن بوده و آثارش در جامعه و در نزد عموم مردم قابل مشاهده است.
اینکه اعلام می شود محبوبیت رئیس جدید قوه قضائیه در نزد مردم در کمتر از شش ماه بیش از ۱۳درصد افزایش یافته است ، نشان از حرکت و اقدام ایشان در راستای منافع مردم و اجرای عدالت است که امیدواریم روز به روز بر آن محبوبیت در سایه عمل درست انقلابی و اسلامی و در راستای احقاق حقوق مردم و حراست از بیت المال افزوده شود.
بر اساس آمار موجود در طی این مدت ، بیش از هزار پرونده فساد اقتصادی به صدور حکم منتهی شده و غارتگران بیت المالی که در چنگال عدالت گرفتار شده اند به مجازات رسیده اند .
غارتگرانی که جایگاه ها و وابستگی های ویژه ای داشتند . چه آنهایی که در چهره بخش خصوصی به دنبال تصاحب اموال مردم در پدیده بودند ، چه آنهایی که در غالب نهاد دولتی بیش از یکصد و چهارده تن گوشت وارداتی با عرض دولتی را به صورت دزدی در بازار آزاد به چندین برابر قیمت فروخته بودند ، چه داماد وزیری که توانسته بود با حمایت و رانت قدرت ، صدها میلیارد تومان از دارایی های شریفترین انسانها (فرهنگیان) را به صورت غیر قانونی و به اسم وام از بانک سرمایه سرقت کند و با گردن کلفتی متکی به قدرت حامی خود از پس دادنش امتناع می ورزید ، چه آن سارق معروف به عابر بانکی که اتفاقاً آنهم از همین منبع استفاده کرده وار کیسه مردم سکه می بخشید و چه...
در همین مدت کوتاهی که از اعلام خبر صدور حکم مجازات این مفسدان اقتصادی و در کنار آنها بازداشت یک مقام عالی رتبه سابق قضایی و انفصال دهها قاضی فاسد می گذرد ، آثاری از رضایت و امیدواری در چهره مردم قابل مشاهده است .
اقدامات اخیر قوه قضائیه نشان داد که مبارزه با فساد اقتصادی جدی است و مبارزه با فساد اقتصادی یعنی ایجاد فضای مطلوب برای بازار سرمایه گذاری ، رونق تولید و در نهایت تحقق عدالت اقتصادی و اجتماعی در سایه عدالت قضایی و کاستن از آلام و مشکلات مردم .
اقدامات ذکر شده در بالا وقتی با امید بیشتر همراه می شود که اخباری نیز از عزم رئیس جدید قوه قضائیه مبنی بر برخورد قضایی با نمایندگان مجلسی که دچار تخلفات اقتصادی شده و به فساد اقتصادی دامن زده ولی در سایه مصونیت خود ساخته نمایندگی مجلس از مجازات مصون مانده بودند به گوش می رسد.
علاوه بر موارد گفته شده ، تاکید آیت الله رئیسی بر اصلاح ساختارها و از بین بردن زمینه های سوءاستفاده و فساد آور و هشدار ایشان به نهادهای دولتی برای عمل به این راهبرد مهم ، بیانگر گلم برداشت در راستای اصلاح امور است که امیدواریم به نتیجه برسد تا مردم گرفتار شده در دام بی تدبیری ها و بی عدالتی ها ، طعم شیرین عدالت اسلامی را بچشند و زندگی و اموراتشان به سامان برسد.
به امید تحقق این اهداف قابل دستیابی به انتظار می نشینیم و برای موفقیت بانیان این امر حیاتی ، از خدای قادر متعال درخواست توفیق می کنیم .
#عدالت #قوه_قضائیه #سیدابراهیم_رئیسی
#عمل_اتقلابی #مردم #مجازات #فرهنگیان #مفسداقتصادی #دامادوزیر #بانک_سرمایه
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
♦ درباره خیانت ظریف!!
✅ رهبر انقلاب میفرمایند حضرت امام در استفاده از تعابیر بسیار حساس و دقیق بودند. ایشان نقل میکنند که روزی از حضرت امام درباره یک شخصیت معروف جهان اسلام سوال پرسیدهاند که امام جملهای در رد وی میگویند و بعد اضافه میکنند "نمیدانم". اما روز بعد، خطاب به آقا میفرمایند که فلانی، درباره فلان شخص که سوال پرسیدی، همان "نمیدانم"، یعنی جمله قبلی را پاک میکنند. همین امام بزرگوار، درباره آقای منتظری آن سه تعبیر فاجر و...و...را بهکار میبرند.
غرض اینکه اولیای الهی، هم نهایت احتیاط را رعایت میکنند که قضاوت نادرستی درباره افراد نداشته باشند، هم تعابیرشان از روی تعارف و تشریفات نیست، و هم اینکه تعارفی با کسی ندارند و اگر درباره فردی به تشخیصی رسیدند، در بیان آن صراحت دارند.
این مشی، که مشی خود حضرت آقا نیز بوده و هست، باید الگوی ما باشد ولو نتوانیم کامل به آن عمل کنیم.
رهبر حکیم انقلاب در جریان مذاکرات تاکید فرمودند که هیچ کس نباید مجموعه تیم مذاکرهکننده را سازشکار بداند، تیم مذاکره کننده امین، غیور، شجاع و متدین هستند. غیر از باقی تعابیر، به تعبیر امین دقت کنید. امانت دقیقا در نقطه مقابل خیانت قرار دارد. آیا کسی میتواند در عین امین بودن، خائن هم باشد؟ یا خدای ناکرده حضرت آقا این تعابیر را تشریفاتی به کار بردهاند یا اینکه به اندازه کسانی که ظریف را خائن خواندهاند، ایشان را نمیشناسند؟
اما آیا امین و متدین بودن، یا خائن نبودن، به معنی درست فهمیدن و درست عمل کردن و خسارت نزدن است؟ هرگز! آیا یک انسان امین ممکن نیست به دشمن اعتماد کند؟ حتما ممکن است.
طرفداران افراطی و چشمبسته آقای ظریف، همین تعابیر حضرت آقا را چماقی کردهاند بر سر منتقدان، و منتقدانی نیز چشم روی این تعابیر حضرت آقا بسته و عکس آن را درباره آقای ظریف صادق میدانند! هر دو غلط است.
آقای ظریف در جریان مذاکرات دچار اشتباه محاسباتی شد، به دشمن اعتماد کرد، از خطوط قرمز ترسیم شده رهبر انقلاب عدول کرد، قراردادی بست که خسارت محض بود، به شروط رهبر انقلاب برای اجرای برجام عمل نکرد، و همه آنچه درباره برجام گفته و شنیدهایم.
اما آیا او تعمدا قصد خسارت زدن به کشور را داشت و در این خسارت، نفعی میبرد که خائنش بنامیم؟
اشتباه نکنیم، آقای ظریف از خیانت مبراست، اما از خسارت هرگز. ظریف خائن نیست اما تفکر غلطی دارد و تصورش این است که میتواند با این تفکر به مردمش خدمت کند، اما نتیجه این فکر و فعل، خدمت نبوده است. او هنوز هم دارد اشتباه میکند. تصورش این است که همه چیز زیر سر یک "تیم ب" است، که در این باره سخن گفتهام.
🔹این مطلب را ناظر به بالغ بر یک هزار نظری نوشتم که در مخالفت با نظر من درباره "خائن نبودن ظریف"، دریافت کرده بودم. نمیخواهم برج عاج نشینی کرده و درباره عزیزانی که این نظرات را دادهاند، تعابیر نادرستی به کار ببرم. اما یکی از وظایف من و امثال من، همین است که در چنین برهههایی، این قبیل ناسزاها و بعضا تهمتها را هم بشنوم، اما همان ناسزاگویان را مهربانانه در آغوش بگیرم و آنها را با آنچه از دستگاه فکری ولایت آموختهام، همراه سازم. حتما من نظرات شما را تحمل میکنم و هیچ خم به ابرو نمیآورم، از جانب من هیچ اشکالی هم ندارد که باز اینگونه با من سخن بگویید، اما حتما از من انتظار نداشته باشید که برای سوت و کفی که احیانا برایم زده میشود، در گفتن حقیقت تعلل کنم یا خدای ناکرده خلافش را بگویم. حتما من هم اشتباه میکنم و بارها اشتباه خود را از همین نقدهای شما فهمیدهام، نظرتان را لایک کرده و مطلبم را اصلاح کردهام، امروز هم از شما انتظار دارم اشتباه در بکارگیری لفظ خیانت را اصلاح کنید.!
✍سید یاسر جبرائیلی
#ظریف #خیانت #خسارت #امین #امانت
#فریب #مذاکرات_هسته_ای #برجام #تحریم #دشمن #اعتماد #مردم
#رهبرانقلاب #امام_خمینی
=================
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
🔸 ثمره مقاومت
☑ رهبر جنبش انصارالله خطاب به سران اماراتی میگوید به وعده خود درباره خروج از یمن عمل کنند؛ در غیر اینصورت اوضاع برای این کشور خطرناک خواهد شد و منافع اقتصادیاش به خطر خواهد افتاد.
«سید عبدالملک الحوثی» به رژیم سعودی توصیه میکند به دلیل منفعت خود و مصلحت منطقه از دامن زدن به ناامنیها پرهیز کند.
او به شاهزاده جاهطلب سعودی هشدار میدهد در صورت ادامه جنگ و تجاوزات، پاسخ یمن گسترده تر از آنچه فکرش را میکند خواهد بود.
او به آمریکاییها نیز اخطار میدهد اگر کشورهای تحت قیمومیتش را مجاب به پایان جنایت علیه ملت یمن نکند، دوستان کاخ سفید ضربات مهلکی خواند خورد و اعتبار آمریکا بیش از پیش از بین خواهد رفت.
خواندن این جملات یک نکته و سؤال را در ذهن هر خواننده ای ایجاد میکند که براساس کدام معیار و کدام ابزار و به پشتوانه کدام توانایی ، رهبر کشور یمن، که سالهای متمادی حیاط خلوت رژیم سعودی بوده و اجازه پیشرفت به آن داده نمیشد و کشوری که سالهاست عنوان فقیرترین کشور عربی را در کنار نام خود میدید ، امروز نه تنها عربستان با همه تمول و حامیان غربیاش را چنین با صراحت مورد خطاب قرار میدهد و به پادشاهان سعودی که خیال میکنند رهبر کشورهای عربیاند هشدار میدهد، بلکه رهبران امارات را تهدید میکند و به سران کاخ سفید امر و نهی میکند.؟!
پرسشی که پاسخ آن را باید در معجزه برگزیدن مسیر مقاومت و ایجاد قدرت بازدارنده جستوجو کرد. کشور یمن از وقتی چنین قدرت و جسارتی یافت که تصمیم گرفت به جای کشوری تحت ظلم با رهبران دستنشانده، کشوری باشد که در برابر ظالم بایستد.
یمن با انتخاب راه مقاومت و دستیابی به قدرت پاسخگویی با اتکا به توان داخلی و جوانان کشورش ، از کشوری که حرفی برای گفتن نداشت و تنها خواستههای شاهان سعودی را اجرا می کرد ، به ملتی تبدیل شد که میتواند هر قدرتی را تهدید و هر متجاوزی را تحقیر کند.!
موقعیت امروز یمن که توانسته است خواب راحت را از چشم قارونهای منطقه ای و فرعونهای جهانی برباید ، نتیجه مقاومتی است که مردم قهرمان آن در برابر ظالمان برگزیده است و در آینده نه چندان دور ، شاهد زانوزدن ظالمان در برابر این ملت مظلوم خواهیم بود. انشاءالله
#یمن #انصارالله #عبدالمالک_الحوثی
#مقاومت #پهپاد #عربستان. #آل_سعود
#آمریکا #قارون #فرعون #پیروزی
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYTا
♻ به آمریکایی های اروپایی اعتماد نکنید جناب رئیس جمهور
✅ گفته می شود جناب حسن روحانی و امانوئل مکرون رییس جمهور فرانسه ، دو روز گذشته دوباره گفتگوی تلفنی داشته و مقرر کردهاند تا کارشناسان و مسئولان ایرانی و فرانسوی برای رسیدن به راهکارهای مناسب در مسائل و موضوعات گوناگون منطقهای و بین المللی با یکدیگر رایزنی و گفتگو کنند .
تحلیل رفتار این روزهای ط فعلی غربی با مقامات ایرانی نشان می دهد که آمریکاییها به جای تماس مستقیم و غیر مستقیم و ارسال پیام از طریق میانجیها ، به گفتگوهای نیابتی با ایران روی آوردهاند .
سریال تماس ها و اصرار به ایران برای ماندن در برجام از سوی فرانسه که در تاریخ مذاکرات هسته ای مشهور به پلیس بد شده بود ، بسیار مشکوک و از جنبه های مختلف قابل ارزیابی است اما خواندن مصاحبه ماکرون با فرانس ۲۴ می تواند پاسخ به این سوال را آسان تر سازد که چرا پلیس بد دوران مذاکرات ، این روزها با گریم دیپلماتیک ، دلسوز ایرانیان شده و پشت پرده این تماس ها چیست؟
👈 ماکرون در گفتوگو با فرانس۲۴ (مهر۹۷) با تاکید بر اشتراکات راهبردی با آمریکا علیه ایران می گوید: «درباره مهار آتش ، با آمریکا اتفاق نظرداریم ، ما با آمریکا درمورد شیوه رفتار با ایران اختلاف نظر داریم.»
وقتی مجری از ماکرون می پرسد که آیا باید گفت ترامپ حق دارد که لحن خود را دربرابر ایران تشدید کرده است؟
ماکرون در پاسخ می گوید: در وهله اول باید گفت برخورد با ایران واقعا مشکل است. احاطه کردن ایران با یک سیاست الزامآور، همان چیزی است که من از زمان به دست گرفتن ریاست جمهوری بر آن تاکید دارم .!
برای من راهبرد با ایران بر چهار مبنا است:
۱- حفظ توافق هستهای
۲- توان مدیریت فعالیت هستهای ایران پس از سال ۲۰۲۵ (پایان برجام)
۳- نظارت و کنترل فعالیت موشک های بالستیکی ایران
۴- توان مقابله با نفوذ ایران در منطقه
👆 با مطالعه سخنان ماکرون رییس جمهور فرانسه ، به ویژه چهار راهبرد اعلام شده از طرف ایشان و مقایسه محتوای آن با سخنان و مواضع ترامپ رئیس جمهور آمریکا در قبال ایران ، آیا می توان تفاوتی بین ماکرون و ترامپ قائل شد.؟
آقایان باید برای ملت توضیح دهند که چرا بعد از مشاهده این همه بدعهدی و کارشکنی از طرف آمریکاییهای آمریکایی و آمریکایی های اروپایی ، نمی خواهند از خواب غفلت بیدار شده و این همه یا منافع ملی ایرانیان بازی نکنند.
#آمریکا #اروپا #ترامپ #ماکرون #مذاکره
#پلس_بد #ایران #حسن_روحانی
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
♦ امتحان الهی
☑ اگر به حکمت مندرج در عید قربان توجه شود، خیلی از راهها برای ما باز می شود.
در عید قربان یک قدردانی بزرگ الهی نهفته است از پیامبر برگزیدهی حضرت حق، حضرت ابراهیم (علیهالسّلام) که آن روز ایثار کرد.
بالاتر از ایثار جان، در مواردی ایثار عزیزان است ...
امتحان هائی که ما می شویم، در واقع نقطهی اصلیاش همین است ؛ پای یک ایثار و یک گذشت به میان میآید ... امتحان الهی برای این نیست که خدا ما را بشناسد، ببیند ما در چه وزنی ، در چه حدی هستیم ؛ خود امتحان در حقیقت یک گام است به سوی مقصد... امتحان یعنی عبور از وادی محنت. یک محنتی را، یک شدتی را جلوی پای یک انسانی یا یک ملتی می گذارند ؛ عبور از این محنت ، امتحان است. اگر توانست عبور کند، به آن منزل مقصود می رسد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی ، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای ( مدظله العالی) ۱۳۸۹/۰۸/۲۶
#عید_قربان #امتحان_الهی #پیامبر_خدا
#حضرت_ابراهیم #حضرت_اسماعیل #قربانی
#رهبر_انقلاب_اسلامی #آیت_الله_خامنه_ای
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
🔸 کودتای عدن به نفع یا ضرر انصارالله؟
✅ با توجه به تحولات اخیر در جنوب یمن و شهر عدن که به پیروزی نیروهای اماراتی در برابر نیروهای عربستان سعودی و منصور هادی رئیس جمهور خودخوانده و مورد حمایت رژیم سعودی در جنوب یمن منجر شد ، این پرسش اساسی مطرح است که آیا این وضعیت به سود انصارالله است یا خیر؟
پاسخ به این پرسش در بررسی احتمالات زیر نهفته است:
۱_ اولین پیامد این درگیری ها ادراک این نکته به یمنی ها است که نباید به طرف های خارجی اعتماد کرد.
بنابراین تا حدودی این حوادث باعث شده است عربستان سعودی و امارات پشتوانه مردمی خود در یمن را از دست بدهند.
۲_ وجود دو گروه در عدن که با هم مخالف بودند مبارزه را برای انصارالله راحتر کرده بود تا متشکل شدن نیروها که مبارزه نظامی را سخت می کرد.
۳_ حضور منصور هادی در راس دولت و القای مشروعیت وی از سوی جامعه بین الملل ، قدرت دیپلماسی بین المللی را از انصارالله گرفته بود.
با کنار زده شدن منصور هادی و مشروعیت مردمی نداشتن سایر گروها در جنوب یمن ، قدرت چانه زنی سیاسی انصارالله افزایش می یابد.
۴_ وجود نشانه هایی از تغییر راهبرد امارات از جنگ به صلح و مذاکرات پنهانی امارات با انصارالله و ایران ، آینده روشنی را برای انصارالله و عدن نشان می دهد.
👆 علاوه بر موارد گفته شده در بالا ، پاسخ البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن به شبکه تلویزیونی الجزیره ، پس از درگیری های اخیر ، می تواند کمک بیشتری به پرسش ابتدایی باشد که گفت : "شاهد تحولاتی در یمن هستیم که باید به سود ما یمنی ها باشد. امارات می گوید به صلح بر راه حل نظامی اولویت می دهد. خبرهایی درز کرده است که می شنویم که ممکن است تغییراتی در موضع عربستان ایجاد شود، اما این تغییر رسمی نیست"
درنهایت و باتوجه به نتایج به دست آمده از حوادث اخیر یمن و ضرباتی که ائتلاف سعودی از نیروهای یمن دریافت کرده است ، آینده روشنی برای نیروهای مردمی و انصار الله یمن قابل پیش بینی می باشد
#انصار_الله #یمن #عدن #ایران #آمریکا
#امارات_متحده_عربی. #عربستان_سعودی
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
⛔ درستکاری ممنوع؟!
☑ آقای میعاد صالحی ، مدیر ۳۷ ساله صندوق بازنشستگی کشوری که دهم فروردین ۹۸ ، از طرف وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی به ریاست صندوق باز نشستگی کشوری منصوب شده بود ، بعد از ۴ماه و ۱۰روز خدمت صادقانه در این مسئولیت ، روز گذشته به دستور مستقیم حسن روحانی رئیس جمهور ، از سمت خود برکنار شد.
آقای صالحی از نخستین روز پذیرش مسئولیت در صندوق بازنشستگی که یکی از پر درآمدترین صندوقهای بازنشستگی می باشد ، مبارزه با فساد و قطع دست چپاولگران از دست اندازی به سرمایه های مستضعف ترین قشر جامعه ( بازنشستگان ) را در اولویت کاری خود قرارداد و حقوق چندین مدیر نجومی بگیر را کاهش داد و افرادی راهم که به صورت غیرقانونی ، عنوان مسئولیتی در این صندوق را به یدک می کشیدند و دهها میلیون تومان به جیب می زدند و به کارهای دیگر می پرداختند را قطع و تعدادی را نیز اخراج و...کرد.
مخالفت باندهای قدرت و ثروت با اقدامات آفای صالحی در صندوق بازنشستگی از همان روزهای نخست مسئولیت ایشان آغاز و عده ای که عرصه چپاول و غارت را برای خود تنگ می دیدند ، برای برکناری ایشان به سوی هر مسئولی که می توانست در این رابطه کمک حال متخلفین باشد دست دراز کردند و انواع و اقسام تهدیدها و روشهای ناجوانمردانه را به کار گرفتند ولی این مدیر جوان بدون حاشیه به کار خود و مبارزه با فساد و احقاق حقوق قشر بازنشسته که با دریافت کمترین حقوق زندگی می کنند و بعضاً به خاطر در یافت یک وام یک میلیون تومانی ماهها به انتظار می نشینند ، ادامه داد و دو روز قبل نیز تهدید به افشای دستهای پشت پرده چپاول و غارت از دارائی های صندوق را داد ولی...
ولی بعد از چند ساعت از این تهدید ، به دستور حسن روحانی از کار برکنار شد .
البته انتصاب و جابجایی از مسئولیت در هر سازمان و نهاد دولتی یا خصوصی حتی در زمان کوتاه ، در مواردی طبیعی به نظر می رسد ولی اینکه مدیر یک سازمانی که تحت امر یک وزارتخانه است و اتفاقاً از مدیران پاکدست و موفق هم محسوب می شده است ، به دستور رئیس جمهور برکنار شود از بی اخلاقی های مدیریتی است که ... بماند .
به نظر می رسد با توجه به عملکرد آقای صالحی درمبارزه بافساد و تهدید اخیرش به افشاگری که منجر به برکناری ایشان با وضعیت گفته شده گردید ، جای بررسی دقیق دارد تا مشخص شود که آیا بازهم ردپائی از اقوام و وابستگان برخی مقامات در این غارتگری ها و چپاول های صورت گرفته در صندوق بازنشستگی قابل مشاهده است و یا آیا بازهم برادر و برادر زاده و عمو و عمه و داماد و دختر عمه و... هدف افشاگری های مد نظر بوده است یا خیر .؟
علاوه بر همه موارد گفته شده ، برکناری آقای صالحی از مسئولیت خود ، نشان داد که در دولت حسن روحانی و شرکاء ، درستکاری ممنوع است. همین
#میعاد_صالحی #صندوق_بازنشستگی
#حسن_روحانی #شریعتمداری #وزیر_کار
#رئیس_جمهور
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
🔸 چالشهای انتخاباتی در اردوگاه اصلاحات
☑ اختلاف در اردوگاه اصلاحطلبان به حدی به اوج خود رسيده است که در کلام و بيان افراد مؤثري در اين اردوگاه قابل مشاهده است.
در ماههاي اخير ، «غلامحسین کرباسچي» دبيرکل حزب سازندگي سخناني را بر زبان ميآورد که به شدت موجب بر هم ريختگي برخي فعالان سياسي اصلاحطلب است.
پيش از اين مواضع وي در ماجراي دستگيري «محمدعلي نجفي» به جرم قتل همسرش موجب تنش شد و اکنون مصاحبه وي با روزنامه «کارگزاران» پيرامون نقش سيدمحمد خاتمي ، خيليها را آشفته کرده است .!
وي در اين مصاحبه با اشاره به برخي صحبتهاي اخير عباس عبدي ، حسين مرعشي و احمد زيدآبادي درباره نياز جريان اصلاحات به رهبري جديد گفت : «آقاي خاتمي مورد احترام همه بوده و هستند ؛ اما آيا به واقع آقاي خاتمي اصلاحات را رهبري ميکنند؟ اينکه زماني در جريان انتخابات يا در مسئله و حوزه ديگري ايشان اظهار نظري کنند و همه به نظر ايشان احترام بگذارند ، به معناي رهبري نيست. رهبري يعني ورود به مسائل ، مديريت و ساماندهي آنها.»
اين اظهارات را برخي اعتبارزدايي از خاتمي و برخي عبور اين حزب از اصلاحطلبي و خروج از جبهه اصلاحطلبان تفسير کردهاند ؛ از این رو در واکنش به اين اظهارات ، امثال صادق زيباکلام با انتشار توئیتی نوشتند: «خروج سازندگي از جبهه اصلاحات را با همه تلخيش ميتوانم درک کنم. اين فقط کرباسچي و مرعشي نيستند که بيبرنامگي ، بيهدفي ، بيارادگي ، بيمسئوليتي و بيعملي رهبري اصلاحات بالاخص جناب خاتمي آنها را بالمره نااميد و به آخر خط رسانيده است اما بايستي از اين عزيزان پرسيد که آيا خروج از اصلاحات راه درستي است؟»
چنين برداشتهايي بلافاصله اعضاي حزب سازندگي را به تقلا انداخت تا براي رفع ابهام به پاسخگويي روي آورند .
برای نمونه، «محمد قوچاني» در مصاحبهاي با «ايرنا» مدعي شد اتفاقاً مصاحبه آقاي کرباسچي دعوت خاتمي به رهبري اصلاحات است ، نه عبور از رهبري اصلاحات.!
اين مجادلات کلامي اين واقعيت را آشکار میکند که اصلاحطلبان براي ورود به انتخابات با چالشهايي جدي مواجه هستند که حاصل آن واگرايي و تشتت در فهرستهای انتخاباتي خواهد بود.
همچنين ميتوان گفت ، گويا محوريت خاتمي در اردوگاه اصلاحطلبان به روزهاي پاياني خود نزديک شده است و بايد در انتظار چينش جديد اين اردوگاه بود.
#اصلاحات #لیدر #خاتمی #کرباسچی
#زیباکلام #عباس_عبدی #کارگزاران
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
👏 جدیت و استمرار لازمه اثربخشی
☑ «انقلاب اسلامی مطلقاً فساد را نمیپذیرد و اجازه نمیدهد فساد در هیچ جایی لانه کند ؛ چرا که بنای نظام مبتنی بر نپذیرفتن فساد است.
صلاح و ضدفساد بودن در ذات انقلاب اسلامی است و ما در هر کجای نظام اقتصادی ، اداری ، فرهنگی و سیاسی کشور اجازه وجود فساد نمیدهیم چون فلسفه دستگاه قضا پاسداری از انقلاب است.»
👆 مطالب بالا بخشی از اظهارات رئیس قوه قضائیه است که نمونه های عینی آن نیز ، این روزها در برابر دیدگان مردم قرار گرفته و همگان شاهد عزم جدی قوه قضائیه برای برخورد دقیق ، موشکافانه ، بدون تعارف و به دور از مصلحت اندیشی با فساد از سوی این قوه می باشند .!
در همین راستا می باشد که متهمان به فساد ، فارغ از وابستگیهای خانوادگی و جناحی احضار و بازداشت شده و با دقت و وسواس به پرونده آنها رسیدگی میشود .!
اما به نظر می رسد در کنار این جدیت و شجاعت در برخورد با مفسدان ، دو نکته دیگر نیز مهم تاثیر گذار باشد که باید به آن توجه ویژه داشت:
۱- استمرار و مداومت مقابله با فساد؛
مبارزه با فساد هر قدر هم که جدی و محکم باشد ، اگر در یک بازه زمانی خاص محدود بماند ، نمیتواند تأثیر مطلوب را بگذارد . موضوعی که خوشبختانه مورد توجه ویژه مسئولان قضایی نیز قرار گرفته و آیت الله رئیسی در این باره اعلام کرده است :
«برخورد با فساد مقطعی نخواهد بود ؛ بلکه به سان موجی، فساد را با خود خواهد برد و ادامهدار و مستمر خواهد بود.»
۲- ملموس بودن نتیجه مبارزه با فساد برای مردم ؛
محاکمه شدن متهمان اقتصادی ، گام بسیار مهمی است که الحمدلله برداشته شده و رضایت افکار عمومی نیز در این مسئله در سطح جامعه کاملاً قابل مشاهده است ؛ اما در کنار این موضوع اجرای دقیق احکام صادره و بازدارندگی این اقدامات و بازگشت داراییهای عمومی به بیتالمال نیز باید برای مردم ملموس و قابل درک و مشاهده باشد. موضوعی که با ادامه یافتن روند کنونی ، انشاءالله محقق خواهد شد.
علی ایحال آنچه که امروزه از اقدامات قوه قضائیه و اثرات مثبت آن در جامعه و نزد افکار عمومی قابل مشاهده است ای است که اقدامات سریع و قاطعانه این قوه در مبارزه با فساد اقتصادی می تواند اعتماد برباد رفته را به جایگاه خود برگرداند و در تثبیت پایه های نظام اسلامی و عدالت اجتماعی و قضایی نقش آفرینی کند.
#قوه_قضائیه #رئیسی #عدالت #مبارزه
#فساد_اقتصادی #شجاعت #انقلاب_اسلامی
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT