☑️ دعا برای اوکراین در...کاخ سفید
✅ طی چندهفته گذشته که اختلاف روسیه با اوکراین شدت یافته بود،مقامات غربی به ویژه رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر انگلیس نگاه چپ کردن به اوکراین را خط قرمز خود اعلام و از اعزام نیروی نظامی به شرق اروپا برای دفاع از اوکراین دم می زدند. بعد از حمله روسیه و تصرف بخشهایی از اوکراین، استراتژی دفاعی غرب از مردم فلک زده و مسئولان فریب خورده اوکراین، به یک باره رنگ عوض کرد و در اعلام تحریم های فلج کننده علیه روسیه خلاصه شد و رئیس جمهور آمریکا البته یک قدم مثبت دیگر برداشت و در آخرین اظهار نظر خود، ازمردم خواست برای اوکراین دعاکنند.
با شنیدن خبر درخواست رئیس جمهور خیرخواه آمریکا ازمردم جهت دعا برای مردم اوکراین، یاد مطلب چند وقت پیش یکی از نیروهای جوان افتادم که گفته بود به زودی کاخ سفید را «حسینیه» خواهیم کرد افتادم. حالا بماند که آن حرف به شوخی مطرح شده و البته با تمسخر تعدادی از سلبریتی ها و اصلاح طابان و ... در آن مقطع نیز مواجه شد ولی با این اظهار نظر بایدن رئیس جمهور آمریکا، مثل اینکه موضوع حسینیه شدن کاخ سفید هم جدی شده و مقامات آمریکایی نیز به دعا کردن برای مردمی که چشم امید به حمایت آنها دارندروی آورده اند.
مردم اوکراین که طی چندسال اخیر تخت تاثیر تبلیغات فریبنده آمریکا و کشورهای غربی قرارگرفته و با رای به غرب گرایان در انتخابات، به دنبال پیشرفت و زندگی بهتر بودند و مقامات اوکراینی نیز با امید به دفاع غربی ها از کشورشان، بخش عظیمی از توان نظامی، به ویژه موشکهای بالستیک و هسته ای خودرا نابود کردند و درخواست پیوستن به ناتو را مطرح کردند و برای روسیه شاخ و شانه می کشیدند، حالا همه چیز خود را از دست داده می بینند و به دعای بایدن برای خوشبختی خودشان دل خوش کرده اند و...
چه بدخوابی است خواب غفلت و چه کم هستند عبرت گیرندگان از تاریخ و رفتار گذشتگان و اعتمادکنندگان به آمریکا و غرب
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ اوکراین: آنچه بود و آنچه شد
✅ قبل از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و در دورا جنگ سرد، اوکراین (یکی از جمهوری های شوروی) محل استقرار یک سوم از موشک های اتمی ابرقدرت شرق شده بود.
بعد از فروپاشی شوروی در سال 1370، اوکراین این حجم از سلاح های هسته ای و بهترین تجهیزات طراحی و ساخت سلاح های هسته ای را در اختيار داشت و سومین قدرت اتمی جهان به حساب می آمد.
انبار های سلاح های هسته ای اوکراین شامل 130 موشک بالستیک قاره پیما با برد بین 5 تا 10 هزار کیلومتر بود که هر موشک دارای 10 کلاهک هسته ای بود که تا کنون در سطح موشک های بالستیک بی نظیر است. در مجموع 1700 کلاهک هسته ای در خاک اوکراین وجود داشت.
علاوه بر این، اوکراین دارای 33 بمب افکن دورپرواز بود.
اما در سال 1373، اوکراین با امضای معاهده "بوداپست" به همراه آمریکا، انگلیس و روسیه، متعهد شد که کلیه سلاح های هسته ای خود را تحویل دهد و در مقابل آمریکا و انگلیس تعهد کردند که از امنیت و تمامیت ارضی اوکراین درمقابل هرگونه تجاوز خارجی حمایت کنند. اوکراین به این تعهد خود به طور کامل عمل کرد اما از آن به بعد به یک کشور حاشیه ای و آسیب پذیر تبدیل شد.
در بحران فعلی اوکراین و روسیه، آنچه تاکنون مشخص گردیده این است که حمایت جهان غرب از اوکراین در حد اعمال تحریم های جدید، گوناگون و گسترده علیه روسیه و تلبته فروش سلاح های خود به اوکراین باقی خواهد ماند و جهان غرب به رهبری آمریکا هرگز به خاطر اوکراین، اقدام به مقابله نظامی با روسیه نخواهد کرد زیرا هرگونه درگیری نظامی بین روسیه و جهان غرب، علاوه بر وارد کردن خسارات سنگین یه آمریکا و هم پیمانانش، به جنگ جهانی سوم و جنگی با سلاح های اتمی تبدیل خواهد شد. قطعاً اوکراین چنین ارزشی برای جهان غرب ندارد.
"یوری کاستنکو"سیاستمدار معروف اوکراینی در کتاب"اوکراین و خلع سلاح هسته ای" چنین نوشته است: "همه ما (اوکراینی ها) فریب خوردیم و برای آن معاهده دست زدیم، بنابراین همه ما مقصریم. خلع سلاح هسته ای با توافق و کف و سوت ملت اوکراین و با حمایت رسانه ای و تبلیغاتی انجام شد. اما اکنون مشخص شده که آن ارزیابی ها کاملآ اشتباه بوده است. گویی اوکراین، عراق دوم شده که نظام آن با تهاجمی بین المللی سرنگون شد و در حال حاضر به سمت تکه تکه شدن و غرق شدن در بحران های گوناگون پیش می رود".
آنچه در اوکراین رخ می دهد، انسان را به یاد آنچه در عراق اتفاق افتاد، می اندازد عراق که زمانی قدرتمندترين کشور عربی بود، تبدیل به کشوری حاشیه ای شده که حتی کارگاهی برای ساخت سلاح سبک هم ندارد و قادر به دفاع از تمامیت ارضی و امنیت ملی خود نیست.
این سرنوشت کشورهایی است که به حمایت و پشتیبانی و وعده های آمریکا و جهان غرب اعتماد می کنند
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ جنگ در اوکراین و غروب رو به تباهی غرب
☑️ شش روز از شروع جنگ در اوکراین گذشتت. علی رغم برخی تحلیلها، غرب اما جرأت نکرد وارد میدان منازعه مستقیم با روسیه شود.
روسها از ورود ناتو به محدوده قرمز امنیتی خود شدیدا خشمگین شده اند و خرس برای تنبیه روباه پنجه برکشیده است.
این تازه آغاز صف بندی و شکل گیری نظم نوین جهانی است. پایان غرب تازه آغاز شده و گله گرگهای درنده غربی پیر شده و مثل گذشته قدرت دریدن ندارند.
چند پرونده بزرگ مقابل این گله گشوده است که اگر طرف مقابل کمی پافشاری کند اوضاع بیشتر به هم خواهد ریخت. پرونده اوکراین به طرفیت روسیه، پرونده تایوان به طرفیت چین و پرونده غرب آسیا به طرفیت ایران اسلامی که پرونده هسته ای گوشه ای از آن است.
اوضاع برای غرب اصلا مساعد نیست و این شرایط الزامات جدیدی را بر صف بندی های جهان تحمیل خواهد کرد.
در یک پیچ تاریخی بسیار مهم، قدرت از غرب به شرق در حال انتقال است و بلوک بندی جدیدی در حال شکل گیری است. برای ایران این وضعیت، یک فرصت طلایی ساخته و اگر درک درست ملی در میان ایرانیان شکل بگیرد و اقدام به موقع و به اندازه انجام شود، ایران اسلامی قطب قدرت مقاومت اسلامیِ پیوسته با شرق را شکل خواهد داد.
هرچند جنگ مذموم و نفرت انگیز است اما رویارویی نظامی در اوکراین نقش مؤثری در شکل گیری این صف بندی خواهد داشت.
در این میان اما رفتارهای نسنجیده و بازی جریانات رسانه ای اصلاحاتی
در زمین غرب، اثبات کننده این گزاره است که غربگرایان ایرانی لشکر بی جیره و مواجب صهیونیزم بین الملل هستند.
جریان غیرتمند و عزت طلب ایرانی باید تکلیف خود را در این پیچ تاریخی روشن کند چراکه هیچ کوتاهی پذیرفته نیست. جهان در حال تجربه جدیدی است و از غروب رو به تباهی غرب، طلوع طلایی شرق آغاز خواهد شد. نظریه افول تمدنها اینجا قرار عینیت دارد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ غرب تسلیم خواسته های ایران شد!
☑️ براساس اخبار رسیده از وین، متن توافقنامه هسته ای ایران با 1+4 نهایی و آماده امضا شده است.
راهبرد دقیق مذاکراتی ایران در دور جدید مذاکرات با طرف های غربی، عدم مخابره پالس های ضعف و بهبود برنامه اداره اقتصادی کشور برمبنای خطوط قرمز
نظام تدوین شده بود که با همکاری خوب کشورهای روسیه و چین و درایت و ایستادگی مقتدرانه تیم مذاکره کننده باعث پیروزی شد.
براساس نتایج به دست آمده از چندین دور مذاکره، ایران توانسته است حداقلهای مورد نظرش را در متن نهایی بگنجاند که اگر اتفاق خاصی نیفتد برجامِ اصلاح شده امضأ خواهد شد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ کاترین شکدم و رسوایی دیگر برای جریان انحرافی
✅ کاترین پرز شکدم نامی است که در روزهای اخیر خبرهای عجیب و غریبی در موردش منتشر شد.
اولین مطلب در باره این فعال رسانه ای را وبسایت تایمز اسراییل منتشرکرد که
در آن کاترین شکدم مدعی شده بود که به دنبال نفوذ در ایران بوده و از زمانی که در رسانه های ایران از منطق انقلاب اسلامی دفاع می کرده باوری به این حرفها نداشته است.
یادداشت تایمز اسراییل توسط «ثلث» از کانالهای نزدیک به محمود احمدینژاد در ایران بازنشر شد اما این رسانه در کنار یک خط ترجمه یادداشت شکدم؛ حجم اصلی مطلب خود را به تکرار ادعاهای سیاسی جریان احمدی نژاد علیه دیگران پرداخت و شکدم را با عنوان «ستوننویس ثابت وبسایت آیتالله خامنهای» به مخاطبین معرفی کرد. مطلب ثلث به سرعت در تمام رسانه های ضدانقلاب با همان تحلیل ثلث بازنشر شد.
در روزهای اخیر نیز، یک اکانت جعلی در فضای مجازی مطلبی را با عنوان «ترجمه مصاحبه جدید شکدم در اسراییل» منتشر کرد که در این مطلب خیالی، اتهامات جنسی علیه مسئولین کشور مطرح شد. در این مطلب آمده بود که شکدم صیغه 100 تن از مقامات نظام بوده است.
این مطالب بارها در فضای مجازی بازنشر شد.
سومین مطلبی که از کاترین شکدم به اسم «متن صحبتهای شکدم در کلاب هاوس» منتشر شد ادامه همان مصاحبه جعلی بود که قصه های جنسی کاترین شکدم را با جزییات بیشتر توضیح داده بود و بدون آنکه کسی اصل صحبت های شکدم و صحت آن را بررسی کند در فضای مجازی این متن بارها بازنشر شد.
در روزهای گذشته رسانه هایی همچون تسنیم و Khamenei.ir دسترسی این زن به اطلاعات و منابع محرمانه توسط شکدم را تکذیب کرده و گفتند صرفا بابت مواضع او یادداشت هایش منتشر شده و خبری از نفوذ نیست.
قوه قضاییه هم نوشت این زن تنها 18 روز در ایران حضور داشته است.
در این زمان کوتاه امکان ارتباط گسترده با مقامات و داستان پردازی های فضای مجازی امکان پذیر نیست.
سردار جوانی معاون سیلسی سپاه نیز با صدور بیانیه ای هر گونه آشنایی و ارتباط با شکدم و معرفی نامبرده به سایرین را تکذیب کرد.
اما شب گذشته کاترین شکدم مهمان زنده شبکه بیبیسی فارسی بود تا در مورد حواشی روزهای اخیر صحبت کند. او در این برنامه گفت: نه جاسوس بودم و نه با کسی از مقامات ایرانی رابطهای داشتم. او گفت که این مطالب را او هم در فضای اینترنت دیده ولی آنها را بیش از آنکه علیه خود بداند توهین به مقامات ایرانی تصور میکند.
«کاترین شکدم» اظهار داشت: برخلاف آنچه گفته میشود به هیچ اسنادی در ایران دسترسی نداشتهام و آنکه در انتهای مطلبم در تایمز اسراییل نوشتهام که ایران به دنبال سلاح اتمی است صرفاً برداشت شخصیام است که میتواند کسی بپذیرد یا نپذیرد. اما برای این حرفم نه به سندی دسترسی داشتهام و نه با کسی صحبت کردهام.
با این اقرار صریح کاترین شکدم،حالا نوبت مسئولان فضائی و امنیتی است که به دنبال شناسایی عوامل پشت پرده این جریان خبیث و رسوا کردن بدنام کنندگان مسئولان نطام اسلامی باشند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ فروپاشی رژیم صهیونیستی زودتر از زمان پیش بینی شده خواهدبود
✅ منابع خبری صهیونیستی از اختلال در تمامی سایتهای این رژیم خبر دادند.
شبکه خبری المیادین به نقل از این رسانه ها گزارش داد، تمامی سایتهای وزارتخانههای دولتی در رژیم صهیونیستی دچار اختلال شده است و وزرای این رژیم نیز نمیتوانند سایتهای دولتی را باز کنند.
این رسانهها همچنین گفتند که علت این اختلال در این برهه زمانی مشخص نیست.
روزنامه صهیونیستی «هاآرتض» هم خبر داد که چند سایت دولتی در این رژیم هک شده است و سایتهای وزارتخانههای «کشور، بهداشت، دادگستری و رفاه و دفتر نخست وزیر» باز نمیشود.
در همین ارتباط، شرکت فناوری «سایبریزن» اخیرا مدعی شد که ایران با کمک نائبانش دهها نهاد مربوط به رژیم صهیونیستی را هک کرده است.
این گزارش اطلاعات جدیدی درباره عمق نفوذ ایران و گروههای نیابتیاش به دهها نهاد خصوصی و دولتی متعلق به رژیم اسرائیل طی سال گذشته میلادی را در اختیار قرار میدهد.
👈 گروه هکری ... سایه سیاه، تمام سایتهای دولتی رژیم صهیونیستی را از دسترس خارج کرده است و ظاهرا فقط موشکهای مقاومت نیستند که خواب را بر صهیونیستها حرام کرده اند.
منطقه غرب آسیا به سرعت برای اشغالگران صهیونیست ناامن شده و وضعیت این رژیم کودک کش، روز به روز بدتر هم خواهد شد.
نکته جالب داستان هم اینجاست که برخلاف گذشته که آمریکایی ها خود را سپر بلای رژیم صهیونیستی می کردند، امروز رژیم ایالات متحده وضعش خرابتر از آن است که بخواهد کمکی به اسرائیل کند.
حوادث رخ داده در این ایام این نوید را می دهد که ان شاءالله ظاهرا قرار است رژیم سرطانی صهیونیسم، خیلی ز ودتر از پیش بینی ها به درک واصل شود.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ چرا موفقیت ارتش روسیه در اوکراین کمتر از حد تصوربود
☑️ جنگ روسیه با اوکراین وارد بیست و پنجمین روز خود شد ولی برخلاف پیش بینی های اولیه، ارتش روسیه در نبردهای زمینی در اوکراین موفقیت کمی کسب کرده و تلفات و خساراتی نیز متحمل شده است.
در بررسی دلایل بروز مشکلات پیش آمده برای ارتش روسیه، نکات زیر قابل توجه می باشد:
۱- عدم تخصص در جنگ شهری:
ارتش روسیه از نظر تجهیزات و تسلیحات نبرد زمینی، چیزی کم ندارد اما ِدکترین نظامی این ارتش کاملا کلاسیک و مبتنی بر تک زرهی و بمباران هوایی و انهدام موشکی است و هیچ تخصصی در جنگ شهری ندارد. در نبردهای سوریه نیز روس ها هیچ موفقیتی در جنگ شهری نداشتند و حتی گاهی برای محافظت از مقرها و تجهیزات خود خواستار کمک از نیروهای مقاومت بودند. غربی ها تجربه جنگ زمینی ارتش روسیه در سوریه را در تختیار ارتش اوکراین قرار داده و از آن ایتفلده می کنند.
۲- ضعف در اشراف و برآوردهای اطلاعاتی میدانی:
یکی از نقاط ضعف جدی روسها اشراف اطلاعاتی پایین از وضعیت تحرکات میدانی نیروهای اوکراینی است.
ورود روسها به میدان جنگ اوکراین مبتنی بر یک برآورد میدانی غلط بود و ادامه تقابل میدانی نیز با اشراف اطلاعاتی ضعیفی همراه است.
این وضعیت اگر به همین منوال ادامه پیدا کند خسارات و تلفات روسها را بالا خواهد برد.
۳- پشتیبانی اطلاعاتی سنگین ارتش های ناتو:
در شرایطی که روسها اشراف اطلاعاتی پایینی دارند، اوکراین از نظر اطلاعاتی از پشتیبانی ناتو بهره می برد و اطلاعات تمام تحرکات میدانی روسها به صورت زنده در اختیار ارتش این کشور قرار می گیرد و نیروهای اوکراینی از این اطلاعات برای ضربه زدن به روسیه استفاده می کنند.
۴- حضور گسترده مزدوران خارجی در جنگ علیه روسیه:
غربی ها به دلیل ترس از واکنش روسها، به صورت رسمی در میدان جنگ اوکراین حضور ندارند اما از تجربه سازماندهی مزدوران چند ملیتی در سوریه علیه روسها بهره می برند.
این مزدوران عمدتا با انگیزه های مالی وارد میدان شده و جنگ خشنی را به راه انداخته اند که باعث پایین آمدن روحیه جنگی سربازان روسی شده است.
۵- ترس روسها از تلفات غیرنظامیان:
نیروهای اوکراینی عمدتا به صورت پارتیزانی و با سنگرگیری در مناطق مسکونی و حتی استفاده از سپر انسانی غیرنظامیان با روسها می جنگند.
این تاکتیک، کار را برای روسها بسیار سخت کرده است زیرا در هر درگیری احتمال تلفات غیرنظامیان را بالا برده و بهانه را برای فشار بر روسها به دست رسانه های غربی می دهد.
۶- فرماندهی میدانی ضعیف روسها:
فرماندهی ارتش روسیه در هدایت میدانی و طرح ریزی عملیاتی نبردها ضعیف ظاهر شده است.
شناسایی ضعیف، عدم پشتیبانی مطلوب و عدم هدایت آتش دقیق، قدرت میدانی ارتش روسیه در نبردها را به شدت تضعیف کرده است.
۷- انگیزه پایین نیروی انسانی ارتش روسیه:
روسها بنا به دلایلی، در بالا
بردن انگیزه نبرد برای نیروهای نظامی خود توفیق کمی داشته اند. نیروی انسانی کم انگیزه ارتش در مقابل انگیزه بالای مدافعان، یک ضعف بزرگ برای روسهاست.
۸- جغرافیای خاص نبردها:
میدان نبرد در اوکراین در زمینهای صاف آب گرفته و گل آلود شده این کشور است. قوای زرهی و زمینی روسها در این جغرافیا ناکارآمد و سردرگم و کلافه ظاهر شده اند.
👈 بر اساس دلایلی که به برخی از آنها اشاره شد، موفقیت ارتش روسیه در میدان نبرد برخلاف پیش بینی های اولیه بوده و علاوه برآن، خسارات و تلفات بالایی نیز متحمل شده است.
این شرایط ادامه نبرد را برای ارتش روسیه دشوار و روحیه مدافعان اوکراینی را که در روزهای آغازین جنگ، به ویژه بعد از مشاهده خلف وعده غربی ها برای حمایت از این کشور بسیار پایین آمده بود، تقویت نموده و امید به پیروزی را افزایش داده است که همین موضوع کار را برای ارتش روسیه سخت تر از گذشته کرده است.
البته با وجود همه این مشکلات و موارد گفته شده وبه دلایل مختلف، امکان پیروزی برای ارتش اوکراین و حامیان غربی آن در نبرد با ارتش روسیه قابل تصور نیست و روسیه به اهداف پیش بینی شده خود در اوکراین خواهد رسید ولی ادامه نبرد بسیار سخت خواهد بود.
پیش بینی می شود روسها مجبورشوند در استراتژی نظامی و نوع جنگ با اوکراین تغییراتی بدهند که راه رسیدن به هدف را برای آنها هموارتر از وضع فعلی کند.
شاید به همین دلیل است که تمایل روسها به حل سیاسی بحران افزایش یافته و راهبرد سیاسی را همراه با نبرد نظامی طراحی و عملیاتی می کنند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
https://www.mashreghnews.ir/news/1351228/پشت-پرده-انگیزه
-های-پوتین-برای-اجرای-عملیات-ویژه-
اوکراین
👆👆 پشت پرده انگیزه های پوتین برای اجرای عنایت ویژه در اوکراین / چرا اوکراین ناموس زرسالاران جهانی شده است
☑️ ...حقیقت آن است که ماجرای جنگ روسیه-اوکراین و شرکاء، مبتنی بر دلایل و ریشههای بسیار عمیق و قدیمیتری است که اکنون مثل یک دمل کهنه سر باز کرده است. اهل فن و ناظران آگاه به خوبی می دانند که به دلایل متعدد، ولادیمیر پوتین، رییسجمهور فدراسیون روسیه، ابدا تمایلی به ورود به این جنگ نداشت و در نهایت در وضعیت «دیر و زود دارد، اما سوخت و سوز ندارد»، وقتی که برایش بدیهی و واضح شد که پازل اوکراین را طوری چیدهاند که روسیه را گرفتار کنند، پیشدستی کرد تا با غافلگیری، تا حدی هزینههایی که برای روسیه از بابت اوکراین طراحی شده را کاهش دهد.
کسانی که مسایل اوکراین را از چند سال قبلتر دنبال می کنند، به خوبی می دانند که پوتین به شدت از سوی ملیگرایان روس و اوراسیاگرایان(که پایگاه اصلی حامی او هستند)، بابت عدم مداخله مستقیم در ماجرای آزار و قتل سیستمیک روستباران در اوکراین، مورد انتقاد و تحت فشار بود.
ماجرای تایید وجود آزمایشگاههای تولید سلاح بیولوژیک در نقاط مختلف اوکراین توسط مقامات دفاعی روسیه و شکایت روسیه به شورای امنیت سازمان ملل، یکی از وجوه بسیار مهم و تکاندهندهی «پروندهی اوکراین» است. گزارشها از حدود ۳۰ آزمایشگاه مجهز و مخفی تولید تسلیحات بیولوژیک در خاک اوکراین خبر می دهند که در همکاری مستقیم با پنتاگون فعالیت می کردند....
https://www.mashreghnews.ir/news/1351228
👆👆👆 مطالعه گزارش بسیار مهم فوق را از دست ندهید
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ فرصت طلائی برای جبهه مقاومت
✅ ۱_ روز گذشته یگان موشکی رزمندگان انصارالله و ارتش مردمی یمن چندین نقطه حیاتی آل سعود را آتش باران کرد. آذرخش های یمنی، پالایشگاه های نفت، فرودگاه ها و برخی مناطق راهبردی را در اطراف پایتخت و در جنوب عربستان با موشک و پهپاد هدف قرار داده و برق مناطق گسترده ای در عربستان هم قطع شده است.
در هشتمین سالگرد آغاز جنگ سعودی ها علیه یمن، رزمندگان انصارالله با کمک تکنولوژی موشکی و پهپادی مقاومت، عرصه را بر غرب و گاو شیرده غربی ها تنگ کرده اند.
غرب درشرایط فعلی به ویژه یرای عبور از بحران انرژی به وجود آمده براثر جنگ روسیه و اوکراین، به شدت نیازمند نفت عربستان است و گردن عربستان هم زیر سایه شمشیر مقاومت.
روزهای آینده اتفاقات حالبی از این جنس را مشاهده خواهیم کرد.
۲_ اروپا بیش از هفتاد سال است که عادت کرده "دُم آمریکا" باشد که این رابطه "دم بودگی" برای اروپا هزینه های زیادی برجای گذاشته است که بحران انرژی امروز در اروپا یکی از این هزینه هاست.
عمده انرژی مصرفی اروپا از روسیه تامین می شود و حالا که با ناخنک زدن آمریکایی ها، اوکراین هم به کانون بحران تبدیل شده است، بحران انرژی اروپا را درگیر کرده و با تنگتر شدن شیرهای نفتی حاکمان آل سعود، آمریکا نیز نمی تواند هیچ کمکی برای رفع این مشکل اروپایی ها بکند.
۳_ بی شک اگر هماهنگی عملی مناسبی بین عناصر موثر درجبهه مقاومت منطقه ای و روسها برای فشار بر غرب تحقق پیدا کند، روزهای سیاهتری پیش روی غرب خواهد بود.
هماهنگی راهبردی میان دوطرف، می تواند پایتختهای اروپایی را شعله ور اعتراضات اجتماعی کند و غرب را به خاک سیاه بنشاند و البته میوه اش را هم ایران در مذاکرات برجامی بچیند.
۴_ روسها انگیزه خوبی برای این همکاری دارند و جبهه مقاومت، به ویژه رزمندگان یمنی هم از پشتیبانی غرب از ائتلاف صهیونیستی سعودی خشمگین است که همین نکته راهبردی می تواند دامنه این همکاری و هماهنگی ها را بیشتر کند.
۵_ در این کارزار مچ اندازی، چینی ها هم بدشان نمی آید غرب و به ویژه آمریکا دچار چالش درونی شوند تا دامنه مزاحمتشان برای چینی ها در عرصه های مختلف محدودترشود.
۶_ و البته در ایران هم خوشبختانه دیگر خبری از دولت واده های اعتدالی اصلاحاتی نیست که حامی منافع غربی باشند؛ و این یعنی همه چیز برای اتحاد و گشودن جبهه منسجم برای خواباندن مچ غرب و جابجائی مؤلفه ها و کانونهای قدرت در عالم فراهم شده است.
سرعت تحولات بالاست و روزهای آینده، منطقه غرب آسیا از میوه این تحولات بهره مند خواهد شد. انشاءالله
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ کوتوله های اسرائیلی به خط شدند؟!
☑️ رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی شب گذشته نشستی با مشارکت چهار کشور عربی مصر، امارات، بحرین و مغرب و با حضور نماینده آمریکا و به ریاست وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در منطقه نقب در فلسطین اشغالی برگزار کرد.
این نشست در پی تضعیف حضور آمریکا در منطقه غرب آسیا و تشدید تهدیدات علیه رژیم صهیونیستی برگزار شد که البته هنوز از مصوبات و تصمیمات گرفته شده اطلاعات دقیقی منتشر نشده است.
آنچه که معلوم است این است که رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد ائتلاف منطقه ای جدید در مقابل محور مقاومت می باشد.
تضعیف عربستان سعودی و کاهش امکان نقش آفرینی منطقه ای گاو شیرده غربی ها و تقویت دولت سوریه و قدرت فزاینده مقاومت با محوریت ایران، دغدغه اصلی این رژیم است.
هدف قرار گرفتن پایگاه های جاسوسی رژیم صهیونیستی در اربیل عراق و تهدید جدید ایران مبنی بر هدف قرار دادن پایگاه های این رژیم در آذربایجان و تهدیدات انصارالله یمن در هدف قرار دادن بندر ایلات رژیم صهیونیستی و البته نفوذ مستمر پهپادهای شناسایی حزب الله به سرزمینهای اشغالی، از جمله مهمترین نگرانی های امنیتی رژیم صهیونیستی است.
کار این رژیم به جایی رسیده که برای حفظ امنیت خود مجبور شده دست به دامن کوتوله های سیاسی منطقه همچون بحرین و مغرب شود.
حمله روسیه به اوکراین و دستهای بسته ناتو مقابل این کشور نشان داد که این رژیم نمی تواند دل به کمک آمریکا ببندد.
تحولات اخیر منطقه نشان دادکه نزدیکترین دوستان و رژیم های دست نشانده هم دیگر نمی توانند به حمایت های آمریکا و غرب مطمئن باشند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ جمهوری متکی به اسلام با انتخاب ملت
☑️ در تاریخ انقلاب های دنیا،رهبران و گروه های پیروز انقلاب ،حکومت مورد نظر خود را در کشور اعمال کرده اند.
اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران،حضرت امام خمینی(ره) بلافاصله بحث رفراندوم تعیین نوع حکومت را مطرح و به اجرا گذاشتند.
👈 سیدصادق طباطبایی که درآن زمان معاون وزیر کشور و از مجریان رفراندوم انتخاب نوع حکومت بوده می گوید:
" به امام خمینی عرض کردم حالا که دنیا شما و رهبری شما و این انقلاب به این عظمت را پذیرفته و به رسمیت شناخته است، چه نیازی به رفراندوم داریم؟ من مطمئن هستم اگر شما «جمهوری اسلامی» را به عنوان نظام سیاسی کشور اعلام کنید، هم مردم ما و هم دنیا آن را خواهند پذیرفت.^
ایشان در جواب گفتند:
«شما الان نمیفهمید؛ پنجاه سال دیگر خواهند گفت با سوءاستفاده از احساسات مردم، نظام مورد نظر خود را بر مردم تحمیل کردند. نه حتما باید رأیگیری شود و دقیقا تعداد مخالف و موافق معین شود.»
واژه جمهوری اسلامی از سوی امام راحل برای نخستین بار در ۲۲ مهرماه ۱۳۵۷ زمانی که در فرانسه بودند در مصاحبه با خبرنگار فیگارو مطرح شد. ایشان در پاسخ به این سؤال که "عمل شما دارای چه جهتی است و چه رژیمی را می خواهید جانشین رژیم شاه کنید؟" برای نخستین بار نوع حکومت اسلامی را جمهوری اسلامی معرفی کردند.
(صحیفه نور ج۲، ص ۳۶)
بعد از آن نیز در مصاحبه های متعددی به تبیین آن پرداختند. به عنوان نمونه ایشان در جواب خبرنگار تایمز لندن که سؤال می کند چه نوع حکومتی را در ایران مایلید ببینید، جواب میدهند:
«ما جمهوری اسلامی را اعلام کردهایم و ملت با راهپیماییهای مکرر به آن رای دادهاند. حکومتی متکی به آرای ملت و مبتنی بر قواعد و موازین اسلامی»
( صحیفه نور ،ج ۴، ص ۱۶۹)
و در پاسخ به سؤال خبرنگار روزنامه گاردین که از نوع حکومت می پرسد ، می فرمایند: «ما خواهان استقرار یک جمهوری اسلامی هستیم و آن حکومتی است متکی به آرای عمومی. شکل نهایی حکومت با توجه به شرایط و مقتضیات کنونی جامعه توسط مردم تعیین خواهد شد.» (صحیفه نور ، ج ۲، ص ۲۶)
همچنین ایشان در پاسخ به سؤال خبرنگار لوموند که پرسیده بود: "حضرت عالی می فرمایید که بایستی در ایران جمهوری اسلامی استقرار پیدا کند و این برای ما فرانسوی ها چندان مهم نیست، زیرا که جمهوری می تواند بدون پایه مذهبی باشد، نظر شما بر پایه سوسیالیسم است؟ مشروطیت است؟ بر انتخاباتی استوار است؟ دموکراتیک است؟ چگونه است؟»فرمودند:
«اما جمهوری به همان معنایی که همه جا جمهوری است، این که ما جمهوری اسلامی می گوییم، برای این است که هم شرایط منتخب و هم احکامی که در ایران جاری شده است، اینها بر اسلام متکی است، لکن انتخاب با ملت است. طرز جمهوری هم همان جمهوری است که همه جا هست.»
(همان ، ج ۲، ص ۳۵۱)
👈 شعار استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی بیانگر اهداف مردم در مقابله با رژیم ستمشاهی و مقصد آنان از مبارزه بود که با طرح عنوان جمهوری اسلامی از سوی رهبرکبیر انقلاب به شعار مردم تبدیل شد .
امام خمینی(ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی از ابتدای پیروزی،به دور از قدرت طلبی و سهم خواهی و با صداقتی بی نظیر بر شعارها و خواسته های اصیل انقلاب مومن بوده اند و حاصل این پایبندی، لبیک مردم انقلابی به ایشان و آری ۹۸/۲ درصدی مردم ایران به جمهوری اسلامی بود.
انتخابی آگاهانه که پدید آورنده تحولی عظیم در حکمرانی جهانی و نقش آفرینی مردم درتعیین سرنوشت خود بر مبنای آموزه های دینی بود.
#انقلاباسلامی
#جمهوریاسلامی
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ گامی برای نجات کشور از سلطه اقتصادی دلار
☑️ حدود یک دهه از پیشنهاد برخی کارشناسان اقتصادی کشور که پس از تحریمهای مرتبط با فتنه ۸۸، ارائه و راهکار نجات اقتصاد کشور را عبور از دلارزدگی و رهایی کشور از سلطه اقتصادی دلار اعلام کرده بودند می گدرد. پیشنهادی که با روی کار آمدن دولت غربگرایان افراطی، به فراموشی سپرده شد و امیدها در این زمینه بر باد رفت. اکنون با روی کار آمدن دولت مردمی و انقلابی آیت الله رئیسی و پس از اقدام روسها در جایگزینی روبل متکی بر پشتوانه طلا به جای دلار به منظور کند کردن ابزار تحریم، زمزمه هایی در دولت برای جایگزینی ریال طلا با دلار شنیده می شود.
اگر دولت رئیسی بتواند تابوی دلارزدگی اقتصادی کشور را بشکند همزمان چند اتفاق خواهد افتادکه برخی از آنها عبارتند از:
۱_ ابزار اعمال تحریمها کند خواهد شد؛
۲_ وابستگی کشور به درآمدهای ارزی کاهش خواهد یافت؛
۳_ تنش روانی مستمر در جامعه در زمینه تحریم و انتظارات تورمی آن از بین خواهد رفت؛
۴_ ارزش ریال و پایه پولی کشور تقویت خواهد شد؛
و...
این اتفاق نیازمند یک برنامه ریزی دقیق اقتصادی با پیوست رسانه ای و فرهنگی قوی است.
انتطار می رود اکنون که فرصتی طلایی برای اعمال اقتصاد ریال طلا به وجود آمده است، سیاست گذاران اقتصادی از این شرایط برای نجات اقتصاد کشور از سلطه دلار استفاده کنند.
آیا امکان فائق آمدن این ایده بر مافیای اقتصادی دلار زده کشور فراهم خواهد شد!؟
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله